perfect smell
perfect smell , beautiful machine , remote and settings are simple and perfect .
Now only more choice in scents !

Besvarelse fra Pip & Wells
Welkom bij Pip & Wells – waar luxe, rust en verfijning samenkomen. Onze geurkaarsen en diffusers zijn ontworpen om elke ruimte te verrijken en van elk moment iets bijzonders te maken. Wij geloven dat ware luxe zit in de details: in de zachtheid van een geur, de rust die het brengt en de sfeer die het creëert. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een verfijnde afwerking staan wij voor kwaliteit die je voelt én beleeft. Onze collecties brengen warmte, elegantie en harmonie in huis – een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Deel uw ervaring en help anderen de wereld van Pip & Wells te ontdekken. Voor vragen of ondersteuning kunt u ons altijd bereiken via info@pipwells.com Pip & Wells Luxury in every breathe
Hagelkruis 19, 5761 GP , Bakel, Holland
Now only more choice in scents !

Besvarelse fra Pip & Wells
Heel tevreden over de diffuser van Pip & Wells! De kwaliteit is echt top. De diffuser is gemaakt van stevig materiaal en heeft een stijlvol design, waardoor hij perfect in mijn interieur past. De geur is heerlijk: subtiel, maar toch goed aanwezig en niet overheersend, zoals bij veel andere diffusers. Mijn favoriete geur is The One. De geur verspreidt zich gelijkmatig en blijft lange tijd hangen, waardoor de kamer fris blijft ruiken. Dat vind ik erg belangrijk.

Besvarelse fra Pip & Wells
Helemaal top! De diffuser geeft een heerlijke geur af

Besvarelse fra Pip & Wells
Super blij met mijn nieuwe geurdiffuser. Hij staat mooi in mijn woonkamer en hij verspreidt de geur ook echt goed. De geur blijft ook hangen en is niet gelijk weg nadat je hem even uit hebt gezet. Heel erg blij mee!

Besvarelse fra Pip & Wells
Vanaf het eerste moment merk je het verschil. De Pip & Wells diffuser met het Luxury Pack brengt echt die luxe hotelgeur in huis. Elke keer als ik binnenkom ruikt het heerlijk en geeft het meteen een fijne, warme sfeer.
De geur is stijlvol en niet overheersend, en de diffuser zelf ziet er prachtig en luxe uit. Daardoor is het ook heel geschikt om cadeau te geven. Ik ben oprecht heel blij met deze aankoop. Echt een aanrader.

Wat een verrassing!
Zo blij verrast met deze diffuser!
Aangename , sfeervolle, warme geur verspreiding
in je woning!
Kan niet wachten om deze diffuser met zijn stijlvol design, in verschillende ruimtes te plaatsen.
Mijn huis heeft nooit zo fris en aangenaam geroken.
Eindelijk na jaren zoeken juist geuren en apparaat gevonden en gekocht!
Leuk en zinvol om cadeau te geven!
Aanrader voor het elimineren van nare luchtjes in huis !!!

Besvarelse fra Pip & Wells
Mijn woonkamer heeft nog nooit zo lekker geroken. Krijg keer op keer complimenten van de gasten. Heel erg lekker!

Besvarelse fra Pip & Wells
Heerlijke geuren en diffusers met een luxe, subtiele geur die aan een hotel doet denken. Zorgt meteen voor een fijne sfeer in huis. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Pip & Wells
Een paar dagen geleden heb ik de Pip & Wells essential oil diffuser aangeschaft en ik ben er echt ontzettend blij mee. De geuren zijn heerlijk fris en van hoge kwaliteit, en het design is een echte eyecatcher. Hij past perfect in mijn interieur en geeft mijn woonkamer elke dag een fijne, ontspannen sfeer. Het is echt een momentje van genieten geworden. Ik ben meer dan tevreden en kan deze diffuser van harte aanraden! ✨

Besvarelse fra Pip & Wells
Erg blij met de diffuser! Binnen één dag in huis en meteen een heerlijke geur in huis. De geur The One is perfect voor een gezellige avond. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk vergeleken met andere luxe diffusermerken. Echt een topbedrijf!

Besvarelse fra Pip & Wells
Ik was eerlijk gezegd eerst wat sceptisch, maar na een paar weken gebruik ben ik volledig om. De diffuser voelt solide en luxe aan en doet precies wat hij belooft. De geur verspreidt zich gelijkmatig door de ruimte zonder dat het te sterk of chemisch wordt.
Wat voor mij het verschil maakt ten opzichte van andere diffusers is dat deze zonder water werkt. Geen gedoe met bijvullen en geen vocht in de lucht. De instellingen zijn makkelijk aan te passen en de afstandsbediening werkt fijn. Vooral de timer gebruik ik dagelijks.
De drie meegeleverde geuren zijn heel verschillend, wat het leuk maakt om af te wisselen. Ocean Breeze gebruik ik overdag en The One vooral ’s avonds. Bezoek vraagt zelfs regelmatig wat voor geur dit is.
Al met al een aankoop waar ik elke dag plezier van heb.

Besvarelse fra Pip & Wells
Ik had niet verwacht dat een diffuser zó’n verschil kon maken. Vanaf het moment dat ik de Pip & Wells Pure One aanzette, voelde mijn woonkamer echt als een luxe hotel. De geuren zijn verfijnd en totaal niet overheersend. Vooral Day Dream is favoriet hier in huis.
Wat ik erg fijn vind, is dat hij zonder water werkt en fluisterstil is. Je hoort hem niet, maar je ruikt hem wel meteen. De afstandsbediening en timer zijn superhandig, vooral ’s avonds. Ook het design is prachtig: strak, minimalistisch en past perfect in ons interieur.
De flesjes gaan verrassend lang mee en wisselen is zo gedaan. Dit was absoluut een goede aankoop en ook perfect als cadeau. Ik zou hem zonder twijfel opnieuw kopen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben echt heel blij met deze diffuser. De geur vult het hele huis en blijft lekker hangen, en het mooie luxe design maakt ’m ook een leuke toevoeging in de woonkamer. Bovendien werd hij al de volgende dag geleverd. Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra Pip & Wells
Læs mere om andre typer anmeldelser.