En virksomhed som ikke er til at stole på. Løber fra deres aftaler og bliver lønnet af begge parter uden at oplyse om at man er i lommen på dem man skal kontrolere Står ikke ved de tilbud der er... Se mere

Uærlig markedsføring, umådelig dårlig kommunikation og laaaang tid om at svare på henvendelser. Arkiton er god til at føre sig frem på Facebook, men flere opslag på Instagram viser at han reelt ikk... Se mere

Meget tilfreds med Jens Kristian. Altid til rådighed, giver gerne konkrete svar. Hjalp os med spare betydelige summer da han var med i kontraktforhandlingerne men også senere i forløbet viste han... Se mere

1. Bygningskonstruktør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ARKITON ejes af Jens Kristian Tonsberg, som er uddannet bygningskonstruktør, og har over 20 års erfaring fra byggebranchen – med bl.a. eget bygge- firma i mange år. ARKITON er grundlagt i januar 2017 med visionen om, at alle skal have økonomisk mulighed for den rette arkitekthjælp og få mest muligt for pengene. Erfaringerne viser desværre at alt for mange projekter og drømme ikke bliver realiseret, enten fordi arkitekttegningerne ikke stemmer overens med det økonomiske råderum eller fordi ”holdet” af håndværkere er forkert sammensat. Vi hjælper med alle typer projekter Med en årelang erfaring, erfaring indenfor 3D visualisering og et utal af gode byggeprojekter på samvittigheden har ARKITON den erfaring, der skal til for at hjælpe dig. Alle byggerier er forskellige, men behandles alle lige seriøst uanset om du er privatperson eller virksomhed eller om projektet er stort eller småt. Hos ARKITON tilbydes du en faglig kompetent rådgivning i øjenhøjde samtidig med, at økonomien ikke løber af sporet. ARKITON har altid kaffe på kanden, så lad os tage et uforpligtende kig på dit næste byggeprojekt.

1,8

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ikke til at stole på

En virksomhed som ikke er til at stole på.

Står ikke ved de tilbud der er fremsendt og lytter ikke til kunden da han jo ikke er bygherres mand

18. august 2024

Dygtig og kompetent byggesagkyndig

Vi har haft byggesagkyndig Jens Kristian Tonsberg knyttet til vores nybyg. Hele vejen igennem har der været hurtig respons, og heldigvis ingen dumme spørgsmål. Han har spottet og været hurtig til at få lavet alle de ting der har måttet forekomme, og han er rigtig dygtig til sit arbejde. Vi har følt os meget trygge i hans vejledninger og anbefalinger, og vi ville helt sikkert vælge Jens Kristian igen hvis vi skal bygge igen.

30. juni 2022

Vores allerbedste anbefaling til Jens…

Vores allerbedste anbefaling til Jens Kristian og Arkiton.
Jens Kristian har været en uvurderlig hjælp i hele processen; før, under og efter.
Vi har sparet mange penge i under forløbet, da Jens Kristian har udfordret byggefirmaet og været opmærksom under hele processen.
Derudover har det givet os ro i maven at Jens Kristian har hjulpet os hele vejen og selv været proaktiv - især når man bygger for første gang.
De bedste anbefalinger herfra!

4. januar 2022

Varmeste anbefaling

Jens Kristian har bistået os i forbindelse med kontraktgennemgang og forhandling af allonge ved indgåelse af entreprisekontrakten på vores kommende hus.
Hans store erfaring og viden og hans konkrete råd og rådgivning har bidraget til en fornuftig kontrakt som i den grad også varetager vores interesser. Jens Kristian er detalje orienteret og skarp.
Han får vores varmeste anbefalinger.
Bh Daniel og Mette

13. september 2021

Alle de bedste anbefalinger...

Vi har samarbejdet med Jens Kristian under vores byggeri med Eurodan i 2021. Han har for os fungeret som en ekstra tryghed, da vi ikke selv har den store byggetekniske forståelse.

Hans kommunikation med Eurodan og håndværkerne i byggeriet har endvidere været god. Han har underrettet os ved eventuelle fejl og/eller mangler, og har i hele processen holdt os opdateret via en lukket Facebook gruppe samt skriftlig kommunikation. Vi har ligeledes kunne skrive og/eller ringe til Jens Kristian 24-7 under byggeriet.

Vi har kun alle de bedste anbefalinger til ham. Så søger i en ekstra tryghed i byggeriet, så kontakt ham endelig.

12. september 2021

Tryghed under byggeriet

Vi har haft Jens Kristian med som byggerådgiver under vores byggeri i 2020. Vi har haft stor tillid til vores byggefirma og det er forløbet ret problemfrit, men det har alligevel været virkelig rart, at have en mand på “vores side” undervejs. En der kan holde øje med alt det omkring byggeriet som vi ikke har forstand på, og en man kan spørge om alle de mærkelige spørgsmål. Han har altid været meget fair og “ordentlig” - også i sin kommunikation med byggefirmaet. Vi valgte selvfølgelig også at have ham med ved vores 1-års gennemgang - endnu engang giver det tryghed at have ham med. Og han får helt sikkert også et kald om 2 år til 3-årsgennemgang.

24. august 2021

Ekstra tryghed

Vi var heldige med at have nogle håndværkere der var virkelig detaljeorienterede og leverede fantastisk dygtigt håndværk. Men den ene gang, hvor en menneskelig fejl resulterede i det forkerte isolering i gulvet var Jens Kristian på plads og vi fik rettet fejlen. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om at vi har overtaget et sundt hus - Jens Kristian har dog været den ekstra tryghed vi ikke ville være foruden.

19. august 2021

Vi har benyttet os at Jens Kristian’s…

Vi har benyttet os at Jens Kristian’s ekspertise under byggeriet af vores nye typehus i 2020. Vi følte os trygge hele vejen i en verden vi kender meget lidt til. Han fandt flere punkter både under byggeriet samt ved aflevering, som efterlod os trygge og fuldt ud bakket op, i dialogen med byggefirmaet. Jens Kristian var altid tilgængelig på mail/telefon og meget behagelig at kommunikere med.
Vi valgte derudover at benytte os af hans viden ved 1-års gennnemgang hvor vi også fik medhold i de nævnte punkter.

Den største anbefaling herfra.

8. august 2021

Super god service

Super god service og Jens Kristian var enormt dygtig og behagelig at snakke med. Vi vil helt klart anbefale dem, hvis man skal have hjælp og vejledning.

7. maj 2021

For snart et år siden fik jeg problemer…

For snart et år siden fik jeg problemer med mit hus. Jeg ledte efter en byggesagkyndig, der kunne hjælpe mig mod byggefirmaet. Heldigvis ville Jens gerne hjælpe mig. Efter langtids kamp mod byggefirmaet, så lykkes det for Jens, at få byggefirmaet til at acceptere deres fejl, hvorfor de endte med at komme ud til mit hus og fikse det, der skulle ordnes.

5 ************
KAN VARMT ANBEFALES !!!!!!

27. april 2021

1 års gennemgang på typehus byggeri 2020

For en uge siden var tiden inde til at vi skulle afvikle vores 1 års gennemgang på det hus vi byggede sidste år og som vi rykkede ind i April 2020.
Til at rådgive og guide os igennem denne proces, havde vi allieret os med Jens Kristian. Det er første gang vi har bygget hus og havde derfor brug for sparring med en ekstern byggesagkyndig, og da vi træffer Jens Kristian til opstarts mødet en uges tid inde selve gennemgange med vores typehusfirma, er vi ikke et sekund i tvivl om at det er den rette vi har fundet til at varetage denne opgave.
En yderst behagelig, sympatisk, professionel og meget kompetent byggesagkyndig i form af Jens Kristian, guider os trygt igennem hele processen og forbereder os så vi er klædt på til gennemgangen med firmaet der har bygget vores hus.
Jens Kristian deltager også ved 1 års gennemgang og der er en god og konstruktiv dialog med firmaet der har bygget huset.
Det kan ikke understreges nok omkring vigtigheden i at få den rette til at varetage en sådan opgave, og det at Jens Kristian er vant til at færdes i og besigtige typehus byggerier gør at han ved hvilke udfordringer der kan være i forbindelse med denne form for byggeri og hans viden inden for dette mærker man tydeligt igennem hele processen.
Han har en direkte og ærlig tilgang til opgaven hvilket vi sætter stor pris på.
Så påtænker man at hyre en ekstern byggesagkyndig ind i forbindelse med sit byggeri, så får Jens Kristian her vores varmeste anbefalinger.

24. april 2021

Professionel og tryghed

Jens Kristian fra Arkiton er en dygtig, punktlig og grundig byggesagskyndig. Vi havde hørt og læst en række skrækhistorier omkring fejl og mangler i byggeprocessen, hvilket gjorde, at vi ikke havde den fornødne ro og tryghed i starten af vores byggeproces. Vores kommende naboer havde anbefalet os at bruge Arktion, da det havde været en god og nyttig sparringspartner i deres byggeproces. Vi tog derfor kontakt til Jens Kristian.
Vi var i hele byggeperioden bosiddende 1,5 times kørsel fra det nye hus, hvilket besværliggjorde besøg i hverdagen. Arktion havde flere besøg på adressen, hvorefter vi modtog opdateringer og billedmateriale på småfejl, som han naturligvis rettede kontakt til firmaet med. Det gav os den fornødne ro i byggeprocessen, hvorfor vi naturligvis vil sende vores varmeste anbefalinger afsted herfra.

Ham vil vi varmt anbefale til alle nybyggere.

17. april 2021

God rådgivning gennem hele byggeprocessen

Vi havde Jens Kristian med igennem hele vores byggeproces. Han hjalp med at gennemlæse kontrakten med byggefirmaet og rådgav omkring hvilke ting vi kunne forhandle med i prisen samt hvilke andre krav vi skulle stille til byggefirmaet. Dernæst besøgte han vores byggeplads, talte med håndværkerne og tjekkede op på om alt var som det skulle. Yderligere hjalp han med overdragelsen fra byggefirmaet og gennemgang af fejl og mangler. Slutteligt har Jens Kristian også hjulpet os med 1-års gennemgang af vores hus. At have Jens Kristian med i processen har gjort os mere trygge og sikre på et område, hvor vi ingen kompentencer har selv. Vi vil til enhver tid at have en byggerådgiver med somer på “din side” og her er Jens Kristian et rigtig godt valg. Han er god til at oversætte byggesprog så man forstår hvad der er op og ned, han har igennem hele processen været til rådighed og let tilgængelig når der opstod spørgsmål fra vores side. En stor hjælp og derfor stor anbefaling her fra.

8. april 2021

Yderst professionel

Yderst professionel, god dialog med Huscompagniets byggeleder, grundig. Let at komme i kontakt med mellem de fysiske tilsyn hvis vi havde spørgsmål. Tak for hjælpen og klar anbefaling herfra!

10. marts 2021

Dygtig byggesagskyndig!

Jens Kristian er en flink, dygtig, punktlig og grundig byggesagskyndig. Han hjælp utroligt meget ifm vores 1.års gennemgang. Det er selvfølgelig hans job, men han har påpeget på nogle ret alvorlige fejl, som vi slet ikke ville se selv. Han har også hjulpet utroligt meget i kommunikation med byggefirma og vi kan altid kontakte ham hvis der opstår problemer i forbedringsfase. Ham vil vi varmt anbefale til alle nybyggere. :)

21. februar 2021

Jens Kristian fra Arkiton bruge vi i…

Jens Kristian fra Arkiton bruge vi i forbindelse med vores nybyg. Her udførte Arkiton et rigtig godt og solidt stykke arkitekt og rådgiverarbejde, som fik os igang med byggeriet til planlagt tid. Og da vores tidsplan var presset, betød det rigtig meget at han var så hjælpsom og effektiv. Til fremtidige projekter vil vi stadig benytte Arkiton, og vil til enhver tid anbefale ham til andre!

10. januar 2021

Tak for at du fik os i mål

Vi tog kontakt til Jens Kristian da vi stod i et tilbygningsprojekt som var løbet totalt af sporet. Jens Kristian hjalp med kontrol af det udførte byggeri og overtog til sidst den problematiske dialog med entrepenøren.
Derudover hjælp Jens Kristian os med at færdigmelde byggeriet ved myndigheden.

Vi har været meget glade for hjælpen, forståelsen og kommunikationen. I bagklogskabens lys kan vi blot sige at vi skulle have haft Jens Kristian med helt fra starten.

De varmeste anbefalinger herfra.

17. december 2020

Vores bedste anbefalinger herfra

Vores bedste anbefalinger herfra - Det giver så meget tryghed i hele processen at have JK med på holdet. Der er så meget der kan gå galt som er svært for os “almindelige” mennesker at gennemskue der har vores samarbejde med JK resulteret i at jeg kunne sove godt om natten 😁

Vi har brugt JK til begge vores byggeprojektet og blir der en 3. gang skal JK helt sikker være med på holdet 🤞🏻

1. december 2020