Bestilte mine varer, men fik aldrig en ordrerbekræftelse. Efter noget tid får jeg en mail om at ordren er makuleret, og jeg skal bestille den igen. Dette gør jeg så. Får en mail om at hente min pa... Se mere

Bestilte 7 guldhatte til et arrangement. På ordresedlen stod der også antal 7, men de havde kun pakket 1... betalte altå i første omgang 450 kroner for 1 guldhat inkl. fragt. Forsøgte mig med at r... Se mere

Bestilte en Cardboard Pro brille. Den kom hurtigt i en tynd plastickonvolut. Var bukket og bar præg af at have været enten samlet eller brugt før. Kom uden nogen vejledning. Brillen kan ikke an... Se mere

Skuffende ordre. Uden det fremgår nogle steder, bliver det sendt til en PostDK pakkeboks. Ovenikøbet den pakkeboks i min by, der ligger aller fjernest fra mig. Inden ordren havde jeg sendt nogl... Se mere

1. Gavebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

AlphaGeek forsøger at indkøbe gadgets som vi selv synes er geniale. Vi forsøge at være lidt mindre "mainstream" og følge vores egene interesse for Geeky Gadgets. Webshoppen startede som en svensk blog der beskrev ny gadgets tilbage i 2007. Senere blev idéen født til at skabe en online butik der sælger sjove gadgets. Resultatet blev en webshop - www.roligaprylar.se. Webshoppen blev hurtig en succes, og sidenhen kom der også været mange henvendelser fra Danmark. I 2013 blev det besluttet at åbne en webshop i Danmark. Butikken fik det flotte navn AlphaGeek

1,8

Under middel

Dårlig kundeservice og løgnagtig leveringstid

Bestilte et kostume jeg skulle bruge som rusvejleder på en introtur.
På hjemmesiden lokker de med 1-3 dages leveringstid, hvilket var tid nok til at jeg kunne nå at få det.

Desuden skriver virksomheden at de sender en mail (foruden ordrebekræftelsen), med trackingnummer, så man kan spore sin pakke.

Ingen af disse ting kunne virksomheden overholde, og jeg har stadig ikke modtaget kostumet. Jeg endte med at lave et kostume selv, af miskmask som jeg havde derhjemme.

Jeg kan på ingen måde anbefale denne virksomhed!

De havde ikke engang høfligheden til at fortælle mig at mit kostume ikke ville nå frem i tide, så jeg kunne have fundet et andet firma, der rent faktisk ville være i stand til at nå frem.

27. oktober 2014

Hej Benjamin.

Jeg beklager meget at du ikke fik dit kostume i tide. Har du mulighed for at kontakte mig på Jakob.Wolff@alphageek.com, så vi sammen kan løse dette problem.

Udover det håber jeg i havde en super introtur.

Mvh Jakob.

Skulle have læst Trustpilot anmeldelser først!!

Jeg har nu i to dagw forsøgt at komme igennem til Alphageek, da jeg hat bestilt et kostume hos dem der skal bruges lørdag. Det ikke fordi jeg kun har prøvet en gang om dagen, jeg har nok Ca ringet mellem 15 - 20 gange i alt.

UDEN AT KOMME IGENNEM!!!

Jeg finder ud af via Trustpilot at firmaet ligger i Sverige, og at der er forsendelse der fra, det kunne egentlig have været en nyttig information at have, da firmaet lokker med hurtigt levering, egentlig uden at skrive, hvor lang tid leveringen er. Jeg gik ud fra normal leveringstid 1-2 dage, kostumet er bestilt i mandags.

Jeg ville egentlig bare have hørt om mit kostune nåede frem til lørdag, da jeg ellers ville afbestille det. Men det sgu svært, når aboslut ingen reagerer på deres kunde support linje...

Jeg regner ikke med at det når frem, efter at have læst anmeldelserne her!!! Sååå tak fordi i ødelagde min halloween fest lørdag Alphageek.... Tusind tak!!! Jeg står nu og intet kostume har.. Og afbestille kan jeg heller ikke... For i tager åbenbart ikke jeres kundeservice telefoner...

22. oktober 2014

Hej Clara.

Tak fordi du skriver.

Det er selvfølgelig ikke ok at du ikke kan komme igennem til vores kundeservice. Jeg kan forsikre dig om at vi har taget action på de ting du nævner.

Jeg vil meget gerne vide om du modtog dit kostume i tide. Har du mulighed for at kontakte mig på Jakob.Wolff@alphageek.com. Så ville jeg blive meget glad.

Dårlig levering, langsom support

Inden ordren havde jeg sendt nogle spørgsmål til support, som der kommer svar på en uges tid efter (eksempelvis et track and trace nr. der ikke længere kan bruges, da pakken er kommet frem).

Kan ikke anbefale denne svenske shop, der tilsyneladende ikke er optimeret til danske kunder endnu.

14. oktober 2014

Hej Jeppe,

Jeg vil gerne i kontakt med dig, da jeg selvfølgelig er ligeså skuffet som dig. Både support-delen og den manglende information er ganske enkelt ikke godt nok.

Jeg håber du vil give os en chance til i nær fremtid og om ikke andet du vil kontakte mig på troels@alphageek.com så vi kan forbedre danske side og give dig en god oplevelse af vores side.

Vi har ikke kun en svensk shop men er også repræsenteret i Danmark, Norge og Finland. Kan betrykke dig med at vi er flere danske medarbejdere som gerne vil forbedre den danske shop.

Troels

Hurtig Fakturering ! Langsom levering !

Efter at have bestilt onsdag aften, og torsdag morgen fået en mail med at varerne var afsendt, samtidig med at jeg kunne se at pengene var trukket på mit kreditkort, regnede jeg med at have de bestilte til weekenden, men der kom intet så jeg ringed og fik et tracking nummer. Og det viser sig så at deres hurtige levering, er at de registrere en forsendelse hos postvæsnet uden at sende noget, Hvilket er en omgåelse af købeloven der først giver dem ret til at trække betalingen når varen afsendes. Jeg går nu og undre mig over hvornår jeg min modtager min ordre med nr. 400004713

11. oktober 2014

Hej Bo,

Jeg beklager selvfølgelig vi ikke kunne leve op til dine forventninger, og den lovede leveringstid.

Jeg kan se at du har fået udleveret din ordre og det tog 4 hverdage. Det ikke godt nok, og vi skal arbejde på at blive bedre og hurtigere!

Hvis du skulle have nogen spørgsmål eller brug for anden hjælp kontakt da gerne vores kundeservice.

Hvis du gerne vil prøve at få STJÅLET penge fra din konto af et "firma", så besøg endelig alphageek.dk...

Hvis jeg kunne give mindre end én stjerne, så gjorde jeg det.

Jeg har aldrig brugt trustpilot før, men så mig nødsaget til at oprette denne profil KUN fordi den oplevelse alphageek.dk har givet mig er den værste nogensinde, og det skulle andre helst gerne undgå.

Jeg bestilte for for små 2 uger siden nu. Fik ingen bekræftelsesmail eller noget, men handlen var gennemført via dibs.
Ugen efter ringer jeg så (fordi jeg skulle bruge varen til en deadline), og får at vide at min ordre er ekspederet. Ingen problem...
Dagen efter hænger jeg så i tlf igen, fordi jeg stadig ikke har fået nogen mail (eller varer), men til gengæld har jeg opdaget at alphageek.dk har hævet ca. 15 gange det beløb de skulle (til trods for at der står på siden at de naturligvis ikke kan hæve flere penge end aftalt).
Siden er jeg så blevet lovet utallige gange at mine penge er på vej, men har stadig ikke modtaget andet end overtræksrenter (forskyldt af den 15 gange højere hævning).
Seneste pragtnummer var at de påstod at de ikke behøvede at sætte penge ind retur, men blot kunne gå tilbage i tiden og ændre på hævningen "så der nu står plus istedet for minus, den dag vi hævede pengene" (ja, det var det der blev sagt).
Kundeservice gemmer sig bag "hovedkontor" og "økonomi afdelingen", og siger at de selvfølgelig gerne vil hjælpe, men deres hænder er bundet...

Jeg mangler stadig mine penge, og næste trin må være banken, forbrugerombudsmanden, e-mærket og ekstrabladet - om ikke andet, så for at nå ud til så mange som muligt, at de skal holde sig langt, LANGT væk fra alphageek.dk.

Redigeret:
Jeg har endelig fået mine penge retur. Se evt. kommentarerne nedenfor.
C. Fredlev

6. oktober 2014

Hej,

Det er gør mig dybt skuffet at læse din anmeldelse og jeg kan kun sige at det må for alt i verden ikke ske for nogen af vores kunder, nuværende som fremtidige kunder.

Jeg vil meget gerne tage en dialog med dig omkring din oplevelse og vil også sikre mig at du har fået dine penge retur. Det er ikke godt nok den måde det er forløbet . Jeg håber meget du vil tage kontakt til mig på troels@alphageek.com eller +46 76 316 42 71.

Troels

FUSKER FIRMA - HOLD JER VÆK!

Min kæreste købte en vare som i alt inkl. fragt skulle koste kr. 49,-
De vælger med det samme at trække kr. 737,- fra vores konto torsdag d. 25. september.
Mandag d. 29. september ringer hun til dem for at høre hvor varen bliver af, da hun ikke har modtaget en ordrebekræftelse eller lign. pr. mail, de fortæller at ordren var blevet ekspederet. På daværende tidspunkt havde hun ikke tjekket vores konto.
Dagen efter tirsdag d. 30. september opdager jeg at de har hævet så mange penge og spørger hvad hun har brugt dem på... Hun ringer straks til dem for at høre hvad der foregår... De kommer med en lang række undskyldninger om nyt betalingsystem osv. Imens medarbejderen sidder og tjekker hvad der er sket opdager hun at ordren er blevet annulleret!?! Så ikke nok med at medarbejderen dagen før løg overfor os, så har de hævet penge for en vare de ikke har tænkt sig at sende. Der bliver lovet at pengene bliver sendt retur hurtigst muligt, men at det bliver senest i fredags d. 3. oktober, da pengene kommer fra Sverige.
I skrivende stund har vi endnu ikke set pengene retur!
Hold jer langt væk fra det fusker firma, det er svindel og humbug!

6. oktober 2014

Hej Toke,

Jeg beklager dybt den dårlige håndtering omkring din betaling da dette ikke er normal praksis for os! Det er korrekt at vi den periode havde problemer med vores betalingsgateway - dog skal det ikke være en undskyldning for den dårlige håndtering - dette er noget jeg vil tage til mig og forbedre!

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dig idag om ikke andet for at få dit input til os som forretning så vi kan forbedre os men også for at forklare den uheldige situation.

Du må meget gerne kontakte mig på troels@alphageek.com eller +46 76 316 42 71.

Nemt, hurtig levering

Jeg har købt fra alphageek et par gange nu, og der har aldrig været problemer. Jeg har også returneret en enkelt vare, og det forløb fuldstændigt gnidningsfrit.
Kan godt anbefales.

1. oktober 2014

Billedet på hjemmesiden er ikke, retvisende for til tilsendte vare.

Havde bestilt 3 hestehoveder, i den tro at jeg bestilte de originale hestehoveder fra Archie Mcphee, men dette var ikke tilfældet.
Det er ikke i orden at man bruger falske billeder på sin hjemmeside tilat sælge sin vare. Jeg er skuffet over kvaliteten af de fremsendte masker, især på grund af følesen af, at være blevet snydt med en falsk reklame.

Maskerne ligner istedet for en hest, mere et brunt æsel, med træt mugle, der har fået noget galt i halsen.
Leveringstiden var dog god, men nu skal jeg så betale for at sende en vare retur, der ikke ligner det hjemmesiden viser, det er ikke acceptabelt.

9. september 2014

Hej Stefan.

Jeg ved du har været i kontakt med vores kundeservice, men jeg ville personligt også svare dig.

Jeg ved ikke konkret hvad sagen endte ud i, men jeg håber selvfølgelig at den er blevet behandlet på en måde der tilgodeser dig bedst muligt.

Jeg er dog stadig glad for din konstruktive kritik, og jeg vil arbejde ud fra hvad du har skrevet, så misforståelsen ikke vil ske i fremtiden.

Mvh. Jakob.

Reklamation trækker ud

Hjemmesiden påstår at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer på en hverdag.. Der er så åbenbart en svipser. Desværre var der så også en anden sviper, eftersom 1 ud af 2 tshirts var behæftede med fejl.

Hvordan synes i selv det går alphageek? :-)

27. august 2014

Hej Michael.

Det er selvfølgelig ikke i orden at vores svartid har været længere end 24 timer. Det er selvfølgelig noget vi vil følge op på.

Nogle gange vil der være fejl på nogle af produkter. Vi gør vores bedste for at forebygge dette, ved at have gode leverandører, stikprøver etc. Dog vil der, lige meget for meget vi forsøger, altid være et produkt, som har en fejl vi ikke er klar over.

Det er på ingen måde fordi vi gerne vil sende produkter ud med fejl. Men nogle få gange sker dette dog.

Jeg beklager at det måtte gå ud over dig og håber at kundeservice har kompenseret dig bedst muligt.

Mvh. Jakob.

middelmådig side

Der er lige et par ting de meget gerne må få styr på hurtigst muligt.

Siden er flot men mega svær at navigere rundt i. Der er 7 hoved menuer, hvor man så skal vælge mellem 100+ undermenuer hvis man er på jagt efter en random gadget. (Kom gerne med én side til alle jeres produkter)

Når man så endelig finder en vare som kunne have interesse, er det først når man kommer ind på produktet at man kan se at den er udsolgt. (Der er et ølkrus jeg aldrig har set på lager, siden jeg første gang besøgte siden)

Der mangler lidt specifikationer på Raspberry Pi cases der står godt nok at de passer til alle modeller, men ud fra billedet ligner det at det kun er de to første.

Pengene bliver (ulovligt) trukket før at ordren er godkendt og sendt til lagret. Pengene må faktisk først hæves når varen er sendt.
*LINK FJERNET* (Se på forbrugerrådets hjemmeside)

27. august 2014