Amevista Anmeldelser 23.009

4,2

Fantastisk. Det er mit tredje par solbriller købt hos Amevista. Denne gang blev det et par Dior med polaroid glas (specielle grå) og jeg havde forventet forlænget leveringstid. De kom efter 14 - som l... Se mere

Købte hurtigt levering så pakken ville komme senest Torsdag d25/6, men har stadig intet hørt. Den ser ikke engang ud til at være sendt afsted. Har ledt overalt for kundeservice, men man kan ikke ko... Se mere

Virkelig god oplevelse. Har købt flere par briller og solbriller med styrke og glidende overgang. Brillerne - dvs. både stel og glas - var helt perfekte og stellet behøvede ikke engang tilretning af l... Se mere

1. Solbrillebutik

Amevista is one of the leading international e-commerce platforms for eyewear, with deliveries worldwide. Founded in 2019, Amevista launched its online site initially in Italy and then expanded over the months, offering thousands of sunglasses and prescription glasses for men, women, and children. With over 100 brands, Amevista’s meticulous selection focuses on true luxury brands such as Gucci, Saint Laurent, Celine, Dior, and many others. Shopping at Amevista means immersing yourself in a unique digital journey, featuring a wide selection of eyewear and top-tier service with attention to detail, the possibility to customize and adjust lenses, and content created in-house. The fast and reliable delivery service relies on major international logistics players, with high-quality certified and eco-sustainable packaging.

4,2

God

23 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Bestilte et par hvilket ikke lige var…

Bestilte et par hvilket ikke lige var mig, og derefter ønskede og returnere, har skrevet til dem uden at få svar da jeg ikke forstår hvordan returnering skal forgå

15. august 2024

Besvarelse fra Amevista

Dear Customer, I am so sorry to hear about this. We've asked you for more information, including your order number to be able to find your order and remedy the situation. Thank you for your cooperation.

Lækker produkter.🤩

Nem og overskuelig hjemmeside.
Lækkre produkter, gode priser og hurtig levering.
Alt forløb uden problemer.
Kan varmt anbefales.❤️

1. august 2024

Besvarelse fra Amevista

Dear Customer, we are happy to hear that you are satisfied with your purchase! Thank you for choosing Amevista.

Hurtig levering - dog mod ekstra betaling - men det var umuligt at finde det sted hvor man skulle taste velkomstbonuskoden.

16. juli 2024

Besvarelse fra Amevista

Dear customer, thank you for taking the time to share your experience. Your review is appreciated and helps us improve our services to provide an even better experience. The discount code need to be enterred during your order process before payment, afterwards no modification is possible anymore. We will get in touch with you to sort out the problem and thank you for choosing Amevista

Smukke briller

Smukke briller, men dårlig service. Ville bytte mine briller og har skrevet til kundeservice for 6 dage siden og har endnu ikke fået svar.

2. juli 2024

Dear Mayrem,

We have not received any emails from you. You can contact us through our website and we will assist you in the best way.

Best regards!

Jeg bestilte et par Ray Ban d26 juni

Jeg bestilte et par Ray ban d26 juni
Med DHL Express men stadig intet modtaget heller inter Tracking nummer fra DHL ??
Så ved Jo faktisk ikke om pakken er på vej ?
I har lovet i en mail at jeg modtager dem senest D1 Juli ...
Ny mail fra jer , siger nu forventet levering D5 Juli ?
Men igen stadig intet Tracking nummer??
#00000306736
Forventer at få penge retur fra Fragten Express
Mvh Tineke Koch Nørgaard Olsen &
René Nørgaard Olsen

26. juni 2024

Dear Rene,

We are really sorry for the inconvenience. We have tried to contact you this morning and have responded tou your other email.
Please do not hesitate to contact us for any further questions.

Langsom forsendelse

Bestilt en vare og betalt ekstra for express delivery, bare for at få at vide en dag før jeg skal modtage varen at det tage 10 dage ekstra før jeg modtage den.
Fuldstændig uacceptabelt og meget upålidelig.
Kan slet ikke anbefales.

Ordren ankom endelig og de har refunderet beløb for express delivery.

27. juni 2024

Dear Asa

We are really sorry for the inconvenience; we have sent you a request in order to assist you properly.
We confirm that we'll ship your order in the following days.

Har ventet på min ordre i 27 dage

Jeg købte et par solbriller fra Amevista d. 1/6-24, de skulle være leveret d. 14/6. Fik en mail at de var forsinket, men skulle komme d. 20/6.
Jeg har stadig hverken modtaget tracking nr eller pakke og i dag er det den 27/6-24.
Jeg er virkelig utilfreds og har bedt kundeservice anullere min ordre og sende penge retur - venter på svar.

27. juni 2024

Dear Marie,

We are really sorry for the inconvenience, we are checking with our supplier in order to haver exact informations about your order.
Please accept our apologies, we thanky ou for your understanding.

1000 TAK til AMEVISTA et yderst…

1000 TAK til AMEVISTA et yderst kompetent personale,når man skriver til dem, er de serviceminded og svare til tiden.
Da min kæreste, skulle have nye sollebriller☀️, de blev sendt i en fin æske, til en billig pris.
Vi har handlet hos dem, og i kan sagtens føle jer tryg ved dem, de levere varen i høj kvalitet og gode priser 👓☀️⛱️

10. juni 2024

Besvarelse fra Amevista

Vi er så glade for, at du kan lide dit nye køb! Tak fordi du handler hos os.

Jeg var skeptisk til at starte med, men alt er godt!

Jeg har købt et par Tom Ford solbriller på Amevista uden problemer. Fik et tracking nummer som kunne spores hele vejen, først via BRT, så DPD, og sidst via PostNord. Briller kom frem i god og sikker indpakning. Alt ekstraudstyr som etui, pudseklud, garantibevis fulgte med. Meget tilfreds med oplevelsen og den gode pris ift. andre butikker.

28. maj 2024

Besvarelse fra Amevista

Thank you for buying Amevista! We hope you enjoy your glasses!

Der er ingen kundeservice

Der er ingen kundeservice? Skulle have modtaget mine solbriller idag. Har ikke fået trackingnummer og pakken er ikke overdraget til DHL???

15. maj 2024

Besvarelse fra Amevista

Dear customer, you can contact us with the form you find on our website or check the faq questions/answers. Pls indicate your order ref. in order to check all details and get back to you, thanks

Vis anmeldelser på alle sprog. (23.009 anmeldelser)