Alittlelovelycompany Anmeldelser

4,3

Hi, I had an issue with courier delay , when I contacted customer service they promptly dispatched another order. I ended up with two packages! Top company Thanks again S hunter

Ik had een leuke rugzak besteld voor mijn kindje, maar ik heb tijdens het invullen van de adresgegevens iets verkeerd gedaan, maar kwam daar pas achter toen het pakketje al bij DHL was aangekomen. Ik... Se mere

1. Legetøjsbutik
  2. Babyudstyrsbutik

A unique brand in home and kids room decoration committed to designing affordable products that deliver the WOW factor - Making Life Lovely!

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Delayed delivery

I ended up with two packages!
Top company
Thanks again
S hunter

11. maj 2026

Twee hele mooie taartplateau’s en een…

Twee hele mooie taartplateau’s en een leuke vlaggenlijn besteld. Helaas was van één van de taartplateau’s een klein stukje afgebroken. Ik heb direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Wat een superservice. Ik bestel hier heel graag nog een keer.

18. april 2026

Goede ervaring

Ik bestelde ook al eerder op deze site. Deze keer bestelde ik twee reistassen en twee toiletzakjes, en ik ben heel tevreden met deze aankoop.
De foto's op de site tonen de producten zoals ze zijn.
Ook de levering ging vlot.

16. maj 2025

Dissatisfied customer (cherry-themed backpack)

This cherry-themed kids’ backpack is by far the most uncomfortable and impractical bag I’ve ever bought. The zipper is very stiff and doesn’t open or close easily. The top opening is so narrow that it’s nearly impossible to fit even a pack of wet wipes inside. There’s no inner label to write your child’s name, no side pocket for a bottle, and the front pocket is completely useless because it’s hard to open and far too tight to fit anything. Overall, this is one of the worst purchases I’ve made, and I would not recommend it to anyone.

20. oktober 2025

RVS beker

Koop de RVS beker niet als je na 14 dagen gebruik geen slijtage aan de beker wil hebben. Zowel aan de onderkant als bovenkant.

3. oktober 2025

Lekkende bakjes mogen niet retour

Snackbakjes besteld voor mijn dochter. Op de website worden deze omschreven als de ideale bakjes om tussendoortjes in mee te geven aan je kind naar school. Je gaat er vanuit dat je dan ook fruit mee kan geven in deze bakjes. Zeker aangezien de meeste scholen dit tegenwoordig verplichten. Helaas lekken de bakjes onwijs. Waardoor je er dus geen fruit in kan stoppen en alleen droge ‘snacks’ in mee kan geven. De nieuwe schooltas van mijn dochter is hierdoor verpest, nog voordat ze start op school.
Contact met de klantenservice is ook erg teleurstellend. Verschuilen zich achter het feit dat ze nergens claimen dat de bakjes lekvrij zijn. Maar dat suggereren ze natuurlijk wel, door ze te promoten als snack bakjes voor tussendoortjes op school.
Echt waardeloos. Ik heb onwijs veel producten van ze, eigenlijk alles, voor school. Maar zal er nooit meer wat kopen en het ook overal afraden producten van dit merk aan te schaffen.

31. juli 2025

Slechte kwaliteit RVS drinkflessen

Op 27 Twee Little Lovely Company RVS drinkflessen gekocht (ruimte en unicorn) maar na een maand waren de drinktuiten al beschadigd waardoor ik ze nu weg moet gooien. De drinktuiten zijn van slechte kwaliteit en ik heb nu twee flessen van een ander merk gekocht

29. juni 2025