Amevista Anmeldelser 23.020

4,2

Fantastisk. Det er mit tredje par solbriller købt hos Amevista. Denne gang blev det et par Dior med polaroid glas (specielle grå) og jeg havde forventet forlænget leveringstid. De kom efter 14 - som l... Se mere

Købte hurtigt levering så pakken ville komme senest Torsdag d25/6, men har stadig intet hørt. Den ser ikke engang ud til at være sendt afsted. Har ledt overalt for kundeservice, men man kan ikke ko... Se mere

Virkelig god oplevelse. Har købt flere par briller og solbriller med styrke og glidende overgang. Brillerne - dvs. både stel og glas - var helt perfekte og stellet behøvede ikke engang tilretning af l... Se mere

1. Solbrillebutik

Amevista is one of the leading international e-commerce platforms for eyewear, with deliveries worldwide. Founded in 2019, Amevista launched its online site initially in Italy and then expanded over the months, offering thousands of sunglasses and prescription glasses for men, women, and children. With over 100 brands, Amevista’s meticulous selection focuses on true luxury brands such as Gucci, Saint Laurent, Celine, Dior, and many others. Shopping at Amevista means immersing yourself in a unique digital journey, featuring a wide selection of eyewear and top-tier service with attention to detail, the possibility to customize and adjust lenses, and content created in-house. The fast and reliable delivery service relies on major international logistics players, with high-quality certified and eco-sustainable packaging.

4,2

God

23 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Jeg bestilte et par solbriller torsdag - med hurtig levering med DHL - og modtog dem allerede fredag. Jeg har aldrig oplevet så hurtig levering før. Jeg fik løbende opdateringer og følte mig på intet tidspunkt overladt til mig selv... Stor anbefaling herfra.

6. marts 2026

For sen levering og meget dyr returnering

Jeg bestilte to par skibriller, som jeg skulle have med på min skiferie. Men de blev meget forsinket, hvilket Amevista også skrev flere gange, hvor de beklagede.
Problemet er, at jeg var nødt til at købe nogle andre, da de ikke nåede at komme frem.
Nu vil jeg så returnere dem. Og så finder jeg ud af, at jeg selv skal stå for returforsendelsen, der koster 175 kr. Og Amevista vil have at skibrillerne returneres i hver sin pakke, dvs det koster 350 kr - ellers koster det et fee.
Jeg bestiller aldrig noget igen.

Opdatering:
Amevista kundeservice kontaktede mig, og beklagede forsinkelsen endnu en gang. Resultatet blev at jeg undgik at betale et fee for at returnere de 2 par skibriller i samme pakke. Så jeg undgik dobbelt returporto. Hvilket jeg sætter pris på.
Men det blev stadigt et dyrt bekendtskab - og jeg synes forsat, at jeg skulle have haft mulighed for at annullere min ordre, når den nu blev så forsinket.

28. februar 2026

Kære Kunde,

Vi er meget kede af, at du ikke er tilfreds med vores returpolitik og den forsinkelse, dit ordre har haft. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, og vi vil gøre vores bedste for at kontakte dig for at finde en passende løsning.

Vi står til rådighed for enhver yderligere assistance.

Manglende solbriller

Jeg bestilte et par solbriller 28. Januar hvor levering skulle være inden 11. Februar. D. 10 Feb. Skriver jeg til kundeservice, da jeg intet har hørt om varen er sendt. 2 timer senere svarer kundeservice, at de afventer solbriller fra leverandør. Nu er levering rykket en uge til d. 17. Feb. Virkelig dårligt!

13. februar 2026

Jeg købte express levering

Jeg købte express levering, hvor der stod at der ville gå 1-2 dage. Efter en dag får jeg en mail om, at de først bliver leveret 4 dage efter, så 6 dage efter købet…

12. februar 2026

Kære Kunde,

Vi kan se, at du har modtaget din pakke, og vi beklager forsinkelsen. Det er sandsynligt, at forsinkelsen blev forårsaget af fragtfirmaet, da vores system viser, at din ordre blev sendt inden for 24 timer efter dit køb.

Vi beder dig venligst kontakte os, så vi kan løse situationen på bedste måde, da forsinkelsen ikke skyldes vores fejl.

Vi står til din disposition for yderligere assistance.

Undgå Amévista – vildledende lagerstatus og dårlig kundeservice

Jeg bestilte solbriller hos Amévista for over 5 uger siden. På bestillingstidspunktet stod varen tydeligt som på lager og klar til afsendelse med det samme. Jeg betalte ekstra for express-levering, da jeg skulle bruge dem til min kones fødselsdag.

Siden da er leveringsdatoen blevet udskudt gentagne gange, kundeservice svarer sjældent, og jeg har stadig ikke modtaget varen. Det værste er, at solbrillerne stadig står som “på lager” på hjemmesiden – men de bliver ikke sendt.

At tage ekstra betaling for express-levering uden at levere er uacceptabelt. Lagerstatus virker vildledende, og kommunikationen er ekstremt dårlig.

Det har været en meget frustrerende oplevelse.
Jeg anbefaler kraftigt at handle et andet sted.

10. februar 2026

Kære kunde,

Vi er oprigtigt kede af forsinkelsen og de problemer, du har oplevet. Vi er klar over, at din sag er blevet taget i betragtning, og vi gør alt for at løse det så hurtigt som muligt. Vi beklager, at kommunikationen ikke har været rettidig, og vi arbejder på at forbedre dette område.

Vi står til rådighed for enhver yderligere assistance.

Amevista Team

Super fin service fra jer 👍🌟❤️

I Jeg gjorde et køb, men annullerede det kort efter.. Og herefter trak de beløbet, for sådan er reglerne, men efter tre dage var pengene sat tilbage på kontoen igen..❤️ Jeg kan kun sige, at det er ganske fin service, og jeg synes absolut, at i fortjener 5 store stjerner fra mig. 🌟🌟🌟🌟🌟

Iøvrigt kontaktede jeg jeres servicekontor/og herfra kan jeg også kun give fem store stjerner, for jeg fik hurtig en tilbagemelding på min e-mail, og svar på mit spørgsmål.❤️🥰❤️👍

Køber gerne hos jer en anden gang/vil også gerne anbefale jer til venner, og familie, da i fremstår som et seriøst
firma på nettet,👍

Mit
Ordre nr. 00000843318
Bh
Liselotte / Holbæk

30. januar 2026

Kære Liselotte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og den hurtige håndtering af din sag. Det betyder meget for os at få sådan positiv feedback, og vi er glade for, at du føler, vi lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på vores hjemmeside, og vi vil være mere end glade for at hjælpe dig næste gang, du handler hos os. Vi står altid til rådighed for dig.

Tak for anbefalingen, og vi glæder os til at handle med dig igen!

Venlig hilsen,

Køb aldrig noget her

Køb aldrig noget her. Sendte en anden varer end bestilt, og nu vil de ikke refundere, til alt held betalte jeg med Paypal.

2. februar 2026

Kære kunde,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, men vi ønsker at præcisere, at din anmeldelse ikke afspejler, hvad der er sket. Vi har accepteret returneringen på vores regning, men kureren er i øjeblikket i gang med at undersøge situationen, da det ser ud til, at pakken muligvis ikke blev hentet korrekt, eller at der er et problem med forsendelsen. Som allerede kommunikeret af vores kundeservice, venter vi på svar fra kureren, så vi kan fortsætte processen.

Vi står til rådighed for yderligere assistance.

Hold jer væk

Hold jer væk - giv bare lidt ekstra og køb et andet sted. Jeg bestilte et par solbriller - de har ikke engang varen på lager, og de har rykket min levering endnu længere frem - jeg har dog intet fået afvide

6. januar 2026

Laaaaaaang ventetid

Jeg har endnu ikke modtaget den vare, jeg bestilte den 17. december.
Jeg kan kun kontakte kundeservice med deres hjemmeside, og jeg bliver nødt til at vente på svar – med stor sandsynlighed bliver det ikke tilfredsstillende.

4. januar 2026

Lang leveringstid og holder ikke egne…

Lang leveringstid og holder ikke egne tidsestimater!

Jeg bestilte denne pakke d. 11.12.25, med henblik på at være en julegave.

På hjemmesiden stod der med levering til senest d. 18.12.25 - Jeg har hverken modtaget beskeder om forsinket levering eller lign.

Nu står jeg d. 23.12.25 og har ingen julegave klar!

Det er for dårligt!

23. december 2025

MEGET LANG LEVERINGSTID OG DEFEKTE SOLBRILLER

MEGET LANG LEVERINGSTID OG DEFEKTE SOLBRILLER.

DEN ENE GANG fik jeg tilsendt et par solbriller med ekstra farvede glas som flere af dem var defekte, de blev sendt retur og processen tog et par måneder før pengene kom retur ..

Anden gang fik jeg tilsendt et smukt par solbriller (samme model)også med ekstra farvede glas til.

Da jeg så gik til en optiker omkring en måned efter modtagelsen for at lære at skifte brilleglas og købe et sæt brilleværktøj som passer, fik jeg beskeden at han ikke ville røre ved "kina briller " han var overbevist om at de var kopi briller og sagde de går i stykker hvis jeg piller ved dem.

Jeg gik så til en anden optiker som sagde det samme ,men jeg sagde at jeg selv ville tage ansvaret for det .

Første skrue blev løsnet uden problemer (den sad ikke ordenlig fast var beskeden ) anden skrue mistede kærven I først forsøg da han drejede skruen og så ville de ikke røre mere ved dem .

Den besked sendte jeg til amevista som svarede tilbage at jeg kunne skrive en klage og få sendt brillerne tilbage til dem , men jeg skulle være klar over at dette skulle være sket senest 9 dage efter modtagelsen..

Så det kunne jeg lige så godt lade vær med da der var gået en lille måneds tid før jeg ville ha skiftet glassene ..

Nu står jeg med et par solbriller med 4 ekstra sæt farvede glas til som jeg ikke kan bruge til noget og som 2 forskellige optikere har ærklæret for kinesiske kopi vare ..

Jeg ved ikke hvad jeg skal tro på andet end at jeg står og mangler solbriller og har mistet mine penge .

Udover det så sidder den ene brille stang helt løst , det begyndte den at gøre et par dage efter brug og den anden sidder stadig stramt på .

Synes det er en langsommelig og trist proces, og er på ingen måde tilfreds.

Om jeg vil købe derfra igen ved jeg ikke da jeg tidligere har købt et par som jeg har givet til min søn og han er fuldt ud tilfreds.

Jeg ville ønske at jeg kunne få mine penge tilbage og købe et nyt par i en helt anden model. Så jeg har et par solbriller til den kommende sommer .

Mvh en trist kunde som havde glædet sig til et fede par solbriller

23. december 2025

Lang, lang leveringstid og beløbet trækkes alligevel med det samme

Lagde en ordre 6. december med forventet levering inden 19. december.
Det skulle være en julegave. Den 18. december modtog jeg en besked om at leverancen var forsinket. Ny forventet leveringsdato er nu sat til 25. december. Alle ved at der ikke bliver bragt pakker ud 1. juledag!!! Useriøst.
Til gengæld var Amevista utrolig hurtige til at trække betalingen fra mit kort (9. december). Alle andre web-butikker trækker først beløbet når varen afsendes.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, og jeg kan på ingen måde anbefale Amevista.

6. december 2025

Bestilte en julegave den 6/12 hvor der…

Bestilte en julegave den 6/12 hvor der blev oplyst levering inden 19/12. Nu i dag 22/12 stadig ikke modtaget og tracking siden er ikke opdateret siden 16/12. Opdatering: kontaktede Amevista som prompte svarede. Julegaven kom dog først i dag 29/12, men varen er fin og den ægte vare til en noget lavere pris end jeg kunne finde på andre steder på nettet. Så kan du leve med lang leverings tid, så vil jeg gerne anbefale Amevista. Jeg har derfor rettet til 4 stjerner for hurtigt og vedholdende svar fra Amevista og selvfølgelig en fin vare til en god pris.

6. december 2025

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse, og vi undskylder for de problemer, du har oplevet. For at kunne assistere dig bedst muligt, vil vi bede dig om at oplyse dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere og give dig de nødvendige opdateringer.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

Amevista Team

Super dårlig kommunikation og lang leveringstid

Super dårlig kommunikation, firmaet overholder langt fra deres estimerede leveringstider og lader sig ikke høre fra sig med ny leveringsdato. Jeg bestilte briller d. 1/12 med levering inden den 12/12 – her d. 19/12 har jeg endnu ikke modtaget brillerne eller andet info om hvor de bliver af.

19. december 2025