Audi - Gladsaxe Anmeldelser

1.786

Turbinevej 1, 2860 Søborg, DK

Vi har simpelthen fået den bedste kundepleje og service af Daniel i forbindelse med vores leasing af bil. Vi kan om noget varmt og klart anbefale Audi Gladsaxe og spørg efter Daniel. Tak

Fantastisk service Min dæklampe lyste, nærmeste Audi forhandler var i Gladsaxe. Jeg fik en venlig og professionel modtagelse med klar og tydelig gennemgang af hvordan forløbet ville være alt efter hv... Se mere

Det er for os altid en fantastisk oplevelse at komme her. Smilende personale, glade mennesker der gør en dyd ud af dit arbejde og det kan mærkes. Vores sælger som vi har købt 2 andre biler af, stod o... Se mere

for et par måneder siden kontaktede vi Audi Gladsaxe for privatleasing af ny bil, vi snakkede med Martin ( flink fyr ) Vi lavede en del Tilbud frem og tilbage, og snakke omkring hvordan bilen skulle... Se mere

1. Autoværksted
  6. Butik med biltilbehør

• Turbinevej 1, 2860, Søborg, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.786)

1.715 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Glad kunde

Super betjening og personale der ved hvad de laver, service afd er især god

25. juli 2026

Hej René,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået super betjening, og at du oplever, at personalet ved, hvad de laver – især i serviceafdelingen.

Vi takker for besøget, og så ser vi frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået fin service ved Audi Gladsaxe.

Audi Gladsaxe – en del af Semler Mobility

Hurtig og effektiv behandling af mit…

Hurtig og effektiv behandling af mit bil problem

22. juli 2026

Hej Karen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik hurtig og effektiv behandling af dit bilproblem.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Super behandling fra alle

Super behandling fra alle

15. juli 2026

Hej Hemmingsen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået super behandling fra alle.

Hej Lars,

Hej Hassan,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Hej Thorkild,

Det glæder os at høre, at servicen på værkstedet var helt perfekt.

Hej Dårlig service

Hej , jeg havde ikke forventet😞, at behandlingen ville være så slem. Det var min første oplevelse med ham, og efter dette vil jeg ikke tilbage.🙏

11. juli 2026

Hej,

Det er vi rigtig kede af at høre, og vi beklager den oplevelse, du har haft.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kontooprettelser@semler.dk med dine kontaktoplysninger samt bilens registreringsnummer, så vi kan dykke ned i sagen og vende tilbage til dig.

Dårlig service!

Jeg afleverede i uge 26 min bil hos Audi Gladsaxe da jeg skulle have monteret fartpilot i min bil, de ringer 30 min efter og siger at alle delene til dette endnu ikke er kommet hjem.
Jeg får så en ny tid d 13/7 som undskyldning får jeg både indvendig og udvendig rengøring af bil 🧽 . Jeg får at vide min bil er færdig senest kl 16 og jeg høre intet og kan heller ej komme igennem på telefon. Så jeg måtte køre der ud for at få at vide at vedkomne der skulle ringe og sige den ville blive færdig dagen efter, var gået hjem. Nå - jeg henter så min bil dagen efter da de siger den er færdig og rengjort indvendig og udvendig. Jeg kommer hen til en bil der er møg beskidt i falserne og stadig beskidt uden på (ik så slemt som jeg afleverede) men ikke en bil jeg vil kalde ren. Indevendig var der lige støvsuget oven på måtterne, Thats it. Ingen aftørring eller andet indvendigt… SÅ surt!

14. juli 2026

Hej Maja,

Vi beklager, at dit forløb ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det er skuffende både at møde op, uden at de nødvendige dele var hjemme, ikke at modtage den lovede tilbagemelding og efterfølgende opleve, at rengøringen ikke levede op til det, der var aftalt.

Det er ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback med os i arbejdet med at forbedre vores service.

Audi Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Victoria som er servicerådgiver gjorde sit arbejde lige efter bogen

7. juli 2026

Hej Ahmad,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet god service, og at Victoria som Servicerådgiver gjorde sit arbejde helt efter bogen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Audi Gladsaxe – en del af Semler Mobility

Altid god og fair behandling hos Audi.

Vi bliver altid godt behandlet hos Audi. Det er vores ottende Audi og vores nummer 2 leasingbil. Vi har altid været glade for alle vores Audier. Det er vores første elbil, så skal lige vende os til opladning. Vi er meget glade for leasing, da vi ikke vores alder taget i betragtning ved hvor længe vi kan og må køre bil. Dejlig med dækopbevaring og dækskifte hos Audi Gladsaxe.

23. juni 2026

Hej Henning,

Tusind tak for de 5 stjerner og for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I gennem årene har haft så mange gode oplevelser hos Audi, og at I nu også er glade for jeres første elbil. Vi er glade for, at leasingløsningen passer godt til jeres behov!

Tak for jeres tillid gennem årene. Vi ønsker jer mange gode og trygge kilometer i jeres Audi.

Audi Gladsaxe - en del af Semler Mobility

God service trods misforståelse. Sådan, Audi!

Efter en mindre misforståelse blev bilens software opdateret på grund af problemer med navigationssystemet - uden omkostninger for mig. Dejligt at Audi alligevel tager ansvar for deres biler også efter at garantien er udløbet.

23. juni 2026

Hej Thomas,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Det er vigtigt for os at få undersøgt sagen nærmere, så vi kan forstå forløbet og følge op korrekt.

Aftale glemt, dyrt.

Dæksel til adgang til ladestik på kun 3 år gammel Q4 låst, så vi kunne ikke oplade bilen. Meget lang telefonkø for at få fat på værkstedet og få lavet aftale om reparation og lånebil. Da jeg dagen efter dukkede op med bilen var de var overraskede, min aftale var ikke blevet registreret og der var ingen lånebil. Det var en lille reparation, så de fik den dog klemt ind mens jeg ventede.
Kostede over alligevel over 3000 kr.

25. juni 2026

Hej Stig,

Det er vi rigtig kede af at høre, og vi beklager den oplevelse, du har haft.

Vi forstår godt din frustration over den lange telefonkø – og især at du mødte op til en aftalt tid, som ikke var blevet registreret, og at der derfor heller ikke stod en lånebil klar. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi er glade for, at vi trods alt kunne få reparationen klemt ind, mens du ventede.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Har ringet 2 gange til værksted

Har ringet 2 gange til værksted. Ventede i 20min derefter valgte blive ringet som de aldrig gjorde. Dagen efter ringer igen venter som nr 4 i køen og 20 min efter bliver der lagt på.

Find et andet værksted som er audi specialist. Det er også meget billigere.

1. juli 2026

Hej Umar,

Vi beklager, at du har haft svært ved at komme i kontakt med værkstedet. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man både oplever lang ventetid og manglende tilbageringning.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Du er derfor velkommen til at sende en mail til kontooprettelser@semler.dk med dine kontaktoplysninger og eventuelt registreringsnummer, så sørger vi for, at der bliver taget hånd om din henvendelse.

Ptoffesional

God oplevelse og ptoffesional

Hej Kim,

Prof. Bilhus

Det er en fornøjelse at købe og få udleveret bil hos Audi

Hej Henrik,

Audi Gladsaxe – en del af Semler Mobility

Manglende kommunikation og opfølgning…

Manglende kommunikation og opfølgning på værksted besøg.

Hej Jon,

Det glæder os, at du er tilfreds med din oplevelse hos os - dog ville vi da gerne have gjort det endnu bedre! Det vil vi tilsigte ved dit næste besøg.

Hvis du stadig mangler opfølgning, så kontakt os endelig på kontooprettelser@semler.dk, så sørger vi for, at du får det information du mangler.

Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang.

På glædeligt gensyn!

Rigtig fin service af Audi Gladsaxe

Rigtig fin service af Audi Gladsaxe. Jeg havde bestilt tid til Aircon service men det viste sig at der var utætte pakninger. Det krævet noget mere arbejde - men det fik Audi passet ind samme dag så jeg kunne hente bilen som forventet. Jeg kommer helt sikkert igen.

Hej Tomas,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Audi Gladsaxe – en del af Semler Mobility

Elendig tidsmæssig behandling og…

Elendig tidsmæssig behandling og service af uangagerede servicemedarbejdere

Hej Henrik,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.