Attode Anmeldelser 542

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 174 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med tøjets kvalitet, som ofte beskrives som værende i top, behageligt og stilrent, med mange der fremhæver de små detaljer og pasformen. Mange roser også den hurtige levering og den gode service, hvor de oplever at få hurtig hjælp og svar på deres spørgsmål. Forbrugerne værdsætter den personlige og professionelle tilgang, der gør dem trygge ved at handle her. Dog var nogle anmeldere utilfredse med leveringstiden, som de fandt for lang, og der var tilfælde, hvor varer blev modtaget med fejl eller huller. Nogle kunder oplevede også, at kundeservicen var svær at få fat i, med manglende svar på mails og løfter om svar inden for 24 timer, der ikke blev overholdt. Enkelte bemærkede, at tøjet hurtigt begyndte at fnugge eller se slidt ud, hvilket skuffede dem i forhold til den forventede kvalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle roser den gode kvalitet, pasform og holdbarhed,... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange roser den gode kvalitet af tøjet, især... Se mere

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service, hvor mange udtrykker stor utilfredshed og kalder den "helt... Se mere

Response time

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med responstiden, da mange rapporterer om lange ventetider på svar,... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle forbrugere roser hurtig levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

På trods af lidt issues nåede min pakke frem, super fint produkt og jeg glæder mig til at bruge det. Venlig kundeservice og gode vingummier :)

Har 2 boxy fit heavyweight t-shirts derfra, og de passer fantastisk (str. M/L til 185cm 72kg). Har også et par jorts derfra, som jeg overordnet også er tilfredse med, dog er syningen ved knappen... Se mere

Super fede joggingbukser både længden og pasform, dog har jeg prøvet at komme i kontakt jer - lidt dårlig kommunikation fra jeres side af. Har fået et par joggingbukser der fælder helt vildt fra det h... Se mere

Synes deres tøj kvalitet er helt i top, men deres ventetid…. Især efter de har lanceret nyt tøj…. Der står 1-3 dage på hjemmesiden, men har nu ventet i 10 dage, og min ordre er ikke enegang sendt endn... Se mere

1. Tøjbutik

Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Vanvittigt tøj, til gode priser

Fandt Attode efter en video på tik tok, og synes det var vanvittig fedt tøj, så da deres nye drop, (som var konge) udkom, så jeg en grå cardigan jeg måtte eje.
Fik vanvittig god service, med den hurtigste responstid ifht str og levering.
Den ankom i dag, og er af den MEST lækre kvalitet! 10/10, Attode fortjener alt den hype de kan få, og vil købe derfra igen

5. april 2025

Hey Kristian,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌🏼

Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med både servicen og kvaliteten af din nye cardigan. Det betyder meget for os, når vi kan levere en god oplevelse, og vi er super taknemmelige for, at du deler din begejstring 🔥

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage til ATTODE, og vi lover at fortsætte med at levere tøj og service i topklasse! 🤟

Carl Johan og teamet

Fedt tøj og cool gutter

Fedt tøj og cool gutter

Kan 100% abefale Attode - har omkring 7 times derfra, og har aldrig fortrudt de køb.

Stor anbefaling

3. april 2025

Hey Julius,

Tusind tak for den fantastiske anbefaling!

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både tøjet og servicen. Det betyder meget for os, at vi kan levere noget, du virkelig kan lide! 🙏💥

Carl Johan

ATTODE overgik mine i forvejen høje…

ATTODE overgik mine i forvejen høje forventninger.
Kæmpe tilfreds med det jeg har fået, og det som brandet går ind for.
Varmeste anbefalinger herfra

2. april 2025

Hey Nicklas,

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder meget for os, at vi har kunne overgå dine forventninger.

Vi er glade for, at du er tilfreds med både tøjet og det, vi står for som brand. Det er virkelig det, der driver os! 🙌🔥

Virkeligt godt

Noget af det bedste tøj jeg nogensinde har købt og slikket gav sku også en god stjerne

20. marts 2025

Hey Lukas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du er så tilfreds med tøjet, og at slikket også ramte plet!

Vi elsker at kunne gøre oplevelsen lidt ekstra hyggelig! 💫

Carl Johan

er meget skuffet over kvaliteten på…

er meget skuffet over kvaliteten på tøjet købt et par attode suit pands og en blå og hvid strippet trøje har vasked den 2 gange og det er allereade begyndte at tabe faven og syningerne er begyndt at gå op

24. februar 2025

Hey Christian,

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med kvaliteten af dit tøj. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din skuffelse.

Det lyder ikke som noget, der burde kunne ske, og vi vil meget gerne kigge nærmere på sagen. Jeg har allerede sendt dig en email fra info@attode.dk, så vi kan finde en løsning – enten i form af en ombytning eller en anden kompensation.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre os, og vi håber, vi kan rette op på din oplevelse. 🙏🏼💫

Bedste hilsner
Carl Johan

kære marcus og team attode♥️

kære marcus og team attode

jeg bestilte jeres “wide leg pleated suit pants”
jeg er enormt kræsen med plain sorte bukser, og har ejet hvad der føles som hundredvis af par, netop af denne grund.
men aldrig igen!
de her bukser er virkelig crème de la crème; lækkert materiale, perfekt pasform og så er det super fedt med justeringsmuligheden i taljen.. det er virkelig bare flødeskum på toppen<3
en fornøjelse at få leveret så lækkert et produkt, med så høj en detaljegrad, og hvor man kan se hvor meget arbejde der er lagt i.

herudover, så er det fanme en fornøjelse at opleve en så gennemtænkt købsrejse, hvor alt spiller sammen fra start til slut.
hele oplevelsen, fra indpakning og emballage til tilbehør og selve produktet, føles lækker og gennemført <3
amen det gør mig ikke andet end glad!

kæmpe cadeau til jer og jeres team. ❤️‍🔥
knus rikke arenhoff eriksen

24. februar 2025

Hey Rikke,

Tusind tak for din helt igennem fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse – både med bukserne og hele købsrejsen. Vi lægger enormt meget arbejde i både design, detaljer og kvalitet, så det er fantastisk at høre, at det bliver værdsat! 💫🔥

At vores Wide Leg Pleated Suit Pants nu har sat en stopper for din jagt på de perfekte sorte bukser, er den største kompliment, vi kunne få! Vi er så glade for, at pasform, materiale og justeringsmuligheden i taljen ramte plet for dig.

Det gør os også enormt stolte, at du har lagt mærke til og værdsætter hele oplevelsen fra indpakning til produkt. Vi stræber efter at gøre hver eneste detalje særlig, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej!

Kæmpe tak for dine varme ord og din støtte – det betyder alverden for os og hele teamet. Vi håber, at du får masser af glæde af bukserne, og vi glæder os til at sende dig flere lækre produkter i fremtiden! 🙌🖤

Kæmpe knus

Virkelig god virksomhed!

Virkelig god virksomhed!
-Top kundeservice indenfor 24 timer
-top kvalitet på de suit bukser jeg i hvert fald har købt
Jeg er også ret høj og derfor haft svært ved at købe suit pants til min benlængde, men deres xl/xxl er perfekte til mig!
Kæmpe anbefaling herfra

13. februar 2025

Hey Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og kvaliteten af vores suit pants. Vi ved, hvor svært det kan være at finde den rette benlængde, så det er fedt at høre, at vores størrelser passer perfekt til dig! 💫🔥

Din anbefaling betyder meget for os, og vi håber at kunne levere endnu flere gode oplevelser fremover! 🙌

Carl Johan

Mega fedt brand og søde ejere

9. februar 2025

Hey Mathias,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du både kan lide brandet og har haft en god oplevelse med os. Din støtte værdsættes kæmpe meget! 🙌🔥💫

Alt er godt ved det

Alt er godt ved det

5. februar 2025

Hey Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med det hele. Din støtte betyder meget for os! 🙌🔥💫

Carl Johan

Passion, hårdt arbejde og tanke bag tøj design - god kundeservice! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde en forespørgsel på et par bukser der var udgået i min størrelse - meget hurtig svar trods deres store trafik efter ny lancering - kæmpe cadeau for det!
Jeg har bestilt deres suit pants i hver farve og glæder mig utrolig meget til de kommer.
Jeg er ikke i tvivl om at det er god kvalitet da man kan mærke der er lagt tanke, masser af hårdt arbejde og passion i deres tøjdesign!
Kæmpe stor anbefaling herfra 🙌🏼

4. februar 2025

Hey Lasse,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du værdsætter vores design, passion og kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at svare hurtigt, selv i travle perioder, så det er virkelig fedt at høre, at du har haft en god oplevelse med os!

At du har bestilt vores suit pants i hver farve, gør os helt vildt glade – vi er sikre på, at du bliver rigtig tilfreds med dem! 💫🔥 Tak for din støtte og din anbefaling, det betyder alverden for os! 🙌🏼

Carl Johan

Jeg havde benyttet deres tilbud

Jeg havde benyttet deres 3 for 2 tilbud i november. Jeg modtager kun 2 af varerne hvor kundeservice så kommer med undskyldninger om hvorfor jeg ikke har fået tilsendt den. Det er nu midt januar og har stadig ikke modtaget noget, jeg skrev igen for 4 gang om min vare, det er nu 4 dage siden og har intet hørt fra kundeservice selvom jeg har betalt og det hele. Virkelig dårlig service

Status: det er nu d.22 og jeg har stadig ikke fået en mail om den skulle være på vej selvom Attode har skrevet de fik halskæden på lager igen og jeg vil få den sendt. Så de holder IKKE hvad de lover! Så Attode hvor er min halskæde jeg har betalt for!?

Status 15 februar, jeg har modtaget min pakke nu som jeg købte tilbage i november

28. november 2024

Hey Lea,

Tusind tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi er virkelig kede af den lange ventetid og de frustrationer, det har forårsaget.

Vi har haft forsinkelser fra vores leverandør, hvilket desværre har påvirket leveringen af din vare. Vi kan dog bekræfte, at din ordre nu er blevet sendt afsted, og du bør modtage den meget snart.

Vi beklager meget forløbet og tager din feedback alvorligt for at sikre, at vi håndterer lignende situationer bedre fremadrettet. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os!

Tak for din tålmodighed, og vi håber, at du bliver glad for din vare, når den når frem.

Carl Johan

Hvad sker der lige med min retur varer…har i lukket butikken helt ned

Havde købe et par bukser til min søn i julegave. Desværre har de alt for store trods han kender mærker, og har at har andre bukser fra jer.
Sendte den selvfølgelig retur mellem jul/nytår. Her den 14 januar har jeg stadig intet hørt. Pænt dårlig jeg stadig intet har hørt, kan jo se pakken er leveret hos je
Via min GLS app

Håber virkelig snart i svare retur på den mail jeg sendte i sidste uge ang min returnering.

14. januar 2025

Hey Janni,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af, at der var en forsinkelse i processen, men vi kan bekræfte, at din returnering nu er blevet behandlet og refunderet.

Vi beklager meget den ulejlighed, dette har forårsaget, og vi vil tage din feedback til os for at forbedre vores håndtering af returneringer i fremtiden – især i travle perioder som jul og nytår.

Tak for din tålmodighed og forståelse. Hvis der er noget yderligere, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Carl Johan

Super fede bukser jeg fik hjem

Super fede bukser jeg fik hjem, lidt små i størrelsen men de passer

10. januar 2025

Hey Nikita,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er glad for bukserne, selvom størrelsen var lidt til den lille side. Vi håber, de bliver en ny favorit i garderoben! 🙌💫🖤

Carl Johan

Fralæggelse af ansvar samt manglende troværdighed

Til selve pop-up shoppen købte jeg 3-2, hvori jeg købte 2 t-shirts og en jakke. Jeg var meget i tvivl om jakken hvori jeg blev lovet at jeg kunne bytte tingene indtil den 15 januar. Efterfølgende kontakter jeg Attode over mail hvor de er 3 dage mellem svarene i samtalen og hvor de fralægger selv alt ansvar for bytning af jakken da de siger at man ikke kan bytte den hvis den er købt gennem pop-up shoppen.

Dette syntes jeg er meget beklaget med svaretiden, samt det fralagte ansvar for noget som deres ansat har givet lovning på da jeg købte den, eftersom jeg netop var i tvivl men blev overtalt på de præmisser af at jeg kunne bytte den indtil 15 januar.

Syntes det er ærgeligt håndteret af en ellers fed butik som jeg gerne ville have anbefalet til andre samt købt derfra i fremtiden, hvilket jeg har svært ved at gøre ovenpå denne håndtering af ansvar og troværdighed.

8. januar 2025

Hey Jonas,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af de misforståelser og forsinkelser, der har været i forbindelse med din henvendelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Hvis du har fået lovning på, at du kunne bytte jakken indtil den 15. januar, står vi selvfølgelig ved det, og vi har allerede sendt dig en mail med en løsning på sagen. Vi håber, at dette kan rette op på din oplevelse og vise, at vi tager dit feedback seriøst.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og vi håber, at vi kan genoprette din tillid til os 🙏🏼

Ekstrem god kvalitet

Købte fra dem og det er perfekt kvalitet. Kan virkeligt anbefales!

31. oktober 2024

Hey August,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og vil anbefale os. Din støtte gør os super glade! 🙌💫🔥

Skøn oplevelse

Fantastisk oplevelse og hurtig levering, takker tusind gange for det nye lir

3. januar 2025

Hey Simon,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en skøn oplevelse og er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber, du får masser af glæde af det nye lir! 🙌🔥🖤

Fantastisk!!!

Jeg kender Attode i forevejen, og alt tøj de laver er virkelig fedt, kæmpe respekt til teamet og alt de laver.
KÆMPE FAN!!!

23. december 2024

Hey!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du er en stor fan og værdsætter det arbejde, vi laver. Din støtte og ros betyder alverden for os og giver os endnu mere energi til at fortsætte vores rejse! 🙌🔥🖤

Varm stil = ATTODE

Havde set på deres tøj i et stykke tid, men ventede med at købe til deres pop-up butik åbnede. Pop-up butik var noget af det bedste kundeservice og dejligste vibe! Smilende og passionerede medarbejdere, altid klar til at hjælpe! Vil du skille dig ud i mængden med STIL, så køb tøj hos ATTODE 🤟🏾 De ved hvad de sælger og har styr på detaljerne!

28. december 2024

Hey Rishikesan,

Tusind tak for din helt igennem fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en så god oplevelse i vores pop-up butik. Vi er stolte af vores team og deres passion, og det er skønt at vide, at det skinner igennem. 🙌💫

Vi elsker, at du ser os som et brand, der kan skille dig ud med stil – det er lige præcis, hvad vi ønsker at opnå! Tak fordi du støtter os og værdsætter vores fokus på detaljer. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at gøre det, vi elsker! 🤟🔥🖤

Rigtig fedt design

Rigtig fedt design. Købte en t-shirt og 2 skjorter. Skjorterne har der intet problem været med, men t-shirten er krympet noget mere i længden end annonceret. Meget ærgerligt da jeg var vild med den før vask. Ellers ingen problemer og jeg er stadig stærkt tilfreds med skjorterne.

17. december 2024

Hey Jens,

Tusind tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på problemet med t-shirten! Vi er glade for, at du værdsætter designet og er tilfreds med skjorterne, men det ærgrer os virkelig at høre, at t-shirten ikke levede op til dine forventninger efter vask.

Vi vil meget gerne løse dette for dig – kontakt os endelig på info@attode.dk eller via live-chat, så vi kan finde en løsning, enten ved ombytning eller en anden kompensation. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi kan få din oplevelse op på 5 stjerner næste gang! 🙏🏼💫

12/10⭐️

Det hele var bare så fkn perfekt
perfekt lokation til pop up
Priserne var sæt helt i bunden
Sindssyg kvalitet på tøjet
Virkelig god service

Kan klart anbefales

11. december 2024

Hey!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de vilde 12/10 stjerner!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du var tilfreds med alt fra lokationen til priserne, kvaliteten og servicen. Din anbefaling gør os super stolte! 🙌🔥💫