In de samenwerking met Ayvens bleek de automatische kredietcheck niet te werken. Vervolgens handmatig informatie moeten aanleveren. Er kwam uiteindelijk een eis om alle complete IB belasting a... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde t... Se mere
Virksomheden har svaret
We waren op zoek naar een elektrische gezinsauto en via anwb vonden we een goede selectie tegen scherpe prijzen. Omdat er een actie was op Renault modellen zijn we bij een scenic etech electric uitgek... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben de Peugeot 2008 gekozen en omdat dit een goede aanbieding was. Aanvraag ging moeiteloos en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de auto werd besteld en wanneer die afgeleverd was bi... Se mere
Virksomheden har svaret
Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.
Skrevet af virksomheden
Wassenaarseweg 220, 2596CE, Den Haag, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijke opsomming van wat je verwachten kunt. En alles is nagekomen binnen de gestelde tijd.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Ze leveren bij mij een occasion van 8 maanden oud af. Geen onderhoudsboekje, geen kentekenbewijs. 4 zachte banden. Ze beweren een nieuwe auto te leveren. Na herhaaldelijk contact te hebben gezocht, is mij telkens te kennen gegeven dat het om een nieuwe auto zou gaan. Ook toen ik de bevestiging voor levering kreeg stond er een kenteken op, die van Februari 2025 was. ik nogmaals gevraagd of het een nieuwe auto betrof. En ja hoor ik zou een nieuwe krijgen. Het is ook een compleet zooi daar. Zo denk je met de ANWB zaken te doen , maar het is eigenlijk leaseplan die weer overgenomen is door Ayvens. En het kenteken bewijs wordt weer beheerd door VWE. ik raad dit niemand aan. Ga gewoon naar de merkdealer. Via de ANWB loopt het over te veel kanalen. Ayvens , daar heb ik helemaal geen goed woord voor over. De ANWB kun je eigenlijk ook niet bereiken omdat het mail adres van Ayvens is, en je dus gewoon met Ayvens zit te mailen. Ik heb echt spijt dat ik een ANWB aanbieding heb genomen had ik nu maar €20 meer betaald voor een peugeot direct van de dealer. Daar is de klantvriendelijkheid 100x beter . ps mijn gegevens zijn gewoon bekent en heb ik al doorgegeven via deze klacht

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering ben ik op een prettige annier bijgestaan.
Ook bij van Muijlwijk waar de auto is geleverd ben ik goed, vriendelijk en deskundig geinformeerd.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Goede prijsstelling en informatie. Vlotte afhandeling.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Je denkt dat je bij anwb least maar dat is niet zo. Nadat je het formulier hebt ingevuld wordt het hele proces overgenomen door Ayvens. Als je de auto eenmaal hebt krijg je een standaard brief van anwb over je abonnement die totaal niet klopt. Alles is verder helemaal prima verlopen verder maar als je specifiek anwb private lease kiest omdat je met anwb zaken wil doen, dan hoef je het niet te doen en kan je ook verder kijken
Bewerkt na reactie ANWB: ik heb dus helemaal geen positieve ervaring. Lezen is ook een kunst.
Ja de auto is prima, maar je denkt dat je met ANWB zaken doet maar dat is dus niet zo. De communicatie met Ayvens is waardeloos. Dus ik hou m’n hart vast voor als er iets gebeurt of als je contact nodig hebt. Ik snap oprecht niet wat de toegevoegde waarde van ANWB is hier. Zeker wat ze hieronder met van die communicatie taal zeggen. Je kan toch ook gewoon bij Ayvens leasen met pech hulp? Dan doet iedereen ook waar ie goed in is. Nu wordt ANWB als betrouwbaar merk gebruikt om klanten te lokken voor een veel minder betrouwbaar en bekend merk (Ayvens). En daar wordt in de nietszeggende reactie hieronder compleet aan voorbijgegaan
Nog een ster minder, 1 ster

Besvarelse fra ANWB Private Lease
De begeleiding vanuit ANWB en dealer ging goed. Ayvens de leasemaatschappij die de partner is van ANWB is minder. Contract apps liepen vast, gegevens moesten meermaals geüpload worden. Geen keuze voor 4 seizoenen banden.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
De auto is prima. Wel zaten er meer schades aan als wat vermeld was in het rapport.
De bereikbaarheid van de leasemaatschappij is soms wat lastig. Uiteindelijk als er contact is zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
De ANWB en Ayvens zijn heel professioneel en duidelijk in de communicatie. Alle afspraken worden nagekomen en we zijn heel blij met deze auto.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Alles tot in de puntjes nageleefd zoals afgesproken!

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Mooi aanbod met occasion private lease auto's voor een goede prijs. Makkkelijk aan te vragen en we werden netjes geholpen toen we er niet uit kwamen met onze formulieren aanleveren. We hebben nu een fijne auto, die netjes aan de deur werd afgeleverd op de afgesproken datum.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Inleverrichtlijnen worden niet nageleefd. Extra kosten zijn verdienmodel voor ze.
Blijf hier weg. Ook na de " herbeoordeling" bleef men bij standpunt. 1 putje van 1cm in 1 carrosoriedeel werd gerekend. Volgens richtlijnen kan dat niet. Geld geld

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Het aanvragen van de lease auto ging erg makkelijk. Vragen die ik stelde werden snel en duidelijk beantwoord. De auto werd keurig op het afgesproken tijdstip thuis bezorgd.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Auto probleemloos geleverd gekregen en reeds de eerste kilometers gereden.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe private lease contract en de Toyota Aygo X. Elke dag ben ik dankbaar voor de extra luxe die deze auto bied, door het makkelijker maken om te navigeren en te luisteren naar mijn eigen muziek op Spotify. Daarnaast is deze auto in de kleuren zwart met Celestine grey, echt een plaatje om te zien.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Ik ben heel netjes geholpen bij de lease maatschappij.
De auto is netjes volgens afspraak afgeleverd .
Kortom , ik ben zeer tevreden.
Ik heb de kia picanto nu 2 maanden , is eer zeer complete wagen .

Besvarelse fra ANWB Private Lease
De auto was snel geleverd, schoon en rijdt lekker. Helaas was er een klein probleempje met een sensor van een van de gordels, na het bellen met Ayvens mocht ik zelf een afspraak maken bij mijn lokale Ford garage en was het direct opgelost.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Ik moest vanaf 25 April (goedkeuring aanvraag) in eerste instantie wachten tot 14 juli. Hierna werd de datum door transportproblemen en daarna door kentekenproblemen uitgesteld tot 8 September. Een voorloopauto (soort tweedenhands huurauto) kostte maar liefst 800 euro per maanden terwijl de nieuwe geleasde Kia op 330 euro pm kwam. Vind ik echt geen goede service.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Alles ging mis vanaf t switchen van leaseauto auto naar een nieuwe. Ik heb zoveel tijd er in moeten steken en heb zoveel stress hier van gehad dat ik echt hoop dat ik de maand gratis krijg want als er een dit verdiend ben ik t :-)

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Geweldige auto! Mijn auto moest aangepast worden (handbediening) en de communicatie daarover ging goed. De auto rijdt goed en zuinig.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
De leaseauto werd thuis gebracht. Splinternieuw uit de fabriek waardoor we er een maandje langer op moesten wachten. Maar door te leasen bij anwb konden we een voorloopauto krijgen zodat we ook de tijd konden overbruggen waarin onze eigen leaseauto niet klaar was. Factuur is overzichtelijk, duidelijke communicatie (wanneer en wat er afgeschreven wordt). Mijn eerste ervaring met lease is heel positief