Jeg skriver som regel sjældent anmeldelser herinde. Da en enkelt oplevelse sjældent skal ødelægge et omdømme. Men lige præcis med Airme og deres levering for Amazon er det helt umuligt. De... Se mere
Jeg er generelt super tilfreds med Aimee's service. Det er sket ganske få gange, at pakken har stået ved den forkerte dør og en enkelt gang nede i opgangen.
Amazon holder sit leveringstid, man kan spore pakken og ved nøjagtigt hvornår den ca er fremme, super nice👍👍👍
God information under leveringen, dejligt at de kommer sidst på eftermiddagen så man kan være hjemme og lukke dem ind. Jeg er meget tilfreds 😊
Airmee is a technology-powered logistics company. We deliver your e-commerce orders the same-day or as fast as within 1 hour - where and when you want. Dedicated to providing the best possible delivery experience, Airmee leverages machine learning and powerful proprietary research-based technology to provide convenient and environmentally friendly deliveries to businesses and consumers in urban areas.
Västmannagatan 4, 111 24, Stockholm, Sverige
- help@airmee.com
- airmee.com
satiwfied-------
Meget nem og hurtig levering
Super hurtig levering nærmest so samme…
Super hurtig levering nærmest so samme dag pragt fuldt firma 10 stjerner mindst Mvh Michael Larsen
Forfærdeligt
Forfærdeligt. Jeg bliver ringet op af buddet, han spørger om vi kan komme ned fra 4. sal og hente pakken. Jeg beder ham blot ringe på og tage elevatoren, da jeg står med mit barn og min baby.
30 sekunder efter får jeg en sms om at der opstod problemer i forbindelse med leveringen og at leveringen udskydes til i morgen.
Det er 3. gang de gør det her.
Vi har bestilt levering til døren.
Hurtig levering, og god kommunikation om leveringstidspunkt, som blev overholdt
Ikke imponeret
Ikke imponeret. Skulle have en pakke leveret mellem 17 og 22. Ankom 22:40 hvor vi alle var gået i seng og ikke kunne åbne. Næste dag ringe de på dørtelefonen 21:20. Jeg åbner. De kommer ikke ind. Går ned for at møde dem i døren i stedet men de er smuttet. Nu sender de min pakke tilbage. Come on.
Tilfreds med købet og hurtig levering
Hurtigt og præcis levering
Hurtigt og præcis levering. Bestilte torsdag og varen kom fredag aften med bud kl 19:30 virkelig dejlig service.
Varer leveret hurtigt og chauffør der…
Varer leveret hurtigt og chauffør der holdt ud, også selvom det blev en sen arbejdsdag.
Levere i den aftalt tidsrum; fungere som en pakkeservice burde.
Levere i den aftalt tidsrum. Giver beskeder undervejs om tiden at de når frem. Hvis man ikke er hjem, forsøger de anden gang. Høflig betjening dog er det ikke altid at de taler dansk men alle sammen har kunnet tale engelsk.
Fin service
Fin service. Bog leveret inden for angivne tidsrum med billede af postkasse ved vejen (ikke leveret ved døren som nævnt i tidligere meddelelse)
Jeg havde bestilt en pakke med Express…
Jeg havde bestilt en pakke med Express delivery og betalt 150 kr ekstra for det for at få den en dag før. Det ville have været gratis at få pakken en dag senere. For det første kan buddet først komme kl. 23, hvor de normalt kommer ml. kl. 17-22, for det andet ringer han mig op og lægger på med det samme. Jeg kan ikke ringe tilbage da der er telefonsvarer på. Buddet skriver at pakken kan leveres alligevel. Alle mine oplysninger om adresse er korrekte og få dage forinden havde jeg også modtaget en pakke fra Airmee, som kom til tiden. Synes simpelthen det er for dårligt når jeg betaler 150 kr i fragt for Express, at jeg så ender med at få pakken, hvis den da overhovedet kommer, samme dag som jeg kunne have fået den med gratis fragt.
Pakke udeblev
Airmee påstår at de har prøvet at levere min pakke 3 gange, men har ikke ringet på døren en eneste gang? Og nu returnerer de pakken til Amazon? Absolut dårligste oplevelse jeg har haft med et fragtfirma
Det værste lrt
Endnu engang kan Airmee ikke finde ud af at levere. 9/10 gange levere de ikke pakkerne og sender dem retur uden at oplyse køber.
De siger de har kontaktet en, men det er klart de siger det, når chaufføren trykker på “mute” lige efter man tager telefonen.
Det er det værreste skod leverings firma.
Utrolig dejlig service hurtig levering…
Utrolig dejlig service hurtig levering på alle ugens syv dage
DUKKER ALDRIG OP!!! Dovne chaufører!
Dette er det værste leverings selskab i Danmark med de mest dovne chaufører på planeten. 8 ud af 10 gange kommer de ikke engang forbi, man sidder bare og venter. Så får man en besked om at de har prøvet at levere på trods af at man er hjemme og de aldrig har ringet på døren eller til ens telefon. Man kan heller ikke afhente pakker nogen steder fra, så de sender bare ens ting retur fordi de er for dovne til at løbe op af nogen trapper! Chefen burde få styr på tingene!