Banner for AL Sydbank

AL Sydbank Anmeldelser

14.770

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.253 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at de møder yderst velforberedte og venlige rådgivere, som tager sig god tid til at gennemgå hele budgettet og opsparingen. Mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med den personlige relation og den professionelle vejledning, hvilket skaber en stor følelse af tryghed i hverdagen. Dog bemærkede nogle kunder også, at det kan være meget svært at komme igennem på telefonen, og at man ofte oplever lange ventetider. Nogle anmeldere var ikke glade for manglende opfølgning fra bankens side samt udfordringer med at få kontakt til en fast rådgiver.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personale og fremhæver ofte en imødekommende og tålmodig... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle anmeldere roser kompetente og engagerede... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kundeservice, idet nogle fremhæver en rigtig god og... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver negative aspekter af betaling, og forbrugere oplever ofte store udfordringer med... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kundekommunikation tvetydig, idet meningerne om dialogen med banken er meget delte. Mens... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi blev ringet op i bilen på vores mini ferie og blev meget over rumplede over at få at vide at vores mange årrige og enormt afholdte kontakt i banken var stoppet. Det blev vi oprigtig kede... Se mere

Vi har lige været til et pensionsmøde med vores rådgiver Morten hos Vestjysk Bank/AL Sydbank i Ikast. Morten er meget imødekommende og yderst velforberedt. Har været kunde i mange år (Den jyske Sparek... Se mere

Jeg har været kunde i banken i omkring 16 år, helt tilbage fra dengang den hed Den Jyske Sparekasse. Først var jeg tilknyttet afdelingen i Billund, og i dag er jeg kunde i Hvide Sande. Jeg har a... Se mere

Ved mit årlige møde med banken var der sat megen tid af til at kunne gennemgå hele ens budget og hvordan der kunne laves en opdatering på samtlige konti. Min bankrådgiver havde sat sig ind i mig so... Se mere

1. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Bank

I AL Sydbank hjælper vi hver dag mere end en million privatkunder og 100.000 erhvervskunder videre mod deres mål. Selvom vi er blandt de største banker i Danmark, går vi ikke på kompromis med nærheden til vores kunder. Vi er tæt på i hverdagen og engagerer os i de lokalsamfund, vi er en del af. For os hænger en stærk forretning og et tydeligt samfundsansvar uløseligt sammen. AL Sydbank er resultatet af fusionen mellem Sydbank, Arbejdernes Landsbank og Vestjysk Bank i december 2025.

God

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(14.770)

1.205 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi skulle låne et mindre beløb til at…

Vi skulle låne et mindre beløb til at gøre vores nye hus færdig. Vi har hele vejen igennem haft en sød bankrådgiver og hun har uden tvivl talt vores sag. Vi står med et næsten nyt hus og er gældfrie, men banken vil ikke låne os det mindre beløb, så vi kan blive færdige og det er uden tvivl fordi de ikke kommer til at tjene så mange penge på os. Det er virkelig dårlig stil at efterlade folk på perronen.

19. august 2026

Hej Karina
Jeg er ked af at læse din anmeldelse og vil meget gerne undersøge sagen, men kan ikke se dit fulde navn eller dine kontaktoplysninger herinde. Vil du sende det til mig på llh@vestjyskbank.dk, så kigger jeg på det.

Go økonomigennengang

Kæmpe tak til vores bankrådgiver Charlotte. Det var en yderst grundig gennemgang, med fine råd og vejledninger hele vejen gennem et virkeligt brugbart møde. Der blev sat ord på de ting vi havde brug for at kende mulighederne på.
Kæmpe ros herfra 👌👌👌👌👌🤗

Hej Karsten
Tusind tak for din anbefaling og din ros. Hvor er det bare skønt at læse, at du har haft et godt og brugbart møde med din rådgiver. Vi vil gøre vores allerbedste for, at det fortsætter sådan.

FIK EN IMØDEKOMMENDE GOD MODTAGELSE OG

FIK EN IMØDEKOMMENDE GOD MODTAGELSE OG
STILLEDE SPØRGSMÅL BLEV BESVARET KONSTRUKTIVT.

Hej Steen
Tusind tak for din anbefaling. Jeg er glad for at læse, at du har haft et godt og konstruktivt møde med os. Det er lige sådan, det skal være.
Venlig hilsen Lone

Når man ringer til Arbejdernes…

Når man ringer til Arbejdernes Landsbank Erhverv kommer man altid til at hænge i meget lang tid med den samme telefonsvarer. Der er ingen tilbagekaldfunktion, og det er helt uvist hvornår man kommer til. Igår var det 10 minutter, i dag 15 minutter. Folk er flinke men kender ikke meget til erhvervsdelen, så det er underligt!

19. august 2026

Hej Ellen
Tak for din tilbagemelding. Jeg forstår godt, at det er frustrerende. Jeg sender din besked videre til vores kundeservice, så de bliver opmærksomme på problematikken, så jeg håber, at det bliver bedre fremadrettet.
God weekend til dig, når du kommer så langt.

God bankrådgiver

God bankrådgiver

Var skeptisk over sammenlægningen, men har erfaret at min bankrådgiver (VB Holstebro) stadig leverer samme høje indsats som vanligt, uden at den obstrueres af nye politikker eller stordrift.
Det er rart.

Hej Jens
Tusind tak for din anbefaling og din ros. Jeg er glad for at høre, at du fortsat er så tilfreds med os. Jeg skynder mig at sende de pæne ord videre til vores afdeling i Holstebro. Det bliver de glade for.
Venlig hilsen Lone

Har lige været ved rådgiver i Holstebro…

Har lige været ved rådgiver i Holstebro afdening. Bare styr på det hele. Kom hjem med mere viden i bagagen.

14. august 2026

Hej Tove
Tusind tak for din anbefaling og din ros. Hvor er det dejligt at læse, at du er så tilfreds. Vi vil gøre vores allerbedste for, at det fortsætter sådan.
Venlig hilsen Lone

Det var lavet en super god forberedelse…

Det var lavet en super god forberedelse inden jeg kom til mødet..
og havde et rigtig godt overblik over
Min økonomiske situation, også når jeg
Bliver gammel, da jeg forlod mødet.
Rigtig godt møde 👍

14. august 2026

Hej Anita

Hej
Venlig hilsen Lone

Jeg får altid en god behandling af…

Jeg får altid en god behandling af banken når jeg er til møde med dem 😊

13. august 2026

Hej Vita
Tusind tak for din anbefaling og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at læse, at du er så tilfreds. Vi vil gøre vores allerbedste for, at det fortsætter sådan.

God bank

God bank

Så længe vores bankmand er i ALSydbank tænker jeg også vi er der - vi har haft ham i mange år og hen er fantastisk rolig og så god til at forklare og hjælpe på bedste måde

Hej Sussie
Tusind tak for din anbefaling og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at læse, at I er så tilfredse med jeres bankrådgiver. Det er lige sådan, det skal være.
Venlig hilsen Lone

Katja forklarer tingene på en stille og…

Katja forklarer tingene på en stille og letforståelig måde

Hej Poul
Tusind tak for din anbefaling og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at læse, at du har haft et godt og brugbart møde med din rådgiver. Det er lige sådan, det skal være.

Sydbank er griske svin

Mine forældre har været loyale kunder hos Sydbank i 30 år og har altid betalt til tiden. I 2023 blev de anbefalet at konvertere deres lån med 1% rente til et fastforrentet lån med 5,0% for at opnå en midlertidig kursgevinst.

Sydbank og Carola Egebjerg Knudsen, som var deres rådgiver i Grindsted-området, fremlagde ikke alternativer som f.eks. et F-kort-lån, som mine forældre uden bekymringer kunne have valgt, og hvor de stadig ville få kursgevinsten, mens renten langsomt faldt.

Sydbank tog fuld pris for omlægningen og tjente godt på den. Ved at binde renten fast for mine forældre, sikrede banken sig samtidig, at de kunne omlægge lånet flere gange, efterhånden som renten falder — og for hver omlægning tjener banken igen. Ved hver konvertering vil der desuden være et kurstab for mine forældre, hvilke de heller ikke var blevet informeret om.

Jeg fraråder alle i mit nærmeste netværk at bruge Carola og Sydbank, da de kun varetager deres egne interesser.

Hej Uffe
Jeg er ked af at læse din anmeldelse og din hårde kritik. Valg af lån er meget individuelt og vi forsøger altid at rådgive bedst muligt ud fra de ønsker og behov, den enkelte kunde har. Der er fordele og ulemper ved både variable og fastforrentede lån - og valget afhænger i høj grad af ens risikovillighed. Om markedet så går op eller ned, er der jo ingen der ved. Men jeg kan forsikre dig om, at vi altid gør vores bedste for at hjælpe vores kunder bedst muligt.
Venlig hilsen Lone

Undskyld mig, men det er da under al kritik!

For fire uger siden anmodede jeg om at få lukket min fars konto som led i den endelige afslutning af dødsboet efter hans bortgang.
Jeg forventede, at kontoen ville blive lukket inden for rimelig tid.
Nu er der imidlertid gået over fire uger, uden at jeg har modtaget nogen information eller fået bekræftet, at sagen er afsluttet.
Jeg har svært ved at forstå, hvorfor en kontolukning i et dødsbo, skal tage så lang tid. Behandlingstiden forekommer urimelig lang, særligt når det er den sidste udestående opgave, før dødsboet kan afsluttes.
Jeg er heldigvis ikke selv kunde i banken, men gennemgangen af min fars økonomi har givet mig et indblik i de skyhøje gebyrer, han betalte gennem årene. Sammenholdt med den lange sagsbehandlingstid i forbindelse med lukningen af hans konto efterlader det desværre et mindre positivt indtryk af banken og dens kundehåndtering.

Denne anmeldelse offentliggjorde jeg for 4 uger siden (12/08 26)– og desværre står jeg stadig præcis samme sted.
Jeg har efterhånden både skrevet og ringet til Sydbanks boafdeling, været i dialog med Lone, som har kommenteret på min anmeldelse her på Trustpilot, og desuden kontaktet kundeservice telefonisk.
Trods alle disse henvendelser og utallige forsøg på at få sagen videre, er der stadig ikke sket noget. Jeg står præcis samme sted, som jeg gjorde for 2 måneder siden 🤷‍♀️ Undskyld mig, men det er da under al kritik!

Hej Karina
Jeg kondolerer og er ked af at læse om din oplevelse hos os. Jeg vil meget gerne undersøge sagen, men jeg har brug for din fars fulde navn og i hvilken filial, han var kunde. Vil du sende mig det på llh@vestjyskbank.dk, så finder jeg ud af hurtigt muligt, hvem der kan hjælpe dig videre.

En virkelig god bankrådgiver

En virkelig god bankrådgiver – Mads Thusholt

Vi er utrolig tilfredse med vores bankrådgiver, Mads Thusholt. Han er altid imødekommende, professionel og god til at lytte til vores behov og ønsker.

Mads er engageret, hjælpsom og altid hurtig til at følge op, når vi har spørgsmål eller brug for rådgivning. Han er rigtig god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå, og vi føler os altid trygge ved den rådgivning, vi får.

Det betyder meget for os at have en rådgiver, som vi kan stole på, og som oprigtigt virker til at have vores bedste interesser for øje. Mads er løsningsorienteret, tilgængelig og gør gerne en ekstra indsats for at hjælpe.

Vi kan derfor varmt anbefale Mads Thusholt – vi er virkelig glade og meget tilfredse med ham som vores bankrådgiver. 😊

11. august 2026

Hej Sune
Tusind tak for din anbefaling og for at give dig tid til at skrive. Det betyder meget for os.
Hvor er det skønt at høre, at I er så glade og tilfredse med Mads. Jeg skynder mig at sende de pæne ord videre til ham. Det bliver han glad for.
Rigtig god dag.

Varmeste anbefaling

Elsker den personlige og gode relation jeg igennem mange år har haft med min rådgiver - som er af afgørende betydning for mig og for mit valg af bank. Oplever faktisk altid ekstrem god kundeservice herunder en varm og professionel dialog med samtlige ansatte hos Vestjysk Bank.

27. juli 2026

Hej Charlotte
Tusind tak for din anbefaling og din ros. Hvor er det skønt at høre, at du er så tilfreds. Vi vil gøre vores allerbedste for, at det fortsætter sådan.
Lone

Mads Thusholt

⭐⭐⭐⭐⭐

En virkelig god bankrådgiver – Mads Thusholt

Mvh
Emma og Sune

11. august 2026

Hej Emma og Sune
Tusind tak for jeres anbefaling og de pæne ord. Hvor er det skønt at høre, at I er så tilfredse. Jeg skynder mig at sende roserne videre til Mads. Det bliver han rigtigt glad for.
God dag til jer.

God hjælp

Nem at komme i kontakt med. Godt møde, fin rådgivning og fornemt referat af rådgiver Lasse Svidt Malle.

6. august 2026

Hej Sarah
Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds - og at du har haft et godt og brugbart møde med din rådgiver. Jeg skynder mig at sende de pæne ord videre til ham.
Venlig hilsen Lone

Jeg får altid svar hurtigt og de er…

Jeg får altid svar hurtigt og de er også meget hjælpsom når jeg har brug for hjælp

10. august 2026

Hej Sonja
Mange tak for din anbefaling. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med os. Vi vil gøre vores bedste for, at det fortsætter sådan.

Jordnær/tillidsfulde

Jordnær/tillidsfulde

4. august 2026

Hej Vagn
Tusind tak for din anbefaling og de 5 stjerner. Hvor er jeg glad for at høre, at du er så tilfreds med os. Vi vil gøre vores allerbedste for, at det fortsætter sådan.

Altid god service

7. august 2026