Copenhagen Air Experience Anmeldelser 124

4,8

En utrolig fed oplevelse! Mine kammerater og jeg kørte hele vejen fra Aarhus, og det var hele turen værd! Vanvittig dygtig instruktør, og utrolig sjovt for alle🙏

Dette er et sted burde alle opleve. Instruktørerne var yderst søde og behjælpelig. Tilskuerpladserne kan rumme mange og ikke mindst sørger for, at kunne se hver enkelt flyvning fra alle vinkler.... Se mere

Sublim oplevelse med Sami som instruktør. Vi var kun to der skulle flyve og instrueres, men Sami emmer virkelig af overskud, imødekommenhed og tålmodighed, hele vejen igennem. Der er ikke rigtig n... Se mere

Super fed oplevelse at være i Air Experience lørdag 18. juni! Vi havde den bedste instruktør, som sørgede for, at man både fik stabilt leje og øvede sig på at komme højt op og ned. Han var god til at... Se mere

4,8

MEGA FED OPLEVELSE!

MEGA FED OPLEVELSE!! Tog min veninde derhen d.9/3 og vi havde en mega god instruktør, som var god til at forklare og man følte sig tryg i omgivelserne, det er ikke sidst gang at vi kommer tilbage!

9. marts 2024

Kæmpe anbefaling af Copenhagen Air Experience

Min hustru og jeg var i går ude og prøve kræfter med vindtunellen og hverken oplevelse eller personale skuffede. Vi var blevet booket forkert ind til dagen før efter at have rykket tiden nogle gange, men personalet ordnede det hele og vi kom ud og svæve alligevel. Sebastian var vores instruktør og han var ikke bare på arbejde - han elskede det og det smittede af på os alle. Det samme gælder i øvrigt for det resterende personale hos CAE.

25. februar 2024

Crazy pris

Det var sgu meget sjovt og fedt.
Men prisen er helt skør.
Du får 2 x 1 min for mere end 500 kroner. Og ja, du får reelt kun 2 x 40 sekunder.
Sjovt men sygt til prisen!!’

13. januar 2024

Hej Martin

Vi er glade for at du har haft en sjov og fed oplevelse hos os - men er på samme tid meget kede af at du ikke kan give oplevelsen mere end 2 stjerner.

Vi er ikke helt enige om det du skriver. Du har ved din booking benyttet dig af et gavekort som har kostet 445 kr for 2 flyvninger - hver af 1 min. Vi har kigget vores log igennem og kan se at du præcis har fløjet den tid som var en del af dit gavekort og forstår ikke hvorfor du skriver at det varede 2*40 sek. Vi gør os meget umage med at give en ordentlig og seriøs briefing samt en sikker oplevelse i vindtunnellen. Hele oplevelsen tager ca 1,5 time og der er her en del omkostninger forbundet med at købe og bygge en vindtunnel, opføre 18 m høj støjvold, uddannelse af personale og også strøm til at drive en vindtunnel. Det er helt fint og en subjektiv opfattelse, at du mener at det er for dyrt, vi kan her oplyse at vores priser er blandt de laveste blandt andre vindtunneler i verden. Det vil her være fint hvis du kan oplyse korrekte priser og tid i din anmeldelse. Tak for det!
MVH Ledelsen Copenhagen Air Experince

Ud og flyve med 100% tryghed

Sikke en oplevelse. Vi havde en super frisk og underholdende instruktør. Der var styr på sikkerheden med udstyret og bygningen. Instruktøren er med inde i røret og guider igennem turen. Der er altid 2 ture, og nr 2 er endnu bedre end nr 1.
Prøv det, prøv det

3. december 2023

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience

Tak - vi sætter stor pris på din anmeldelse. Tak for at du tog dig tiden til det. Det betyder meget for os!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, der kun overraskede positivt. Vi havde Sebastian som instruktør, som gav god og individuel vejledning til os hver især ud fra vores niveau.
Kan klart anbefales.

15. juli 2023

Det var eb mega god oplevelse

Det var eb mega god oplevelse, man følte sig tryg, og helt i kontrol over hvad man selv ville og havde løst til, instruktøren (Oliver) startede stille og roligt ud og man kunne lige finde ud af det, også hjalp han en med at udfordre på en god måde, og man fik selv lov til at flyve rundt som man havde lyst til, og sluttede af med at han hjalp med en tur helt op til toppen lg ned igen. HELT FANTASTISK

11. juli 2023

Hvor sindsygt er det lige… ❤️

Hvor sindsygt er det lige… ❤️

Vi havde i dag bestilt sky tur til vores tvillinger på 15 år… det var en max fed oplevelse super proff. Og venlige og sødt personale.

Rigtig fine og sikre forhold..👍

Kan kun varmt anbefales så herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak for en fed oplevelse.

27. juni 2023

Manglende video

Opdatering:
Fra 3 til 5 stjerner, da filmen nu ville blive sendt, og det tror jeg på.
————————
Jeg havde købt et gavekort til min søn, hvor der var indkluderet en video af oplevelsen.

Nu 1 uge efter oplevelsen er der ikke modtaget nogen video. Den bliver bare sendt pr. mail, så det burde være muligt.

MEGET FIN fysisk oplevelse, men eftersom det er 1-2 minutter, ville det også være godt, hvis videoen kom senest 1-2 dage efter

25. marts 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Dejlige omgivelser, udstyret i orden og ikke mindst vores instruktur, som var meget Dygtig og utrolig. behagelig - kan absolut anbefales!!

24. februar 2023

Vildt fed oplevelse

Vildt fed oplevelse. Det skal prøves igen😁
Super dygtig instruktør (Sami) der fik os alle til at føle os trykke og få en god oplevelse. God til at opmuntre os til at heppe på hinanden, så alle følte en succes😊
Vi var mor og 2 døtre og vi skal helt klart også prøve det med svigersønnerne😁

25. februar 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg var meget nærvøs, men pga et meget proff personale og en kæmpe dygtig og opmærksom indstruktør, blev det en mega god oplevelse ! Det er helt sikkert alle penge værd !

21. februar 2023

Topprofessionel

To meget voksne og vores barnebarn fik en fantastisk oplevelse og var fuldstædig trygge hele vejen igennem. Guiderne var i særklasse og sikrede at alle fik en supergod oplevelse og blev guidet sikret igennem.

18. januar 2023

Rigtig sjov oplevelse med meget…

Rigtig sjov oplevelse med meget dedikerede instruktører. Det gør vi gerne igen👍

6. januar 2023

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience

Mange tak for feedback. Det sætter vi stor pris på og vi glæder os til at se jer igen en dag :-) Air experience

Ventetid på 1 time 45 minutter for 4 min. oplevelse

Ventetid på 1 time 45 minutter for en flyvetur på 2 x 2 min. Dette på trods af, at der i deres email står, at det er vigtigt, at man er der 15 min. før for ikke få annulleret sin tid. Ingen mulighed for ombookning, selvom vi var kørt ud på stedet i god tid. Ingenting at lave ude på stedet i ventetiden. Ingen mulighed for ret meget. Lad vær at købe gavekort til dette. Personalet ringede kort til chefen for at høre, om de kunne gøre noget. Ingen forståelse fra chefen for, at man skal vente knap to timer, da det står på hjemmesiden, at oplevelsen tager 1,5 time. Dette på trods af, at flyveturen tager 5 min. Forbered jer på meget ventetid i en kedelig container, hvis I tager afsted. At svæve er sikkert fedt, men vi endte med at køre igen og droppe gavekortet, inden det blev vores tur. 0 stjerner.

Opdatering: Er netop blevet anmodet om at indsende flere oplysninger til udbyderen, ellers ville min anmeldelse blive slettet her på Trustpilot. Det virker til, at de gør, hvad de kan få at få slettet dårlige anmeldelser på trustpilot. Godt håndteret 👍🏼.

Opdatering 2: Igen flot håndteret med svaret nedenfor. I har lige tilbudt fuld refundering på email (hvilket er fint). Det var bestemt ikke muligt på dagen at gøre noget som helst, fordi I havde overbooket. Derfor har vi takket nej til nogen løsninger med jer nu, herunder heller ikke interesseret i at gå i dialog med jer om at kunne få penge retur. Der var INGEN mistforståelser og personalet har håndhævet jeres kundepolitik - alt blev kommunikeret meget direkte og uden mistforståelser: der var intet de kunne gøre. Vi ønsker ikke at snakke med jer mere yderligere når I behandler folk på den måde og skriver nedgørende og kalder os løgnere. Vi er vel næppe løgnere, når I tilbyder fuld refusion. God fornøjelse med projektet - overrasket over at I gider bruge så meget negativ energi på det her, når vi ikke kræver penge retur eller lignende.

15. december 2022

Kære Mads

Mange tak for at du tog dig tide til at skrive en anmeldelse af vores oplevelse – vi ønsker kun at give vore kunder en 5* oplevelse og er derfor meget ked af din 1* anmeldelse.

Vi har forsøgt at ringe til dig og det ønsker du ikke – vi har skrevet sammen og vi har forklaret at der er sket en række misforståelser. Det skal vi beklage.

Vi er dog ikke enige med dig i hvad du skriver – det er simpelthen forkert.

Der er ikke 1 timer og 45 min ventetid. Hele oplevelsen tager ca 75-90 min. Hermed forklaring:

Vi har en instruktion og oplysningspligt hvilket betyder at vi skal sikre at du kender til flyveteknik samt vigtige kommunikations tegn. Man skal se en video og man skal gennemføre en briefing med instruktøren. Man skal også have fundet udstyr som hjelm og dragt. Det tager ca 30-40 min at gennemføre dette – det er altså ikke ventetid men en del af at flyve i vindtunnel.

Vi var fuldt booket på din besøgsdag, grundet et større juleevent – vi oplyste dig ved din ankomst at hele oplevelsen ville tage max 1,5 time. Her havde du desværre opfattelsen af at det var meget hurtigere overstået, da du ikke havde besøgt vores hjemmeside eller sat dig ind i oplevelsen på forhånd (som du skriver). Du ønskede derfor at flytte til en anden dag og i forhold til vores aflysningspolitik er dette ikke muligt (vi stod jo klare og havde tiden reserveret til dig)

Du skriver at du måtte vente i en container? Vores container bruger vi til reservedele og en plæneklipper. Der kan man ikke vente. Det er ikke korrekt. Det er normalt at flyvere og andre gæster opholder sig i tunnel området hvor man kan opleve at mennesker som flyver – ellers kan man opholde sig i receptionsområdet.

På trods af at vi ikke mener, at der er er sket anden fejl end at du ikke vidste hvor lang tid oplevelsen ville tage – har vi tilbudt dig forskellige løsninger. Men som du skriver -ønsker du ikke at bruge mere tid på det.

Vi kan oplyse dig at den gruppe som du ville have været en del af, var inde for at flyve 31 min efter ankomst og alle var ude efter ca 1 time igen. Det var derfor ærgerligt at du valgte at forlade os.

Vi er derfor meget kede af en række misforståelser og vil internt undersøge hvordan vi kan sikre en bedre kommunikation fremadrettet, på trods af, at vi ikke mener at det er vores fejl. Mest af alt er vi kede at at du slet ikke kom op i vindtunnellen.

Til slut vil vi gerne informere om at det er oplyst at oplevelsen varer 1,5 time der hvor du har købt dit gavekort (se under praktisk information)

Ledelsen Copenhagen Air Experience

Verdensklasse oplevelse.

Vi havde fornøjelse af at have Sami som instruktør til vores tøse arrangement og hold op hvor er han dygtig. Dygtig til at give gode instruktioner så alle fik et brag af en oplevelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi "flyver" med jer;-)

1. oktober 2022