Allesvoorkamado.nl Anmeldelser

4,7

Mooie aanbieding voor kamado. Ik wilde het wel eens proberen met een ander merk dan dat van mijn kamado (bastard). Deze gietijzeren halve maan roosters zijn er mooi uit eb voelen stevig aan. Uit vo... Se mere

Zeer tevreden over de service van Allesvoorkamado! Er werd proactief meegedacht bij mijn bestelling en ik werd snel gecontacteerd toen er iets niet helemaal klopte. Ondanks enkele kleine problemen met... Se mere

Alles Top.Wij hadden in mei een Basterd VX besteld, door de vele bestellingen/leveringen waren deze niet meer voorradig. Basterd gaf aan pas medio juni/juli weer te kunnen aanleveren. Dit werd netj... Se mere

Niets anders dan lof voor dit bedrijf. Ieder bedrijf zou in de leer moeten bij allesvoorkamado op het gebied van aftersales. We hadden een bbq tafel gekocht en deze kwam zeer gehavend en beschadigd aa... Se mere

1. Grillbutik

Allesvoorkamado is de specialist op het gebied van kamado's, kamado accessoires, houtskool en rookhout. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen worden thuisgeleverd of op afspraak worden afgehaald in Breda. Daarnaast bieden we je deskundig advies en vind je de beste tips en tricks op ons blog.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

One Minute Lighter - Garantieaanvraag niet gehoord

Ondanks de snelle levering en het fijne contact over vragen en levering, liet de garantieafhandeling te wensen over. Meerdere mails verstuurd zonder reactie en ook telefonisch geen gehoor. Uiteindelijk contact gekregen met excuses, en het product is vervangen. Nu weer volop BBQ’en, hopelijk leidt deze ervaring tot verbeterde service voor toekomstige klanten.

11. september 2024

WAARDELOOS

WAARDELOOS! Volgens mij worden de reviews door bekende geschreven. 1 ster omdat ik een bestelling heb ontvangen maar dat is ook het enige positieve. Verkeerde ontvangen, kan gebeuren. Retour moeten sturen deze kosten mag je zelf betalen. Maar buiten dat hebben wij na 1 maand nog steeds geen geld terug ontvangen. We hebben gebeld nemen NOOIT op! We hebben gemaild en elke keer beloftes dat ze terug betalen en het uitzoeken maar dit is nog steeds niet gebeurd. We hebben bewijzen dat het in goede staat is ontvangen en dat ze gaan terug betalen maar dit doen ze niet. Ik schrijf deze review om andere te waarschuwen hier niet te bestellen.

3. september 2024
Allesvoorkamado.nl-logo

Besvarelse fra Allesvoorkamado.nl

Beste Manuela Maria,

Vervelend om te lezen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met onze service. De afgelopen weken zijn we inderdaad slechter bereikbaar dan wat je van ons gewend kan zijn. We zijn helaas wat onderbezet in verband met vakanties die samenvallen. Bij verkeerde leveringen sturen we altijd een retourlabel toe om het product kosteloos te retourneren maar mogelijk is dit er bij in geschoten. Ik kan zo snel geen communicatie vinden op de naam bij deze review dus ik zou graag willen vragen of je een mailtje kunt sturen naar info@allesvoorkamado.nl met je bestelnummer. Dan zorgen we dat dit zo snel mogelijk opgelost is. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Duncan
Team Allesvoorkamado

Bij deze webshop voor het eerst mijn…

Bij deze webshop voor het eerst mijn bestelling geplaatst, het ging om de Bastard vleestang pro en de vleesspatel.
Overal waren deze uitverkocht, maar kwam ze tegen op deze webshop , en welliswaar tegen een zeer scherpe prijs .
Nu wilde ik ze eigenlijk bestellen bij onze bekende b.com omdat ik hier vertrouwd mee was.
Maar omdat het best veel geld scheelde , dacht ik , ik waag het erop.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik geen bestelbevestiging binnen van de webshop over mijn bestelde artikelen.
Hierop heb ik een e-mail gestuurd , met de vraag waarom ik deze niet hebt ontvangen.
Laten we eerlijk zijn iedereen is altijd een beetje huiverig bij zijn eerste bestelling , bij een nooit eerder bezochte webshop.
Het verbaasde me wel dat ik direct antwoord kreeg van de medewerker Mike.
En wat bleek, ik had zelf nm mijn e-mail adres verkeerd gespeld.
Op het moment dat ik antwoord krijgt van Mike , gaat bij mij de bel , en wat denk je daar staat warempel de pakketdienst al voor de deur met mijn Bastard accessoires.
Dus mijn mening over deze webshop is , als het fout gaat dan zou je het eerst toch echt bij jezelf moeten gaan zoeken .
Dus kort over deze webshop gezegd te hebben , zeer scherpe prijzen , zeer snelle reactie op een vraag , en zeer snelle regeling, en een fantastische webshop.
Ik als huiverig persoon kan iedereen aanbevelen om bij deze webshop te bestellen.
En Mike de pluim gaat vooral naar jou voor het snelle handelen.

28. august 2024

Top Bedrijf!!

Hele goede service, snelle levering, uitstekend contact via de mail over de levering en helemaal na wens geleverd. Goede communicatie vanuit het bedrijf en hele duidelijke uitleg over in elkaar zetten en gebruiken!
Ik raad iedereen dit aan!

26. juni 2024