Har for nylig haft en gratis afklaringssamtale Med Ulla omkring mine problematikker. Det var super godt og Ulla er god til at spørge ind til mig . Hun mente godt hun kunne hjælpe mig . Det var... Se mere
En gennemgående fantastisk session med tapping!! Jeg havde en virkelig skøn oplevelse. Sessionen var både nærværende og professionel, og tappingen gjorde en større forskel, end jeg havde turdet håb... Se mere
Jeg var så heldig af få en kort behandling af Ulla pga. smerter og stivhed i nakken. Ved brug af tapping fik Ulla reduceret smerterne og stivheden betydeligt. Jeg kan varmt anbefale Ulla.
Jernbanevej 41 st. 9, 8600, Silkeborg, Danmark
- kontakt@ullaschou.dk
- ullaschou.dk
Ulla er god til at lytte og pejle sig ind på problemet.
Ulla er god til at lytte og finde frem til de problemer, jeg havde. Og tapping virker. Og er et godt værktøj til selvhjælp.
Afklarings samtale.
Det var super godt og Ulla er god til at spørge ind til mig .
Hun mente godt hun kunne hjælpe mig .
Det var dog mit eget valg at det ikke lige var nu jeg skulle have et forløb hos Ulla.
Ulla laver det online og jeg fortrækker face to face
Dejligt med sådan en samtale. Inden evt forløb.
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Jeg kontaktede Ulla efter en lang periode med kronisk hovedpine og jeg havde stort set ikke hovedpine længere efter den første samtale. På 3 ugers forløb med samtaler har jeg gået fra ikke, at kunne meget andet end at ligge i min seng i et mørkt rum til, at kunne arbejde fuldtid, se venner og veninder, deltage i sociale arrangementer og være glad. Kæmper forvandling af mit liv. Det er ikke kun hovedpinen, der er forsvundet. Jeg er blevet bevidst om mange andre ting og følelser, så mit liv er nu blevet endnu bedre og nemmere at være glad i. Kæmpe succes. Jeg har også fået redskaber med videre, som jeg under og efter forløbet har brugt til fx at navigere i svære følelser, lette frustration og fjerne menstruationssmerter.
Forløbet med Ulla har været det hele værd!
En gennemgående fantastisk session med…
En gennemgående fantastisk session med tapping!!
Jeg havde en virkelig skøn oplevelse. Sessionen var både nærværende og professionel, og tappingen gjorde en større forskel, end jeg havde turdet håbe på🙏 endda med øjeblikkelig virkning!
"Tak" føles som et fattigt ord – for jeg gik derfra lettere, klarere og et vigtigt skridt tættere på mit mål.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger❤️
Tak Ulla 🙏🏼
At være en del af Ulla’s tapping gruppe løfter mig på mange planer.
Jeg læser til eksamen i øjeblikket og er derfor i et stort pres.
Ulla sætter fokus på vigtige emner, der skaber ro i krop, sind og sjæl, hvilket gør at jeg kan starte min dag med nyt fokus og en følelse af “det her KAN jeg” efter skøn tapping.
Tak Ulla 🙏🏼
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Ulla Schou. Hendes rolige energi og varme tilgang gjorde, at jeg hurtigt følte mig tryg. Jeg synes især godt om hendes måde at forklare tingene på – blandt andet begrebet UDIN, gamle traumer der beskrives som noget:
U – uventet
D – dramatisk
I – isoleret
N – nul strategi.
Det gav god mening og gjorde tapping-processen mere forståelig for mig. Jeg følte meget mere ro i kroppen og klarhed i hovedet. Ulla er dygtig, nærværende og meget anbefalelsesværdig.
De bedste hilsner Max
Finder håbet efter kræftbehandling
Ulla hjalp mig med at finde håbet efter en indgribende kræftbehandling og sværere senfølger. Tapping med Ulla sammen med et ophold i Alkaline living, gav stor ro i organer, nervesystem og tanker. Der er stadig mange aspekter at arbejde videre med i en så gennemgribende identitetskrise. Det kan jeg nu gøre fra et roligere fundament. Jeg tror på mig.
Min varmeste anbefaling- jeg kommer igen…
Har i dag været til en forløsende Walk & talk og tapping session hos Ulla i smukke Silkeborg✨. En oplevelse jeg havde vundet hos Ulla i en konkurrence på fb❤️Sikken en fantastisk præmie og et skønt og trygt møde. Tænk at tage hjem derfra med ro i kroppen og lethed i hoved og hjerte - med tro på at alt nok skal blive bedre og lettere, når vi arbejder med at forløse og ændre de begrænsende overbevisninger vi fortæller os selv om hvad der er muligt , og der bla. har sat sig i kroppen. Tapping - metasundhed- og Ullas energi, indsigt og hjertevarme kan virklig noget- jeg skal helt sikkert besøge Ulla igen - hun har min varmeste anbefaling👌🥰
Tapping hos Ulla fik mig ud af søvnforstyrrelser
Jeg har fået 5 session hos Ulla i løbet af september 2025. Jeg er kommet af med en mangeårig søvnforstyrrelse. Allerede efter 2 gange. Dels sover jeg længere og hvis jeg vågner i løbet af natten har jeg fået redskaber til at falde i søvn igen. Jeg har fået mere ro både i tanke mylderet og i hjertet. Det vil sige at jeg er blevet gladere, mere energisk og ved at finde mit potentiale.
Desuden er nogle af mine uhensigtsmæssige mønstre kommet frem i lyset, og jeg er ved Ullas kærlige tapping blevet i stand til at tage ansvar for dem. Desuden er nogle gamle traumer blevet forløst.
Ulla er helt igennem professionel og kærlig. Jeg kan kun anbefale alle at tage kontakt til Ulla.
Jeg kan på det varmeste anbefale Ulla…
Jeg kan på det varmeste anbefale Ulla som tapping-terapeut. Hendes måde at arbejde på er helt særlig, fordi hun hjælper dig til at forløse gamle tanker og følelser, der måske har holdt dig tilbage i årevis – uden at det føles tungt eller uoverkommeligt.
Jeg kom til hende med mønstre og overbevisninger, jeg havde båret rundt på så længe, at de nærmest føltes som en del af mig. Gennem tapping guidede hun mig blidt og trygt til at mærke og forstå dem – og langsomt give slip. Det var som om, noget der før havde føltes fastlåst, pludselig begyndte at løsne sig og miste sin magt.
Det, jeg synes er helt unikt ved Ulla, er hendes evne til at skabe et rum af tryghed og nærvær, hvor man tør åbne op og møde det svære. Hun kombinerer en dyb forståelse af følelser med en meget konkret teknik, der virker overraskende hurtigt, selv på gamle mønstre. Efter sessionen har jeg følt mig lettere, friere og mere rolig – som om der blev givet plads til nye tanker og en mere kærlig måde at være mig på.
Hvis du føler, at gamle vaner, frygt eller negative tanker bliver ved med at holde dig tilbage, selvom du har prøvet at ændre dem, så kan jeg kun anbefale at arbejde med Ulla. Hendes tilgang er nænsom, men samtidig utroligt effektiv, og det føles som at slippe en tung rygsæk, man har båret alt for længe.
Jeg havde et fem gangs forløb hos Ulla
Jeg havde et fem gangs forløb hos Ulla, hvor vi tappede på dels gamle traumer og dels mine nuværende ønsker, samt samtaler omkring traumer og ønsker. Alt forløb i en konstruktiv og behagelig atmosfære.
Jeg kan kun anbefale et afklarende samtale om generations traumer og måske nuværende ønsker for at få sat ord på ønsker og mål.
Giver Ulla den varmeste anbefaling som…
Giver Ulla den varmeste anbefaling som terapeut. Var så heldig at vinde en konkurrence fra Ulla igennem Facebook. Hun har den dejligste personlighed, varme, positiv, lyttende og giver gode råd. Fik en tappning fra hende som virkede 100%. Tak for denne fantastiske mulighed.
Sommer konkurance Soft analyse
Jeg har været så heldig at vinde en Soft analyse i sommer konkurance ved Ulla Schou.
Den har virkelig givet mig en forståelse for de ting jeg bøvlet med, og troen på jeg kan få det meget bedre end jeg har det i dag.
Jeg kan efter en samtale mærke en forskel i mine knæ. Jeg ved også det er noget jeg skal arbejde hårdt med.
Jeg tror helt sikker at Ulla Schou er den rette person til at vejlede mig igennem og hjælpe mig til at blive stærkere og få det bedre.
Tak for en fantastisk god behandling.
Har følt mig hørt og forstået!
Har været i et forløb hos Ulla som jeg har været rigtig glad for!
Hun er rigtig god til at finde ind til problemerne, og har givet mig nogle værktøjer, som jeg vil bruge dagligt!
Derudover er hun en varm person, og jeg kan på det varmeste anbefale hende!
Ruth
Ullas hjælp
Ved Ullas hjælp, coaching, traumeforløsende terapi og tapping har jeg sluppet gamle overbevisninger. Gamle tanker som jeg ikke altid var sikker på hvor kom fra. Jeg har ikke brug for at have kontrol over alting mere. Det er utrolig befriende. Jeg står stærkere i mig selv. Jeg er mere mig selv. Jeg har fået mere energi og og jeg har en tro og en tillid til livet og mig selv som er helt fantastisk.
Kan varmt anbefale Ulla
Mærkbar bedring efter 1. behandling
Jeg har modtaget behandling af Ulla, pga af smerter i min ene fod. Med tapping fik Ulla smerterne kraftigt reduceret, så jeg er i mærkbar bedring. Jeg kan varmt anbefale Ulla som behandler.
Jeg har været hos Ulla 9 gange
Jeg har været hos Ulla 9 gange. Og jeg fandt hurtigt ud af at jeg virkelig havde en masse traumer der gemte sig igennem hele min barndom. Selvom jeg ikke er blevet udsat for noget groft i mit liv, har vi bare fundet ud af at min hjerne virkelig husker de oplevelser hvor jeg er blevet skuffet eller hvor jeg føler mit hjerte er blevet svigtet som barn. Jeg har stadig oplevelserne i hjernen men den dårlige forbindelse jeg havde i kroppen. Er forsvundet nu hvor jeg har fået tapping. Kan virkelig anbefales.
Har haft 2 sessioner med Ulla med et…
Har haft 2 sessioner med Ulla med et positivt resultat. Fik opløst gamle traumer med tapping - virkelig et godt redskab . Og Ulla er så imødekommende og profesionel.
Det har været et rigtig godt forløb jeg…
Det har været et rigtig godt forløb jeg har været i.
God kommunikation og meget inspirerende.
Har været en stor hjælp på min rejse

Besvarelse fra Ulla Schou