Audi - Holbæk Anmeldelser

Bilbyen 1, 4300 Holbæk, DK

Virkelig god service. Vi handlede med Tonni, og kan virkelig anbefale at tage fat i ham.Altid godt humør, humor og et serviceniveau som man ikke oplever alle steder. Opfølgning er virkelig i topklass... Se mere

Meget fint forløb hos Audi Holbæk. Vi har nu en bil tilpasset vores behov, klar og parat fra dag 1, så man ikke skal bruge tid på at sætte sig ind i alting efter afhentning. Det var virkelig god kunde... Se mere

Dårlig oplevelse fra start til slut. Det har taget mig en hel uge at komme igennem til værkstedet, først forsøgt igennem Audi Danmark da de ikke tog telefonen, der gik 3 dage med det - Ud... Se mere

1. nr. 51 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 15 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 20 af de 28 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 29 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

• Bilbyen 1, 4300, Holbæk, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.823 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dygtige mennesker

God butik. Holder aftaler. Flinke og venlige. Service orienteret.

9. januar 2025

Hej Kim,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Super oplevelse

Køb af ny Audi q4 e-tron har været helt igennem en udsøgt fornøjelse, Carsten Kjersner, er en helt utrolig tillidsskabende person.

19. december 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for din feedback! Det glæder os at høre, at købet af din nye Audi Q4 e-tron har været en udsøgt fornøjelse. Vi er glade for, at du har følt dig godt rådgivet og godt tilpas sammen med Carsten gennem hele processen.

Vi håber, du nyder din nye Audi og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Med venlig hilsen,

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Og virkelig god oplevelse ved afhentning. Tonni var en god hjælper hele vejen igennem. God til at forklare hver en detalje. Ikke sidste gang vi køber Audi.

20. december 2024

Hej Morten,

Tak for den fantastiske feedback!

Vi er glade for at høre, at du havde en super oplevelse, og at Tonni kunne hjælpe dig hele vejen igennem.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Med venlig hilsen,

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse, vil være dejligt med flere forhandlere.

27. november 2024

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores forretning, din feedback er værdsat😊.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Køb af 1 stk. Audi A3 Sportback S Line.

Det hele var en fuldt tilfreds og god oplevelse.

19. november 2024

Hej Mary,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super købsoplevelse - stort tillykke med din nye Audi A3!

Vi glæder os til at se dig igen.

Super oplevelse

Vi har fået en fantastisk fin behandling i Audi Holbæk, gennem hele forløbet med vores bilhandel.
Tonni Hjorth Olsen har ført os trygt og godt igennem
hele salgsproces.
Vi kan på det varmeste anbefale Audi Holbæk.

20. november 2024

Hej Dorrit,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og oplevelse med Tonni.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Super oplevelse og meget behagelig…

Super oplevelse og meget behagelig sælger. Som rådgav og ikke pressede, men respekterede mine ønsker.

26. oktober 2024

Hej Souad,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores sælger.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Dårlig

Ellers glad for Audi, men købt en ny Q3 1. August hvor der skulle eftermonteres anhængertræk. Det får jeg ny besked om at det kan først leveres slut December.
VIRKELIG VIRKELIG DÅRLIG!!!

9. august 2024

Hej Jeppe

Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og for at gøre dette, har vi brug for dine kontaktoplysninger samt bilens registreringsnummer. Disse kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Rigtig god dag.

Venligt salgs personale

Venligt salgs personale, og de små ændringer jeg havde blev ordnet med det samme. Rigtig god gennemgang ved overdragelsen

8. oktober 2024

Hej Kenn,

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Hvis man er ude efter en god køb/lease oplevelse så er det her man skal gå ind af døren.

Både min kone og jeg følte os godt taget imod og behandlet under processen fra start til slut. Sælgeren (Tonni) har hele tiden været meget opsøgende, informerende og modtagelsen på dagen for afleveringen af bilen på dagen var så fantastisk. At få bilen leveret med et dækken over i et separat rum, et skilt der ønskede os tillykke med vores nye bil. Så føler man sig sgu som noget specielt. En super gennemgang af bilen inden overdragelsen. Vi oplevede en sælger der vidste hvad det drejede sig om. Samtidig er Tonni en sælger med glimt i øjet, sjov og meget behagelig. Hvis det er stilen, så er det i hvert fald ikke sælgerens skyld hvis handlen ikke bliver til noget.

4. oktober 2024

Hej Ole,

Tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at både du og din kone havde en så positiv oplevelse hos os.

Det betyder meget for os, at I følte jer velkomne og godt behandlet gennem hele processen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden. Endnu engang tak for jeres anmeldelse!

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

God oplevelse med køb af bil hos Audi…

God oplevelse med køb af bil hos Audi Holbæk. Venlig salgsrådgiver og dejligt sted. Alt gik helt perfekt og alt blev overholdt.
Kan kun anbefales.

27. september 2024

Hej Jane,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Og stort tillykke med din nye Audi 🥳

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

God betjening og højt kvalificeret…

God betjening og højt kvalificeret personale - god stemning og engagement.

16. september 2024

Hej Piv,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Super oplevelse hele vejen igennem

Super oplevelse hele vejen igennem. Tonni er et dejligt menneske og gjorde hele købsoplevelsen tryg og behagelig. Han stod altid klar og fulgte op, når der opstod spørgsmål. Vi er så glade for vores nye bil. Den er ventetiden værd. Ville give langt flere stjerner hvis vi kunne. Tusind tak, Tonni. 😊

30. august 2024

Hej Tore,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at I har haft en super købsoplevelse sammen med Tonni - stort tillykke med jeres nye Audi!

Vi glæder os til at se jer igen.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Fremragende oplevelse fra prøveturen og…

Fremragende oplevelse fra prøveturen og til vi trillede ud over kantstenen i vores nye Q4 e-tron.
Kan kun anbefale Audi Holbæk.

9. september 2024

Hej Peter,

Tusind tak for anmeldelsen!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super købsoplevelse - stort tillykke med din nye Audi Q4😊

Vi glæder os til at se dig igen.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Audi Holbæk var en stor fornøjelse at…

Audi Holbæk var en stor fornøjelse at lave forretning med. Bedste bilkøbsoplevelse til dato.

30. august 2024

Hej Mads,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super oplevelse hos os😊

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

God oplevelse at lease en bil hos Audi…

God oplevelse at lease en bil hos Audi i Holbæk. Følte mig godt taget imod. Alle papirer blev nøje gennemgået, blev instrueret i bilens funktioner. Der blev fulgt op på alle aftaler - virkelig godt.

15. august 2024

Hej Michael,

Meget fin købsoplevelse

Vi blev taget usædvanligt godt imod af en meget kompetent og tålmodig sælger. Meget fint forløb, og vi forlod forhandleren særdeles velinformerede og tilfredse.

15. august 2024

Hej Margit,

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Q4 med kødben som skulle skiftes hos…

Q4 med kødben som skulle skiftes hos Audi Holbæk, god service og stort nedslag i regning efter garanti er udløbet

7. august 2024

Hej Nicolai,

Super godt forløb

Super godt forløb, med god rådgivning, og en bil i top kvalitet👍😊

24. juli 2024

Hej Stefan

Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med bilen!

Vi ønsker dig en god dag og en rigtig god (fortsat) sommer. 😊

Audi Holbæk - en del af Semler Mobility

Audi, Holbæk og Patrick er et sikkert valg.

Dejlig bil. Kompetent og seriøs rådgivning, der tog udgangspunk i vores behov. Kan på det varmeste anbefale Audi - og har du mulighed for det, så er Audi Holbæk og Patrick et rigtig godt valg - der er du i trygge hænder.

24. juli 2024

Hej Henning

Tak for den fine anmeldelse og de rosende ord, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at kunne hjælpe. 😊

Rigtig god dag!