Audi - Servicepartner Glostrup Anmeldelser

Hovedvejen 193, 2600 Glostrup, DK

Igen et meget godt besøg mhp serviceeftersyn. Pris overholdt, og så blev bilen endda vasket og støvsuget 😊. Og jeg blev mindet om advarselstrekant og førstehjælpskasse. Jeg kommer gerne tilbage.

En reparation der blev udført for 1200 kr. af et andet værksted ville Audi Glostrup have ca. 11.000 kr. for. De ville foreslå det blev en forsikrings sag, det afslog jeg med en selvrisiko på 4300 kr.... Se mere

Et profesionelt autoværkstet, der overholder de indgået aftaler. Værkstedet har et dejligt Lounge område, hvis du skal vente på bilen

Autoriseret Audi værksted, overholder hvad de lover og laver det der bliver bedt om, forudsat det er en mulighed. Alt i alt et professionelt værksted der har styr på tingene.

1. nr. 50 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 15 af de 24 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 19 af de 28 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 28 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Hovedvejen 193, 2600, Glostrup, Danmark

• 43965500

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.928 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg skriver igen de stadig sammen med…

Jeg skriver igen de stadig sammen med værksted de blir ikke bedre. Hold jers biler lang væk fra den…
Hold jers biler lang væk fra den værksted, deres med arbejde som mekanikeren kunne ikke engang svar på kunders spørgsmål. Mekanikernes atitude er ikke acceptere over en kunde. Jeg havde fået en tid for 2 måneder side havde bestilt en tid først var 05-08-24 min bil stået hele dagen de har ikke lavede hele opgaven og fint så får en ny tid 21-8-24 for update mmi og diagnose til bilen så skriver kunde service mmi update er en fejl så sagde jeg okay men havde stadig tid til diagnose test til 21-8 så møder hustru om morgen så slette de bare aftalen med deres egen fejl taget min bil vente ud foran flere timer. Så tager de min bil først kl var 14:30 så siger de kan ikke finde fejlen. DET ER STOR FEJL AT TAGER TIL DEN VÆRKSTED AUDI ELLER VW i skal lærer jeres med arbejde tale måde over for kunder jeg stå spørger ham hvordan laver i diognose han siger han ikke ved det. HUSK IKKE TAGER DER ELLER KØBE derfra har andre kendte som tager heller ikke længer der få lave deres biler andre steder

21. august 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for dine mails til vores indbakke.

Hvis du ønsker at indgå i yderligere dialog om sagen, må du meget gerne sende dine kontaktoplysninger og bilens registreringsnummer til anmeldelser@semlermobility.dk. Så undersøger vi sagen nærmere.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

20.000 km / 2 års-service på ældre A3 - en rigtig god oplevelse

20.000 km / 2 års-service på ældre A3 til fast pris på knap kr. 2.000. Let at booke. Hurtig check-in. Tilbud på ekstraarbejde på 2.500 blev overholdt. Bilen leveret pæn og ren som aftalt efter 2½ time.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og så er Audi Vejhjælp i hele Europa med i prisen helt frem til næste service.

26. juli 2024

Hej Alex

Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig god dag og fortsat god sommer!

Anders

Dygtige og flinke.

22. juni 2024

Hej Laszlo,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Audi Servicepartner Glostrup - en del af Semler Mobility

Alt forløb smidigt og fejlfrit med god…

Alt forløb smidigt og fejlfrit med god information før, under og efter, i forbindelse med serviceeftersyn, dog er prisniveauet lidt højt.

15. juni 2024

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Vores service og priser reflekterer vores forpligtigelse til kvalitet, uddannet personale, benyttelse af korrekt værktøj og reparation i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Disse elementer sikrer en pålidelig og holdbar løsning for vores kunder.

Med ønsket om en dejlig dag ☀️

Audi Servicepartner Glostrup - en del af Semler Mobility

Mangler rengøring efter end service

Mangler rengøring efter endt service og utilstrækkelig information efter service

1. juni 2024

Hej Henrik,

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Audi Servicepartner Glostrup - en del af Semler Mobility

et af de bedste Audi vaerksted jeg har…

et af de bedste Audi vaerksted jeg har brugt.

31. maj 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for de fine ord - det sætter vi pris på!

Vi ønsker dig en god dag.

Vibeke
Audi Servicepartner Glostrup

Værst værksted og mekaniker har manglende viden om biler

Værst værksted og mekaniker har ikke styre på bil udstyr/teknik.
Har været 2 gange med min Audi Q2 men de kunne ikke finde fejlen. De har skrevet en falsk side om de har udført arbejdet men da jeg kørt af sted så fejl var der stadig.
Da jeg bestilte tid igen efter 2 uger , de holdt min bil på værksted for 24timer men kunne ikke hverken finde eller ret fejl.
Jeg synes at jeg er blevet snydt af både Audi forhandler og Audi værksted.

15. maj 2024

Hej Umar,

Det ærgrer os at høre, at du har haft en negativ oplevelse hos os, hvor vi ikke har levet op til et forventet niveau.

En uprofessionel Servic

Uprofessionel, holder ikke i aftalen,

20. januar 2024

Hej Sajad

Vi vil meget gerne høre nærmere om din oplevelse og for at undersøge sagen nærmere, har vi også brug for dit registreringsnummer og dine kontaktoplysninger. Det hele kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Rigtig god weekend.

Ahmet

Optimistisk tidsestimat

Optimistisk tidsestimat - afhentning af bil udsat tre gange

23. december 2023

Hej Frank,

Tak for anmeldelse - det er naturligvis ikke den oplevelse vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du ønsker at vi undersøger nærmere og får forretningen til at kontakte dig, så må du gerne sende dine kontaktoplysninger (fulde navn, tlf. nr og reg. nr.) til marketing@semlermobility.dk.

Audi Glostrup - en del af Semler Mobility

Rigtige gode service.

23. december 2023

Hej Mohammed,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Audi Glostrup - en del af Semler Mobility

Aftaler blev overholdt

Aftaler blev overholdt, venligt og imødekommende personale, god introduktion til serviceeftersynet, lidt ventetid.

20. oktober 2023

Hej Henning

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god serviceoplevelse hos os, hvor alt forløb som det skulle.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang til en forhåbentlig 5-stjernet oplevelse.

Rigtig god dag!

Audi Servicepartner Glostrup - En del af Semler Mobility

Hej Nikolaj

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre om din serviceoplevelse hos os, og glæder os utrolig meget at høre, at vores medarbejdere leverede en førsteklasses betjening.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Rigtig god dag!

Audi Servicepartner Glostrup - En del af Semler Mobility

Ringe service jeg måtte som kunde hive…

Ringe service jeg måtte som kunde hive oplysningerne ud af personalet.

13. september 2023

Hej Taner

For at kunne gå dybere ind i din konkrete sag, vil vi meget gerne bede dig sende en mail til marketing@semlermobility.dk med dine kontaktoplysninger, og så vil vi heller end gerne kigge nærmere på sagen.

Dårlig service

Bilen kom ind med fejl på luftaffjedringen. Den blev meldt klar efter 17 dage, men gik i stykker igen med samme fejl efter 9 dage. Lånebilen var meget mindre og af andet fabrikat. Dårlig information fra værkstedet om status for reparation. Ofte umuligt at komme i kontakt med dem. Ingen videodokumentation af fejlen og reparationen. Meget skuffende oplevelse.

9. september 2023

Hej Flemming

Serviceniveau

Serviceniveauet var der ikke.

22. august 2023

Hej Flemming

For at kunne gå dybere ind i din konkrete sag, vil vi meget gerne bede dig sende en mail til marketing@semlermobility.dk med dine kontaktoplysninger, og så vil vi kigge nærmere på sagen.

Audi Servicepartner Glostrup

God service, reparation til tiden som aftalt, kortere ventetid på at få tid end alle andre Audi værksteder på Sjælland. Problemet løst!

13. juli 2023