Heel blij met de drinkbus in RVS en de ruime boekentas. De eerste zending was kwijtgeraakt onderweg en ze stuurden alles onmiddellijk opnieuw op. Bedankt!
Hi, I had an issue with courier delay , when I contacted customer service they promptly dispatched another order. I ended up with two packages! Top company Thanks again S hunter
This cherry-themed kids’ backpack is by far the most uncomfortable and impractical bag I’ve ever bought. The zipper is very stiff and doesn’t open or close easily. The top opening is so narrow that it... Se mere
A unique brand in home and kids room decoration committed to designing affordable products that deliver the WOW factor - Making Life Lovely!
Duinkerkenstraat 3B, 9723 BN, Groningen, Holland
- +31(0)50-7370191
- service@alittlelovelycompany.nl
- alittlelovelycompany.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Producten zoals omschreven
Producten zoals omschreven, goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle verzending.
Super tevreden
Super tevreden. Ik had een probleempje met de fles van mijn zoon. Heb gewoon een nieuwe water fles gekregen de volgende dag top service 👍🏻
Fantastische klantenservice
Fantastische klantenservice!
Er was iets mis met mijn bestelling en ik kreeg onmiddellijk een nieuw pakje toegestuurd, zonder gedoe. Zelfs toen er iets mis liep met de levering van dat pakje, werd alles zonder probleem heel snel in orde gebracht. Heel tevreden.
tolle Produkte mit süßem Design
Geen vriendelijk contact
Ongeveer 5 maanden geleden een XL RVS fles aangeschaft bij A Lovely Little company. De fles altijd netjes met de hand afgewassen maar inmiddels is bijna de hele print eraf. Daarnaast is de zuigtuit al flink beschadigd en laten er stukjes los. Na contact met de klantenservice hierover, wordt mij alleen maar verweten dat de slechte staat van de flessen en zuigtuit komt doordat ik de fles wel in de vaatwasser heb gestopt en dat mijn kinderen op de zuigtuit hebben gekauwd. Er wordt niet mee gedacht naar een oplossing. Ik raad deze flessen niet aan, en op vriendelijke behandeling vanuit de klantenservice bij melding van schade kun je dus ook niet rekenen
De klantensupport is superieur
De klantensupport is superieur. Enorm behulpzaam en steeds vriendelijk. HEt product zelf is ook zeer top :)
Zelfs met
1. Een verkeerd meegegeven emailadres waardoor de communicatie niet goed liep langs mijn kant
2. De pakjesdienst geen bericht had nagelaten dat het pakje in een ophaalpunt op mij aan het wachten was
Heb ik het pakje door hen alsnog kunnen ontvangen (na de 3x maal proberen).
Just the best little things for little…
Just the best little things for little people! My son started basisschool this week and he has the galaxy backpack, lunch boxes and water bottle. They’ve played such a big part of his new school experience and we are so happy with the products - well made, adorable designs and the best part? The water bottle doesn’t leak!!!
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Op zich een kwalitatief boekentas, enkel moeilijkheden met de rits van de boekentas. Hierdoor kan peuter deze niet zelf openen of sluiten.
Super producten en zeer goede service
Super producten en zeer goede service. De bestelling wordt snel geleverd en bij vragen ook zeer snel een antwoord. Aanrader!
Een klantenservice waar veel bedrijven van kunnen leren!
Ik had een leuke rugzak besteld voor mijn kindje, maar ik heb tijdens het invullen van de adresgegevens iets verkeerd gedaan, maar kwam daar pas achter toen het pakketje al bij DHL was aangekomen. Ik heb meteen little dutch company aangeschreven met de situatie en heb gevraagd of zij mij wilden helpen om het op te lossen. Ze hebben meteen gereageerd op mijn email, en meteen hun best gedaan om ervoor te zorgen dat het pakketje alsnog goed binnen zou komen. Dankzij de hulp van het bedrijf is alles toch goed gekomen, en is mijn zoontje super blij met zijn stoere monster rugzak! Super bedankt voor de tijd en moeite!

Besvarelse fra Alittlelovelycompany
Super fijne drinkbeker en zo mooi!
Snel bezorgd en precies zoals op de foto! Super tevreden met de drinkbeker 😁

Besvarelse fra Alittlelovelycompany
Die Spardose in Braunbär Form sieht…
Die Spardose in Braunbär Form sieht nicht nur entzückend aus, sie ist qualitativ verarbeitet und das Material ist geruchlos.

Heel fijn product
Heel fijn product, lekt niet en handig dat er setjes van de dop bij te bestellen zijn