antennegrossisten aps

velopbygget web med masser af producter og gode links til andre sites som hjælper med product udvalgelse og anvendelse. Bestilt forkert og opdagede først efter order var afsendt, men skrev straks - re... Se mere

Bestilte en inden-/udendørs antenne. Kom i løbet af tre dage (afhentet på posthuset)- Var ikke opmærksom på der skulle 5 volt til antennen. Ringede til AntenneGrossisten, fik fint vejledning/forkla... Se mere

Har for nu 14 dage siden bestilt en fjernbetjening. Efter en uge kontaktede jeg virksomheden for at høre hvor min fjernbetjening blev af. Den søde dame lovede at ringe tilbage dagen efter, hvilket j... Se mere

Jeg købte mig et nyt alarm system, GSM trådløst basis. Købte på baggrund af grundig vejledning. Man fornemmer at menneskerne bagved denne virksomhed, brænder for det de gør. Jeg monterede selv med hjæ... Se mere

1. TV-butik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Viasat og Canal Digital samt Boxer forhandler Digital kvalitet med DVB-T reciever, Yousee ,antenner,paraboler samt tilbehør

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

perfekt

alt hvad jeg bestilte kom hurtigt og er af god kvalitet, så de kan kun få mine bedste anbefalinger

6. december 2012

En kvik medarbejder lagde mine to bestillinger sammen så jeg sparede fragten.

Jeg havde bestilt en DVB-T2 modtager og en antenne for et par dage siden, men jeg havde kommet til at gøre det af to omgange. Jeg tænkte at det bare var ærgerligt, for jeg gad ikke bruge mere tid på det. Jeg fik herefter en venlig email fra en af forhandlerens medarbejdere som havde lagt mærke til mine bestillinger. Hun lagde dem i samme ordre og jeg sparede dermed fragten på den ene pakke. Meget god service må man sige. Pakken kom også ret hurtigt efter jeg havde bestilt den, så alt i alt ikke en finger at sætte på oplevelsen.

5. november 2012

middel

Leveringen var langsom....Fik mail om den var afsendt d 4 oktober, vi modtog den først d 11 oktober.

11. oktober 2012

Dårlig Service

Jeg har aldrig oplevet så noget skuffende/uacceptabel at vente i en hel måned kun på en Parabol som er 150 cm samt belsag som ikke er ankommet men nu er på vej til Færøerne. Det kalder jeg ikke at have en parabol på lager da det går så langsomt. da det haster med en parabol det er ikke for sjovt, jeg køber en parabol, det ku godt vare en uge så havde jeg den! Næste gang jeg går ud og handler bliver det hos Tektronik, da man rigtig nok kan stole på dem end i forhold til jer. så nej jeg syntes det er lavt. jeg har ventet i 24 dage efter parabolen i dag. hvad syntes i! er det en god service eller hvad? Jeg har købt før på tektronik.dk men hurtigere servicen eneste grund til at jeg købt fra jer er fordi jeres pris er billigere. det gør jeg aldrig igen

6. oktober 2012

SUPER SERVICE

Meget behjælpelig når man som mig "farer" vild i tekniske detaljer.
Meget hurtig til at leverer varene.

21. september 2012

Manglende oplysninger på hjemmeside

Det er ikke muligt at finde ud af hvilke antenne man skal bruge til hvad.
Der er alt for få oplysninger om de forskellige antenners fordele.
Der mangler mål på antennerne og der bruges en helt række fagudtryk som vi ikke forstår.

25. august 2012
antennegrossisten  aps-logo

Besvarelse fra antennegrossisten aps

Der er ikke nogle forhandlere som har mål på deres antenner, kunden kunne jo have ringet eller sendt en mail og fået svarene !!