Airmee Anmeldelser 130.411

4,6

Jeg skriver som regel sjældent anmeldelser herinde. Da en enkelt oplevelse sjældent skal ødelægge et omdømme. Men lige præcis med Airme og deres levering for Amazon er det helt umuligt. De... Se mere

Jeg er generelt super tilfreds med Aimee's service. Det er sket ganske få gange, at pakken har stået ved den forkerte dør og en enkelt gang nede i opgangen.

Amazon holder sit leveringstid, man kan spore pakken og ved nøjagtigt hvornår den ca er fremme, super nice👍👍👍

God information under leveringen, dejligt at de kommer sidst på eftermiddagen så man kan være hjemme og lukke dem ind. Jeg er meget tilfreds 😊

1. Kurértjeneste
  2. Vareudbringning
  3. Logistikvirksomhed
  4. Transportservice

Airmee is a technology-powered logistics company. We deliver your e-commerce orders the same-day or as fast as within 1 hour - where and when you want. Dedicated to providing the best possible delivery experience, Airmee leverages machine learning and powerful proprietary research-based technology to provide convenient and environmentally friendly deliveries to businesses and consumers in urban areas.

4,6

130 t anmeldelser

Der blev ikke ringet på min dør

Der blev ikke ringet på min dør, de ringede til min tlf, der var ingen der svarede da jeg tog den, sekundet efter jeg lagde på fik jeg en sms hvor der stod det ikke lykkedes at levere min pakke. Tvivler på de overhovedet har været i nærheden af hvor jeg bor!

21. marts 2026

Meget dårlig

Meget dårlig ca. hveranden gang får man ikke sine varer.
Vedkommende påstod, at have været på adressen men ingen har ringet på vores dør, -som de skal!
Vi har været hjemme for at vente på pakken.
Meget dårlig service -og uforskammet.!

20. marts 2026

Værste budservice i DK

Værste service! Chaufføren ringer og siger at man skal komme ned og hente sin pakke. Det har vi prøvet før og det er alene fordi de er dovne. Jeg siger at jeg kan se ham og der er parkering lige foran døren. Modvilligt gør han det så, men kommer ikke op med pakke, men prøver at flæske den ind gennem vores postkasse. 0 stjerner herfra!

20. marts 2026

Imponerende

Imponerende. Bestilte fra Amazon tirsdag aften og modtaget foran døren torsdag aften. Kunne følge leveringen via link. Perfekt.

19. marts 2026

AM021442788 Hvad sker for Muhammed ude ved…

Hvad sker for Muhammed ude ved Herlev/Hækmosen.
Står og venter på jer 8 timer. I siger i er ved adressen efter 1 minut ifølge app. Jeg går mod døren. Intet. Kigger på telefonen som blinker en gang jeg kan ikke nå at tage den. Jeg tænker ohh nej. Prøver ringe tilbage, og det er en Svensk hjernedød telefon svarer der påstår jeg har fået en link jeg kan bruge til kontakt som er link til at i nægter udlevere min pakke.

Hvor dumt man ikke kan snakke med selve budet selv?

Okay derefter løber jeg mod parkerings pladsen fordi jeg tænker Muhammed er for doven til at finde mit hus. Så hører jeg en bil eller noget starte op imens jeg løber. Jeg løber op og ser en hvid bil holde, jeg råber hey hey og vinker og idioten drejer bare væk og jeg løber mod bilen og råber hey hey stop. Han kører bare. Det drejer sig om pakke AM021442788

Forfærdeligt at i bare ansætter kun folk som ikke snakker dansk eller engelsk. Er det for at sparre lidt penge? Service er derefter.
Jeg vil prøve overtale Amazon til at opgive jer som budbringer. Starte en gruppe eller noget til at klage.
Sidste jul igen gav jeres bud alle vores julegaver pakker væk til en eller anden person. Sendte forkert billede af forkert dør hvilke ikke var svært at bevise. og vi fik tilsidst erstattet af Amazon men det bøvl var lidt for meget op til jul.

Jeg skulle bruge dette præcis idag. og den idiot kørte bare væk. Nej hvilken inkompetent idiot har i fået ansat.- Carbon frit med Muhammed i hans osende bil? Tag jer sammen. Det lyder meget godt, men det er det ikke.

19. marts 2026

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det! Magen til udueligt fragt firma skal man lede længe efter! Det er nu 2.gang jeg venter levering fra Amazon.de hvor de ikke har kunnet finde ud af det. Min adresse kan let findes med enhver gps app. Men Airmee’s rute planlægger kan tilsyneladende ikke finde ud af at taste en simpel adresse ind i en gps app. Det er nu anden gang de har sendt deres bud til en forkert adresse. Og da jeg chatter med deres “kundeservice” og gør dem opmærksom på de har den korrekte adresse, dog er den ikke plottet korrekt ind i deres gps, så får jeg blot svaret: “vi prøver igen i morgen. Farvel”

Sidste gang jeg ventede levering var det samme problem og jeg gjorde det også opmærksom på problematikken der - det resulterede i intet mindre en 6 gebrokne samtaler med et meget frustreret bud som knap talte eller forstod engelsk.

Hvem end der plotter deres leveringsruter ind i deres interne system kan åbenlyst ikke finde ud af læse indenad og dobbelttjekker i hvert fald ikke at de har tastet den rigtige adresse ind. Det må virkelig være frusterende som bud da det kun resulterer i negative anmeldelser for det individuelle bud OG det er virkelig frustrerende som kunde ikke at modtage sine varer som planlagt!

18. marts 2026

Forfærdeligt firma

Forfærdeligt firma, med forfærdelig service. Leverer ikke pakker, altid forsinket med flere dage, deres chauffører prøver ikke at levere, de kører forbi uden at prøve. Værste fragtfirma

17. marts 2026

Værste levering af mit liv

Værste levering af mit liv. Kureren sagde at de var til stede på adressen når de ikke var det, ringede på ens nr bare for a lægge på igen, meddelte til firmaet at forsendelse fejlede og deres kundeservice var heller ikke til hjælp

13. marts 2026