Banner for AL Sydbank

AL Sydbank Anmeldelser

14.771

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.253 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at de møder yderst velforberedte og venlige rådgivere, som tager sig god tid til at gennemgå hele budgettet og opsparingen. Mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med den personlige relation og den professionelle vejledning, hvilket skaber en stor følelse af tryghed i hverdagen. Dog bemærkede nogle kunder også, at det kan være meget svært at komme igennem på telefonen, og at man ofte oplever lange ventetider. Nogle anmeldere var ikke glade for manglende opfølgning fra bankens side samt udfordringer med at få kontakt til en fast rådgiver.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personale og fremhæver ofte en imødekommende og tålmodig... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle anmeldere roser kompetente og engagerede... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kundeservice, idet nogle fremhæver en rigtig god og... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver negative aspekter af betaling, og forbrugere oplever ofte store udfordringer med... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kundekommunikation tvetydig, idet meningerne om dialogen med banken er meget delte. Mens... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi blev ringet op i bilen på vores mini ferie og blev meget over rumplede over at få at vide at vores mange årrige og enormt afholdte kontakt i banken var stoppet. Det blev vi oprigtig kede... Se mere

Vi har lige været til et pensionsmøde med vores rådgiver Morten hos Vestjysk Bank/AL Sydbank i Ikast. Morten er meget imødekommende og yderst velforberedt. Har været kunde i mange år (Den jyske Sparek... Se mere

Jeg har været kunde i banken i omkring 16 år, helt tilbage fra dengang den hed Den Jyske Sparekasse. Først var jeg tilknyttet afdelingen i Billund, og i dag er jeg kunde i Hvide Sande. Jeg har a... Se mere

Ved mit årlige møde med banken var der sat megen tid af til at kunne gennemgå hele ens budget og hvordan der kunne laves en opdatering på samtlige konti. Min bankrådgiver havde sat sig ind i mig so... Se mere

1. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Bank

I AL Sydbank hjælper vi hver dag mere end en million privatkunder og 100.000 erhvervskunder videre mod deres mål. Selvom vi er blandt de største banker i Danmark, går vi ikke på kompromis med nærheden til vores kunder. Vi er tæt på i hverdagen og engagerer os i de lokalsamfund, vi er en del af. For os hænger en stærk forretning og et tydeligt samfundsansvar uløseligt sammen. AL Sydbank er resultatet af fusionen mellem Sydbank, Arbejdernes Landsbank og Vestjysk Bank i december 2025.

God

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(14.771)

1.205 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Holder ikke hvad de lover

Holder ikke hvad de lover. Og man venter total længe på svar fra dem. Synes i skal tænke mere på jeres kunder når de søger om et billån når det virkelig haster ind bare at være total ligeglad. Har hørt så godt om jer, men jeg tog fejl

6. juli 2026

22 minutter i uvished

22 minutters ventetid er mere end dobbelt så lang tid som jeg forventer.
Telefonnummer: 70107879

Kunde i 30år, klarer handler selv og det er flere år siden jeg har ringet til min bank.

Når jeg har brug for hjælp, vil jeg ikke sidde 22 minutter i telefonen og ikke vide om jeg er nummer 1 eller 100 i køen!

20. juli 2026

Gebyrer gebyrer gebyrer

Gebyrer gebyrer gebyrer. Deres app stinker langt væk af at være lavet i Indien. Tænk over hvorfor du opbevarer dine penge i et foretagende som vælger at placere deres mest kritiske IT funktioner udenfor Europa. Hvorfor de gør det er klart. Profit, profit, profit!

17. juli 2026

Hæve automat holbæk i AL bank er nede…

Hæve automat holbæk i AL bank er nede og i henviser til AL syd bank automat derfor kan man så ikke hæve mere end 2000 kr pr dag, det er ikke acceptable kunde behandling, hæver så med Masterkort og får så et gebyr på 50 kr extra, besked fra AL Sydbank/bank læs betingelser inden hævning, jeres kundeservice er = 0

16. juli 2026

Manglende tilgængelighed og utilfredsstillende kundeoplevelse

Jeg ønsker at udtrykke min store utilfredshed med den behandling, jeg oplevede i forbindelse med min ansøgning om billån.

For det første var det næsten umuligt at komme i kontakt med en bankrådgiver telefonisk. Da jeg i stedet mødte personligt op i banken, følte jeg mig ikke mødt med den respekt og forståelse, man bør kunne forvente som kunde. Jeg gik derfra med en følelse af at have mindre værdi som kunde.

Jeg fik afslag på billånet med begrundelsen, at jeg ikke havde vist en tilstrækkelig historik med opsparing, selv om jeg havde et fornuftigt rådighedsbeløb og en stabil økonomi. Jeg respekterer, at banken foretager en kreditvurdering, men jeg er skuffet over den måde, vurderingen og kommunikationen blev håndteret på.

Konsekvensen blev, at jeg måtte betale bilen kontant. Det betød samtidig, at jeg var nødt til at vælge en bil, jeg havde råd til, frem for den drømmebil, jeg oprindeligt havde ønsket mig.

Jeg håber, at I vil tage min oplevelse til efterretning og arbejde for, at andre kunder bliver mødt med en mere imødekommende og respektfuld behandling.

Klemens Storm

8. juni 2026

Bedste bank

Vi er meget glade for Al Sydbank.
Ved spørgsmål altid hurtig svar. I Hvide Sande afdeling kan vi kun sige at de har de bedste rådgivere, de er altid klar til at hjælpe og det er nemt at komme i kontakt med dem.

14. juli 2026

Hold jer fra Roskilde filialen!

Har indtil nu været godt tilfreds med AL og den service vi har fået. Men deres fidial i Roskilde er under al kritik og jeg anbefaler ikke nogen at bruge dem.
Der er simpelthen 0 troværdighed tilbage hos dem. Det er i hvert fald et meget vigtigt kriterie for mig ved en bank.
Vi har fundet en bil vi ønsker at købe. Den er klar til afhentning så vi skal helst slå til hurtigt.
Ansøger mandag om lån til den online hvor AL’s marketingsafdeling i hvert fald oplyser man får hurtigt svar.
Tirsdag eftermiddag kontakter vi banken da vi ikke her høret noget og får besked på at vores rådgiver er til frokost og der ligges en besked om at kontakte os. Vi høre intet fra banken.
Onsdag morgen sender vi besked i online banken. Sebastian ringer og siger nu at vores rådgiver har ferie. (Skal hun selvfølgelig have lov til). Sebastian som vi taler med vil meget gerne hjælpe og vi skal uploade alverdens ting (som normalt) og hvis vi gjorde det allerede onsdag aften ville han se på det torsdaf morgen og vende retur.
Vi skynder og at fremskaffe al den nødvendige dokumentation og indsender det onsdag.
Torsdag høre vi intet på trods af aftale. Fredag ringer vi. Sebastian siger han var lige ved at kigge på det nu og vi ville høre noget senere samme dag.
Da vi stadig ikke har hørt noget fredag kl 16, ringer vi igen og får at vide, at Sebastian er gået hjem, men der vil blive lagt besked til ham, så han kigger på det med det samme mandag morgen.
Mandag kl 12 har vi fortsat ikke hørt noget og ringer derfor igen. Det er ikke muligt at blive stillet igennem til en medarbejder i Roskilde filialen, så der bliver igen lagt besked, om at vi gerne vil have svar og beskeden bliver markeret som “haster”.
Nu kl 14 har vi fortsat ikke hørt noget.

Det er under al kritik at en simpel opgave som at ringe tilbage som aftalt ikke kan holdes. Uden troværdighed omkring simple aftaler er vi ikke sikre på at de skal forvalte vores penge.
Vi er derfor ved at undersøge skift af bank og kan ikke længere anbefale AL
Bank (i sær Roskilde filialen og Sebastian)

Opdatering: 3 opkald og 4 beskeder både fra de søde folk på AL’s hovednummer og via netbanken er det stadig ikke lykkes at få fat i nogen fra filialen i Roskilde.

Opdatering 2: i dag tirsdag, en uge efter vi ansøgte og efter vi i morges endnu en gang vi lagt en besked om at de skulle kontakte os, lykkes det endelig at få Sebastian til at ringe. Dog var der ikke nogen form for undskyldning for den manglende opfølgning. Tværtimod en flabet kommentar om “så fik I endelig fat i mig, haha”
Igen ikke et svar men en lovning på at få endelig besked efter kl. 12:00
Nu er klokken 16:00 og igen intet hørt.

13. juli 2026

Holder ikke hvad de lover

Holder ikke hvad de lover, ringer ikke tilbage, selv om de lover det.
Min datter og svigersøn har trods gentagne henvendelser ikke fået den lovede tilbagemelding vedrørende spørgsmål om billån, og deres ferie hjemme hos mig påvirkes nu af, at de fortsat skal bruge ferietid på bare at få kontakt, når de ringer til deres egenfilial går opkaldet videre til hoved kontoret, som tilsyneladende kun kan sende en rykker på mail, eller forsøge at stille om - uden held.
Utrolig dårlig service

13. juli 2026

velkommen til alsydbank

Vi bliver godt modtaget og vi føler os velkommen
Vores bankdame er meget venlig og hjælpsom, forklarer os grundigt og forståeligt. og siger hvad der der klogt og rigtig at gøre

9. juli 2026

Efter omkring 25 år som kunde i Sydbank…

Efter omkring 25 år som kunde i Sydbank må det nu være tid at komme videre.

Var lige ved at skifte til hvad der VAR Danmarks bedste bank AL for nogle år siden. Men Sydbank har sikkert tænkt man kan købe sig til success.
Kan ikke forestille mig det nuværende AL Sydbank når det til sokkeholderne.

Sydbank har gennem tiden på egen hånd stille og roligt udviklet sig i en negativ retning, hvor service og flexibilitet er nær ikke eksisterende. Men det er som om det er gået hurtigere de seneste år.

Vil gerne AFbefale at man vælger Sydbank... det er på ingen måde AL 2.0.

10. juli 2026

Aldrig i mit liv har vi deltaget i et…

Aldrig i mit liv har vi deltaget i et møde med en bank, hvor der blev talt ned til os. Vi er stadig paf.
At banken så efterfølgende ikke vil hjælpe os med at fortolke egen prisbog er rystende.

1. juli 2026