ARTSY FARTSY Anmeldelser 3.789

4,5

Bestilt plakat samt egetræsramme 70x100 cm. Plakat hurtig levering, god kvalitet og skønne farver 😊 Ramme særskilt levering 2 dage senere. Så smuk, med "tap samlinger" - virkelig pænt udført og beste... Se mere

Jeg er virkelig tilfreds med min oplevelse. Der er et stort udvalg af flotte plakater i en rigtig god og kraftig kvalitet. Hjemmesiden er let at finde rundt på, og leveringen var både hurtig og prob... Se mere

Mange flotte og forskellige prints at vælge mellem. Gode priser og meget hurtig levering. Havde problemer med at betale, hvilket var frustrerende, men det viste sig at være et større problem hos "beta... Se mere

4,5

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Storformat print med mangler

Bestilte et storformatprint af et af mine egne billeder. Resultatet var et print som er alt for mørkt. Hjemmesiden tilbyder ingen guidelines for hvordan et billede skal være behandlet før upload, så man handler 100% i blinde. Kundeservice oplyser mig om at det er en automatiseret proces når der printes, så der er ingen der kigger på resultatet og der er ingen garanti for resultatet.

8. maj 2026

Besvarelse fra ARTSY FARTSY

Vi er kede af at høre, at printet ikke levede op til forventningerne.

Det er desværre ikke muligt at få et print til at matche en skærm 1:1, da skærme er bagbelyste og viser farver meget anderledes end print på papir. Dette gælder især billeder med meget mørke toner, høj kontrast eller AI-genererede motiver, som ofte er optimeret til visning på skærm fremfor fysisk print.

Alle filer printes automatisk ud fra det materiale der uploades, og vi foretager derfor ikke individuel farvekorrektion eller billedvurdering inden produktion.

Vi forstår godt frustrationen og tager naturligvis feedbacken med videre.

Dårlig service og lang leverings tid

Har bestilt 3 plakater til min søn den 5 feb, de har trukket pengene 502 kr men har her den 17 feb ikke modtaget varerne… de giver BRING skylden og vil hverken refundere eller sende et nogle nye produkter

17. februar 2026

Hej Bjørn

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en levering trækker ud. Din ordre er afsendt fra os og er i øjeblikket hos Bring, som står for den videre levering.

I denne periode oplever alle fragtfirmaer generelle forsinkelser på grund af vejrsituationen, hvilket desværre påvirker leveringstiden på mange forsendelser.

Så længe pakken er under transport, har vi ikke mulighed for at tilbyde refund eller gensende ordren. Hvis en forsendelse mod forventning bliver meldt bortkommet efter fragtfirmaets undersøgelse, håndterer vi naturligvis sagen derefter.

ARTSY FARTSY

God service men elendig hjemmeside

God service og flot print i butikken
Meeeeen hjemmeside virker ikke (over 3 dage) når der bestilles mere end to print - og rabatkode kan kun bruges online

12. januar 2026

Hej Camilla

Jeg kan ikke se at du har kontaktet vores kundeservice, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe med forskellige udfordringer.

Der er ikke nogen generel fejl på hjemmesiden, så jeg er sikker på at vi kan løse det for dig.

kontakt os gerne via formularen i bunden af siden

Vh
Marie
ARTSY FARTSY

Tydelig mærker

Da jeg fik min plakat var der tydelige krøller og foldekanter. Selv når jeg har sat den i ramme, kan jeg tydeligt se mærker efter, hvor plakaten har været foldet, inden jeg fik den.

30. november 2025

ære Mathilde,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at din plakat er ankommet med mærker og folder – sådan skal den selvfølgelig ikke se ud.
Det beklager vi meget.

Vi kan ikke se, at du har kontaktet vores kundeservice, og vi ville meget gerne have haft muligheden for at hjælpe dig, før du stod tilbage med en dårlig oplevelse. Vi erstatter naturligvis altid plakater, der ikke lever op til den forventede kvalitet.

Hvis du kontakter os på hello@artsyfartsy.dk vil vi sørge for en hurtig løsning, så du får en plakat, du bliver glad for.