Audi - Servicepartner Holbæk Anmeldelser

Bilbyen 1 v. Audi Holbæk, 4300 Holbæk, DK

Audi Servicepartner Holbæk rakte en stor hjælpende hånd ud til mig i form af en meget stor hjælperabat på en ny motor og reparation mv. af min bil, idet jeg havde været ret uheldig med en sprunget tak... Se mere

Super hjælpsomme og service-mindede Havde min A6 55 TFSIe til service for at få checket bremser; Audi Holbæk ringede proaktivt og gjorde mig opmærksom på, at det nu var tid til service - fik en tid,... Se mere

Audi tager alt for sent hånd om deres 12 V DC problemer med store serier af Q4. Spilder umiddelbart både deres og kundernes tid med en masse undersøgelser som virker unødvendige i stedet for måske at... Se mere

Jeg var sammen med min kone og besøgte Audi i Holbæk. Vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente, da vi ikke havde været der før, men vi blev positivt overraskede over de flinke og professionelle medarbe... Se mere

1. nr. 49 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 14 af de 22 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 20 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 25 af de 38 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

• Bilbyen 1 v. Audi Holbæk, 4300, Holbæk, Danmark

• 59432000

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.885 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Følger sig velkommen og der bliver…

Følger sig velkommen og der bliver grundigt forklaret, hvad der skal foregå. Meget professionel betjening.

16. marts 2022

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at se, at du har haft en super oplevelse hos os og at du har fået en grundig gennemgang og følt dig tryg gennem hele forløbet.

Vi glæder os til at se dig igen!

Dit Audi Team

Jeg var meget glad for service de var…

Jeg var meget glad for service de var meget venlig og forklare ting og meget godt.

14. marts 2022

Hej Elden,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi søger altid at yde den bedste service, og vi er utroligt glade for, at denne anmeldelse afspejler dette, og at du havde en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang. På glædeligt gensyn!

Dit Audi-team

Meget tilfreds med det hele

7. marts 2022

Hej John,

Tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at se, at du har haft en god oplevelse og at du er tilfreds fra ende til anden!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Tak… : d

Tak………………. Ok

22. februar 2022

Hej Ahmet,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os - selv tak!

Dit Audi Team

God og venlig service med grundig…

God og venlig betjening med grundig gennemgang af service arbejdet både før og efter vores service besøg.

15. februar 2022

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Pas på Audi Holbæk

Pas på Audi Holbæk. De snyder privat kunderne.

20. januar 2022

Hej Kristina,

Vi tager afstand fra alle beskyldninger om at vi skulle snyde vores privatkunder.
Hvis du har haft en dårlig oplevelse, er du mere end velkommen til at kontakte os på feedback@audi.dk med en beskrivelse af din oplevelse, så vi kan forsøge at løse sagen sammen.

Ellers må du have en dejlig dag!

Hjælpsom og imødekommende.

Fik hjælp og svar på alle mine spørgsmål, også de lidt “besværlige” spørgsmål. Både på mail og i forretningen. Der blev taget godt imod en, også selvom man ikke ligner en “rigmand”. Så man følte sig velkommen i forretningen.

13. januar 2022

Hej Daniel

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os altid at kunne hjælpe alle vores kunder - vi har i øvrigt ikke en skabelon for "rigmands-kunder" ;)

Derudover får alle den samme gode behandling. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtig god dag herfra.

Dit Audi Team

Altid god service, information samt tilbud…

Altid god information samt tilbud vedr. eventuelt nødvendigt ekstra arbejde, samt gennemgang af reparationen.
Ved afhentning er bilen altid støvsuget og vasket.

14. november 2021

Hej Finn,
Tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.
Mads
Audi Holbæk

Altid en god oplevelse

13. november 2021

Hej Mille,
Tak for din anmeldelse. Vi er enormt glade for, at vi endnu engang har givet dig god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.
De bedste hilsner
Mads
Audi Holbæk

Købte ny Audi i 2020 hos Audi Holbæk

Købte ny Audi i 2020 hos Audi Holbæk. Professionel og god betjening hvor alle aftaler blev overholdt. Bilen har netop været til service, hvilket tillige var en meget positiv oplevelse.
Her handler min kone og jeg også næste gang.

4. november 2021

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse - den er vi super glade for at læse. I skal være mere end velkomne til at komme forbi en anden gang. Vi står klar til at byde velkommen.

Rigtig god dag.

Jeres Audi Team

Jeg bookede et serviceeftersyn på…

Jeg bookede et serviceeftersyn på nettet,, men den tidkunne de ikke overholde og jeg blev kontaktet telefonisk og fik en ny tid.
Den tid blev overholdt.

4. november 2021

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at det lykkedes at finde en tid til dig og at alle aftaler blev overholdt.

Vi ser frem til at tage imod dig en anden gang.

Audi spiller bare

Audi spiller bare.
Super tilfreds med Christian i salg for god rådgivning ved køb af bil. Kun ros herfra👍

28. oktober 2021

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse!

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en super oplevelse hos os og Christian i forbindelse med dit bilkøb.
Tak fordi du har taget dig tiden til at skrive om os!

Stort tillykke med din nye bil - vi ser frem til at se dig og den igen en anden gang.

God service hos Audi Holbæk

God service af venligt personale.Audi A4 er en kvalitetsbil, har "stort set" kun været til 2 års tjek med en 12 år gammel bil .Dog kunne jeg have ønsket u/b rep (Audi DK) af stort olieforbrug ( kun anvendt Castrol Longlife anbefalet af Audi).

18. oktober 2021

Hej John,

Tak for din anmeldelse!
Det er en fornøjelse at læse, at du har haft gode oplevelser hos os gennem 12 år!

Vi ser frem til at byde dig velkommen i mange år fremover!

Dit Audi Team

Jeg har haft et nøytralt og faglig…

Jeg har haft et nøytralt og faglig upåklagelig servicebesøg.

14. oktober 2021

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os!

Vi glæder os til at tage godt imod dig en anden gang.

Dit Audi Team

Fik en meget fin behandling hele vejen…

Fik en meget fin behandling hele vejen igennem ,ganske godt tilfreds .

6. oktober 2021

Hej Daisy,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at skrive om os og vi er i særdeleshed glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Fin oplevelse.

Jeg er tilfreds med min oplevelse hos Audi - Servicepartner Holbæk. Jeg fik lavet, hvad der skulle laves og til aftalt tid.

5. september 2021

Hej Stig

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse, at din oplevelse har levet op til forventningerne - vi gør meget ud af at være gennemsigtige med vores service og aftaler. Rigtig god dag og på gensyn.

Dit Audi Team

God service og rimelige priser.

12. juli 2021

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er altid dejligt, når både pris og service er tilfredsstillende - vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos os igen.

Dit Audi Team

Godt værksted med en fin betjening

Godt værksted med en fin betjening. Eneste kritikpunkt er manglende telefonisk feedback i forbindelse med værkstedets udførelse af arbejdet/serviceeftersynet, hvorfor det er 4 og ikke 5 stjerner. Men overordnet en god oplevelse.

11. juli 2021

Hej René,

Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os og især dejligt, at du uddyber, hvad vi kan forbedre os på - vi arbejder benhårdt for at udvikle os og hele tiden blive bedre til at levere en perfekt totaloplevelse.

Viser frem til at tage godt imod dig en anden gang.

Dit Audi Team

Fantastisk oplevelse med Q2 leasingbil…

Fantastisk oplevelse med Q2 leasingbil og perfekt service undervejs.

8. juli 2021

Hej Tina

Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os, at du har haft en fantastisk oplevelse - så har vi gjort, hvad vi kunne, og det er dejligt, at det kan mærkes.

Vi står klar til at hjælpe igen en anden gang. Rigtig god sommer herfra.

Dejligt højt informationsniveau

Altid god forventningsafstemning fra kontaktpersonen til os ifht. udført service kontra pris, osv.
Dejligt højt informationsviveau, så man aldrig føler sig usikker og her, efter 3.besøg vel sagtens kan sige, at jeg føler mig "tryg", når jeg benytter Audi i Holbæk😁

4. juli 2021

Hej Kenneth,

Mange tak for din anmeldelse!
Hos os er det vigtigt at vi yder en sublim service og at vores kunder har gode og trygge oplevelser, når de besøger os.
Derfor er det fantastisk at læse, at din anmeldelse reflekterer dette så fint.

Tak for det og du ønskes en fantastisk sommer!