Amazon.com, Inc. Anmeldelser

1.103
TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BEZORGPROBLEEM met te vele bezorgdiensten in opdracht van Amazon. Bezorging vanaf 13 uur tot 22 uur. DUS bezorging op overdag / werkadres OF avond/privéadres : KIES! CHAOS. EN combineer bestell... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik was altijd tevreden, maar sinds Dragonfly de bezorging doet gaat er van alles mis en probeer dan maar eens echt contact te krijgen met Amazon. Informatie over bezorgmomenten is summier en klopt nie... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het is nooit aangekomen en zodra ik contact wil opnemen wordt ik door verwezen naar Amazon chat bot en die verwijst me weer terug naar de bestelling. Alles geprobeerd maar of hij geeft mij een fout me... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Levertijden kloppen niet. Het valt mij al een tijdje op dat als ik iets bestel waarbij een leverdatum van bv maandag wordt genoemd, het pas woensdag wordt geleverd. Dit is niet de eerste keer. Ik beg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.103)

232 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Dragonfly = bye bye Amazon.nl

Dankzij bezorger Dragonfly zal ik vanaf heden geen gebruik meer maken van Amazon.nl. Ik dacht dat DHL slecht was, maar deze clowns maken het wel erg bont. De laatste drie bestellingen zouden door hun geleverd worden en bij alle drie ging er wat mis. Abdel, Mo en Younes kunnen beter een andere baan gaan zoeken, want zelfs pakketjes bezorgen blijkt te moeilijk voor ze. Het is sowieso bizar dat je bij Amazon nog steeds niet zelf een bezorgdienst kan kiezen, zoals bij andere webwinkels. Ik betaal liever wat meer verzendkosten zodat ik zelf de bezorgdienst kan selecteren, dan dat mijn pakketje wordt meegegeven aan schimmige bedrijven zoals Dragonfly. Doei Amazon!

14. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top website en goeie deals

Ik bestel al een tijdje spullen via Amazon en heb nooit problemen ervaren. Producten komen altijd en op tijd aan. Vooral sinds ze hun eigen medewerkers de pakketten laten bezorgen. Als je iets via bol.com besteld, kan je maar hopen dat het wel bij je aankomt.

13. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Amazon.nl doet zaken geen zaken met dragon fly

Amazon.nl doet zaken met dragon fly als bezorger, dit blijkt een waardeloze organisatie die pakketjes kwijt raakt, verkeerde pakketjes afleverd en telkens foto's maakt van pakjes bij voordeuren gedropt. Amazon stop met zaken doen met dragon fly!! Waardeloze organisatie die vrijwel niet telefonisch bereikbaar is en als je ze dan eindelijk aan de lijn hebt wordt je zeer onfatsoenlijk behandeld!!

12. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Terugbetaling na retournering gaat fout

Product besteld en betaald met creditcard. Geretourneerd. Vervolgens wordt het bedrag teruggestort op een Amazon tegoed. Hier geen toestemming voor gegeven. Ben nu 1,5 maand bezig om bedrag op creditcard teruggestort te krijgen. Klantenservice reageert traag/helemaal niet.

5. februar 2026

Slechte servuce

We hebbennin oktober 2025 2 shirts besteld via Amazone.nl
Charlie Kirk shirts.
Shirts zijn geleverd, maar heel ander materiaal dan was aangegeven.
Er stond bij katoen, maar was 100% polyester.
Sowieso allergisch voor !!
Na veel heen en weer berichten hebben we de beide shirts terug gestuurd, ook nog op eigen kosten.
Tot heden hebben we ons bedrag van de shirts nog steeds niet terug ontvangen !.
Schandalig !!!

18. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne webshop met enorm aanbod

Amazon is, naast Bol.com, mijn go-to web winkel voor van alles en nog wat. Het aanbod is groot en zeker als Prime klant, is de levering in bijna alle gevallen snel en goed. Als je veel besteld (gaat bij mij echt om meerdere bestellingen per maand), gaat er natuurlijk wel eens iets mis. Maar als dat gebeurd, vind ik de afhandeling daarvan ook echt goed. En in de gevallen waarin het fout is gegaan, lag het altijd aan een verkooppartner (vergeet niet dat Amazon zelf producten verkoopt, maar ook een marktplaats is voor andere aanbieders) of aan de bezorgdienst (slechte ervaringen met Dragonfly, bijvoorbeeld). Kortom, nooit echt slechte ervaringen gehad in alle jaren waarin ik misschien inmiddels wel honderden bestellingen heb geplaatst, van klein tot groot, van goedkoop tot duur. Gewoon een fijne webshop met een enorm aanbod!

25. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The only reliable delivery in NL

I have ordered hundreds of packages over the past six years and never had any problems; and when I did, the issue was always resolved very quickly. If you are not at home, the couriers always call you and ask what to do with the package. I'm truly frustrated by why people are complaining; this is the only reliable way to order things in the NL.

23. februar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Abonnement liep door terwijl account vergrendeld was

Mijn Amazon-account is langere tijd vergrendeld geweest wegens “ongebruikelijke activiteiten”. In die periode had ik geen toegang tot mijn Prime-abonnement en kon ik het ook niet opzeggen, terwijl er wel maandelijks kosten werden geïncasseerd.
Na telefonisch contact is het abonnement inmiddels stopgezet en is één maand terugbetaald. Omdat ik gedurende langere tijd geen toegang had tot de dienst, lijkt mij dit geen volledige oplossing.
Ik hoop dat iemand van Amazon Customer Relations dit nog eens kan bekijken zodat het netjes kan worden afgehandeld.

18. februar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Over het algemeen goeie ervaringen

Over het algemeen goeie ervaringen. Soms met derde verkopers gaat het wat stroever.
Sinds kort verzend Amazon met Dragonfly (ja, hoe verzin je zo'n naam) maar daar kunnen ze beter gelijk mee ophouden weer. Zal wel goedkopere verzendkosten zijn maar dat is aan de kwaliteit ook duidelijk te merken (zie dragonfly review)

12. februar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Keuze van Amazon bezorgdienst is zwaar ondermaats

Uw mening telt ... enkel voor het #product, maar niet voor de #bezorging.
En met die bezorging gaat het veel te vaak mis. DHL was al geen pretje, maar DragonFly maakt het nog veel bonter.
Gebeld met klantendienst. "We weten er van" ... maar zijn machteloos om er iets aan te doen.
Op reddit geeft iemand aan dat er een #vinkje bestaat om op account niveau bepaalde vervoerders uit te sluiten. Klantendienst zegt tegen mij dat zo'n vinkje niet bestaat en dat het 'systeem zelf bepaalt wat de beste en snelste vervoerder is voor jouw afleveradres'.
Ik neem aan dat Amazon.nl daar de 'voor hun goedkoopste' mee bedoelt.
Heb mijn bestelling laten annuleren en ben elders gaan shoppen.

13. februar 2026

Schandalige afhandeling garantieclaim door Amazon: Wetgeving wordt genegeerd

Al bijna twee maanden (sinds 15-12-2025) word ik door Amazon van het kastje naar de muur gestuurd wat betreft een defecte LG OLED TV (Order #171-3613740-3625950). Hoewel er sprake is van duidelijke non-conformiteit (zware burn-in), weigert Amazon elke vorm van compensatie.
Ik heb alle bewijzen aangeleverd, inclusief een officieel casenummer van LG (CNU251222188417). Amazon eist echter een specifiek PDF-document voor de reparatiekosten. Omdat LG dit document pas opstelt na betaling van onderzoekskosten voor een reparatie die duurder is dan de dagwaarde van de TV, weigert Amazon de claim.
Zelfs het zogenaamde "Senior Management" verschuilt zich achter systeemregels en negeert de Nederlandse wetgeving. De "A-tot-Z garantie" stelt in de praktijk niets voor als het erop aankomt. Een zeer onbetrouwbare partij voor elektronica-aankopen.

9. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

AMZ is nog slechter als eerder. He diep kunnen ze zinken

Ik wou een kabel hebben en amz zeiden dat het de volgende dag bezorgt zou worden. Zoals gewoonlijk beloven ze veel maar doen ze zeer weinig. Dde kabel kwam dus niet. Knden het niet bezorgen m een of andere reden. Ik ben altijd thuis dus dat kan niet zo zijn. Ik ben invalide vandaar dat ik het bij amz bestel m te laten bezorgen. Gelijk toen ik dat bericht hoorde bestelde ik een andere. Deze kabel werd ok niet geleverd. Dus nu een 3de kabel besteld. Ben benieuwd. Ik ga net zolang bestellen totdat ze het zat zijn.

11. februar 2026

Bestel hier niets

Bestel hier niets! Als je product niet geleverd is, kwijt is, kun je het meteen zelf uitzoeken. Niet word geregeld. Zoek maar contact met de verkoper. Dit is derderangs service die je bij zelfs de slechtste b kwaliteit webwinkel niet hebt. Bij Amazon kopen is een soort gokken met je geld. Afwachten of je iets ontvangt. Nooit meer zal ik hier iets kopen. Bol is zoveel beter en betrouwbaarder, een echte winkel ervaring. Maar het was te verwachten van een Amerikaans bedrijf. Bij eerdere bestellingen ontbraken ook verzend updates/meldingen, nooit emails ontvangen. Staan ze opeens voor je deur als je niet thuis bent. Blijf weg van deze piraten, het woord bedrijf onwaardig.

3. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Via Amazone ineens bericht van…

Via Amazone ineens bericht van dragonfly shipping , bericht dat het adres verkeerd is , dan is die onderweg komt er niks aan , je kunt niks zien waar het pakket is .nog niks ontvangen ,Ga niet meer bestellen met amazone

5. februar 2026

Kwaliteit is goed

De bezorging van Amazon wordt door de regel goed verzorgd door DHL of postnl. Doen uitstekend werk in deze regio. Verder worden de producten door amazon snel verzonden en er is een goed garantie en terugstuur regeling. En zijn de producten tot zo ver van uitstekende kwaliteit. Ik ben zeer tevreden. En nee ik word hier niet voor betaald

3. februar 2026

2025-2026: Kwaliteit bezorging en aftersales heeft een neusduik genomen

Wij kochten tot voor kort als bedrijf zo'n beetje alles via Amazon. Van handdoekhaak tot startbooster, van waterkoker tot moederbord, van gereedschap tot stofzuigerzak. Denk 20 tot 30K per jaar. (!)

Er ging wel eens iets mis bij de bezorging maar uiteindelijk waren de aftersales bij niet-bezorgd/zoek, defect bij aankomst of ruim na ontvangst gewoon erg goed.

Zo heb ik eens gemeld van een gamestoel van meer dan een jaar oud dat de gasveer inzakte. Reactie Amazon: Stuur maar terug, je krijgt direct je aankoopbedrag retour.

Kijk, dat is goede service. Voor mij reden overal de loftrompet te steken over Amazon.

De laatste maanden echter? DragonFly. DHL was al behoorlijk ruk maar deze nieuwe club is echt van een andere orde. Binnen vier maanden 3 pakketten zoek.

En dan de reactie van Amazon: Doe maar aangifte bij de politie. Wat!? Ik heb het pakket nooit ontvangen!

Goed, schoorvoetend maar gedaan en na veel vijven en zessen en na opsturen van de aangifte eindelijk ons geld terug.

Kers op de taart: Mail van Amazon: Als wij als klant zo doorgaan en er zoveel pakketten zoek blijven raken overweegt men ons als klant te schrappen.

Haha. Doe geen moeite, Amazon. Jullie hebben jezelf al geschrapt als bedrijf waar ik überhaupt nog iets zou willen kopen. Zoek het eens even lekker uit zeg, met je Karel-Utrecht-Tango bezorgers.

3. januar 2026

Extreem lange levertijden

Mijn laatste bestellingen hadden allemaal een levertijd die niet meer van deze tijd is. Een levertijd van een week of 2 weken terwijl er bij het product op de site , wordt binnen 2 a 3 dagen geleverd, staat. Was voorheen veel beter geregeld maar het word tijd om ergens anders mijn producten te bestellen. Heel jammer want ik had tot een tijd geleden geen problemen met levertijden bij amazon.nl.

De klantenservice zou naar mijn idee ook een opfrisbeurt kunnen gebruiken. 3x gebeld over het retourneren van een product en het verzendlabel wat ik gestuurd had gekregen,bij de 3e keer kreeg ik pas te horen dat het om een universeel verzendlabel ging, wat mij niet duidelijk was. Was allemaal erg verwarrend en heeft onnodig lang geduurd.

1. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Amazon.nl holding refund hostage due to their own "System Error"

I returned a router (Order 171-6161001-4867504) on Dec 30, 2024. It was confirmed delivered to Amazon’s return center on Jan 7, 2025. It has been over 3 weeks since receipt, and Amazon is refusing to issue my refund.

Customer service admitted there is a "system error" on their end, yet they are demanding that I (the customer) fill out a manual "incident report" to fix their internal technical failure. This is unacceptable. I have fulfilled my legal obligations under EU law. Amazon has the item, but they are keeping my money.

I have already reported this to the ACM (ConsuWijzer) and will continue to pursue legal action. If you use iDEAL to pay on Amazon.nl, be warned: if their system breaks, they will make it YOUR problem.

Give me my money back immediately.

30. december 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.