Audi - Holbæk Anmeldelser

Bilbyen 1, 4300 Holbæk, DK

Virkelig god service. Vi handlede med Tonni, og kan virkelig anbefale at tage fat i ham.Altid godt humør, humor og et serviceniveau som man ikke oplever alle steder. Opfølgning er virkelig i topklass... Se mere

Meget fint forløb hos Audi Holbæk. Vi har nu en bil tilpasset vores behov, klar og parat fra dag 1, så man ikke skal bruge tid på at sætte sig ind i alting efter afhentning. Det var virkelig god kunde... Se mere

Dårlig oplevelse fra start til slut. Det har taget mig en hel uge at komme igennem til værkstedet, først forsøgt igennem Audi Danmark da de ikke tog telefonen, der gik 3 dage med det - Ud... Se mere

Super oplevelse hele vejen igennem. Tonni er et dejligt menneske og gjorde hele købsoplevelsen tryg og behagelig. Han stod altid klar og fulgte op, når der opstod spørgsmål. Vi er så glade for vores n... Se mere

1. nr. 51 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 15 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 20 af de 28 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 29 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Bilbyen 1, 4300, Holbæk, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.825 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Perfekt oplevelse god service af sælger…

Perfekt oplevelse god service af sælger 👏🏻

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

God og personlig betjening

God og personlig betjening - god opfølgning fra butik efter afhentning af bil.
Ville ønske jeg kunne give 6 stjerner.

Hej Tanja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - vi sætter stor pris på de rosende ord!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super oplevelse!

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Rigtig god behandling og meget…

Rigtig god behandling og meget imødekommende sælger. Forklarede alt omkring bilen, viste os rundt i forretningen og havde god tid til det hele. Vi følte os meget velkommen. Bilen kom før forventet. Vil klart anbefale Audi i Holbæk.

Hej Mette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at I har haft en super købsoplevelse og følt jer godt rådgivet!

Vi glæder os til at se jer igen.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

FA Meget venlig og en rolig og “ikke…

Meget venlig og en rolig og “ikke frembrusende” sælger. Meget positivt at sælgeren ikke nævnte mit navn i hverandre sætning.

17. maj 2024

Hej Anker,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Fremragende service og rådgivning

Fremragende service og rådgivning - overholdelse af aftaler og god oplevelse undervejs med forventningsafstemning.

13. maj 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Som sagt før en god service til dejlig bil

30. april 2024

Hej Bent,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super serviceoplevelse.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Har været en ganske god og fin…

Har været en ganske god og fin oplevelse at handle bil hos Audi Holbæk. (Audi Q4 e-tron.)
lige fra det tidspunkt vi besluttede at købe ny bil, og til levering af Audi Q4.
Det kan kun anbefales, hvis nogen er i tvivl om hvad man skal købe så er elbiler fremtiden.
Har kun et men, håber at det landsdækkende elnet kan følge med udviklingen.
mvh. Jh

4. maj 2024

Hej Johnny,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super købsoplevelse og overdragelse af din nye Audi Q4 - stort tillykke med den!

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Vi har haft en dårlig oplevelse i…

Vi har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med bestilling af en ny Q4 i november. Bilen bliver forsinket fra Audi og samtidig nedskriver Audi værdien på vores bil voldsomt. Det er muligt Audi har juraen på sin side, men rådgivningen og købsoplevelsen er elendig.

23. april 2024

Hej Morten,

Det ærgrer os at høre, at du har haft en negativ oplevelse hos os, hvor vi ikke har levet op til et forventet niveau.

Hvis du ønsker at indgå i yderligere dialog om sagen, må du meget gerne sende dine kontaktoplysninger og bilens registreringsnummer til anmeldelser@semlermobility.dk. Så undersøger vi sagen nærmere.

God kundeservice

God kundeservice. Patrick har igennem forløbet leveret en særdeles god kundeservice. Der er styr på tingene.

19. marts 2024

Hej Steffen,

Vi ønsker dig en god dag 😊

God kundeservice

God kundeservice, god salgsrådgiver flot aflevering af den nye bil.

15. marts 2024

Hej Jakob,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye bil.

Vi er gang på gang uheldige

Vi er gang på gang uheldige
1) tid til reparation, der aflyses dagen før
2) bil der ikke er klar på aftalt tidspunkt
3) igen bil ikke færdig på aftalt tidspunkt, de giver ikke besked, så vi kører forgæves ud for at hente
4) Regning hvor der opkræves for lånebil, selv om vi var lovet gratis lånebil. Laaaang kamp om det. Modtager endelig kreditnota, idag modtager vi rykker, med rykkergebyr… for lånebil, som vi har kreditnota på….
Ups! Det kører ikke rigtig godt, og er lidt op ad bakke med Audi Holbæk🫣

15. marts 2024

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine kontaktoplysinger (fulde navn, reg. nr. samt tlf. nr.) til anmeldelser@semlermobility.dk så undersøger vi sagen nærmere.

Audi Servicepartner Holbæk - en del af Semler Mobility

Køb af ny q4.

God servics og ordelighed.

6. marts 2024

Hej Henrik,

Vi ønsker dig en god dag 😊

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Dårligste service jeg nogensinde har oplevet, kan ikke anbefale AUDI Holbæk.

Jeg fik 28 feb. 2023 min fabriksnye Q4, og ved første blik, er det jo den fedeste bil, men jeg er skuffet.
Jeg fik ved udleveringen af bilen af vide, at nu var det jo meget computerstyret, så der kunne godt komme nogle små computerfejl, det som vi kender fra dagligdagen med andet it-udstyr, og når det skete så kunne man genstarte bilens computer og det kunne afhjælpe de fleste problemer.
Det viste sig dog at, flere af problemerne ikke lige kunne klares, ved at genstarte bilens computer.

1. Klimaanlægget begyndte at sætte ud, og alt blinkede og lyste i klimaanlæggets kontrolpanel.
(Har fået besked på at man afventer opdatering fra Audi, ventet på udbedring siden juli 2023)

2. GPS´en er udfordret, den ændrer nogle gange bilens klokkeslættet med mange timer, så gps og bilens ur slet ikke passer sammen i forhold til ankomsttidspunkt, det kan snildt være 12 timer off.

3. Bilens radio tænder spontant, bilen kan ha været slukket i mange timer, og lige pludselig så starter musikken bare for fuld blus, også midt om natten.

4. Den trådløse oplader fungerer ikke som den skal, det viser sig efter et værkstedsbesøg, at det kun fungere på nogle telefoner, blandt andet telefoner som Iphone 13, 14 & 15 kan ikke oplades trådløst i bilen.
Det oplyser man jo ikke lige ved køb af bil, så det lever jo ikke ligefrem op til forventningerne om en trådløs oplader, så det kan de ikke lave.

5. Jeg havde følelsen af førersædet ikke kunne holde sin position, at de langsom faldt tilbage, og det vist sig at der var en defekt i ryglænet, så jeg fik i januar 2024 udskiftet ryglænet på førersædet.

6. I februar 2024 røg bakkameraet også, det har jeg reklameret over, og har fremsendt både billede og video til Audi Holbæk, af at det ikke fungerer, men 3 uger efter er de stadig ikke vendt tilbage.

7. Bluetooth forbindelsen til telefonerne, fungerer ikke som den skal.
Det er muligt at forbinde flere telefoner til bilen, men det virker måske 1 ud af 10 gange.
Det virker som om den primære telefon der er forbundet med ”MY AUDI” låser for at den anden kan forbinde til bilen. Så snart man genstarter den primære telefon, så forbinder de begge.
(Jeg gjorde opmærksom på dette, da den var på værksted i februar 2024, men fik ikke svar på hvad der kunne gøres for at udbedre det)

Jeg reklamerede over fejlene tilbage i juli måned 2023, og efter første værkstedsbesøg fik jeg af vide der ville gå ca. 3 måneder, så kunne jeg forvente det kom en opdatering der ville udbedre fejlene.
Efter de 3 måneder uden jeg havde hørt noget, måtte jeg igen selv kontakte AUDI for at få et svar på hvad der skete, og der gik yderligere 3-4 uger før jeg så fik et svar, efter jeg selv havde rykket for svar.
Jeg fik i december 2023 besked om at bilen nu skulle på værksted, og jeg fik en tid i februar 2024, i forbindelse med booking samtalen, spurgte om der var kommet en opdatering der kunne udbedre fejlene, hvilket jeg fik bekræftet.
Efter værkstedsbesøget i Februar, hvor jeg ellers var lovet at der var en opdatering til bilen, der kunne udbedre fejlene, hvilket der så ikke var, bad jeg om at blive kontaktet af en ”voksen”, der tog tingene alvorligt.
Jeg blev herefter kontaktet af Jannik Pedersen fra Semeler Mobility, men lige lidt har det hjulpet, han er efter mere end 3 uger endnu ikke vendt tilbage på hvornår de har tænkt sig at lave bilen.
Flere af fejlene er bilen leveret med, og her 8 måneder efter jeg reklamerede over fejlene, er der stadig ikke sket noget.

1. marts 2024

Hej Steen,

Meget imødekommende

Meget imødekommende, hjælpsom og kompetent medarbejder, der tog godt imod os og gav sig tid til at besvare vores spørgsmål. Jeg fik grundig gennemgang af bilen ved levering. Vil helt klart anbefale Audi Holbæk til andre 😃

23. februar 2024

Hej Tony,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag og et stort tillykke med din nye bil.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Super professionel virksomhed med de…

Super professionel virksomhed med de bedste medarbejdere og bedste biler 😊

14. februar 2024

Hej Claus,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Et sted man føler sig velkommen

Et sted man føler sig velkommen, og hvor der altid er afsat god tid til handel, overdragelse af bil etc.

8. februar 2024

Hej Karin,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag.

Tid til dækskifte

Fantastisk service hos Audi Holbæk👍👍

20. november 2023

Hej Anne

Tusind tak for den fine anmeldelse - det sætter vi pris på.

Rigtig god dag!

Anders