Amevista Anmeldelser 23.011

4,2

Fantastisk. Det er mit tredje par solbriller købt hos Amevista. Denne gang blev det et par Dior med polaroid glas (specielle grå) og jeg havde forventet forlænget leveringstid. De kom efter 14 - som l... Se mere

Købte hurtigt levering så pakken ville komme senest Torsdag d25/6, men har stadig intet hørt. Den ser ikke engang ud til at være sendt afsted. Har ledt overalt for kundeservice, men man kan ikke ko... Se mere

Virkelig god oplevelse. Har købt flere par briller og solbriller med styrke og glidende overgang. Brillerne - dvs. både stel og glas - var helt perfekte og stellet behøvede ikke engang tilretning af l... Se mere

1. Solbrillebutik

Amevista is one of the leading international e-commerce platforms for eyewear, with deliveries worldwide. Founded in 2019, Amevista launched its online site initially in Italy and then expanded over the months, offering thousands of sunglasses and prescription glasses for men, women, and children. With over 100 brands, Amevista’s meticulous selection focuses on true luxury brands such as Gucci, Saint Laurent, Celine, Dior, and many others. Shopping at Amevista means immersing yourself in a unique digital journey, featuring a wide selection of eyewear and top-tier service with attention to detail, the possibility to customize and adjust lenses, and content created in-house. The fast and reliable delivery service relies on major international logistics players, with high-quality certified and eco-sustainable packaging.

4,2

God

23 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Tilfreds med produktet og leveringen

Da jeg bestilte mine Ray Ban solbriller, stod der at der var 4 ugers leveringstid og min vare kom allerede 2,5 uge efter min bestilling.
Det var jeg positivt overrasket over og varen levede op til mine forventninger.

9. oktober 2025

Kære kunde,

Vi er begejstrede for, at din oplevelse hos os var så positiv, og at vores produkter og tjenester levede op til dine forventninger.

Tak, fordi du valgte Amevista.

Fejl køb men god service

Hej amevista.
Tak for den meget høje service. Jeg havde bestilt en vare i jeres online shop. Jeg havde valgt det forkerte produkt. I var meget hjælpsom i denne proces. Jeg kunne ikke finde det som jeg gik efter. I har under hele processen svaret med det samme på mine mail. Jeg har skrevet på dansk hvilket har fungeret 100 💯. Jeg ønskede penge retur. De er modtaget. Stor tak til jer som sidder online og svarer på mail. Vi ses igen i shoppen. 🙏🙏🙏

7. oktober 2025

Compré una RayBan pilot y SON FALSAS

Compré una RayBan pilot y al recibirlas las lleve para que me las regulasen al un servicio oficial RayBan y me dicen que SON FALSAS. Cuidado!!!

30. juli 2025

Estimado Cliente,
le agradecemos por su comentario y la oportunidad de responder.

Le invitamos a enviarnos, a través de nuestros canales oficiales, una declaración firmada y sellada por Ray-Ban, que confirme lo que usted ha mencionado. En cuanto recibamos dicho documento, estaremos encantados de proporcionarle nuestro comprobante oficial de compra directamente a Luxottica, con el cual no solo podremos tranquilizarle plenamente sobre la autenticidad del producto, sino que también emprenderemos las acciones correspondientes frente a las declaraciones difamatorias realizadas por el punto de venta que usted nos indique, del cual también solicitaremos pruebas.

Contamos, como es natural, con toda la documentación oficial de adquisición de las gafas en cuestión, directamente a través de Luxottica, de la cual somos distribuidores autorizados y reconocidos entre sus socios más fiables a nivel global.

En caso de no recibir ninguna prueba de lo que usted afirma, consideraremos esta reseña como difamatoria y perjudicial para nuestra imagen, y procederemos con las acciones legales oportunas para defender la reputación de nuestra empresa.

Virkelig flotte solbriller

Virkelig flotte solbriller, super kundeservice, rigtig gode priser, og hurtig ekspedering. Jeg anbefaler 100 procent Amevista.com

7. august 2025

Dear Customer,

we are thrilled that your experience with us was so positive and that our products and services met your expectations.

Thank you for choosing Amevista.

Betalte ekstra for hurtig levering

Betalte ekstra for hurtig levering, men det kom først 5 dage senere.

6. august 2025

Kære Kunde,

Mange tak for din feedback – den hjælper os virkelig med løbende at forbedre vores service.

Vi beklager, at leveringen tog længere tid end forventet. Vi gør vores bedste for at angive leveringstiderne så præcist som muligt, men der kan desværre opstå forsinkelser hos fragtfirmaet, især i travle perioder.

Vi er glade for, at du i sidste ende er tilfreds med dine briller, og vi står naturligvis til rådighed for eventuelle yderligere spørgsmål eller behov.

Leveres ikke til tiden

Som så mange andre herinde har jeg modtaget min ordre langt senere end den oplyste leveringsdato. Kundeservice har en ligeglad og flabet måde at svare på - de mener, at seneste leveringsdato er det samme som afsendelsesdato. De trækker pengene fra dit kort i det øjeblik, ordren lægges, og ikke når varen afsendes, som ellers er det, lovgivningen foreskriver. Jeg har fået min vare, men jeg vil ikke anbefale Amevista, med mindre leveringstidspunktet er underordnet. Betal altid med kreditkort, så du kan gøre indsigelse via banken, hvis nu ordren ikke kommer frem.

Af svaret fra Amevista, fremgår det tydeligt, at de ikke er bekendt med gældende lovgivning, hvilket kun gør det endnu mere utrygt at handle hos dem.

31. juli 2025

Kære Kunde,

Det fremgår ikke af vores oplysninger, at vores kundeserviceteam har svaret dig på en uhøflig måde; de har besvaret dine spørgsmål som anmodet. Som på alle e-handelssteder trækkes betalingen ved bekræftelse af ordren og ikke ved afsendelse.

Vi er dog glade for, at du har modtaget dine briller, og vi er kede af at læse din anmeldelse.

Amevista Team

Betalte for express – fik massiv forsinkelse

Ekstremt skuffende oplevelse – bestiller aldrig herfra igen

Jeg bestilte briller med styrke hos Amevista den 7. juli 2025 og betalte ekstra for Express DHL-levering, som ifølge ordrebekræftelsen skulle sikre levering senest 17. juli.

Men først modtog jeg besked om, at levering var udskudt til 23. juli. Kort efter kom endnu en besked: ny forsinkelse – nu først 29. juli. Det vil sige 12 dages forsinkelse på en ordre, der skulle leveres hurtigt og som jeg specifikt skulle bruge til en planlagt ferie.

Når man betaler ekstra for ekspreslevering, forventer man selvfølgelig, at den service leveres. Det er ikke sket. I stedet blev jeg tilbudt en rabatkode på 10 euro til en fremtidig ordre – men jeg har absolut ingen planer om at handle hos Amevista igen efter denne oplevelse.

Kundeservicen svarer høfligt, men uden reel løsning – og på intet tidspunkt har jeg fået refunderet det fragtgebyr jeg har betalt, til trods for at ydelsen ikke er leveret som aftalt.

Jeg vil ikke anbefale Amevista til nogen, der har brug for pålidelig levering eller god service. Det kan godt være, deres priser virker attraktive, men det er ikke pengene værd, når man ikke kan regne med leveringstid eller ansvarlig kundeservice.

17. juli 2025

Kære Kunde,

Vi beklager forsinkelsen af din ordre. Vi ved, at fragtomkostningerne er blevet refunderet. I sommerperioden har vi faktisk haft nogle forsinkelser fra vores leverandører, hvilket har forårsaget denne situation.

Vi står til rådighed for enhver yderligere assistance.

Venlig hilsen,

Scam

Bestilte et par Prada Solbriller og pengene på 1800 kr blev også trukket fra min konto. Fik dog aldrig en kvittering eller ordernummer og aldrig mine briller og Amevista svarede ikke på mine henvendelser.

19. juli 2025

Jeg har forsøgt flere gange at få fat…

Jeg har forsøgt flere gange at få fat på Amevista angående både forsinket levering, men også problemer med leveringsadressen. De er ikke til at få fat på overhovedet og DPD/PostNord vil eller kan ikke hjælpe mig før at Amevista besvarer mine mails og hjælper mig med problemet. Så nu står jeg her i uvished.
Desværre en rigtig ærgerlig oplevelse:(

14. juli 2025

Kære kunde,
vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med din ordre.

Vi vil gerne informere dig om, at det altid er muligt at kontakte vores kundeservice via ticket-systemet på vores hjemmeside – hvilket du faktisk har gjort, da vi kan se, at leveringsadressen blev ændret, som du havde anmodet om.

Ifølge vores systemer er pakken derefter blevet leveret korrekt.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden og give dig en mere problemfri oplevelse.
Amevista Teamet