In de samenwerking met Ayvens bleek de automatische kredietcheck niet te werken. Vervolgens handmatig informatie moeten aanleveren. Er kwam uiteindelijk een eis om alle complete IB belasting a... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde t... Se mere
Virksomheden har svaret
We waren op zoek naar een elektrische gezinsauto en via anwb vonden we een goede selectie tegen scherpe prijzen. Omdat er een actie was op Renault modellen zijn we bij een scenic etech electric uitgek... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben de Peugeot 2008 gekozen en omdat dit een goede aanbieding was. Aanvraag ging moeiteloos en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de auto werd besteld en wanneer die afgeleverd was bi... Se mere
Virksomheden har svaret
Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.
Skrevet af virksomheden
Wassenaarseweg 220, 2596CE, Den Haag, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
En de facturen staat nog steeds het kenteken van mijn vorige lease auto. Ook kreeg ik begin januari een dubbele factuur van 650 euro waarin stond dat deze factuur ook nog fold voor de maand januari maar ik had die auto op 24 december ingeleverd bij Herwijers Hyundai in Veenendaal. Een WhatsApp wat ik daarover aan Ayvens stuurde is nog reeds niet beantwoord.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Goede afhandeling en service vanaf de aanvraag tot aan de levering zeer tevreden! Op naar vele mooie kilometers met onze nieuwe auto❤️

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Deze 4 jaar oude VW Up occasion private lease auto zag er bij aflevering als nieuw uit. Interieur heel schoon, als nieuw.
Zelfs nieuwe banden. De aanwezige hulpmiddelen verhoogde het veiligheidsgevoel.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Ik ben heel tevreden met mijn leaseauto. Ik wilde graag een leaseauto en via de ANWB kon ik dit goed en snel regelen. Het aanvragen verliep makkelijk voor mij en er was een mooie aanbieding. De maandelijkse prijs die ik voor de auto betaal vind ik reëel. Ik heb een aantal maanden moeten wachten tot ik erin kon rijden, omdat hij nieuw uit de fabriek kwam. Het ophalen bij de garage en de uitleg bij de auto verliep duidelijk en goed. Ik ben tevreden. Als mijn contract over een paar jaar afloopt, zal ik zeker de ANWB in mijn achterhoofd houden!

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Mijn vorige auto (Opel Corsa élégance)opnieuw gekozen voor een leasecontract via ANWB. Veel auto’s bekeken en ook lang nagedacht over elektrisch rijden! Uiteindelijk uitgekomen op een hybride. Uiteindelijk uitgekomen bij Hyundai Kona Hybride. Sinds 29 november 2025 rij ik in deze auto en dat bevalt mij enorm goed! Deze auto heeft aan de buitenkant een prachtig design en binnen is de auto ook erg ruim (gekozen voor N-line). Wel even wennen aan alle nieuwe piepjes (waarschuwingen). Deze hybride rijd heerlijk! Je merkt helemaal niet dat schakelt tussen benzine en elektrisch. Ik heb al ritten gemaakt van 1:20. De auto heeft ook een makkelijke instap omdat wij een dagje ouder zijn geworden. De vorige auto wat een stuk lager!
Aanvraagprocedure bij ANWB ging vlotjes. De bestelde auto auto was op voorraad bij de importeur dus na 4 weken kon ik instappen! Nu 2500 km gereden met veel plezier

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Binnen een maand vielen allerlei rijassistenties regelmatig uit. Drie keer naar de garage geweest. Pas na twee maanden is de kapotte camera vervangen. Nu zou de cruisecontrole niet meer werken. Vierde afspraak gemaakt bij de garage.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Het is voor mij de tweede auto via private lease ANWB en ook deze keer zeer tevreden over de informatie en de service!

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Dit is mijn eerste ervaring met een nieuwe auto en met private lease. Mijn huidige auto ging naar onze dochter en moesten wij zelf een andere aanschaffen. Eerst gekeken bij een occasion, maar bij toeval ook bij private lease van de anwb gekomen. Normaal zou ik niet kijken bij private lease, want in mijn beleving is dat veel duurder. Echter na wat rekenwerk bleek het verschil helemaal niet zo groot te zijn en bovendien heb je dan ook een nieuwe auto. Moet wel zeggen dat ik een zeer aantrekkelijke aanbieding heb gehad van de anwb private lease. Groot voordeel voor mij is nu wel dat je volledig ontzorgd wordt en je niet druk hoeft te maken om financiële tegenvallers als het op een reparatie aan komt. Je weet precies wat de kosten per maand zijn, dus ook daar geen verrassing. Terugkijkend is het hele traject soepel en duidelijk verlopen en wordt je goed en tijdig geïnformeerd door de leasemaatschappij tijdens het proces. Kortom, een zeer plezierige ervaring en een goed betaalbare oplossing om een nieuwe auto te kunnen rijden. Een aanrader!

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Via een zeer mooie aanbieding van de ANWB de leaseauto kunnen regelen. Alles werd netjes, snel en overzichtelijk geregeld. Ook de verdere afhandeling door Ayvens is zeer goed geregeld.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Mijn vorige review is ook nog eens verkeerd begrepen: de beginstand van mijn kilometers moest ik een maand van tevoren schatten. Dat bleek op de dag van overname 700 te laag te zijn. M.a.w.: terwijl ik nog niks gereden heb, is er al 700 km verschil met de km-teller. En dat is op 10.000 km per jaar best veel (7%). En als ik over de 10.000 km heen ga, moet ik fors bijbetalen.
Daarom wilde ik dat laten aanpassen maar na een eerdere toezegging weigerde Ayvens dat.
De aanpassing zou voor de vorige berijder geen invloed hebben, want dit viel nog ruim binnen haar (opgehoogde) kilometrage per jaar (zij hadden al bijbetaald omdat ze er sowieso boven zaten, ongeacht deze 700 km extra).
Kortom, Ayvens heeft mij a) van tevoren onduidelijk geïnformeerd hoe dit werkt, b) aan de telefoon toegezegd het aan te passen (is gedocumenteerd) maar c) komt hier later op terug ("Dat had mijn collega niet mogen toezeggen."). Zo word ik benadeeld omdat Ayvens weigert na eigen fout een simpele administratieve handeling te verrichten.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
De aflevering zou beter afgestemd moeten worden met vervoerder, waarom een tijdsblok invullen als ze uiteindelijk een uur eerder bij mij thuis aankwamen…
Auto is verder goed afgeleverd, zeer nette auto en nagenoeg geen gebreken. Erg fijne, comfortabele auto met goede banden.
ANWB is lastig te bereiken en krijg al voor de derde keer een afschrijving voor het lidmaatschap (daar moet ik over bellen), ik snap er niks meer van

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Op de website staat: nieuwe auto word tussen de 12 a 16 weken geleverd. Ik snap dat het iets langer kan duren maar ik wacht nu al 26 weken.. Ik krijg wel berichten van Ayvens dat steeds de levering word uitgesteld. De laatste keer zelfs 3 dagen in de lever week..
Ook krijg ik nu extra onkosten aan mijn huidige auto die de dealer over zou nemen in december.
Beetje jammer van de ervaring..

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Alles prima geregeld. Wel zou het fijn zijn geweest als mij was verteld dat de auto "de eerste tankbeurten" nog moet 'leren' om de juiste hoeveelheid verbruikte benzine (en dus ook actieradius) aan te geven. Ik heb nog maar 1 x getankt, maar ik lijk heel duur te rijden; komt helemaal goed, volgens de garage... (hoop het en ga daar ook van uit). Verder alles helemaal top!

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Tot de ondertekening van de private lease overeenkomst ging de communicatie prima, daarna niet meer op de hoogte gehouden van de voortgang. Na telefonisch contact door ons hoorden we dat de auto op voorraad zou staan in Waalwijk bij van Mossel en dat die de 1e week van januari 2026 wel in de planning opgenomen zou worden. Na 2 weken nog niets gehoord, ook geen mail met de levertijd oid. Weer gebeld en wat blijkt, is de levertijd opeens 16 WEKEN geworden. Heel vreemd. ze zeggen dat ze een mail hebben gestuurd, maar wij hebben niets ontvangen en nogmaals sturen kunnen ze niet. Dus al met al een hele slechte ervaring voor ons.
Update 27/1 : Waarschijnlijk door tussenkomst van de ANWB is nu de levertijd over 2 weken. Afspraak is gemaakt. Bedankt.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Na de 14 dagen bedenktijd snel en goed geholpen. En kon snel de auto ophalen. Daar werd ook duidelijk uitleg gegeven ze namen de tijd voor mij. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Goede communicatie en gemakkelijk te regelen. Snel antwoord op vragen

Besvarelse fra ANWB Private Lease
De procedure verliep probleemloos en snel. In augustus 2025 de aanvraag afgerond, eind november kon ik de auto (Volvo EX30) ophalen bij de dealer op loopafstand. Verkoop van eigen auto via ANWB verkoopservice verliep ook soepel. Inmiddels bijna 3000 kilometer verder. Aan de buitengevel hangt een oplader (ook dat proces verliep zonder haperingen), dus goedkoop laden.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Ik rijdt al meer dan 20 jaar met elektrisch inklapbare buitenspiegels, en nu heb ik een nieuwe Hyundai Kona 2025 waarde +/- € 38.000,00 zonder deze buitenspiegels 😤
Bij KwikFit de banden gewisseld na winterbanden geeft altijd nog een mankement aan. Moet ik op resetten drukken ben ik al
Mijn gegevens kwijt!!!

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.