De aroma diffuser is makkelijk in gebruik en decoratief. De kleinste uitvoering gekozen want deze is voor een kleine ruimte geschikt. De diffuser maakt weinig geluid, wat er prettig is. Contact met de... Se mere
Gutes Produkt , es wird ein sehr angenehmer Duftschleier erzeugt. Zudem klasse Service. Beim Erstkauf gab es Probleme . Nachdem diese trotz Beratung über online nicht behoben werden konnte , wurde gr... Se mere
Mijn bestelling is verstuurd maar heb deze niet ontvangen, bij dhl bleef deze op ‘vertraging’ staan. Hierdoor contact opgenomen met dhl die me terug verwees naar aroma diffuser. Deze zouden erachteraa... Se mere
Via de chat contact genomen om een defect te regelen. Communicatie was perfect en levering van onderdeel supersnel. Nu kan ik weer genieten van onze mini Pro.
Aanbieder van professionele geurmachines en een grote verscheidenheid aan geuroliën zoals je ze kent van de grote hotels en ketens. Met ons grote aanbod bieden we voor alle situaties een geschikte geuroplossing. Zakelijk en particulier en voor toiletten tot concertzalen. Hoe ga jij het effect en de kracht van geur benutten?
Krampenloop 23, 4706PT, Roosendaal, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Ich bin mit den Düften sehr zufrieden! Riechen alle sehr angenehm und sind auch sehr sparsam im Verbrauch. Besitze den Mini und den Mood seit zwei. Jahren und beide sind unkompliziert und machen was siesollen, guten Duft verbreiten! Ehrliche Kauf Empfehlung.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Goed bereikbaar. Heerlijke geur. Het wordt bij ons in het verpleeghuis gebruikt. Een geur uitgekozen die persoonlijk aansluit bij de bewoner waardoor het gevoel van thuis wordt ervaren.
Het werkt ontspannend.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Mooie diffuser, en wat het helemaal geweldig maakt, zijn de geuren! Ik heb er nooit zo in geloofd maar ik werd hier zó blij van! Mijn kamer ruikt ontspannen en relaxed. Als ik nu thuiskom, kom ik echt thuis!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Een aantal vragen voor de klantenservice over de geuren gehad. Kreeg meteen antwoord via de app. Zeer vriendelijk, kon zelf (bij de aanbieding) mijn geuren uitzoeken. Was in de veronderstelling dat de mini-diffuser met de app kon bedienen (had zelf niet het juiste model uitgekozen). De klantenservice kwam met het voorstel dat ik de mini-diffuser mag omruilen voor een met een app-bediening. Helemaal top 👍!!!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Perfekte Geräte, leichte Bedienung. Sehr tolle Düfte.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Erg tevreden met de diffuser, goede service en snel bezorgd!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Het is wel een dure investering maar het is wel echt super. Makkelijk te bedienen, geur blijft goed hangen en je doet er best lang mee.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Ik ben super tevreden over deze aromadiffuser. De geur wordt op een aangename manier verspreid en is absoluut niet storend of overheersend. Het zorgt voor een fijne, rustgevende sfeer in huis.
Het enige minpuntje is dat mijn ruimte eigenlijk wat te groot is voor deze diffuser, waardoor het effect minder sterk is in de verste hoeken van de kamer. Voor een kleinere tot middelgrote ruimte werkt hij echter perfect.
Ondanks dat is dit voor mij zeker een aanrader. Mooie geurverspreiding, eenvoudig in gebruik en een aangename beleving. Ik zou hem zeker opnieuw kopen! 😊

Besvarelse fra AromaDiffusing
Het ruikt heerlijk en verspreid de geur goed. Ik gebruik hem overal in huis echt een aanrader

Besvarelse fra AromaDiffusing
Heerlijke geuren, en super handig dat je alle tijden in kan stellen op je mobiel.
Mooi compact model en de geuren gaan lang mee.
Top

Besvarelse fra AromaDiffusing
Duidelijke website en een snelle levering. Mijn bestelling werd snel bezorgd en mijn huisje ruikt nu heerlijk. Ik ben erg tevreden!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Eindelijk na lang zoeken en verschillende dingen te hebben geprobeerd iets dat aangenaam en niet zo chemisch ruikt en langdurige werking van aangename niet overheersend aroma verspreidt een aanrader

Besvarelse fra AromaDiffusing
De klantenservice is echt super. Ze denken mee en doen alles om problemen op te lossen. Geurtjes ruiken heerlijk.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Kwam dit product bij een woonmall tegen en direct opgezocht waar ik dit kon aanschaffen. Nu ruikt mijn huis ook heerlijk! De app is even lastig, maar werkt eenmaal ingesteld uitstekend!

Besvarelse fra AromaDiffusing
De geur is heerlijk mijn klanten in de schoonheidssalon ontspannen er ook goed bij

Besvarelse fra AromaDiffusing
Die Düfte sind einfach nicht gut, die riechen zu synthetisch.
Da ich über Jahre Luxus Düfte für Diffusor kaufe und sogar die die Hotels in Kroatien benutzen kann ich leider die von Aroma Diffusing nicht empfehlen.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Geweldig goede service. Ook als na verloop van enige tijd iets mis is met apparaat, wordt er goede en snelle service verleend. Zelfs een nieuw apparaat opsturen is geen probleem voor dit bedrijf. Een dikke 10. Chapeau en een voorbeeld waar klant nog koning is.