Amagerhundedagpleje Anmeldelser

4,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg kan kun rose Dagplejen🤩

Jeg kan kun rose Dagplejen 🤩
Det er hundenes yndlings sted og blive passet 🐶🐶

Om det er til en sommerferie
Eller en dags ekstra forkælelse, i form af masser af aktivering, motion og en helt masse andre hunde som man kan hygge sig med.
Mine hunde elsker deres “ Børnehave” og Tania 🐶🐶💙💙

19. september 2025

Virkelig dejligt sted!

Virkelig dejligt sted!! Massere af plads til hundene kan løbe rundt og opfører sig som de vil!

Min dejlige dreng chino elsker være der og kommer der ofte! Dejlige mennesker omkring hundene, som virkelig ved hvad de laver!

Så en kæmpe anbefaling herfra! Det både leg/strand turer/ skov turer/ og ikke mindst sove time når de trætte! Kæmpe anbefaling herfra!😊

Chino & Sebastian.

9. februar 2025

Hundens paradis 🐶

Jeg kan varmt anbefale Amager Hundedagpleje 🫶. Det er et fantastisk sted at få passet hund, om det så kun er for en dag engang imellem. Min hund 'Holger' kommer Tania i møde meget glad og med logrende hale, det ville han absolut ikke gøre, hvis han ikke trivedes der.
Hundene er under opsyn hele tiden, der er plads til hundeleg og hviletid. Gode indhegninger med buske og træer, hvor hundene har mulighed for at snuse og bruge hjernen.

Tak for at have åbnet dette fantastiske sted for vores hundebørn 🐶

Jeg kan sagtens give stedet mere end 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. august 2025

Vi er meget glade for at få vores hund…

Vi er meget glade for at få vores hund passet hos Tania. Hun passer på ham, som var det hendes egen. Han elsker at komme i hundebørnehave og lege med de andre søde hunde.
Vi har også fået passet ham, mens vi var på ferie. Det gik heldigvis lige så godt 😊

9. september 2025

Perfekt sted med hunden for øje!

Vores Cocker Spaniel har gået i børnehaven siden hun var 5,5 måned og hun elsker det! Super skøn måde vi kunne få arbejde til at hænge sammen, da hun lider af seperationsangst.

Der bliver taget hensyn til den enkelte hunds behov, og vores energibombe er godt træt efter en dag med god leg og stimulering. Det er en hundedrøm af et sted. Hun elsker at være der og Tania tager det med en smil, når hun piler afsted for at komme ind til vennerne.

Mine bedste anbefalinger af Tania, Rolf og Dagplejen!

9. september 2025

Wn fantastisk start i Amager hundedagpleje

Luna er lige startet i Amager hundedagpleje. Vores første møde med Tania og hendes så skønne sted var en oplevelse af de gode. Vi blev taget åbent og venligt imod og vist rundt i en varm og dejlig atmosfære. Så da vi gik derfra var vi sikre på , at det skulle Luna prøve.
På Lunas første dag blev hun modtaget roligt og kærligt af Tania, og vi gik derfra spændte, men med god ro i maven. Da vi senere hentede Luna var det med en " fortælling" om Lunas dag og trivsel, og det var en rolig og glad hund, vi fik hjem
Nu glæder både vi og Luna os til hendes første nat derude ❤️

8. august 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til Amager Hundedagpleje! Vores hund Frida elsker at komme der, og man kan tydeligt mærke, hvor tryg og glad hun er, når hun bliver passet af Tania.

Tania tager sig tid til hver enkelt hund og har en helt særlig evne til at skabe ro, glæde og nærvær. Som ejer er det en kæmpe tryghed at vide, at ens hund bliver set og hørt og ikke mindst får masser af kærlighed og leg.

Det er også fantastisk, at man løbende får billeder og små opdateringer, så vi kan følge med i Fridas hverdag. Det betyder utrolig meget for os og gør oplevelsen endnu bedre.

Vi kunne ikke ønske os et bedre sted for Frida, hun er simpelthen så glad for at være der, og vi er taknemmelige for den omsorg og professionalisme, Tania lægger i sit arbejde.

Hvis du leder efter det bedste sted til din hund, så kan vi varmt anbefale Amager Hundedagpleje! 🐾

5. september 2025

Amager hundedagpleje er det bedste sted…

Amager hundedagpleje er det bedste sted jeg nogensinde har fået min hund passet. Det er hunde himlen på Nøragersmindevej! Fantastiske hundeområder, altid opsyn med hundene. Tanja og Rolf er nogle utrolige hundemennesker begge to, med en utrolig evne til at læse og forstå hundenes behov.
Jeg ville ønske der var flere stjerner at give.

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Personalet er utrolig omsorgsfulde og engagerede, og man kan virkelig mærke, at hundene trives. Vores hund glæder sig altid til at komme afsted, og vi er helt trygge ved at overlade ham i deres hænder. Kan varmt anbefales!🍀💚

4. september 2025

Fantastisk sted for hunde samt meget dygtig ejer og hundepasser.

Jeg har min hund hos Tania i hundedagpleje til hverdag mens jeg er selv på arbejde. Har en hund, som bliver aktiveret i meget tilpassede fysiske og psykiske rammer hos Tania. Hundene er altid under opsyn både under leg og hville. Tania går meget op i hundes personlighed og behov, derfor skaber hun en fantastisk relation til hendes plejebørn. Det er altid en dejlig stemning i flokken.
5 stjerner går bestemt til Tanja.

Amagerhundedagpleje er fantastisk

Amagerhundedagpleje er fantastisk. Hver dag er det tydeligt, at hundene hygger sig både med leg og afslapning. Personligt oplever, at have fået en mere velstimuleret hund og som altid har haft en fantastisk dag med hundevenner og dagplejere.

Vi kan kun anbefale Amagerhundepleje, der er med til at give hundene det bedste hundeliv i dagplejen.

4. september 2025

Hundens drøm og kæmpe hjælp for os

Efter at have ledt længe efter den rette pasningsmulighed til vores golden retriever, fandt vi endelig Tanias hundedagpleje, som viste sig at være det bedste valg. Tania er utroligt venlig og fleksibel, og hun accepterer, at hunde har forskellige behov. Vores hund bryder sig for eksempel ikke om at blive afleveret og hentet i et bur, og det tager Tania hensyn til. Hun er fantastisk til at holde styr på hundeflokken.

Hundene har fremragende udendørsfaciliteter med masser af aktiveringsmuligheder. Hvis der også kommer en indendørshal, vil det være en drøm for enhver hund. En stor fordel for os er, at hunden kan blive hentet om morgenen og afleveret hjem om eftermiddagen, hvilket er en stor hjælp i en travl hverdag, hvis vi får brug for det.

Åbningstiderne fra 7 til 17 gør det muligt for os at have en almindelig arbejdsrutine. Vores hund elsker at være i dagplejen, og vi er meget tilfredse med den omsorg og opmærksomhed, Tania giver. Fem stjerner fra os.

4. september 2025
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)