ARTSY FARTSY Anmeldelser

3.792

4,4

Jeg havde bestilt 2 fodboldplakater i 70x100 cm til min søns værelse. Jeg fik ordrebekræftelse på dagen osv. Jeg fik så besked fra Bring om at plakaterne kom fra dem. Men kunne ikke se no... Se mere

Jeg er virkelig tilfreds med min oplevelse. Der er et stort udvalg af flotte plakater i en rigtig god og kraftig kvalitet. Hjemmesiden er let at finde rundt på, og leveringen var både hurtig og prob... Se mere

Jeg har bestilt en plakat til afhentning og fået besked om at min plakat er klar til afhentning i butikken i Amager centeret. Nu har jeg siddet ude foran butikken i en time og trods der står på jeres... Se mere

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.792)

44 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Aldrig har jeg oplevet en dårligere…

Aldrig har jeg oplevet en dårligere service og forvirring hos sælger. Jeg bestiller 2 ordre, men da jeg har bestilt den samme plakat x 2, ønsker jeg at få ordre nr 2 annulleret, hvilket volder betydelige vanskeligheder hos firmaet, men pengene er trukket. Efter en alenlang korrespondance på mail annulleres ordren og jeg sender plakat tilbage. Min første ordre indeholdt 2 plakater og 2 rammer og pengene er trukket. Jeg får dog ikke plakat nr. 2, da firmet mener den er annulleret. Jeg har spildt så meget tid på dette, også fordi det ikke er muligt at tale med en person.

1. maj 2025
ARTSY FARTSY-logo

Besvarelse fra ARTSY FARTSY

Kære Brigitte,

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Vi har håndteret dine ordrer, annulleringer og returnering i overensstemmelse med vores procedurer og har besvaret dine mange henvendelser så godt som muligt. Når der kommer et stort antal mails med modstridende beskeder og ændringer, bliver det desværre vanskeligt at sikre en klar og hurtig løsning.

Vi har tilbagebetalt det relevante beløb for den returnerede plakat og anser sagen som afsluttet.

Du er naturligvis velkommen til at handle hos os igen – vi beder blot om, at kommunikationen foregår i en respektfuld tone, så vi kan yde den bedst mulige service.

Bestilt plakat samt egetræsramme 70x100…

Bestilt plakat samt egetræsramme 70x100 cm. Plakat hurtig levering, god kvalitet og skønne farver 😊 Ramme særskilt levering 2 dage senere. Så smuk, med "tap samlinger" - virkelig pænt udført og bestemt værd, at vente lidt ekstra på. Anbefales herfra 👍

2. maj 2025

Sletter ikke konto, man aldrig har bedt om

Indledningsvis skal det siges, at plakaten fra Artsy Fartsy var 100% i orden, og at leveringen gik gnidningsfrit.

Det sagt, er resten af forløbet et absurd-teaterstykke, jeg aldrig har oplevet før, og hvis jeg kunne give minus 10 stjerner, gjorde jeg det.

Det hele starter med, at jeg i sagens natur køber nogle plakater hos firmaet. Jeg lægger godt mærke til, at de autovælger, at man skal oprette en konto hos dem.
Alle andre steder tilvælger man dette, men ikke her. Jeg fjerner krydset, men er muligvis kommet til at loade siden igen - i hvert fald ender jeg med en konto hos Artsy Fartsy, jeg slet ikke er interesseret i, da der ingen grund er til, at mine oplysninger ligger og flyder hos dem, men man skal forstå, at webbutikker også bruger kontier til segmentering, profilering og målrettet annoncering.

1: Jeg skriver derfor til kundeservice, at jeg gerne vil have den slettet og får svaret fra medarbejder/indehaver(?) Martin, at kontoen er til for, at jeg kan se tidligere ordrer, og at de alligevel beholder mine oplysninger. Jeg får ikke svar på, om min konto slettes.

2: Jeg skriver derfor igen, at jeg gerne vil have min konto slettet og spørger samtidig, hvor længe mine oplysninger opbevares.

3: Selv anden gang får jeg ikke svar på, om de vil slette min konto, men får blot at vide, at de gemmer mine oplysninger i 5 år, hvilket er korrekt.

4: Jeg skriver derfor tredje gang, om jeg kan få bekræftet, at kontoen vil blive slettet.

5: Nu får jeg svaret, at kontoen vil blive slettet.

6: Da jeg helt principielt ikke er interesseret i kontoen, og der ikke er sket noget dagen efter, skriver jeg igen, om Artsy Fartsy vil yde god kundeservice og slette den konto, jeg aldrig har bedt om.

7: Nu får jeg svaret, at kontoen vil blive slettet, men hvornår det bliver, kan de ikke fortælle mig.

8: Jeg skriver nu, at jeg om en måned vil kontrollere, om kontoen er slettet derefter gå til Datatilsynet, hvis det ikke er sket.

9: Jeg får nu svaret, at jeg fremover bare skal købe min plakater et andet sted.

10: Jeg svarer, at det allerede trådte i kraft i det øjeblik, man skulle kæmpe for at få slettet sin konto.

11: Knap en måned senere d. 2.5. kontrollerer jeg ovenstående, som jeg lovede, og naturligvis er min konto ikke blevet slettet.

12: Jeg skriver igen og beder om sletning, men får intet svar.

Løftet om ikke at købe plakater hos firmaet fremover er nemt overholde, og jeg kan se herinde, at Artsy Fartsys udgangspunkt ofte er at gå i clinch med deres kunder.
Man skal dog forstå, at mit tilfælde er en klokkeklar overtrædelse af Databeskyttelsesforordningen(GDPR), når ens oplysninger ikke bliver slettet, selvom man har bedt om det.
Webfirmaer har en etisk forpligtelse til at respektere brugerens kontrol over egne data, så ens oplysninger ikke ligger og flyder på nettet, hvis de f.eks. bliver hacket.

Jeg går naturligvis videre til Datatilsynet, som lovet, men det er trist, det skal komme til dette, når det kunne have været klaret med et simpelt "selvfølgelig, vi sletter din konto med det samme."

Red. 7.5.:
Kære Marie,

Tak for dit svar.
Jeg har to spørgsmål:
1: Hvofor er min konto ikke blevet slettet? I har haft en måned til det?
2: Kan du fortælle mig helt eksakt, hvornår den slettes?

7. april 2025
ARTSY FARTSY-logo

Besvarelse fra ARTSY FARTSY

Hej Oliver,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse – både det positive og det, du har været utilfreds med.

Vi beklager, at du har oplevet forløbet omkring sletning af din konto som frustrerende. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at nogen skal opleve vores kundeservice.

Vi er juridisk forpligtet til at opbevare visse oplysninger, herunder ordredata, i op til 5 år i henhold til bogføringsloven, hvis SKAT skulle anmode om dokumentation. Det gælder for alle kunder og er uafhængigt af, om man har en konto eller ej.

Det er dog vigtigt at understrege, at vi naturligvis respekterer GDPR, og vi bruger ikke dine oplysninger til markedsføring eller videregiver dem til tredjepart. Hvis du ønsker at få slettet din konto og alle ikke-lovpligtige oplysninger, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med det og bekræfte, når det er sket.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den internt til at forbedre vores kommunikation fremadrettet.

Marie
Artsy Fartsy Kundeservice

Mega flotte plakater

Super god service.
Super fantastisk flotte plakater, de passer smukt i vores rammer og pynter helt vildt på væggene.
De har et kæmpe kæmpe udvalg af smukke plakater i alle størrelser❤️
Vi kan varmt anbefale Artsy Fartsy til alle

5. december 2024