Audi - Servicepartner Højbjerg Anmeldelser

Øster Parkvej, 8270 Højbjerg, DK

Mega venlig og super betjening fra personalet i indskrivning. Samtidig laver de gode og forklarende videoer som man kan se. Bilen var støvsuget og vasket, hvilket jeg ikke har oplevet andre ste... Se mere

Fantastik kundefokuseret og effektiv kunderådgiver. Jeg havde først forsøgt at få en tid til et forrudeskift igennem det centrale Audi callcenter - dette var først muligt om 5 uger. Istedet mødte... Se mere

Super hjælpsomt personale, løsnings orienteret værksted, de tjekkede vores bil grundigt og klarede alt papir arbejde med forsikring mv. lånebil i perioden stod klar som aftalt Kan kun anbefale Aud... Se mere

1. nr. 49 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 14 af de 22 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 20 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 25 af de 38 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

• Øster Parkvej, 8270, Højbjerg, Danmark

• 87380380

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.891 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Anette,

Tusind tak for din positive anmeldelse - det betyder meget for os, at du har oplevet både god service og en venlig modtagelse.

Vibeke,

Helt igennem god service

Helt igennem god service, imødekommende personale, afleverer trygt min bil der en anden gang

16. april 2025

Hej Betina,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og et imødekommende personale hos os. Det betyder meget, at du trygt vil aflevere din bil hos os igen.

Vi ser frem til at betjene dig næste gang. 😊

Audi Servicepartner Højbjerg - en del af Semler Mobility

I lavede i jeres varetægt en skade på…

I lavede i jeres varetægt en skade på min bil, der endnu ikke er udbedret.
Herudover elendig telefonbetjening !!

12. april 2025

Hej Per,

Tak for din anmeldelse - jeg forstår godt, at du er frustreret, og det er helt rimeligt.

Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, hvis der er opstået en skade på din bil i vores varetægt, og at den endnu ikke er blevet udbedret. Det beklager vi meget.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig videre i sagen. Du må meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer til os på anmeldelser@semlermobility.dk, så vi kan sikre, at du bliver kontaktet og sagen bliver fulgt op hurtigst muligt.

Vibeke,

Sløve padder

24. marts 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller vil drøfte din sag nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du altid får god service og kvalitet hos os.

Vi sætter stor pris på din tilfredshed og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Audi Servicepartner Højbjerg - en del af Semler Mobility

Godt og professionelt værksteds besøg…

Godt og professionelt værksteds besøg intet at kommentere dog ikke 5 stjerner da der altid er plads til forbedringer

3. december 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse!

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Audi Servicepartner Højbjerg - en del af Semler Mobility

Jeg skriver for at udtrykke min…

Jeg skriver for at udtrykke min skuffelse over den service, jeg modtog ved mit seneste besøg på jeres værksted.

Jeg havde min bil til service i forbindelse med en forsikringsskade, og reparationen blev udført som aftalt. Da jeg ankom, blev jeg mødt af en venlig værkstedschef, hvilket sædvanligvis ville skabe en positiv oplevelse. Desværre ændrede dette sig, da jeg modtog en faktura på 400 kr. flere dage efter reparationen.

Det viste sig, at jeg angiveligt havde accepteret et tillæg på 100 kr. pr. dag for selvrisikoen, hvilket ikke blev præsenteret som et klart tilbud, men blev forudsat ved min underskrift på kontrakten. Jeg anerkender, at jeg burde have læst kontrakten mere nøje, men jeg mener stadig, at denne praksis er problematisk. Det er ikke altid muligt at gennemgå alle detaljer i småt, og det skaber en følelse af usikkerhed som kunde.

Jeg henvendte mig til værkstedschefen for at diskutere regningen, men vores samtale udviklede sig til et højlydt skænderi. Selvom jeg til sidst betalte regningen, føler jeg mig snydt og misforstået, hvilket har undermineret min tillid til jeres værksted.

På baggrund af denne erfaring har jeg besluttet, at jeg ikke vil anvende jeres tjenester fremover. Jeg mener, at det er vigtigt for enhver virksomhed at kunne opbygge en ærlig og loyal relation til sine kunder, og den tillid er desværre blevet alvorligt skadet.

Jeg håber, at I vil tage denne feedback til efterretning. Det ville være en fordel for både jeres forretning og jeres kunder, at der lægges større vægt på gennemsigtighed og klar kommunikation.

Med venlig hilsen,
Jesper

25. november 2024

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Det ærgrer os at høre, at du har haft en negativ oplevelse på vores værksted.

Vi vil rigtig gerne undersøge din sag nærmere og for at kunne det, så vil vi meget gerne bede dig sende en mail til anmeldelser@semlermobility.dk med dit registrerings- og telefonnummer.

Audi Servicepartner Højbjerg - En del af Semler Mobility

Arbejde blev udført til aftalt tid

Arbejde blev udført til aftalt tid, med super imødekomende og kompetente medarbejder.

20. november 2024

Hej Kristian,

Tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag 😊

God og venlig betjening

God og venlig betjening

4. juli 2024

Hej Flemming

Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Rigtig god dag – og god sommer! 😊

Anders

Positiv oplevelse.

Tid, pris og kvalitet er fin.

31. maj 2024

Hej Per,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi pris på!

Glimrende servicemindet værksted

Glimrende servicemindet værksted, med en reel prispolitik for service. Anbefales..

25. maj 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super serviceoplevelse!

Q7 - omfattende reparation - turbo skiftet

Overholdt alle aftaler og mere til, skift af reservedele per kulance, gennemsyret professionelt værksted.

29. april 2024

Hej Bis,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi ønsker dig en god dag.

Audi Servicepartner Højbjerg - en del af Semler Mobility

Service og ridser på bilen

Service og ridser på bilen. Efter en gang service, blev bilen desværre afleveret med en hel del nye vaskeridser. Først blev jeg mødt med venlighed og forståelse hos Victor, der tog mig seriøst. Men det sluttede brat da chefen ankom. Så blev tonen nedladende og alt andet end serviceminded. Der er heller ikke blevet fulgt op med et tilbud på polering efterfølgende. Det var sidste gang jeg fik lavet service i Højbjerg.
Reg.nr. DB50445

21. februar 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine kontaktoplysinger (fulde navn, reg. nr. samt tlf. nr.) til anmeldelser@semlermobility.dk så undersøger vi sagen nærmere.

Stella

Audi

Audi Højbjerg

15. december 2023

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Stella
Audi Højbjerg - en del af Semler Mobility

Super

Super. God service og chefen er meget hjælpsom.

1. november 2023

Hej Chris

Tak for den fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Anders

Service Audi Højbjerg

Audi Højbjerg er kun 5 km fra min bolig, og de giver en god service.

12. oktober 2023

Hej Niels

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt for dig, at vi er placeret så tæt på dit hjem og så glæder det os utrolig meget at høre at du har haft en god serviceoplevelse hos os!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Rigtig god dag!

Audi Servicepartner Højbjerg - En del af Semler Mobility

selvom man spørger ekspedienten direkte…

selvom man spørger ekspedienten direkte ind til om der skal skiftes olie, div. filter eller andet, ved et års interval service, ud fra km kørt osv. og får nej der er intet andet.. og aftalen bliver lavet og bilen afleveret... så ringer mekaniker jo så, og fortæller at der jo skal skiftes bremsevæske og pollen filter da det er to år siden, sjovt nok samme værksted. og hvorfor informere ekspedienten mig ikke om det når jeg spørger direkte ind til det, og mere end end gang, men han gik mere op i hvorfor jeg ikke ville have reklame mails fra dem

27. september 2023

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse - vi er ærgerlige over at høre, at du synes, at der har været miskommunikation i forbindelse med dit besøg hos os.

Vi vil rigtig gerne undersøge din sag nærmere og for at kunne det, så vil vi meget gerne bede dig sende en mail til marketing@semlermobility.dk med dine kontaktoplysninger!

God dag.

den værste oplevelse

meget dårlig og ikke professionel kundeservice og adfærd

21. september 2023

Hej Kourosh

For at kunne gå dybere ind i din konkrete sag, vil vi meget gerne bede dig sende en mail til marketing@semlermobility.dk med dine kontaktoplysninger, og så vil vi heller end gerne kigge nærmere på sagen.

God dag!

Audi Servicepartner Højbjerg

Fint styr på relevant service

Fint styr på relevant service. Pris kendes allerede ved indskrivning.
Pris er i den høje ende for olieskift

7. september 2023

Hej Niels

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med service af din bil.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Høj kvalitets arbejde

Høj kvalitets arbejde, professionel personale.

6. september 2023

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god serviceoplevelse hos os, og at vores medarbejdere leverede en førsteklasses betjening.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!