Allesvoorkamado.nl Anmeldelser 561

4,6

Snelle levering en de divide and conquer systeem voelt solide aan en paste perfect op mijn bonfire kamado

1. Grillbutik

Allesvoorkamado is de specialist op het gebied van kamado's, kamado accessoires, houtskool en rookhout. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen worden thuisgeleverd of op afspraak worden afgehaald in Breda. Daarnaast bieden we je deskundig advies en vind je de beste tips en tricks op ons blog.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Betrouwbare website met een ruim assortiment

Makkelijke bestelwebsite, ruim assortiment, betrouwbaar, super service, snelle reactie via mail van de klantenservice en snelle levering waarvan je goed op de hoogte gehouden wordt. Product is goed erpakt zodat het geen beschadigingen op kan lopen! Wij zijn super tevreden!

27. maj 2026

Ik ben helaas niet tevreden over mijn…

Ik ben helaas niet tevreden over mijn ervaring met Allesvoorkamado.nl.

Het product dat ik besteld heb, werd niet binnen de verwachte termijn geleverd. Op zich kan een vertraging gebeuren, maar wat mij vooral teleurstelt is de beperkte nazorg en communicatie hierover. Wanneer je een bestelling plaatst, verwacht je dat je op de hoogte wordt gehouden van eventuele problemen of vertragingen.

Ik had het product dringend nodig voor meerdere geplande BBQ-feesten, waardoor de laattijdige levering extra vervelend is. Een proactieve communicatie en betere opvolging van de klant zou hier veel verschil hebben gemaakt.

Hopelijk kan Allesvoorkamado.nl de klantenservice en opvolging van bestellingen in de toekomst verbeteren. En me tevens op de hoogte houden voor mijn levering dat ik nu nog verwacht!

1. juni 2026

8 mei bestelling gedaan voor verjaardag…

8 mei bestelling gedaan voor verjaardag van 20 mei... levering komt 12 mei binnen en 1 artikel beschadigd... direct contact opgenomen en 13 mei pas eind van de middag reactie.. zelfde avond weer gereageerd en nu nog steeds geen reactie en oplossing... absoluut niet netjes en ook absoluut niet blij mee aangezien ik duidelijkheid nodig heb ivm verjaardag! De 2 sterren zijn voor de onbeschadigde producten... 1 ster eraf door beschadigd artikel.... 2 sterren eraf voor trage reactie en nog steeds geen oplossing terwijl de klacht nu al 2 dagen bekend is!

12. maj 2026

Top service

Zeer tevreden over de service van Allesvoorkamado! Er werd proactief meegedacht bij mijn bestelling en ik werd snel gecontacteerd toen er iets niet helemaal klopte. Ondanks enkele kleine problemen met de levering, werd alles snel en correct opgelost. Ik kreeg zelfs een gratis hoes en het prijsverschil werd netjes terugbetaald. De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Echt topservice!

6. maj 2026

Super ervaring

Supersnelle levering zonder poespas. Maandag besteld, woensdag in de tuin. Reageren heel snel op de mail. Leveren het juiste product. Zijn prijstechnisch scherp in de markt.

18. marts 2026

Duidelijke website

Duidelijke website, producten kunnen bestellen en goed verpakt bezorgd. Was 1 ding niet in orde en is direct alsnog in orde gemaakt! Kortom, geen enkele reden om hier niet te bestellen.

1. februar 2026

Mooie aanbieding voor kamado

Mooie aanbieding voor kamado. Ik wilde het wel eens proberen met een ander merk dan dat van mijn kamado (bastard). Deze gietijzeren halve maan roosters zijn er mooi uit eb voelen stevig aan. Uit voorzorg heb ik ze nog een behandeling gegeven om te seasenen. Daarnaast werd de bestelling lekker vlot geleverd.

1. februar 2026