Fin modtagelse af medarbejdere. Vil anbefale at Der bliver sat en ekstra betalings/udleverings kasse op ved porten i den store hal. Så skal der være en person ved porten for udlevering af større e... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Auktionshuset Sønderjylland er et professionelt og nærværende auktionshus med et stort lokalt og internationalt netværk
Vinumvej 3, 6240, Løgumkloster, Danmark
- auktionshusetsonderjylland.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Fremragende behandling og service
Fremragende behandling og service.
Kan varmt anbefales.
= ) : - )
Nem at handle på
Nem at handle på, flink og venlig ved afhentning.
Meget hjælpsom
Meget hjælpsom, ved afhentning og med at læsse varerne
Altid tjekket og styr på det… kan varmt…
Altid tjekket og styr på det… kan varmt anbefales…
Hentede idag det jeg havde vundet på…
Hentede idag det jeg havde vundet på auktion - og er fuldt ud tilfreds med købet og den gode behandling jeg fik 🙏🏼 I får 5 ud 5 stjerner og jeg er fast kunde 🤩👏
Fornuftige priser
Solid administration og fornuftige priser. De har styr på tingene og finder det du har købt lynhurtigt. Venligt personale her vil jeg handle igen.
Det var godt nok ikke beskrevet at…
Det var godt nok ikke beskrevet at præcis den auktion jeg vandt ikke kunne sendes, men de var fleksible og vi fandt en løsning.
Service i højklasse
Halløjsa. Jeg har i dag hentet en kontinental seng i Sønderborg, som jeg har købt ved jer. Vil bare sige, at den unge mand som i havde der i dag, var en fornøjelse at møde. Med det samme dirigerede han mig hen til den rette container, og tilbød sin hjælp, hvis vi evt havde brug for en hånd. Dejligt oplevelse igen hos jer. Tak for en god auktionshandel. Mvh Allan Petersen 👍💪
… svindlere
Jeg vil personligt fraråde at handle med Auktionshuset Sønderjylland. Min oplevelse har været meget negativ, og efter min vurdering opfører de sig på en måde, der giver indtryk af uprofessionel og stærkt problematisk praksis. Efter min mening burde de danske myndigheder kigge nærmere på deres måde at drive forretning på
👎👎👎👎👎👎👎
Super service som altid 👍
elendig service og elendig til kritik
Fik ikke min vare, fik dog pengene retur
fik intet i spildt brænstof (knap 200km)og tid.
Blev blokeret da jeg brokkede mig.
Elendigt auktionshus.
Nemt og god service ved afhentning
Nemt og god service ved afhentning
Dejligt at man kan se det endelige bud…
Dejligt at man kan se det endelige bud når man byder online, det er en dejlig gennemsigtighed. Fin udlevering, smilende personale selv om der var mange på en gang
Fin oplevelse
Fin hjemmeside og reel beskrivelse af varerne. Blev venligt modtaget, da jeg hentede mine varer. Jeg holder øje med nye, gode varer på hjemmesiden.
Kan helt sikkert anbefales👍
Kan helt sikkert anbefales👍
Meget høfligt personale.
God service og feedback under auktionen.
Alt godt
Har handlet der flere gange, uden problemer…
Også købt et tv der viste sig at være defekt, og fik mine penge tilbage dagen efter, samt en undskyldning for ulejligheden.
Der kommer helt sikkert flere bud fra mig :-)
Flabet og uprofessionelt
Jeg har vundet en auktion som kun kan hentes i et vindue af 2 timer fredag eftermiddag og grundet arbejde kunne jeg se at det ville give udfordringer.
Jeg ringede ganske enkelt bare for at høre om mulighederne for at afhente på et andet tidspunkt og modtog i den forbindelse en flabet prædiken om at det skulle jeg have planlagt bedre.
Jeg kender ikke virksomheden og har aldrig handlet med dem før, men jeg havde da aldrig i mit liv forestillet mig at det var så forkert at ringe med en forespørgsel…
Da jeg herefter spurgte kort ind til om jeg havde en fortrydelsesret blev hun meget aggressiv og sagde at så ville hun da annullere handlen og give mig halvdelen af beløbet tilbage.
Hun endte dog med at give besked til en person som går i hallen én formiddag om ugen, som så vil kontakte mig.
Jeg vil da godt undskylde at jeg er så forfærdelig et menneske, at jeg tror at jeg kan tillade mig at ringe og spørge om sådan noget! Hvad bilder jeg mig da ind! Jeg bukker mit hoved i skam og henter naturligvis mine varer i det lille vindue fredag eftermiddag som beordret! …og så skal jeg da nok holde mig langt væk fremover så virksomheden kan koncentrere sig om de kunder der vil stå model til denne form for kundeservice.
Men et lille råd skal de da have med på vejen… I lever faktisk af kunderne! Prøv at behandle dem ordentligt!
God service, kompetent Auktionshus
Jeg er kunde i et godt stykke tid, jeg tror jeg kan kalde mig stamkunde.
Til enhver tid er der kompetente og søde medarbejder at træffe eller at kontakte. Hvis man ikke når til et udleveringssted, så kan man ALTID få en aftale i hus og varerne er altid som beskrevet
Tak for et super samarbejde