Fantastisk. Det er mit tredje par solbriller købt hos Amevista. Denne gang blev det et par Dior med polaroid glas (specielle grå) og jeg havde forventet forlænget leveringstid. De kom efter 14 - som l... Se mere
Super god hjemmeside med gode priser! Leveringenstiden for min vare var ca. én uge, hvilket er godt ift. at det er international shipping. Alt godt.
Købte hurtigt levering så pakken ville komme senest Torsdag d25/6, men har stadig intet hørt. Den ser ikke engang ud til at være sendt afsted. Har ledt overalt for kundeservice, men man kan ikke ko... Se mere
Virkelig god oplevelse. Har købt flere par briller og solbriller med styrke og glidende overgang. Brillerne - dvs. både stel og glas - var helt perfekte og stellet behøvede ikke engang tilretning af l... Se mere
Amevista is one of the leading international e-commerce platforms for eyewear, with deliveries worldwide. Founded in 2019, Amevista launched its online site initially in Italy and then expanded over the months, offering thousands of sunglasses and prescription glasses for men, women, and children. With over 100 brands, Amevista’s meticulous selection focuses on true luxury brands such as Gucci, Saint Laurent, Celine, Dior, and many others. Shopping at Amevista means immersing yourself in a unique digital journey, featuring a wide selection of eyewear and top-tier service with attention to detail, the possibility to customize and adjust lenses, and content created in-house. The fast and reliable delivery service relies on major international logistics players, with high-quality certified and eco-sustainable packaging.
Italien
- amevista.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Varer lev som venter
Varer lev som venter.
Håber næste gang hurtigt.
Tak.
Hurtig levering og fint produkt - men umuligt at returnere!!
Hurtig levering og fint produkt. Men solbrillerne passer desværre ikke. Og det er åbenbart umuligt at returnere et produkt.
Har startet returneringsprocess, men den sidste mail jeg har modtaget derfra er bare et autoreply, hvori der står at processen er startet og at jeg vil blive kontaktet af kundeservice for at få at vide hvordan jeg skal returnere - det er snart en uge siden nu. Har forsøgt at skrive til kundeservice - intet svar…..
Jeg er strandet med et produkt jeg ikke kan bruge. Tager på ferie lige om lidt - frygter at returfristen når at udløbe inden jeg når igennem “maskineriet” - hvis nogensinde!! 🤨

Besvarelse fra Amevista
Fik bestilt et forkert brillestel
Fik bestilt et forkert brillestel. Elendig retur muligheder. Intet mobilnr og super dyre retur muligheder. Op til 300kr. Må nu beholde et par forkerte solbriller, og håbe på jeg kan sælge dem.

Dårlig oplevelse
Jeg synes det dårligt de skriver
Man får varen inden den F.eks. 8juli men varen er aldrig dukket op og forsendelse kan ikke spores 👍🏽
De hjælper heller ikke når man kontakter deres kundeservice.

Besvarelse fra Amevista
Hurtigt levering og respons på…
Hurtigt levering og respons på returnering.
Obs at det koster 211 kr fra Danmark til Italien, det blev jeg overrasket over. Så anbefaler kun man køber hos dem hvis man sikker på sit køb.

Besvarelse fra Amevista
Jeg bestilte et par solbriller
Jeg bestilte et par solbriller, som skulle bruges til gave. Iflg leveringsbetingelserne, skulle dette sagtens kunne nåes. Solbrillerne sendes sent afsted og bliver leveret 4-5 dage for sent. Ame Vista beklager forsinkelsen, men hjælper ikke med returfragten, selvom fejlen ligger hos dem! Handler der ikke igen.

Overholder ikke lovede leveringstider
Bestilte hurtig levering med DHL Express, og mine solbriller skulle være ankommet i går.
Har intet hørt fra hverken AME Vista eller DHL.
De har dog allerede hævet pengene fra min konto.

Besvarelse fra Amevista
Bestilt solbriller de kommer på tid og god priser jeg er glad for mine solbriller tusind tak til jer

Gode priser
Gode priser - havde den solbrille jeg skulle bruge. Tog lidt tid med forsendelse, men det havde de skrevet inden købet.

Anbefales
Det er altid lidt spændende, når man bestiller en vare fra udlandet og et firma, man ikke kender. Men jeg fik løbende beskeder om leveringen, og jeg fik min vare til den aftalte tid.

Besvarelse fra Amevista
Bestilte nogle Hugo Boss solbriller i…
Bestilte nogle Hugo Boss solbriller i god tid, i forbindelse med en operation hvor jeg skulle bruge dem. Var tålmodig indtil det sidste hvor jeg så talte med store ord, hvilket betød de så fik sendt det med UPS så det kom fra dag til dag. Men måtte selv rykke dem og holde dem op til deres leveringsdato som blev rykket en gang før.

Alt gik efter planen
Alt gik efter planen
For mig var det ingen problemer 👍

Besvarelse fra Amevista
God pris og god kvalitet
God pris og god kvalitet. Lidt lang leveringstid. Købte et par raybans.

Besvarelse fra Amevista
God service ordrerne bliver leveret til…
God service ordrerne bliver leveret til tiden. 5 ⭐️
Virkelig god service
Virkelig god service, og lynhurtig levering.
Bedre priser end de fleste. Jeg var skeptisk, men det blev gjort til skamme. Mine fremadrettet solbrille køb, bliver foretaget her.

Bestilte to par solbriller 11/5-2025
Bestilte to par solbriller 11/5-2025. Tilvalgte ekspreslevering og betalte ekstra for dette. Efter afgivelse af ordre blev pengene trukket fra min konto øjeblikkeligt.
Har modtaget en enkelt mail med besked om, at min ordre er i proces og at den leveres senest 23/5-2025.
Hvis ovennævnte dato skal holde skule jeg vel snart høre nyt. Derfor har jeg på Amevistas hjemmeside forsøgt at finde en mailadresse så jeg kan henvende mig af den vej. Det er umuligt at finde noget så jeg kan rette kontakt.
Derfor denne indtil videre kritiske anmeldelse.
Vh
Lasse