Audi - Amager Anmeldelser 650

4,3

Englandsvej 437, 2770 Kastrup, DK

Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne... Se mere

Forfærdelige mennesker. Snyder købere, og selv efter beviserne er fremlagt, fralægger de sig alt ansvar, når de sælger biler med skader; uden selvfølgelig at oplyse dette til køberen. Aldrig køb herf... Se mere

Vi havde en rigtig god oplevelse da vi købte vores Audi. Sælgeren Alexander var rigtig god til og besvare alle vores spørgsmål og henvendelser. Vendte altid tilbage når man havde ringet til ham. 😊 M... Se mere

1. nr. 50 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 13 af de 22 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 18 af de 27 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 29 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

Kompetent service og aktion på batteri

Kompetent service og aktion på batteri. Pris som aftalt. Har ikke haft problemer i de 22 år jeg er kommet på værkstedet.

25. april 2025

Hej Allan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det er vidunderligt at høre, at du har oplevet kompetent service og aktion på batteriet. Vi er glade for, at du har været tilfreds i de 22 år, du har benyttet vores værksted.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere den samme høje kvalitet af service til dig i fremtiden.

Audi Amager - en del af Semler Mobility

I forbindelse med køb af en ny bil hos…

I forbindelse med køb af en ny bil hos Audi Amager oplevede vi en super god og professionel service fra salgs personale uden at være anmassende og som fik guidet os igennem “junglen “ ved første gangs køb af en ny ELBIL.

25. april 2025

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du oplevede super god og professionel service hos Audi Amager under købet af din første elbil.

Vi håber, du nyder din nye bil, og ser frem til at være behjælpelige igen i fremtiden.

Audi Amager - en del af Semler Mobility

Hvor er det dog en ringe service

Hvor er det dog en ringe service, at få at vide - både når man aflevere bilen, OG over telefonen på selve dagen - hvornår den vil være færdig på skadescenteret. Og når man så ringer på dagen den er lovet færdig, så får man at vide, at den er forlænget. Det mindste man kan gøre er da, at informere kunden. Skuffende :-(

Jeg har netop nedjusteret min bedømmelse til en enkelt stjerne... jeg har selv måtte kontakte Audi Amager igen, for at få at vide, at den står hos maleren og MÅSKE er færdig på mandag. Men nok først tirsdag. Altså en hel uge mere end oprindeligt lovet. Hvor er det ærgerligt, at der kun er Gladsaxe og Amager i nærheden...

29. april 2025

Hej Claus,

Vi beklager den manglende kommunikation vedrørende din bil på skadescenteret. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at blive bedre og håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

Vi ønsker dig en god dag.

Dobbelt pris

Andre forhandler laver det til halv pris

17. april 2025

Hej Zoran,

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis prisen hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vi stræber altid efter at levere kvalitet og værdi i vores ydelser.

Vi sætter pris på din kommentar og ønsker dig en rigtig god dag.

Audi Amager - en del af Semler Mobility

Super dejlig oplevelse af købet af min…

Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afsted med min nye bil.
Der havde jeg været igennem en gennemgang af bilen i 1,5 time, så jeg kendte alle funktioner inden jeg kørte der fra.
Stor tak Alexander for den grundige gennemgang.

15. april 2025

Hej Ann,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en super dejlig oplevelse i forbindelse med købet af din nye Audi Q6 e-tron.

Vi giver din ros videre til både Thomas og Alexander - det betyder meget for os at vide, at du har følt dig godt klædt på og tryg hele vejen igennem processen.

Vi håber, du får masser af gode køreture i din nye bil.

Audi Amager - en del af Semler Mobility

Super dygtig og professionel sælger…

Super dygtig og professionel sælger (Alexander), god service og alle aftaler holdt til punkt og prikke. Kan ikke være bedre 🙂

11. april 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din ros og vil sørge for at videregive den til Alexander.

Sikkert og trygt

Sikkert og trygt
En god vejledning, venlighed og professionalisme fra start til slut!
Vi er meget tilfredse med vores Q2.

4. april 2025

Hej Camilla,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse.

Vi sætter stor pris på din positive feedback og ønsker dig mange gode ture i din Audi Q2.

Hav en rigtig god dag 😊

Har lige handlet ny Audi Q6

Har lige handlet ny Audi Q6
Og er super tilfreds med hele forløbet.

Hurtig levering.
En rigtig god oplevelse, og super godt personale.
1000 tak til Jonas & Alexander ;-)

Mvh.
Johnny & Tanja

9. april 2025

Hej Johnny og Tanja,

Stort tillykke med jeres nye Audi Q6! Vi er glade for at høre, at oplevelsen hos os har været super tilfredsstillende med hurtig levering og godt personale.

Tak for de flotte ord – vi sørger for, at de får jeres tak.

Vi ser frem til at se jer igen. 😊

God oplevelse

God oplevelse

7. april 2025

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 😊

Audi Amager - en del af Semler Mobility

Elendige til at overholde indgåede…

Elendige til at overholde indgåede aftaler.

5. april 2025

Hej Elsebeth og Finn

Tak for din anmeldelse. Det ærgrer os at høre, at du har haft en negativ oplevelse.

Vi vil rigtig gerne undersøge din sag nærmere og for at kunne det, så vil vi meget gerne bede dig sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk

Audi Amager - en del af Semler Mobility

alt har været til perfection

god helhedsoplevelse
tryghed
humor
seriøs og kvalitativ information både før og efter køb

4. april 2025

Hej Ole,

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Tillykke med din nye bil – vi håber, du får mange gode ture!

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Indisk scam call center

2. april 2025

Hej Christian,

Det er bestemt ikke den service, vi stræber efter at levere.

Hvis du har yderligere detaljer, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang og ønsker dig en rigtig god dag. 😊

Audi Amager - en del af Semler Mobility

Dygtige slagsfolk der kan deres ting

Dygtige slagsfolk der kan deres ting, god betjening.

1. april 2025

Hej Dennis,

Tak for din positive anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har oplevet dygtige sælgere og god betjening hos Audi Amager.

God stemning

God stemning - ærlig dialog og en god proces

28. marts 2025

Hej Esben,

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du har oplevet en god stemning, ærlig dialog og en god proces hos Audi Amager.

Audi Amager - en del af Semler Mobility

Største flok svindlere længe set

Største flok svindlere længe set, føj! Ufatteligt i kan eksistere med den måde at behandle folk!

6. april 2025

Hej Anders,

Vi beklager, at du har haft denne oplevelse. Hvis du har en reel sag eller specifikke detaljer, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan undersøge sagen grundigt. Vi tager alle henvendelser seriøst og ønsker at sikre, at vores kunder er tilfredse.

Audi Amager - en del af Semler Mobility

Audi Amager var det rigtige sted at gå…

Audi Amager var det rigtige sted at gå gå til da benzinen skulle udskiftes, opmærksomme, hjælpsomme og god atmosfære

26. marts 2025

Hej Paulsen,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for, at du fandt Audi Amager som det rette sted med opmærksom og hjælpsom service samt en god atmosfære. Din tilfredshed betyder meget for os!

Vi ser frem til at betjene dig igen snart 😊

Audi Amager - en del af Semler Mobility

De har snydt og bedraget mig med en…

De har snydt og bedraget mig med en beskadiget bil

14. november 2024

Hej Pelle,

Vi beklager dybt, at du har haft en negativ oplevelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Hvis du har en reel bekymring, vil vi opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan adressere situationen og finde en passende løsning. Vi tager alle henvendelser seriøst og ønsker at sikre, at vores kunder er tilfredse.

Audi Amager - en del af Semler Mobility

En flok fuskere ikke køb ved dem kender…

En flok fuskere ikke køb ved dem kender flere der har haft problemer med dem. Ligger også en dejlig video på yt - Anders Berner har dykket ind i en sag. Flot

24. marts 2025

Hej Kristian,

Det er korrekt, at der har været en uoverensstemmelse mellem Audi Amager og den i videoen omtalte kunde, hvor parterne desværre var meget langt fra hinanden. Der er dog nu indgået en aftale mellem parterne, og sagen må derfor betragtes som afsluttet.

Audi Amager - en del af Semler Mobility

De svindler pas på bedrager i lige…

De svindler pas på bedrager i lige netop den Audi. Direktøren skader biler og laver dokumentfalsk og skiver der ingen skade på biler han sælger. Pas på i ved ikke hvad der sket med bilen før jeg, de skriver der ingen større skade har været men det har der! Se selv youtube hvor mange eer blevet snydt

21. marts 2024

Hej Semek,

Audi Amager - en del af Semler Mobility

Super god service af Jonas/Audi Amager…

Super god service af Jonas/Audi Amager :)

15. marts 2025

Hej Bettina,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Audi Amager- en del af Semler Mobility