AlberenzAnmeldelser

4,8

De telefonische bereikbaarheid is niet zo optimaal, maar de service is uitstekend zodra je eenmaal contact hebt. Omdat het artikel niet bleek te passen in mijn specifieke opstelling, moest ik het ret... Se mere

Eerder een monitorverhoger aangeschaft met MagSafe. Helaas deed de MagSafe het kort daarna al niet meer. Dit gemeld bij Alberenz. Kreeg zeer snel een reactie met een gepaste oplossing. Er werd direct... Se mere

Dik tevreden over Alberenz. Ik kocht een monitor verhoger. Ze hadden een actie waarbij ik een (klein) item er gratis bij kreeg. Die zat niet bij de zending van mijn monitor verhoger. Na contact met de... Se mere

Ontzettend blij met deze aankoop. Mijn bureau geeft nu een rustige en strakke uitstraling doormiddel van deze monitor verhoging. Het oogt een stuk professioneler.

1. Kontormøbelforretning
  2. Kontorartikelbutik
  3. Leverandør af kontorudstyr
  4. Engrossalg af kontorforsyninger

Alberenz designs premium ergonomic gear that transforms busy desks into clean, comfortable workspaces. Our gas-spring monitor arms bring effortless height, depth and tilt adjustment, VESA-ready mounting, and secure desk clamp or grommet installation. The result is more free desk space, better posture and quick angle changes that help reduce glare. For hybrid and creative workflows our laptop arms keep your notebook close and secure while matching your monitor height. If you love a crafted look, choose our wooden monitor risers in oak or walnut. They lift the screen to eye level and add under-shelf storage so keyboards, notebooks and hubs stay organized. Whether you run a single screen, a dual setup or an ultra-wide, we focus on stability, clean cable routing and a tidy aesthetic that fits the modern office or home studio. Every product ships with a 5-year warranty and free shipping and returns, backed by fast, personal support from our Netherlands team. Rated Excellent on Trustpilot, customers praise our build quality, smooth movement and friendly service. Upgrade your desk with Alberenz and enjoy a workspace that stays neat, ergonomic and ready for anything.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Alles top 🔝

Super schnelle Lieferung 🚚
Seriöser Preis und das Produkt sieht genau so aus wie auf den Fotos.
Preis-Leistung vollkommen in Ordnung

17. juli 2025

Mooi en goed product

Product van hoge kwaliteit en ziet er ook mooi uit. En dat tegen een goede prijs. Doet prima wat het moet doen, zeer degelijke constructie en tevreden gebruikers.
Snelle levering op de aangegeven tijd.

7. juli 2025

Qualität TOP!

Einfach krank! Qualität übertrieben gut sogar die Handyhalterung für 50 € war komplett umsonst dabei. Schnelle Antwort, top Service, alles lief reibungslos. Kann ich wirklich jedem nur weiterempfehlen!

10. juli 2025

Laptop- en dubbele monitorenstandaard

Ik heb de laptopstandaard en de een dubbele monitorstandaard besteld.
Zeer snelle levering, de artikelen zijn van zeer degelijke materialen vervaardigd. De kabelgeleiding maken de producten af.
Het enige puntje van aandacht is dat de laptopstandaard redelijk hoog staat.

11. juli 2025
Alberenz-logo

Besvarelse fra Alberenz

Dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling vlot is geleverd en dat de materialen en kabelgeleiding bevallen.

Over de hoogte van de laptopstandaard: kijk even naar het filmpje op onze productpagina, rond 11 seconden https://cdn.shopify.com/videos/c/o/v/3b44439303c648599be96ed3f5a113be.mp4 Daar zie je hoe je de arm kunt omdraaien zodat de laptop lager komt te staan. Zo kun je ’m precies op de hoogte zetten die voor jou prettig is.

Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, laat het gerust weten. We helpen je graag verder. Veel plezier met je nieuwe werkplek!

Reklamation & Service

Die Lieferung entsprach nicht den Angaben und Erwartungen. Meine Reklamation wurde sofort bearbeitet und entsprechender Ersatz geliefert. Prima, so muß Kundenservice sein.

30. juni 2025

Ik had gevraagd of onderdeel wat bij…

Ik had gevraagd of onderdeel wat bij mijn monitor beugel was na te bestellen. Deze was al 2 oud. Omdat reactie wat laat kwam al een nieuwe besteld. Naar een paar dagen werd er contact met mij opgenomen en kreeg ik het onderdeel gratis opgestuurd. En hebben ze order geannuleerd en terug betaald. Top service!

20. juni 2025

Het is even paar cent ga niet twijfelen…

Het is even paar cent ga niet twijfelen als ik jou was. Ik heb dit product gekocht en ik ben er zeer tevreden mee. Alberenz® monitorarm 3 schermen (t/m 27 inch)
- Monitorbeugel drie beeldschermen met
gasveer - 2 USB poorten - Ergonomische monitor
arm voor 3 monitoren - Moeiteloos

13. juni 2025

Qualität Top. Preis Top. Was will ich mehr.

Die Qualität des Monitorständers ist exzellent. Die Bestellung wurde schnell durchgeführt. Die Verpackung war zwar etwas lädiert, aber der Inhalt war nicht beschädigt. Tolles Produkt. Der Preis ist Hammer im Vergleich zu anderen Anbietern. Ich würde mir noch andere Holzfarben wünschen und mehr Zubehör, wie z.B. Handyhalter oder Stiftablage. Ansonsten sehr zu empfehlen.

6. juni 2025

Premium arms

The Alberenz monitor arms are fantastic—solid build quality, smooth adjustments, and a clean, professional look. They make it easy to position your screen exactly where you want it and help keep your desk organized with built-in cable management. Setup is straightforward, and everything feels secure and stable. Great value for anyone looking to upgrade their workspace

7. juni 2025

Beperkt assortiment

Ja, ik ben opzich tevreden over de bestelde producten.

Wat ik wel mis is assortiment. Op de website lijkt het alsof er meer passende onderdelen te vinden zijn. Denk aan de iphone houder, of lade voor de Monitor riser.

Maar de accessoires zijn heel beperkt.

2. juni 2025
Alberenz-logo

Besvarelse fra Alberenz

Beste Auke, dank voor je review, we zijn druk bezig met het verder ontwikkelen van onze accessoires. De iPhone lader was tijdelijk niet beschikbaar maar komt deze week weer binnen. Ik stuur je even een mailtje met verdere toelichting.