Copenhagen Air Experience Anmeldelser 124

4,8

En utrolig fed oplevelse! Mine kammerater og jeg kørte hele vejen fra Aarhus, og det var hele turen værd! Vanvittig dygtig instruktør, og utrolig sjovt for alle🙏

Dette er et sted burde alle opleve. Instruktørerne var yderst søde og behjælpelig. Tilskuerpladserne kan rumme mange og ikke mindst sørger for, at kunne se hver enkelt flyvning fra alle vinkler.... Se mere

Sublim oplevelse med Sami som instruktør. Vi var kun to der skulle flyve og instrueres, men Sami emmer virkelig af overskud, imødekommenhed og tålmodighed, hele vejen igennem. Der er ikke rigtig n... Se mere

4,8

Alle tiders oplevelse

Alle tiders oplevelse, god instruktion og god instruktør

11. september 2022

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience

Hej Ole - stor tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse!

WOW- helt i top

WOW - kæmpe fin oplevelse. Ikke bare selve flyvningen, men alt virker super professionelt og instruktørerne er super sympatiske.

Hele oplevelsen oser af tryghed

24. august 2022

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience

Tak Jan - det er vi meget glade for at du skriver!

Super fed oplevelse at være i Air…

Super fed oplevelse at være i Air Experience lørdag 18. juni! Vi havde den bedste instruktør, som sørgede for, at man både fik stabilt leje og øvede sig på at komme højt op og ned. Han var god til at give instrukser undervejs, så man følte man blev bedre i løbet af tiden inde i vindturbinen :-) Kan klart anbefales og håber denne gode instruktør får en lønforhøjelse 😉 Mvh Isabella og Clara

18. juni 2022

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience

Hej Isabella og Clara - tusinde tak for den fine tilbagemelding.. Vi skal sikre at Kristian får jeres besked :-D MVH Airexperience

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse og vi kommer helt sikker tilbage og håber meget på at få den samme instruktør igen … han var super go !!!!! Og kunne takle min søn som ikke siger så meget til folk han ikke kender :) vi kom tre generationer : søn 8 år . Mor og morfar så ja alle kan være med :) og mormor har vi lokke med til sommer hun så på denne gang :)

Så i må ikke miste denne opleves den er alt for fed !!!!

De har et fedt job :)
Fuld stjerne her fra os alle

12. juni 2022

Super venligt personale

Super venligt personale, lige fra man kommer ind af døren føler man sig velkommen, også selvom der kan være travlt. Det er et sted hvor ens individuelle ønsker bliver taget i betragtning, selvfølgelig altid med sikkerheden i første række, oplevede super coaching og højt humør fra de instruktører jeg var inde med. Jeg vender helt sikkert tilbage inden længe 🤘

22. marts 2022

Super oplevelse - rodet booking men der er fulgt op

Da vi først ankom til stedet var det superfint. Meget professionelt og trygt. Rigtig god instruktør, super til sidst at flyve til toppen og ned igen et par gange med instruktøren. Sjov spændende oplevelse af noget helt andet.

Desværre var selv bookingen noget rod og slet ikke af samme standard som selve oplevelsen, her er noget at komme efter.
1. Jeg ville lave en booking hvor jeg både brugte et gave kort og købte en flyvning mere. Her måtte jeg ringe mange gange, tlf blev ikke taget og der blev hellere ikke ringet tilbage, eller svaret på mail. Tilsyneladende var der problemer med manglende personale. Men så sig det dog på tlf svaren.
2. Fik herefter bekræftelse af køb, men desværre ikke på hvilket tidspunkt og hvormange. Fik du mundtlig bekræftelse. Hvorfor fik jeg ikke en mail?
3. Kort før fik dagen fik jeg mail "Er du klar til at flyve"
Meget fin med info om det praktiske - igen havde det være fint med en bekræftelse af tidspunkter og antal.
Specielt når der står at man mister sine penge hvis man kommer for sent!
Jeg tror det er relativt nemt, at rydde disse irritations punkter af vejen, således at bookning også fremstår professionelt.
---
Efter god dialog med Bo fra Air Experience har jeg nu opgraderet til 4 stjerner. Udfra
1. Bo er med på at det vil være en god ide på tlf svaren at fortælle hvis man først kan ringe tilbage dagen efter, når der er travlt. (Samt at det lige var en uheldig situation)
2. Bo har opdateret Q&A omkring hvad man gør med gavekort og ønske om at booke mere. Tak
2. Jeg har nærlæst bekræftelsen, og må indrømme at her står fint hvornår jeg skal flyve, beklager støjen.
3. Bo vil sørge for at flyvetiden også kommer på mailen 2 dage før.

Fedt at feedback tages alvorligt. Det viser at det er et professionelt firma. Jeg går helt op på 5 stjerne pga af dette.

16. marts 2022

Øv oplevelse…

Havde i dag vores dreng inde for første gang for at få en fed oplevelse. Fin instruktion også var det blot at se to andre hold inde med to forskellige instruktører. Deltagerne på de to hold fik alle en tur med instruktøren op i tårnet en eller flere gange på trods af deres evner. Ny instruktør og vores dreng havde for inden sagt til os inden de gik ind, at han glædede sig vildt til den tur op i tårnet samt det frie fald.(han så jo hvordan instruktørerne på de to andre hold, tog fat i deltageren og fløj med dem op) Ingen på det hold min dreng var på fik en tur op i tårnet, han var mildt sagt skuffet. Bagefter fik vi blot en kommentar om st det var blevet vurderet af sikkerhedsmæssige årsager!! Efter at have set to andre hold føler jeg det var en dårlig undskyldning og det frie fald kun var for nogle hold med nogle instruktører.
Er så ærgerlig over vi kørte derfra uden at have fået den fede oplevelse som de andre hold fik

19. februar 2022

Kære Mette

Vi er rigtig glade for at det lyder til at din søn trods alt har fået en god oplevelse.
Vi er på samme tid meget kede af at du mener at oplevelsen kun var til 2* grundet din søn havde et ønske om at flyve højere op i vindtunnellen.

Sikkerhed er vores prioritet nummer 1 og vi går ikke på kompromis med denne. Det er til enhver tid instruktørens vurdering af flyverens flyvegenskaber der ligger til grund for hvor højt man kan flyve - man skal kunne ligge stabilt inden man evt får lov til at flyve højere - vi ønsker ikke at tage en chance - og da slet ikke når vi flyver med børn.

Vi har talt med din søns instruktør som er meget ked af at det hele var en øv oplevelse for. Vi gjorde os netop umage for at I skulle føle jer trygge under hele oplevelsen.

Mvh Ledelsen Airexperience

Super oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse, da vi besøgte Air Experience. Meget kompetent og positivt personale, der instruerede glimrende og gjorde det til super oplevelse. Vil gerne prøve igen!!! Kan stærkt anbefales.

22. november 2021

Den dejligste oplevelse

Den dejligste oplevelse

Vi havde givet vores søn en tur i Copenhagen air experience som 11 års fødselsdagsgave. Vores datter på 13 fik også en tur i vindtunnellen og det gjorde jeg også (far 44 år). Vi fik super vejledning over telefonen til at finde de bedste pakker.

Selve turen var helt og aldeles fantastisk. Vi blev budt varmt velkommen af Sami ved disken. En smilende og enormt venlig mand. Instruktøren var Victor. Han var så opmærksom, kompetent, venlig… Og på alle måder måder engageret og tillidsvækkende mand. Selve flyvningen fik det helt store smil frem på vores ansigter. Især børnene lærte hurtigt. Jeg skulle kæmpe noget mere:). Oplevelsen var én vi helt sikkert ikke glemmer og vi glæder os alle sammen til næste tur.

TAK til Copenhagen Air Experience og især Sami og Victor for at gøre dagen uforglemmelig.

7. november 2021

Ingen hensyn til sygdom

Vi havde glædet os enormt meget til denne oplevelse, men bliver desværre nødt til at aflyse grundet sygdom. Ifølge jeres politik skal man aflyse/ombooke senest 72 timer før, hvilket er forståeligt planlægningsmæssigt MEN hvordan i alverden skal man vide 3 døgn i forvejen at man bliver syg? Det synes vi er enormt ærgerligt og ret så kritisabelt at der ikke er noget, der tager hensyn til det. Ikke desto mindre skriver I at man ikke skal dukke op, hvis man er syg, men der er intet at gøre, hvis dette er tilfældet.
Det gør i hvert fald at vi under ingen omstændigheder tør/har lyst til at booke igen, for tænk nu hvis man skulle blive syg igen mindre end 72 timer før sin booking. Det er virkelig mange penge at miste, som jo så desværre også er sket i dette tilfælde. Det var ovenikøbet en gave, som så er blevet spildt.
Øv for en kedelig oplevelse og situation.
Den ene stjerne er fordi man er nødt til at give en for at anmelde, og fordi det er et fedt koncept, men der leveres desværre ikke særlig god kundeservice uden for tunnelen.

22. oktober 2021

Kære Cecilie

Tak for din feedback - vi er super glade for at du synes vi har et fedt koncept - tak for det! Vi er på samme tid meget kede af at du ikke kunne komme ud til os for at flyve.

Du kontaktede os på dagen under 1 time inden du skulle flyve hos os - hvilket gør det umuligt for os at flytte tiden og re-planlægge.

Vi har fuld fokus på god og ordentlig kundeservice på fair vilkår.
MVH Ledelsen Air Experience

Fedt, fedt, fedt!

Fedt, fedt, fedt! Vi var oppe og prøve air experience d. 18/10-21, og det var den fedeste oplevelse.
Vi havde en lyshåret fyr som instruktør, og han skal have ros, da han var så rolig, erfaren og vejledende igennem hele oplevelsen, hvor vi hele tiden følte os trygge.
Vi kan klart anbefale at prøve det!

18. oktober 2021

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience

Stor tak for det fine review. Jon blev glad for at læse at i følte jer trygge hele vejen. Vi glæder os til at ses igen en dag:-)

Super skøn og sjov oplevelse

Super skøn og sjov oplevelse. Sød, professionel og imødekommende instruktør.

12. oktober 2021

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience

Tak for din tilbagemelding, Hanne. Det betyder meget for os! Hilsen team AirExperience

Dejligt sted at komme.

Dejligt sted at komme.
Super dygtige instruktører, der bare har styr på det de gør.
Du er trygge hænder, så bare ud og prøv. Det er sjovt.

18. september 2021

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience

Tak for dit review, Gry! Vi er glade for at du havde en god oplevelse!