Attode Anmeldelser 542

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 174 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med tøjets kvalitet, som ofte beskrives som værende i top, behageligt og stilrent, med mange der fremhæver de små detaljer og pasformen. Mange roser også den hurtige levering og den gode service, hvor de oplever at få hurtig hjælp og svar på deres spørgsmål. Forbrugerne værdsætter den personlige og professionelle tilgang, der gør dem trygge ved at handle her. Dog var nogle anmeldere utilfredse med leveringstiden, som de fandt for lang, og der var tilfælde, hvor varer blev modtaget med fejl eller huller. Nogle kunder oplevede også, at kundeservicen var svær at få fat i, med manglende svar på mails og løfter om svar inden for 24 timer, der ikke blev overholdt. Enkelte bemærkede, at tøjet hurtigt begyndte at fnugge eller se slidt ud, hvilket skuffede dem i forhold til den forventede kvalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle roser den gode kvalitet, pasform og holdbarhed,... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange roser den gode kvalitet af tøjet, især... Se mere

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service, hvor mange udtrykker stor utilfredshed og kalder den "helt... Se mere

Response time

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med responstiden, da mange rapporterer om lange ventetider på svar,... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle forbrugere roser hurtig levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

På trods af lidt issues nåede min pakke frem, super fint produkt og jeg glæder mig til at bruge det. Venlig kundeservice og gode vingummier :)

Har 2 boxy fit heavyweight t-shirts derfra, og de passer fantastisk (str. M/L til 185cm 72kg). Har også et par jorts derfra, som jeg overordnet også er tilfredse med, dog er syningen ved knappen... Se mere

Super fede joggingbukser både længden og pasform, dog har jeg prøvet at komme i kontakt jer - lidt dårlig kommunikation fra jeres side af. Har fået et par joggingbukser der fælder helt vildt fra det h... Se mere

1. Tøjbutik

Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos ATTODE. Kundeservice er i øvrigt i top!

Besvarelse fra Attode

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Peter! Vi sætter kæmpe pris på, at du tog dig tid til at skrive – det betyder alt for et brand som vores 🖤

Super service og kvalitet

Super god service, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af tøjet! Mine pieces fra Attode er blevet en daglig go to.

16. oktober 2024

Besvarelse fra Attode

Hvor er det bare dejligt at læse – tak! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse, og håber, du nyder dine styles 🙏

Effektiv fragt

Effektiv fragt, fedt tøj og rigtig gode vibes i kundeservicen.

Besvarelse fra Attode

Sikke en skøn besked at få, Benjamin! Vi er så taknemmelige for din støtte og håber, du bliver glad for dine køb længe frem 🤍

Virkelig god service og utrolig fedt…

Virkelig god service og utrolig fedt tøj de har ved Attode. Altid virkelig god kvalitet og de er altid hurtig til at vende tilbage hvis man har spørgsmål

Besvarelse fra Attode

Det gør os virkelig glade at høre, Rasmus! Din støtte betyder mere, end du aner – tak fordi du er en del af ATTODE!

Højeste kvalitet i branchen lige nu

Sindsygt fedt tøj, mega søde medarbejdere, og mega søde til at hjælpe under problemer, kan slet ikke beskrive hvor glad jeg har været for produktet og servicen hos Attode😍

1. juni 2025

Besvarelse fra Attode

Tak for de pæne ord, Rasmus! Det er præcis den slags feedback, der giver os energi til at blive ved med at gøre det lidt bedre hver gang <3

Tøj i top, men…..

Synes deres tøj kvalitet er helt i top, men deres ventetid…. Især efter de har lanceret nyt tøj…. Der står 1-3 dage på hjemmesiden, men har nu ventet i 10 dage, og min ordre er ikke enegang sendt endnu…. Jeg vil blive ved med at shoppe derinde, men synes godt nok leveringstiden er dissideret ringe…

10. juni 2025

Hej Magnus

Vi har forsøgt at få fat i dig via besked og opkald – vi ville rigtig gerne sige undskyld personligt og forklare situationen.

Vi har desværre været ramt af flere uheld: fragtproblemer, helligdage og et mailsystem der har fejlet – og det har ramt nogle kunder, inkl. dig. Det er vi virkelig kede af.

Vi vil enormt gerne finde en løsning, du bliver glad for – så skriv endelig, hvis du har lyst til en hurtig snak 🖤

Dårlig levering

Leveringentiden 1-3 dage passer ikke og har ikke modtaget besked om pakken er sendt (der er nu gået 1 uge) har forsøgt at komme i kontakt med dem, men de svarer ikke på deres mail.

9. juni 2025

Hej Rasmus

Vi er virkelig kede af den oplevelse, du har haft – og vi ville meget gerne tage personligt kontakt og undskylde direkte. Desværre kan vi ikke finde dig i vores system, da der ikke er angivet noget efternavn.

Vi har været ramt af både helligdage og fragtproblemer, som vi tager fuldt ansvar for – og vi arbejder på højtryk for at rette op. Din pakke er sendt afsted og burde være fremme nu – eller meget snart.

Hvis du sender os en mail på kontakt@attode.dk med dit navn og ordrenummer, så ringer vi dig meget gerne op personligt – og vi finder selvfølgelig en løsning, så du bliver glad ❤️

Kærligst,
Team ATTODE

Helt igennem fantastisk service efter uheld

Kæmpe stor respekt for Marcus og Attode for den service de gav mig! Efter deres nye drop har der været sindssyg efterspørgsel og de har ikke kunne følge med til(som de også skrev ved købet), oven på det har mange skrevet til dem og deres mailindbakke har heller ikke kunnet følge med, dertil en ond spiral som de ikke har været hærge over. Mit eneste issue har været den manglende kommunikation grundet problemerne med deres mailadresse
Marcus valgte simpelthen efterfølgende at ringe til mig, skrive en lang besked og indtale en chatbesked, hvor han lagde sig fladt ned og undskyldte mange gange og forklarede problematikkerne og at de bruger alt deres tid på at rette op på de fejl som deres kunder har oplevet
Dette har jeg dyb respekt for!

9. juni 2025

Hej Andreas 🙏

Tusind tak for snakken – og for at være så forstående omkring det hele.
Vi er virkelig glade for, at vi kunne få talt det igennem, og det betyder meget for os, at du overvejer at fjerne anmeldelsen.

Sig endelig til, hvis der er noget som helst, vi kan gøre yderligere! 🖤

Mega god service

Mega god service. Havde lidt problemer men. Hjælpen fik jeg nærmest med det samme. Tøjet sidder perfekt. I alt klasse service og tøj. 5/5

8. juni 2025

Besvarelse fra Attode

Vi elsker at høre det, Magnus – tusind, tusind tak! Hvis der nogensinde er noget, du mangler eller ønsker, så skriv endelig! <3

Levering 1-3 dage ja det klart,står en…

Levering 1-3 dage ja det klart,står en uge senere uden en bekræftigelse på pakken er sendt eller svar på de 2 mails jeg har sendt til dem hvor de også lover svar indenfor 24 timer.
Syntes det er utroligt ringe man lover ting man ik kan holde,det jo ik for sjov man bestiller tøjet og forventer levering på det givende tidpunkt,det mindste man kan gøre er da at svare!!!

2. juni 2025

Hej Lucas 🙏

Tusind tak for snakken – og for at være så forstående omkring det hele.

Sig endelig til, hvis der er noget som helst, vi kan gøre yderligere! 🖤

Marcus / Team ATTODE

Jeg bestilte en vare hos Attode.dk den…

Jeg bestilte en vare hos Attode.dk den 01-06-2025, da deres hjemmeside lovede levering inden for 1-2 hverdage for ordrer placeret inden kl. 15.00. Nu, en uge senere, har jeg stadig ikke modtaget hverken pakken eller en afsendelsesbekræftelse. Det har været mig, der selv har måttet tage initiativ til at få opdateringer, og Attode.dk har ikke proaktivt informeret om forsinkelser eller stor efterspørgsel, hvilket jeg finder meget utilfredsstillende.

Selvom jeg har fået et svar om, at pakken skulle sendes senest i denne uge, har der været mangelfuld kommunikation og ingen yderligere opdateringer. Ifølge købeloven § 21 har jeg ret til rettidig levering, og denne forsinkelse er uacceptabel. Jeg er skuffet over Attode.dks service og håber, de forbedrer deres kommunikation og levering fremadrettet. Indtil videre kan jeg ikke anbefale dem.

7. juni 2025

Hej Magnus 🙏

Vi er virkelig kede af den oplevelse, du har haft – og vi ville enormt gerne tage personligt kontakt og sige undskyld direkte. Desværre kan vi ikke finde dig i vores system, da der ikke står noget efternavn.

Vi har været ramt af en kæde af uheld: fragtproblemer, helligdage – og desværre har vores mailsystem også været nede, så flere opdateringer er aldrig blevet sendt ud. Det er det sidste, vi ønsker, og vi tager fuldt ansvar.

Din pakke er sendt afsted og burde være fremme nu eller meget snart.
Hvis du vil sende os en mail på kontakt@attode.dk med dit navn og ordrenummer, ringer vi dig meget gerne op – og vi skal selvfølgelig finde en løsning, så du bliver glad igen ❤️

Kærligst,
Team ATTODE

Helt ellevild med deres pleated…

Helt ellevild med deres pleated trousers. Har alle farverne. Pasform er lige som de skulle være. Skrev til deres chat for at høre om hjælp til størrelsen - venlig og god sparring! Nu ønskes der blot flere af dem i min flere farver ♥️

6. februar 2025

Det betyder så meget, Jonas – tak fordi du deler din oplevelse! <2

Gentagne fejl og langsom kundeservice

Jeg bestilte et armbånd i str. 20 cm og modtog et armbånd på 18 cm.

Efterfølgende skrev jeg en mail, hvor der gik 3 døgn før, at de tog sig tid til at svare - på trods af, at de lover svar inden for 24 timer.

Jeg sender armbåndet retur og anmoder om at få det byttet til en korrekt størrelse på 20 cm, hvor efter de formår at sende det samme forkerte armbånd på 18 cm til mig igen.

16. maj 2025

Hey Anders,

Først og fremmest vil vi give vores oprigtige undskyldning for den uheldige oplevelse, du har haft. Det er langt fra den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration over både den forkerte levering og den forsinkede respons.

Det er naturligvis helt uacceptabelt, at du modtager det forkerte armbånd to gange – særligt når vi har haft mulighed for at rette op på det. Vi er i gang med at undersøge, hvordan fejlen kunne ske internt, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Vi har nu fundet den korrekte størrelse og sender et nyt armbånd i str. 20 cm afsted til dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse og tracking på mail inden for kort tid.

Endnu en gang undskyld for det rodede forløb - og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi sætter pris på din tålmodighed og håber, at vi med denne løsning kan genoprette din tillid til os.

Carl Johan

God hjemme side blev sendt med de samme…

God hjemme side blev sendt med de samme og bukserne er sygt fede og sider fantastisk
Det 100 procent ik sidste gang jeg køber fra attode

29. april 2025

Hey Oscar,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er mega glade for at høre, at du har haft en god oplevelse - både med webshoppen, leveringen og ikke mindst bukserne! Det betyder virkelig meget for os, og vi glæder os allerede til at sende næste pakke din vej 🔥🙌💫

Forfærdelig god kvalitet

Forfærdelig god kvalitet

ATTODE rammer plet med tøj, der sidder lige i skabet. Gode materialer, skarpt design og detaljer, der faktisk betyder noget. Helt fantastisk kundeservice og ikke mindst hurtig levering. Deres nemme side er nem og overskuelig.

Kan ikke se en grund til ikke at handle der?

10. april 2025

Hey Nikolaj,

Tusind tak for din fuldstændig fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du føler, vi rammer plet - både med tøjet, servicen og hele oplevelsen. Det betyder virkelig meget for os, at du lægger mærke til detaljerne og værdsætter det arbejde, vi lægger i hvert eneste led af rejsen. 🙌💫🔥

Vi glæder os allerede til at sende mere lir din vej!

Fantastisk service, fantastisk tøj

Tøjet sidder altid som det skal, fantastisk sted hvis man skal havde noget mega fedt casual streetwear uden at tømme pengepungen. Kvaliteten er fantastisk og servicen er i top maks bedømmelse herfra

8. april 2025

Hey Andreas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det gør os virkelig glade at høre, at både pasform, kvalitet og service lever op til dine forventninger. Vi arbejder hårdt på at skabe fedt casual streetwear til fair priser - så det betyder enormt meget, at du sætter pris på det! 🖤