Fantastisk. Det er mit tredje par solbriller købt hos Amevista. Denne gang blev det et par Dior med polaroid glas (specielle grå) og jeg havde forventet forlænget leveringstid. De kom efter 14 - som l... Se mere
Super god hjemmeside med gode priser! Leveringenstiden for min vare var ca. én uge, hvilket er godt ift. at det er international shipping. Alt godt.
Købte hurtigt levering så pakken ville komme senest Torsdag d25/6, men har stadig intet hørt. Den ser ikke engang ud til at være sendt afsted. Har ledt overalt for kundeservice, men man kan ikke ko... Se mere
Virkelig god oplevelse. Har købt flere par briller og solbriller med styrke og glidende overgang. Brillerne - dvs. både stel og glas - var helt perfekte og stellet behøvede ikke engang tilretning af l... Se mere
Amevista is one of the leading international e-commerce platforms for eyewear, with deliveries worldwide. Founded in 2019, Amevista launched its online site initially in Italy and then expanded over the months, offering thousands of sunglasses and prescription glasses for men, women, and children. With over 100 brands, Amevista’s meticulous selection focuses on true luxury brands such as Gucci, Saint Laurent, Celine, Dior, and many others. Shopping at Amevista means immersing yourself in a unique digital journey, featuring a wide selection of eyewear and top-tier service with attention to detail, the possibility to customize and adjust lenses, and content created in-house. The fast and reliable delivery service relies on major international logistics players, with high-quality certified and eco-sustainable packaging.
Italien
- amevista.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Bestilte et par hvilket ikke lige var…
Bestilte et par hvilket ikke lige var mig, og derefter ønskede og returnere, har skrevet til dem uden at få svar da jeg ikke forstår hvordan returnering skal forgå

Lækker produkter.🤩
Nem og overskuelig hjemmeside.
Lækkre produkter, gode priser og hurtig levering.
Alt forløb uden problemer.
Kan varmt anbefales.❤️

Besvarelse fra Amevista
Hurtig levering - dog mod ekstra betaling - men det var umuligt at finde det sted hvor man skulle taste velkomstbonuskoden.

Smukke briller
Smukke briller, men dårlig service. Ville bytte mine briller og har skrevet til kundeservice for 6 dage siden og har endnu ikke fået svar.

Jeg bestilte et par Ray Ban d26 juni
Jeg bestilte et par Ray ban d26 juni
Med DHL Express men stadig intet modtaget heller inter Tracking nummer fra DHL ??
Så ved Jo faktisk ikke om pakken er på vej ?
I har lovet i en mail at jeg modtager dem senest D1 Juli ...
Ny mail fra jer , siger nu forventet levering D5 Juli ?
Men igen stadig intet Tracking nummer??
#00000306736
Forventer at få penge retur fra Fragten Express
Mvh Tineke Koch Nørgaard Olsen &
René Nørgaard Olsen

Langsom forsendelse
Bestilt en vare og betalt ekstra for express delivery, bare for at få at vide en dag før jeg skal modtage varen at det tage 10 dage ekstra før jeg modtage den.
Fuldstændig uacceptabelt og meget upålidelig.
Kan slet ikke anbefales.
Ordren ankom endelig og de har refunderet beløb for express delivery.

Har ventet på min ordre i 27 dage
Jeg købte et par solbriller fra Amevista d. 1/6-24, de skulle være leveret d. 14/6. Fik en mail at de var forsinket, men skulle komme d. 20/6.
Jeg har stadig hverken modtaget tracking nr eller pakke og i dag er det den 27/6-24.
Jeg er virkelig utilfreds og har bedt kundeservice anullere min ordre og sende penge retur - venter på svar.

Besvarelse fra Amevista
1000 TAK til AMEVISTA et yderst…
1000 TAK til AMEVISTA et yderst kompetent personale,når man skriver til dem, er de serviceminded og svare til tiden.
Da min kæreste, skulle have nye sollebriller☀️, de blev sendt i en fin æske, til en billig pris.
Vi har handlet hos dem, og i kan sagtens føle jer tryg ved dem, de levere varen i høj kvalitet og gode priser 👓☀️⛱️

Besvarelse fra Amevista
Jeg var skeptisk til at starte med, men alt er godt!
Jeg har købt et par Tom Ford solbriller på Amevista uden problemer. Fik et tracking nummer som kunne spores hele vejen, først via BRT, så DPD, og sidst via PostNord. Briller kom frem i god og sikker indpakning. Alt ekstraudstyr som etui, pudseklud, garantibevis fulgte med. Meget tilfreds med oplevelsen og den gode pris ift. andre butikker.

Besvarelse fra Amevista
Super deal (Rayban Clubmaster) en geen…
Super deal (Rayban Clubmaster) en geen probleem met de levering.

Der er ingen kundeservice
Der er ingen kundeservice? Skulle have modtaget mine solbriller idag. Har ikke fået trackingnummer og pakken er ikke overdraget til DHL???