Rådgiveren lyttede og forstod mine ønsker og spørgsmål, og valgt at rådføre sm med kollega for at sikre rigtighed af det givne svar
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
I AP Pension skelner vi ikke mellem pengesager og hjertesager. For pension handler ikke kun om overskud på din opsparing. Pension handler også om overskud til dig. I AP Pension har vi altid kundernes pension i centrum, da vi tror på, at det skaber mest værdi. Vores kundeejerskab giver os mulighed for at give dig det bedst mulige økonomiske overskud, da vi kan træffe frie og uafhængige investeringsvalg. Men pension handler om mere end penge. Derfor har vi altid hænder og hjerter klar til at gribe dig, hvis du ikke har overskud og livet gør ondt. Og vores ansvar som pensionsselskab handler heller ikke kun om overskud lige nu og her, men også når fremtid engang bliver til nutid. Derfor har vi gjort det muligt for dig at investere din opsparing bæredygtigt med AP Bæredygtig. Som kundeejet selskab betyder relationen til vores kunder alverden. Derfor har vi fokus på alle kunder. Og vi deler ud af vores overskud, når bestyrelsen, som består af vores kunder, vurderer, at der er økonomisk råderum til det. Vi kalder det AP Loyalitetsbonus. Vi tror på, at overskud skaber ringe i vandet, når vi deler det med hinanden. I AP Pension har vi overskud til alle.
Østbanegade 135, 2100, København Ø, Danmark
Rådgivning var spot on og jeg fik mere end svar på mine spørgsmål - behagelig og kompetent rådgivning

Besvarelse fra AP Pension
Jeg går helt ondt i maven, hvergang jeg skal kontakte jer, inden jeg overhovedet finder ind til sundhedsforsinkringen på jeres hjemme side, og efterfølgende arbejde en hel formiddag med at lægge bilag ind til refundering, som så ikke fungere, ringer til en medarbejder, desværre IT er gået for idag, prøv igen på mandag. Vi beklager. En anden gang hvor jeg i op til en time har forsøgt at ringe, beklager alle vores telefoner har været nede idag. Pyha det kan godt gøres bedre.

Besvarelse fra AP Pension
Helt absurde beløb de tager i gebyr og forsikringer. i 2025 havde jeg 9 måneders indbetalinger igennem arbejde, hvor over 1/3 af opsparingen blev ædt op i betalinger til forsikringer og gebyr hos pensionskassen. Har aldrig oplevet noget lignenden fra nogen anden pensionsopsparing. Derudover er deres kundeservice elendig, voldsom lang svar tid og de er komplet uduelige i forhold til at udfylde dokumenter korrekt og få gennemført en samling af tidligere pensionsordninger. Jeg har været i dialog med dem over email og telefon i over 6 måneder og det er stadig ikke blevet gennemført.
2345kr for at overføre sin pension til et andet selskab?? Det er lige i overkanten efter min mening.

Besvarelse fra AP Pension
Virkelig god kundeservice - altid hjælpsomme og smilende i telefonen.
Desværre dårlig hjemmeside.

Besvarelse fra AP Pension
Besværligt at kommunikere med. Ingen mulighed for direkte kontakt med personen, man har talt med. Laaang ventetid i telefonen og efterfølgende omstilling.
Møde m APs seniorrådgiver var på alle måder en positiv oplevelse. Velforberedt, tydelig kommunikation og hurtig til at sætte sig ind i min situation. Kan varmt anbefales, giver ro og tryghed

Besvarelse fra AP Pension
God og saglig rådgivning hvor man føler sig i gode hænder

Besvarelse fra AP Pension
Jeg fik svar på mine spørgsmål, rådgiveren var venlig, imødekommende og lydhør.

Besvarelse fra AP Pension
Det var en god personlig rådgivning, som gav mig dét jeg kom efter

Besvarelse fra AP Pension
Jeg synes at jeres app og hjemmeside er noget det hører fortiden til, det er 2026.... Desværre er jeg tvunget til at være kunde hos jer.

Besvarelse fra AP Pension
Tænk jer om, inden I flytter til AP Pension – og især når I en dag skal flytte derfra igen.
Jeg blev opsagt fra mit arbejde hos Handikapformidlingen den 26. december 2025, og siden da er der ikke blevet indbetalt til min pensionsordning hos AP Pension. Jeg har efterfølgende fået nyt arbejde i Region Midtjylland, hvor min pension skal flyttes til PensionDanmark.
Det burde være en simpel proces – men det har det langt fra været.
Da PensionDanmark første gang anmodede om at få min pension overført, blev det afvist. Da jeg ringede til AP Pension, fik jeg at vide, at de ikke havde fået besked fra min tidligere arbejdsgiver om, at jeg var stoppet. Jeg kontaktede derfor selv Handikapformidlingen, som efterfølgende gav AP Pension besked om, at jeg ikke længere var ansat.
Kort efter modtog jeg et brev i e-Boks fra AP Pension, hvor de selv skrev, at de havde bemærket, at der ikke længere blev indbetalt til min pension, og at jeg skulle kontakte dem, hvis det ikke var en fejl. Jeg ringede derfor igen og forklarede situationen.
Alligevel har AP Pension efterfølgende oplyst til PensionDanmark, at der stadig bliver indbetalt til min pensionsordning – hvilket direkte strider imod de oplysninger, jeg selv har modtaget fra dem.
PensionDanmark har nu 4-5 gange forsøgt at få min pension overført, og hver gang er anmodningen blevet afvist. Senest igen i dag.
Jeg har nu indgivet en formel klage til AP Pension. Hvis sagen ikke bliver løst hurtigt, vil næste skridt være at indbringe den for Ankenævnet for Forsikring.
Det burde ikke være så svært at få flyttet sin egen pension.