En virksomhed som ikke er til at stole på. Løber fra deres aftaler og bliver lønnet af begge parter uden at oplyse om at man er i lommen på dem man skal kontrolere Står ikke ved de tilbud der er... Se mere
Uærlig markedsføring, umådelig dårlig kommunikation og laaaang tid om at svare på henvendelser. Arkiton er god til at føre sig frem på Facebook, men flere opslag på Instagram viser at han reelt ikk... Se mere
Vi har haft byggesagkyndig Jens Kristian Tonsberg knyttet til vores nybyg. Hele vejen igennem har der været hurtig respons, og heldigvis ingen dumme spørgsmål. Han har spottet og været hurtig til at f... Se mere
Meget tilfreds med Jens Kristian. Altid til rådighed, giver gerne konkrete svar. Hjalp os med spare betydelige summer da han var med i kontraktforhandlingerne men også senere i forløbet viste han... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
ARKITON ejes af Jens Kristian Tonsberg, som er uddannet bygningskonstruktør, og har over 20 års erfaring fra byggebranchen – med bl.a. eget bygge- firma i mange år. ARKITON er grundlagt i januar 2017 med visionen om, at alle skal have økonomisk mulighed for den rette arkitekthjælp og få mest muligt for pengene. Erfaringerne viser desværre at alt for mange projekter og drømme ikke bliver realiseret, enten fordi arkitekttegningerne ikke stemmer overens med det økonomiske råderum eller fordi ”holdet” af håndværkere er forkert sammensat. Vi hjælper med alle typer projekter Med en årelang erfaring, erfaring indenfor 3D visualisering og et utal af gode byggeprojekter på samvittigheden har ARKITON den erfaring, der skal til for at hjælpe dig. Alle byggerier er forskellige, men behandles alle lige seriøst uanset om du er privatperson eller virksomhed eller om projektet er stort eller småt. Hos ARKITON tilbydes du en faglig kompetent rådgivning i øjenhøjde samtidig med, at økonomien ikke løber af sporet. ARKITON har altid kaffe på kanden, så lad os tage et uforpligtende kig på dit næste byggeprojekt.
Danmark
- arkiton.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super vejledning
Jens Kristian kan vi kun anbefale som byggesagkyndig til jeres næste boligbyggeri. Vi har som førstegangs byggere haft JK med hele vejen i processen lige fra hjælp til tegningerne, samt rådgivning ift kontrakten til byggefirmaet.
Vi følte os meget trygge ved at have JK ved vores side, da vi ikke selv har nogen erfaring indenfor byggefaget.
Der blev hele tiden fulgt hurtigt op på tingene.
Kan stærkt anbefales!
Vi har været yderst tilfredse med Jens Kristian som vores bygge rådgiver på vores nybyggeri. Han har været med fra de første tegninger og jord prøver til det endelige resultat samt en ét års gennemgang af huset..
Han rapportere direkte til os og sender alle billeder samt dokumentation på, hvad han nu end finder på byggepladsen og gør bygge ansvarlig opmærksom på det.
Alt foregår i en behagelig tone og der findes ingen dumme spørgsmål, som Jens iøvrigt svare på, på alletider af døgnet.
Varm anbefaling herfra, han er grundig og finder de mindste ting som en manglende skrue i loftet.
Kan varmt anbefales!
Jens Kristian er proffesionel, behagelig og hos ham findes der ingen dumme spørgsmål. Gennem hele processen fra udvælgelse af byggefirma til overdragelse havde vi stor gavn af hans viden. Til 1 års gennemgang har vi også planer om at have ham med.
En vigtig medspiller på holdet
Jens Kristian var en vigtig spiller på sidelinjen i vores byggeri i et nybyggerområde lige nord for Aarhus. Både før, under og efter overtagelse.
I et byggeprojekt til millioner, så var er en byggesagkyndig derfor en ubetydelig men vigtig post i budgettet.
Vi kunne altid få fat på Jens Kristian på alle dage og ikke mindst tider af døgnet – det er god service, da bekymringer derfor hurtigt kunne be- eller afkræftes.
Serviceminded og yderst professionel
Vi har været yderst tilfredse med Jens Kristians professionelle råd og vejledning i forbindelse med køb af ejendom i København. Rart at have en serviceminded, fagligt velforberedt og grundig mand med på råd.
Kan varmt anbefale Jens Kristian til andre.
V.h Bente og Gideon
Kun god anbefaling herfra!
Fuldt ud tilfreds med det stykke arbejde Jens Kristian har leveret i forbindelse med vores byggeri. Med en byggeleder der er nødvendig at sætte på plads, var det guld værd at have Jens Kristian med på sidelinjen!
Meget tilfreds med Jens Kristian.
Meget tilfreds med Jens Kristian.
Altid til rådighed, giver gerne konkrete svar. Hjalp os med spare betydelige summer da han var med i kontraktforhandlingerne men også senere i forløbet viste han sit store værd.
Kan varmt anbefale ham!!!
Mvh Brian og Lærke
1-års gennemgang
Vi har brugt Arkiton til 1-års gennemgang af nybygget ejendom, og har kun positivt at sige om Jens Kristian. Han er grundig og fair, og rapporten er lige til at gå til.
Fantastisk byggeforløb og i trygge hænder.
Til at starte med havde vi egentlig besluttet ikke at bruge en byggesagkyndig da vi har familie og venner der er inden for byggeri MEN.
Vi fik alligevel kolde fødder så vi begyndte at lede på diverse sider med nybyg osv og blev ved med at støde på Jens som ejer arkiton.
Vi tog kontakt og må siges at han forstår at gøre en tryg og vise sin faglighed, viden og sikkerhed for os.
Vi havde en god samtale hvor vi gennemgik forventninger og blev enige om kontrakt og underskrev.
Skal siges at vi ikke har haft et vanvittigt forløb MEN det der har været har han fået fikset uden bøvl eller ballade og brok fra byggefirmaet. Her taler vi om toppen af en hel gavl, sokkel og nogen flere små ting.
Han er professionel direkte og meget ligetil og sidst men ikke mindst til at snakke med og kan sætte sig ind i vores behov og bekymringer når de er opstået.
Vores overordnede billede er at skal vi bygge igen ville vi uden tvivl bruge ham igen og vil til en hver tid anbefale ham til at sikre jeres byggeri. Yderligere er hans service helt i top da han tilbyder man kan kontakte ham 24/7 alle ugens dage (og her menes alle ugens dage) han har svaret os både tidlig morgen og efter 22 på tidspunkter under byggeriet kan ikke huske der er gået mere end et par timer før svar, så man må sige at vi føler vi har fået den service vi har betalt for og mere til.
Til alle der vil føle sig tryg og vide at ens byggeri er trygge hænder vil vi anbefale at bruge Jens til hver en tid.
( har spurgt lidt ind til den anden anmeldelse Kirsten der er herinde og må sige at jeg tager afstand til denne og er meget uforstående for hvordan man kan komme med disse påstande når man aldrig har været kunde) er helt med på hvis folk levere noget skrammel at andre gerne må advares meeen er ikke fan af at ting ikke passer.
Uærlig markedsføring
Arkiton er god til at føre sig frem på Facebook, men flere opslag på Instagram viser at han reelt ikke ved meget om byggeri. Afløb der er lavet forkert uden anmærkninger og forkert rådgivning vedr. radon , ( da vi spurgte ind til det på hans instagram blev vi blokeret ) flere af hans opslag beviser at der er meget tom luft i hans måde at føre sig frem på. Stakkels de kunder som føler sig trygge ved brug af ham .
Vi havde en mailkorrespondance om tilbud på tilsyn på vores byggeri , hvor han for det første er lang tid om at svare og dernæst svarer flabet, da vi undrer os over at han pludselig ikke tager sager ind i området - til trods for at han ugen forinden på instagram havde pralet med hvor mange sager han havde i området og gerne ville have flere.
Vi valgte en anden til at føre tilsyn med vores byggeri.

Besvarelse fra Arkiton