En utrolig fed oplevelse! Mine kammerater og jeg kørte hele vejen fra Aarhus, og det var hele turen værd! Vanvittig dygtig instruktør, og utrolig sjovt for alle🙏
Dette er et sted burde alle opleve. Instruktørerne var yderst søde og behjælpelig. Tilskuerpladserne kan rumme mange og ikke mindst sørger for, at kunne se hver enkelt flyvning fra alle vinkler.... Se mere
Sublim oplevelse med Sami som instruktør. Vi var kun to der skulle flyve og instrueres, men Sami emmer virkelig af overskud, imødekommenhed og tålmodighed, hele vejen igennem. Der er ikke rigtig n... Se mere
Super fed oplevelse at være i Air Experience lørdag 18. juni! Vi havde den bedste instruktør, som sørgede for, at man både fik stabilt leje og øvede sig på at komme højt op og ned. Han var god til at... Se mere
Galgebakkevej 3, 2630, Taastrup, Danmark
- info@airexperience.dk
- airexperience.dk
Fin betjening
Fin betjening, da vi oplevede at måtte aflyse vores booking.

En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse, vores piger var så begejstret. Oplevelse drevet af super prof personale som gør alt for KUNDER. FANTASTISK SERVICE, TUSIND TAK FOR DET.
Vi ommer helt sikkert IGEN.

Balsam for sind og sjæl☺️
Balsam for sind og sjæl☺️
En sand oase og perle i det smukke København 👌🏻 Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience
Det var en forfærdelig utryg oplevelse
Det var en forfærdelig utryg oplevelse. Instruktøren var meget uprofessionel, og gav stress. Det er meningen, at man skal føle sig tryg, især nu hvor det er første gang man skal op og flyve. Derimod kommer man ikke højt op som lovede. Derudover er det RIGTIG ULÆKKERT at i ikke vasker jeres dragter. Da jeg skulle tage min dragt af efter flyveturen, sagde medarbejderen jeg skulle stille den på plads, så spurgte jeg om man bruger de samme beskidte stinkende dragter, som folk har haft på i forvejen, og det sagde han ja til og grinte. Det er virkeligt uhygiejnisk især i disse corona tider. Jeg skulle prøve flere dragter for at passe min størrelse, og i det jeg prøvede de forskellige dragter STANK ALLE AF ULÆKKERT SVED AD SIGER JEG BARE ! AD AD AD

Besvarelse fra Copenhagen Air Experience
Virkelig god og unik oplevelse
Virkelig god og unik oplevelse. Super dygtig instruktør som fik en til at slappe af og føle sig tryg. Vi vender tilbage 😁
Suveræn oplevelse drevet af super prof…
Suveræn oplevelse drevet af super prof personale som gør alt for kunden.
Kommer helt sikkert igen igen igen😁
Oplevelse for livet i sikre rammer
Oplevelse for livet i sikre rammer. Det giver så meget glæde, også lang tid efter man har prøvet det. YEAH
Kom i tanke om at folk med depression burde prøve det da det er umuligt at ikke smile, specielt når man får en tur med instruktøren der styrer op og ned.
Utroligt hvor meget kontrol de har over deres kroppe når de viser lille show i tunellen som er en fantastisk afslutning der sikkert kræver mange timers øvelse.

Oplevelse helt i top
Oplevelse helt i top, meget engageret instruktør som gav en god vejledning. Åben og positiv stemning. Tak for en sjov og spændende dag. 👍🏻
Super oplevelse
2.søndag i advent , 7 familemedlemmer på oplevelsestur.
Vi havde alle 7 en super oplevelse , vores instruktør Daniel var super cool , vi smilede alle efter endt flyvetur, tak Daniel
Så sjovt og god vejledning!
Fantastisk oplevelse!
Medarbejderne var fantastisk søde, profesionelle og servicemindet. Der var styr på det hele fra vi kom til vi gik. Rigtig god oplevelse at besøge dem. Og så sjovt at prøve at flyve!
Virkelig fed oplevelse og en super…
Virkelig fed oplevelse og en super instruktør. Kan klart anbefales!

Helt igennem fed oplevelse
Helt igennem fed oplevelse! Virkelig kompetente instruktører og gode faciliteter. Blev taget godt imod fra start til slut - helt klart en oplevelse jeg vil huske!

Fantastisk.
Fantastisk.
Det var super sjovt og dygtig instruktør, som var god til at få alle på holdet til at have en fed oplevelse.
Kan man give 6 stjerner?
Jeg kan kun anbefale CAE på det kraftigste. Jeg fik 2 minutter til at prøve oplevelsen af, selvfølgelig med god og grundig gennemgang af sikkerhed samt flyveteknikken inden vi gik i gang.
Efter de første 2 minutter var jeg simpelthen nødt til at få en tur mere, så det fik de arrangeret. Jeg kunne få en tur på 4 minutter mere, næsten med det samme.
Instruktørene er smilende, imødekommende og charmerende, samtidig med at de er dygtige både teknisk med at hjælpe og give råd til hvordan man flyver, men også når nervøsitet melder sig og der skal nogle sociale skills til.
Jeg mangler bare at kunne give dem en ekstra stjerne, for en helt igennem fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse
Det hele var en rigtig god oplevelse, lige fra Booking, ankomst og instruktion og udstyr.
Personalet var meget imødekommende med godt humør, og god humor.
Vores instruktør Daniel var med til at gøre oplevelsen perfekt, så stor ros 👍 kan kun anbefales 😊
Mega fed oplevelse!
Mega fed oplevelse!! instruktøren var også med til at gøre oplevelsen endnu bedre, da hun lærte super godt fra sig og var super sød!!
Fantastisk oplevelse!
Både mine søskende og jeg synes, at det var en fantastisk oplevelse, som aldrig kommer til at blive glemt, og som skal prøves igen! Der er den bedste sikkerhed, og der er intet at frygte.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - super sej instruktør - det skal prøves igen! Wow!!!