Amevista Anmeldelser 23.026

4,1

Fantastisk. Det er mit tredje par solbriller købt hos Amevista. Denne gang blev det et par Dior med polaroid glas (specielle grå) og jeg havde forventet forlænget leveringstid. De kom efter 14 - som l... Se mere

Købte hurtigt levering så pakken ville komme senest Torsdag d25/6, men har stadig intet hørt. Den ser ikke engang ud til at være sendt afsted. Har ledt overalt for kundeservice, men man kan ikke ko... Se mere

1. Solbrillebutik

Amevista is one of the leading international e-commerce platforms for eyewear, with deliveries worldwide. Founded in 2019, Amevista launched its online site initially in Italy and then expanded over the months, offering thousands of sunglasses and prescription glasses for men, women, and children. With over 100 brands, Amevista’s meticulous selection focuses on true luxury brands such as Gucci, Saint Laurent, Celine, Dior, and many others. Shopping at Amevista means immersing yourself in a unique digital journey, featuring a wide selection of eyewear and top-tier service with attention to detail, the possibility to customize and adjust lenses, and content created in-house. The fast and reliable delivery service relies on major international logistics players, with high-quality certified and eco-sustainable packaging.

4,1

God

23 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Virkelig langsom levering

Virkelig langsom levering, hvis pakken overhovedet kommer. Den stod til levering senest d. 15 maj, har stadig intet nyt hørt, eller ved hvor pakken er, trods det i dag er d. 20 maj.

20. maj 2026

Leveringen er blevet udskudt 3 gange…

Leveringen er blevet udskudt 3 gange nu. Jeg skulle rigtig have modtaget solbrillerne i start maj, men vi er nu i midt maj og leveringen er blevet udskudt endnu en gang til d. 21 maj. Vil vædde med at d. 21 maj bliver leveringen udskudt yderligere. Det er virkelig træls.

15. maj 2026

Kære kunde,

Vi beklager det lille forsinkelse, der er sket med din ordre. Ifølge vores oplysninger er din pakke dog allerede blevet leveret.

Vi håber, at du trods forsinkelsen har haft glæde af vores produkt. Det ville også være vigtigt for os at modtage en vurdering af dette.

Vi står til rådighed for eventuelle yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen,
Amevista Team

Slutter mig til skaren om virkelig…

Slutter mig til skaren om virkelig langsom levering.
Opdatering:
Har stadig ikke modtaget ordren som viser sig at sidde fast et sted i Tyskland. Har nu ventet over en uge.
Kundeservice er ikke eksisterende - du kan kun komme i kontakt ved at skrive mail - hvilket, hvis de overhoved svarer på, først besvarer mange dage efter.

2. maj 2026

Kære Kunde,

Vi er oprigtigt kede af at læse denne anmeldelse. Vi ønsker at understrege, at forsinkelsen skyldtes transportøren, som vi har kontaktet gentagne gange. Vi kan bekræfte, at din pakke er blevet leveret.

Vi håber, at produktet – på trods af forsinkelsen – har levet op til dine forventninger. Dette er meget vigtigt for os.

Vi står naturligvis til rådighed for enhver yderligere assistance.

KLART! -5 stjerner herfra

Svindel firma.
Bestilte et par Ray-ban solbriller men Originale Ray-Ban Gen s Grå linser. På ordre beskrivelsen, står det rigtigt klart uden triviel bestilt Grå linser, men nogen må være stærkt farveblind for har modtaget Grafik grønne linser og ikke de bestilte. Nu vil man så tro det bare er en form sag, Men kan ikke få AMEVISTA i tale, de svare ikke på mails eller andre former for kontakt.
Så står man som kunde med et forkert produkt og ingen hjælp. Spar jeres penge og handel med nogen som er til for kunderne, om det er bevist svindel eller en menneskelig fejl, må blive uvist!Grafik grønne er linserne. Men hjælp er der intet af, har sendt beviser, skrevet flere mail, men intet respons tilbage

28. april 2026

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service. Jeg bestilte at mine solbriller senest skulle komme d 22 april. De har ikke kontaktet mig omkring forsinkelsen, så jeg skal selv finde ud af det.

De sender mine solbriller d 25 april så jeg kan forvente at få dem midt i maj 👎

5. april 2026

Kære Kunde,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. De ønskede solbriller er afsendt og vil helt sikkert blive leveret inden den 22. maj. Vi er kede af, at du har følt behov for at skrive denne anmeldelse, da vores systemer viser, at dit ordre ikke er forsinket.

Vi står til rådighed, hvis du har brug for yderligere assistance.

Venlig hilsen,
Amevista Team

Perfekte stel og glas - vær blot opmærksom på dine egne mål, når du bestiller

Virkelig god oplevelse. Har købt flere par briller og solbriller med styrke og glidende overgang. Brillerne - dvs. både stel og glas - var helt perfekte og stellet behøvede ikke engang tilretning af lokal optiker. Leveringstiden er lang, hvis man har bestilt briller med styrke, men det er der ikke noget at sige til. Selvfølgelig tager fremstillingsprocessen tid, og resultatet er værd at vente på.

8. april 2026

Hold jer væk....

Jeg bestilte et par briller til Black Friday og fik oplyst en leveringstid på 15–20 arbejdsdage. Efter gentagne henvendelser over næsten 5 måneder (hvor det udelukkende var mig der tog intiativ til at få en status og aldrig virksomheden, som holdte mig opdateret) blev leveringstidspunktet konstant rykket, uden at der nogensinde kom en reel forklaring.

Undervejs fik jeg flere gange bekræftet, at brillerne var på vej, hvilket viste sig ikke at holde. Til sidst fik jeg besked om, at varen alligevel ikke kan leveres.

Pengene blev trukket med det samme ved bestilling, men da varen ikke kunne leveres, nægter de at tilbagebetale og tilbyder i stedet kun en voucher eller at købe noget andet. Det er ikke acceptabelt.... Jeg har oplevet manglende transparens, misvisende leveringsinformation og meget dårlig kundeservice.

Kan ikke anbefales!

28. november 2025

Virkelig stort udvalg og billige priser. Bestilte med express levering og fik mine solbriller i løbet af et døgn. Ikke sidste gang jeg bestiller her fra!

31. marts 2026