En utrolig fed oplevelse! Mine kammerater og jeg kørte hele vejen fra Aarhus, og det var hele turen værd! Vanvittig dygtig instruktør, og utrolig sjovt for alle🙏
Dette er et sted burde alle opleve. Instruktørerne var yderst søde og behjælpelig. Tilskuerpladserne kan rumme mange og ikke mindst sørger for, at kunne se hver enkelt flyvning fra alle vinkler.... Se mere
Sublim oplevelse med Sami som instruktør. Vi var kun to der skulle flyve og instrueres, men Sami emmer virkelig af overskud, imødekommenhed og tålmodighed, hele vejen igennem. Der er ikke rigtig n... Se mere
Super fed oplevelse at være i Air Experience lørdag 18. juni! Vi havde den bedste instruktør, som sørgede for, at man både fik stabilt leje og øvede sig på at komme højt op og ned. Han var god til at... Se mere
Galgebakkevej 3, 2630, Taastrup, Danmark
- info@airexperience.dk
- airexperience.dk
Super oplevelse.
Super oplevelse.
God velkomst, god briefing, god instruktør og super god flyvning.
Alt i alt en rigtig god oplevelse for mig og drengene.
God håndtering af fejl i sidste ende
Jeg laver altid reviews ud fra hvordan virksomheden håndterer det, når noget går galt (det er nemt nok at give en god kundeoplevelse hvis alt fungerer). Copenhagen Air Experience var i første omgang i telefonen afvisende overfor at de manglende off-peak priser kunne være et problem (derfor mit oprindelige review nedenfor), men endte med at refundere forskellen. Jeg har derfor ændret til fire stjerner.
Selve oplevelsen på stedet var virkelig god, og instruktørerne var energiske, imødekommende og forstående.
----
Oprindeligt review:
Dårlig oplevelse med booking. Off-peak priser skjules på den engelsksprogede hjemmeside. Dårlig stil og føles som bondefangeri.

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse fra booking til eksekvering. Var hos CAE for første gang med mine knægte på 12 og 16. Instruktøren var meget venlig, imødekommende og opmærksom og det hele blev eksekveret med stor professionalisme og sikkerheden var helt i top. Og vigtigst af alt havde drengene en fremragende oplevelse. Klart anbefalelsesværdigt.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi var der i efterårsferien med vores søn og hans 2 piger på 11&12. Personalet var fantastiske fra modtagelse introduktion instruktør operatør alle havde så meget overskud , som gjorde oplevelsen perfekt for os alle 5.
Vi er stadig høje af oplevelsen og kommer helt sikkert tilbage for mere.
Superfin oplevelse
Yes, yes og atter yes! Var ude at flyve med to af mine teenagere. Fed oplevelse for os alle. Kommer klart igen. Er du i tvivl så gør det. 💪

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience
super fed oplevelse med en rigtig god…
super fed oplevelse med en rigtig god instruktør, kan kun anbefale andre at prøve det, og kommer snart igen:-) Ses M :-)

Dejligt og sjovt
Dejligt og sjovt.
God og professionel service fra start til slut.
Tak for en god dag med nogle søde mennesker.
Rivkah
Surveræn oplevelse med super professionel instruktører
Surveræn oplevelse. Absolute value for money. Begge vores instruktrører, samt controlrumsoperatør var yderst professionelle og med behagelige. Generelt var hele "set up" fra start til slut meget professionelt. En eller mange flere gentagelser værd. Oplagt for familier og sociale sammenkomster.
Dette er et sted burde alle opleve!
Dette er et sted burde alle opleve.
Instruktørerne var yderst søde og behjælpelig.
Min 12årige nevø havde den vildeste dag og hans moster er også blevet tændt på at skulle prøve 😆😉
Så tusinde tak for den fedeste oplevelse.
Det er absolut ikke sidste gang.!
Og tusinde tak for instruktørens imponerende overskud overfor alle gæster ❤️
Rigtig fed oplevelse
Rigtig fed oplevelse, både sjovt, lidt uhyggeligt og hårdt😁 det er en oplevelse jeg meget sent kommer til at glemme👍😃

Rigtig fed oplevelse
Rigtig fed oplevelse, kan varmt anbefales. Dygtige og engagerede instruktører. Skal helt sikkert forbi igen 👍👍👍👍
Jeg forstår godt de gode anmeldelser…
Jeg forstår godt de gode anmeldelser her. Jeg har lige været ude og flyve på min fødselsdag og det er bare fedt. Instruktionen er god, uden at være for meget. Man får lov til at lege, men føler sig fuldstændigt tryg. På en solskinsdag er gåturen fra Høje Tåstrup station også virkeligt fin.
Dyrt men vildt lækker og fornøjelig oplevelse…
Dyrt men vildt lækker og fornøjelig oplevelse med en god introduktion - og med rigtig søde ansatte, som oven i købet virkelig har en god sans for humor.
Den vildeste oplevelse
Jeg har ikke prøvet noget federe i mit liv :) Kan 100% anbefales. Instruktørerne og personalet er flinke, og selve flyveoplevelsen kan ikke beskrives, det skal opleves.
Jeg havde min datter med på 11 år, hun havde købt et gavekort til mig som fødselsdagsgave, men jeg fik hurtigt booket hende ind så vi begge skulle flyve - det var en kanon oplevelse for os begge to.
Fantastisk oplevelse! Og super sødt personale....
Fantastisk oplevelse. Jeg havde min dreng på 11 år med og vi fik en super modtagelse og der var overskud fra personalet under hele forløbet som sørgede for, at give min søn og jeg den bedste oplevelse længe. Tak for en god formiddag! Vi ses snart igen.

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience
Den bedste oplevelse til dato
Jeg har i dag haft to 14 årige drenge til en flyvetur i jeres vindtunnel. Og det kan siges meget kort, de syntes begge at det var den fedeste oplevelse de havde haft i deres liv, og de har da ellers oplevet en del:)
Super proff. personale og en virkelig hyggelig instruktør, der med sit gode humør fik sat ekstra skub i oplevelsen:)

Super oplevelse :-)
Har kun ros til stedet, som har meget imødekommende, professionelle og engagerede instruktører.
Eneste ulempe er, at det er vanedannende, så bliver nødt til at prøve det igen :-)
Fantastisk oplevelse
Fede mennesker, fantastisk service - Og, at flyve???!! Er det ikke ethvert menneskes drøm? I can fly!!
Aggresiv personale
Oplevelsen af at flyve var fantastisk, men inden vi nåede så langt, skulle der skrives under på en ansvarsfraskrivelse. Da personalet blev spurgt om firmaets ansvar i forbindelse med flyvningen, tog samtalen en overraskende drejning og nogle af de ansatte blev mere eller mindre aggressive i deres tonelejer og fremfærd. Personalet tog det meget nært da jeg spurgte om det ikke ville være godt at oplyse hvilket ansvar firmaet har og påtager sig i forbindelse med en flyvning. Det kunne f.eks være en passus om at de CAE, har det fulde ansvar for korrekt og fyldestgørende information inden flyvningen, samt at de, CAE, har det fulde ansvar for at alle dele og sikkerheds foranstaltninger er intakte og forsvarligt vedligeholdt.
Gad vide hvordan personalet ville reagere, hvis de skulle skrive under på en lignende ansvarsfraskrivelse, når de var en tur i Tivoli og tog en rustebanetur? Jeg siger ikke at det ikke er i orden at man selv påtager sig et ansvar, og bl.a. Overholder alle sikkerhedsinstrukser mv. men at bede folk skrive under på at de alene påtager sig det fulde ansvar i forbindelse med flyvningen er nok lige at stramme den lidt. Som sagt må firmaet som minimum have det fulde ansvar for at sikkerhedsforstaltninger og selve maskinen er vedligeholdt og i forsvarlig stand. Dette ansvar fremgår ikke af ansvarsfraskrivelsen, hvilket efter min mening er en stor mangel.
Men ellers en fantastisk oplevelse.