Super god oplevelse fra booking, velkomst til ophold. Glade, imødekommende personale og hele tiden hjælpsomme hvis der var spørgsmål Godt værelse og rengøring var i top
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
På Alsik i Sønderborg venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Du kan f.eks. gå på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness med mange forskellige spa- og wellnessoplevelser. Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i en af Alsiks to restauranter.
Nørre Havnegade 21-25, 6400, Sønderborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Man skal i hvert fald ikke søge job der.. det er noget så uprofessionelt som noget overhoved kan være.. har snakket med mange som er blevet savet midt over, stoppet hurtigt igen og ja sygemeldt derfra.. og mit eget tilfælde var at jeg var blevet lovet en kontrakt der, og efter jeg så havde sagt mit eget job op, kunne de lige pludselig ikke ansætte mig alligevel, og de påstår der aldrig var en kontrakt lovet.. så amatør og så uprofessionelt.. er så glad for jeg aldrig nåede at være der…

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Vi havde en enkelt overnatning på Alsik i starten af året, og oplevelsen levede bestemt op til forventningerne. Værelset var lækkert, servicen var i top, og personalet generelt var imødekommende og professionelle. Spaen var også virkelig skøn og afslappende.
Dog var det, der virkelig tog opholdet til et endnu højere niveau, Ebbes service i restauranten. Ebbe var nærværende uden at være påtrængende, og han havde et skønt smittende humør, der gjorde aftenen helt særlig. Man mærkede virkelig, at han brænder for den professionelle samt yderst gode service.
Tak til både Ebbe og Alsik for et godt ophold!

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Jeg har haft en fantastisk oplevelse ved Johanne i spa afdelingen. Hun var sød, professionel og meget behagelig. Jeg vil klart anbefale alsik spa.

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Flere dele af hotellet er egentlig udmærket, men du skal have helt styr på dine papirer på dette hotel, for der er ringe service hvis der er problemer med bookinger.
Min kæreste havde forsøgt at booke en black friday ophold, men måtte give op da hun havde problemer med deres guide. Jeg tog over og det lykkedes (troede jeg). Det viser sig jeg havde booket et normalt ophold, der ligner fuldstændig black friday opholdet (som man har købt en særskilt voucher til).
Det der så sker, er at vi tror glæder os til vores ophold og booker os ind og betaler da vi forlader. Det er dog så længe siden at vi har købt voucher at vi kommer til at betale igen da vi forlader stedet.
Vi finder ud af det dagen efter og tager kontakt til Alsik og forklarer dem vi har betalt for booking 2 gange. Vi vil selvfølgelig gerne have pengene for den normale booking tilbage, da den er fortaget ved en fejl. Vi bliver mødt med at vi kun kan få den billige black friday refunderet (imod et adm gebyr) i stedet for den dyre alm booking - og kommentaren: "det er lidt som at gå i supermarkedet og købe det forkerte og komme tilbage dagen efter". Jeg ville nok forvente lidt bedre service i hotelbranchen end i supermarkederne.
Ringe service, simpelthen.
⭐⭐⭐⭐⭐
Hvis man kunne give 10 stjerner havde i fortjent det .
Meget høj kvalitet – især maden
Vi var på parmassage og fik efterfølgende 5-retters menu med 5-glas saftmenu på Alsik
og det var en virkelig god oplevelse.
Parmassagen var professionel og afslappende. Stemningen var rolig, og behandlerne virkede erfarne.
Det eneste minus her var, at badekåber og tøfler var for små. Når man bruger 3-5 XL, fungerer small/large ikke optimalt – her ville flere størrelser være en klar forbedring.
Maden var i særklasse. Alle fem retter var flot anrettet, velafstemte og med tydelig fokus på smag og kvalitet. Der var en klar rød tråd gennem menuen, og man kunne mærke, at der er tænkt over hver enkelt ret.
Saftmenuen var alkoholfri vin baseret på vindruer – ikke almindelig saft. Den var velvalgt, balanceret og passede rigtig godt til maden.
Alt i alt en meget gennemført oplevelse, hvor især maden leverede på højt niveau.
Vi kommer gerne igen.

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Har besøgt jer 3 gange nu over de sidste år, senest her 28. december. Og der er desværre en tendens til at niveauet er faldende. Værelserne er lækre og super rene, og hotellet generelt er jo rigtigt flot og velholdt. Spaen er generelt også fin - Men den hygge pejsene i spaen gav er jo nu helt væk. Det forstår jeg ikke man vælger, når det hele er indrettet omkring det. Specielt jeres fodbads afdeling er jo slet ikke det samme, når den 3-4 meter brede pejs er blevet til 3 batteri stearinlys. Men det samme gør sig også gældende i Alsik restauranten hvor disse heller ikke er tændt. Det er i min optik en kæmpe fejl, sådan en dag hvor det er koldt og blæsende udenfor. Det er så stor en del af hyggen man der fjerner. Og det ser helt forkert ud at pejsen er der - Men den bruges ikke...
I forhold til dampbadet så virkede halvdelen af lyset heller ikke derinde. Og det var i øvrigt også tilfældet da vi var der for et års tid siden. Der forstår jeg ikke at i ikke har en politik om sådan et sted at tingene skal bare virke 100%. Hvis i vil være de bedste, så er også nød til at mene det.
I forhold til maden, så spiste vi aften og morgen i Restaurant Alsik. Morgenmaden var som den plejer - På et rigtigt højt niveau. Men vores oplevelse om aftenen var absolut den mest skuffende vi har haft hos jer. Denne gang havde vi taget et par mere med på opholdet, og de kommer i hver fald ikke igen. Forretten var egentlig rigtig fin, men det er altså useriøst og anrette et stykke rødtunge på hvad jeg vil vurdere som værende max 20 gram på en tallerken og have det på menukortet som en forret til 195,- Ja, det smagte godt, men 195,- for 2 teskefulde fisk er simpelt tyveri, og hænger slet ikke sammen med hvad man forventer at få på på en restaurant i Sønderborg, hvor man sidder og kigger ud på vandet...
Hovedretten var absolut det ringeste og den dårligst enkeltstående ret jeg har prøvet på Alsik. Menuen op til at vi kom havde været Andebryst på grund af julen. Og den dag vi kom var i skiftet til oksebryst (Fornuftigt da julen er ved at være ovre og man har fået rigeligt julemad). Men oksebrystet var faktisk tørt og kedeligt og heller ikke super mørt, og igen var der vel 75 gram oksekød, og ikke ret meget tilbehør. Her manglede virkelig en lækker kartoffelfondant eller lignende. Også havde man valgt og ligge en friturestegt paneret kugle på tallerkenen hvor de sidste rester af jeres and var blevet brugt. Bevares and i ønskebrønden kan også noget - Men det passer jo overhovedet ikke til en ret med oksekød og kraftig pebersovs. Men følte lidt man sad og spiste rester...
Desserten var højdepunktet - Der var mængden tilpas, og der var rigtig gode smage som harmonerede perfekt sammen.
Betjeningen var en meget speciel oplevelse. Vi talte at blive betjent af 8 forskellige personer under disse 3 retter. Hvilket var i hver fald 5 for mange, og på trods af det store antal var servicen ikke noget at skrive hjem om. Vi fik vand på bordet da vi kom og ligeledes en bødkurv med smør. Vi måtte spørge for at få fyldt brødkurven, det skete ikke af sig selv. Og vandet stod helt til desserten uden at blive skiftet, så det var helt lunkent. Vi købte en flaske rødvin, men skulle selv skænke op når glassene var tomme - Heller ingen service der. Og da de kom med hovedretten kom der lidt sauce på, og vi fik af vide vi bare skulle sige til hvis vi ønskede mere. Det sagde vi meget kort efter at vi gerne ville. Men så gik der i hver fald 5 minutter inden det kom. Og når der næsten igen mad er på tallerkenen, så er det alt for længe.
Så generelt var oplevelsen med aftensmaden slet ikke som forventet. Og når man ser på at det kostede ca. 4.000,- for os fire. Så kan man kun være mega skuffet og føle sig snydt. Der var ikke ret meget mad, betjeningen var noget rod, også kan man se på regningen bagefter at de havde taget 80,- for det lunkne vand på trods af vi havde købt en flaske vin og 2 cocktailmenuer.
Jeg var inden vi tog afsted spændt på hvordan det var at komme ned til jer efter Jesper Koch har forladt jer, og desværre var det gået ned af bakke. Og derfor tror jeg også vi kommer til at kigge efter andre steder næste gang vi vil på wellness ophold.
I får derfor 3 stjerner - Men middel er bare slet ikke der i burde ligge, når man ser på hvad det koster hos jer og at i blevet valgt som Danmarks bedste luksushotel (hvilket jeg kan forstå i kunne blive for nogle år siden, men det er mig en gåde at i kan blive det i øjeblikket)

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Vi havde booket aftenspa med overnatning - og det var topklasse! Vores værelse var skønt og rent med den mest fantastiske udsigt, spaen var pæn og afslappende og morgenmaden havde et kæmpe stort udvalg af alt, hvad man kunne drømme om. Vi nød det så meget, at vi bestilte en overnatning mere med formiddags spa og morgenmad. Vi fik leveret pizza til hotellet om aften og personalet var så søde at tilbyde at ringe, når leveringspersonalet ankom. Personalet er hjælpsomme, imødekommende og helt vildt søde. Vi har intet at sætte en finger på. Vi kommer hjertens gerne igen 🤩
Vores værelse var snavset/beskidt.
På gulvet flød det med nullermænd og hår.
Døren fra badeværelset var mega beskid.
Maden var fin og betjeningen også.
Flot beliggenhed. Fin restaurant med god betjening.
Jeg foreslår at man slukker /dæmper lyset på etagen med "View" det vil give meget bedre oplevelse.
Vi havde booket en overnatning for 3 personer den 06.09.2025. Forventningerne var høje, især til værelserne, og vi havde glædet os rigtig meget. Vi havde forventet 3 senge på værelset, da det var et familieværelse, men blev slemt skuffet da der var redt op på en sofa, der var ligeså hård at sove på som et bræt. Tror aldrig jeg har sovet så dårligt før, alt gjorde ondt på den hårde “seng”. Det eneste der trækker lidt op på dette ophold var den meget fine og overdådige morgenmad, det skal de have der var virkelig alt hvad hjertet begærer. Men de kan ikke “sælge” et 3 personers værelse og tilbyde en så dårlig tredie seng.
Aldrig igen – hold jer væk
Den eneste positive oplevelse var deres nattevagt.
Resten var desværre langt under forventning. Vi kørte 2,5 time for at besøge Alsik og deres spa, efter at have set på hjemmesiden, at man blot kunne tilkøbe spa ved ankomst. Da vi kom frem, fik vi at vide, at der var udsolgt – og personalet tog ingen hensyn til, at det netop var derfor, vi kom. Afbestilling var heller ikke en mulighed.
Vi blev tilbudt spa næste morgen kl. 7, hvilket vi takkede ja til. Men støjniveauet på værelset var så voldsomt, at alt bogstaveligt talt rystede frem til midnat. Hvordan forventes man at stå op til spa kl. 7, når man ikke kan sove? Det var alt andet end afslappende og ødelagde vores weekend. Vi kom mere stressede hjem, end da vi tog afsted, og efter en travl hverdag havde vi virkelig glædet os.
Hotellets håndtering af situationen gjorde det hele meget værre. Det eneste de kunne tilbyde, var at flytte os til et andet værelse kl. 00.30 – og dét kaldte de en “opgradering”. Men når man er fuldstændig udmattet og ikke kan holde øjnene åbne pga. støjen, er det svært at se det som nogen form for løsning. Morgenmaden var også en skuffelse, da de fleste ting var væk, da vi kom ned.
Mit råd: HOLD JER VÆK. Der findes så mange andre fantastiske steder i Danmark – fx Great Northern, Vejle Fjord eller Himmerland – som slet ikke kan sammenlignes med dette. Jeg har aldrig oplevet en manager være så ligeglad med gæsterne som her, og jeg har besøgt mange steder. Vi føler os snydt for 1500 kr.

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Vi var på et lille ophold fra d. 3/11-25 - 5/11-25, hvor vi fejrede vores kobberbryllup♥️
Vi havde et par super gode dage på Hotel Alsik. Vi boede på 15. etage i et super fint og rent værelse, og med den vildeste udsigt🤩
Morgenmaden var virkelig lækker - der var meget at vælge imellem og noget for enhver smag.😋
Vi spiste aftensmad på Restaurant Alsik, hvor vi fik Alsik efterårsmenu - det var super lækkert.🍽️🍷😋👌🏻
Personalet var venlige og imødekommende.😊
Vi benyttede os at motionscentret, som også var rigtig fint og rent.🏃🏼♀️🏋🏼😅👍🏻

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Fantastisk oplevelse sammen med vores 2 voksne børn. Hotellet og spa´en levede mere end op til vores forventning. Flotte store værelser, virkelig god 3 retters menu, fantastisk morgenmad, dejligt nærværende personale. Spa oplevelsen er virkelig en god oplevelse.
Vi kommer helt sikkert tilbage til Alsik

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Vi besøgte Alsik for et par uger siden. En overnatning med spa, aftensmad og morgenmad. Og ekstra bookning af Nordisk spa. Pris, kvalitet og oplevelse lever slet ikke op til forventningerne. Værelserne var ok, men hovedpuderne så dårlige, at man ikke sov godt. Aftensmaden var ikke speciel god og forretten smagte kun af soya. Ydermere havde tjeneren slet ikke styr på regningerne, idet han gav os (2 personer) en regning på 4600 for drikkelse, som vel og mærket var 2 drinks, et glas vin og en øl. Spa området ret kedelig og meget få faciliteter. Nordisk bad var dyrt i forhold til, at vi fik lov at sidde i lidt forskellige saunaer. Morgenmaden var god. Generelt følte vi os ikke særlig velkomne. Alsik bad os udfylde en vurdering af opholdet og praler med, at de gennemgår alle besvarelser, men de har ikke gjort sig den ulejlighed, at reagere på vores saglige besvarelse.

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Super god oplevelse fra booking, velkomst til ophold.
Glade, imødekommende personale og hele tiden hjælpsomme hvis der var spørgsmål
Godt værelse og rengøring var i top

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Vi kommer fra en konsert på sergenten, og så kan vi ikke efterfølgende få plads i baren, personalet virker afvisende, uha, læs , føj…..

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Den eneste grund til der overhovedet er en stjerne er fordi morgenmaden var fantastisk.
vi havde nogle kollegaer og jeg planlagt en hyggelig morgen med morgen mad og spa hvilket vi fik til en fuldstændig voldsom pris, vi havde booket til 6 personer og desværre er der sygdom i vores gruppe (hvilket man kan forvente på denne årstid) men damen i receptionen viser os en afbuds politik der hedder at man skaæ melde afbud 4DAGE i forvejen ellers skal man betale fuldpris for de fra værende. vil sige det var sidste gang vi brugte Alsik som vores hygge udflugt. Kellers park er meget bedre og ingen sindsyg afbuds politik! Når ja så forgik der faktisk også noget morgen vand gymnastik halløj da vi ankom til spa'en hvilket hellere ikke rigtig høre sig til i en spa.

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Det er første gang vi har besøgt Alsik og kommer helt sikkert igen.
Venligt personale, pæne omgivelser og værelse.
Vi fik en lækker 5 retters menu med tilhørende vine. Eneste minus var man godt kunne mærke travlhed blandt tjenerne, da der godt kunne gå lidt ekstra tid ind imellem de henvendte sig til os.
Sluttede af med den bedste morgenbuffet vi har oplevet til nu.
Alt i alt lever Alsik op til vores forventninger

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Vi var inviteret på et ophold med overnatning på Alsik Hotel af vores søn og svigerdatter. Vore forventninger var tårnhøje og vi så virkelig frem til en oplevelse i topklasse.
Servicen, værelset, morgenmaden samt spa var i topklasse, men aftenens menu var en dårlig oplevelse. Forretten Ørred fra Vejle Ådal var ok, dog ikke noget vi har lyst til at betale kr. 195,- for en anden gang. Hovedretten braiseret oksebryst af naturkvæg med spidskåls dolme og brændende kærlighed var en virkelig dårlig oplevelse, kødet var ikke mørt og 3 ud af 4 tallerkener gik ud med kød vi opgav at tygge. Tjeneren var i topklasse.
Efter middagen bestilte vi drikkevarer, en irish kaffe og og en mojito, både irish kaffe og mojito var ekstrem fattig på alkohol. Da vi gjorde opmærksom på den manglende smag tog tjeneren en sip af mojitoen og gav os ret i at den manglede alkohol og at det ikke var ok. Men desværre var baren ved at lukke, så der var ikke mulighed for at rette op på det, og det var en ny bartender i baren. Det ville så have klædt dem at man kunne se det på regningen, men det var ikke tilfældet.
Vi har desværre ikke lyst til at anbefale restaurationen for deres menu eller baren for deres drinks, og det trak drastisk ned på vores oplevelse.
Vores søn og svigerdatter har flere gange tidligere gæstet Alsik, og havde glædet sig til at give os den oplevelse, men de var så skuffede og har ikke lyst til at komme tilbage.
Hvor er ærgerligt når det meste er top klasse, men det vi husker er den dårlige oplevelse i restauranten og baren.

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa
Er netop vendt hjem efter et ophold på Alsik.
Den 3 retters menu om aftenen var så ringe, at ord ikke kan beskrive det. Forretten var alt for kold og derfor uden smag, den havde været på køl meget længe. Kødet var skamstegt, sejt og koldt. Maden bar tydeligvis præg af at den var lavet meget før den skulle serveres, hvilket er helt uacceptabelt med den pris, som vi har givet.
Servitricen sørgede ikke for at vi havde noget vin i glassene, det måtte vi selv klare.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, vi kommer aldrig mere tilbage