Airbnb Anmeldelser

17.517

1,3

Worst experience ever! Vi ankom for 2 dage siden i et lejet hus i Frankrig. Vi har betalt 5000€ for det. Huset er under al kritik. Strømmen går når man bruger poolen, det er møgbeskidt,... Se mere

LAD VÆR AT BOOKE DANCENTER IGENNEM AIRBNB! De kræver ekstra gebyrer uanset hvor rent du efterlader det. Vi have 3 overnatninger igennem DanCenter, hvor vi bliver opkrævet 1.165 kr. for rengøring... Se mere

1. Ferieudlejning

Our mission is to create a world where people can belong through healthy travel that is local, authentic, diverse, inclusive and sustainable.

Dårlig

18 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(17.517)

2.319 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kunne ikke komme ind

Kunne ikke komme ind, trods jeg havde betalt. Værten svarede aldrig og der var ingen instruks i hvordan jeg kunne komme ind på egen hånd. Murergade 7. 5 sal helsingør. Værten kom senere hjem og påstod (muligvis korrekt) at hans profil var stjålet

16. juli 2026

Worst experience ever!

Worst experience ever!

Huset er under al kritik. Strømmen går når man bruger poolen, det er møgbeskidt, der er ikke nok dyner til folk i huset. Der er ingen ledige skabe til vores tøj eller andre ting.

Kontakter Airbnb som må have et ansvar jeg har nu i 3 dage forsøgt at få kontakt til kundeservice og en dansk medarbejder hvilket er umuligt. Deres andre medarbejdere taler utrolig dårligt engelsk.
Endelig får jeg fat i en person som lover mig refusion for huset, refusionen skulle gå ind på min Airbnb konto så jeg kunne booke et nyt hus! Nu vil de pludselig kun give refusion til min konto som tager 15 dage!
Ergo har jeg ikke pengene til et andet hus. Så enten skal vi bo på gaden og ellers er vi stavnsbundet i dette ulækre hus.

Det er under al kritik, hvor er airbnbs ansvar! Booker aldrig via dem igen!

14. juli 2026

Snyd firma

Jeg fik en dårlig behandling både med udlejer også med Airbnb kunde service jeg synes de snyder folk og det blive sidste gang jeg bruger dem,meget meget skuffende service,fik bestilt en hus gennem dem i Italian,huset var i meget meget dårlig sted,mine børn bliver bange for det snor vej som var umulig kør til sidste vi kunne ikke nå huset,vi kom tilbage til byen og fik lejet et lokalt hotel,udlejen først sagdes jeg tilbage betaler for en nat,men så siger jeg tilbage ikke,så kundeservice sige vi kan ikke gøre noget!!!
Vi var trætte og så bestilte et andet hus i Milano,jeg blive så træt af alt de skrive og glemte med skrive alt antal personer,for ændringer så skulle betalt 530 kr. mere,synes det er en slags snyd de laver

6. juli 2026

Mit ophold hos Airbnb-værten Annebelle…

Mit ophold hos Airbnb-værten Annebelle var en forfærdelig oplevelse.

Det værelse, jeg skulle sove i, var fuldstændig dækket af myrer og flyvemyrer, og det tilhørende badeværelse var ligeledes fyldt med flyvemyrer.

Da vi kontaktede Annebelle for at få hjælp, tog hun ikke problemet seriøst. Hun bad os om at sove der alligevel indtil næste morgen, hvor der angiveligt ville komme et rengøringshold. Senere samme aften kom der en person for at gøre rent, men vedkommende havde kun toiletpapir og glasrens med. Selv rengøringspersonen ringede til Annebelle og fortalte, at det var umuligt at gøre rent, og at boligen ikke var beboelig.

Efter mange samtaler med både Airbnb og Annebelle fik vi lov til at overnatte i en af hendes andre boliger. Problemet var blot, at der kun var plads til seks personer, selvom vi var 12. Derfor var halvdelen af os nødt til at overnatte i det oprindelige hus, selvom det var fyldt med skadedyr.

Det gør situationen endnu værre, at vi havde en baby på kun 6 måneder med på turen. Derudover lider jeg af allergi og har haft allergiske reaktioner siden opholdet, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere ubehagelig.

Dagen efter kontaktede Annebelle os og meddelte, at vi havde én time til at forlade huset. Ellers ville hun opkræve betaling for endnu en nat – på trods af, at huset var uacceptabelt og ubeboeligt på grund af skadedyrsangrebet.

Som afslutning på sagen har Airbnb og Annebelle kun været villige til at refundere 700 kr. i alt, som skulle deles mellem 12 personer. En samlet kompensation på under 60 kr. pr. person står på ingen måde mål med den behandling, vi blev udsat for, eller de forhold, vi måtte opholde os under.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service, hverken fra en Airbnb-vært eller fra Airbnb selv. Det er fuldstændig uacceptabelt at behandle sine gæster på denne måde, og endnu mere usmageligt at opkræve betaling for en bolig, der er fyldt med skadedyr.

Vi betalte 22.000 kr. for huset og fik denne behandling.

Jeg vil aldrig booke hos Annebelle igen og kan på ingen måde anbefale andre at gøre det samme.

0/5 stjerner.

6. juli 2026

elendig kundeservice

elendig kundeservice, svært at forstå deres "engelsk talende" medarbejdere og helt umuligt at finde rundt i deres interne politikker. Deres såkaldte "teamleder" kan man heller ikke forstå og de gentager blot det samme som de øvrige medarbejdere og er på ingen måde løsningsorienteret. Ofte en robot der svare og gentager sig selv til uendelighed. Få nu noget lokal support eller i det mindste engelsk som kan forståes- og fra løsningsorienteret mennesker.

5. juli 2026

Resolutions team - dårlig kundeservice

Har desværre oplevet damages efter mine sidste gæster har forladt min lejlighed her i København. Har anmeldt det til airbnb support og har nu afventet resolutions teamet om at vende retur i mere end 2 uger. De reagerer ikke og ignorerer mine henvendelser. Det drejer sig om referenceid: CLSF-06056522 - det virker som om airbnb support virker ligeglad og vil ikke tage ansvar, hvilket er meget utilfredsstillende for mig som en stabil host igennem mange år.

15. juni 2026

Airbnb doesn't treat you right

Jeg har været vært for Airbnb i ca. 8 års tid, og jeg har været superhost stort set fra start. Jeg får altid 5 stjerner.
Det er derfor med stor skuffelse at se, hvordan jeg er blevet behandlet i en af mine seneste udlejningerne.
Jeg havde en god korrespondance med gæsten, som modtog nøgle ved nøgleboks. Dette glider altid nemt, så jeg havde ikke været ved telefonen efter at jeg havde set, at nøgleboksen var blevet åbnet. Pludselig kommer jeg retur til telefonen, hvor airbnb har ringet mig, og de har givet fuld refusion til gæsten.
Gæsten har anklaget lejligheden for at være fyldt med skrald og rodet, samt med for mange private ting. For at bevise dette til airbnb, så har de revet ud i vores private ting for at "bevise", at der har været rodet. Det vil sige, at de har åbnet vores vasketøjskurv for at vise, at der er vasketøj nede i den. De har taget kasser under sengen ud for at vise, at der var ting her. De har åbnet vores skabe og taget billeder af det. Airbnb har derfor taget en beslutning rent ud fra dette, da de ikke har kunnet få fat på mig. De har ikke stillet spørgsmålstegn ved, om beviserne har været ægte eller ej. De har ikke overvejet mig som host, der har enormt mange udlejninger og altid får 5 stjerner. Efterfølgende tager jeg sagen med airbnb, da jeg forventer, at de forstår denne fejltagelse. Det starter med at være beroligende og give mig et case nummer, men efterfølgende sender de mig rundt mellem 10-20 forskellige afdelinger og mennesker, som bliver ved med at være forvirret, ikke har mandat til at træffe beslutninger eller overhovedet tager casen seriøs.
Det er derfor endt med ingenting. Jeg får ingen penge retur, selvom denne gæst har sendt falske beviser.
Det er under al kritik, at Airbnb ikke tager deres beslutninger alvorligt og ikke tager værter alvorligt. Det er alt for nemt for Airbnb ikke at gøre noget, især fordi de ved, at folk vil blive ved med at bruge det.

15. juni 2026

Det er sørgeligt

Det er sørgeligt, at Airbnb ikke lever op til EUs forbruger lovgivning mht. transparens angående gebyrer (disse bliver først oplyst efter man har betalt, har jeg fået forklaret af en medarbejder, som repræsenterede Airbnb, der kontaktede mig efter en skriftlig henvendelse omhandlede en prisforskel). En prisforskel som ikke var oplyst i pris information rubrikken forud for køb. Derudover blev jeg fortalt at jeg er den eneste, der har gjort opmærksom på denne manglende gennemsigtighed til trods for, at jeg kan se flere eksempler på folk der klager over selv samme i Airbnbs community center.

16. juni 2026

Vores gæster efterlod vores hus fyldt…

Vores gæster efterlod vores hus fyldt med skrald og grunden fyldt med cigaretskodder og skrald.
Tilmed havde de røget indenfor og vi fik ikke kompensation fra AirBnb uden at vi kunne indsende en regning fra et profesionelt røgfjernings selskab hvilket vi ikke havde benyttet os af.
Vi troede vi var dækket ind men det var vi bestemt ikke.

6. juni 2026

De ønsker helt sikkert ikke kunder

De ønsker helt sikkert ikke kunder, man kan ikke oprette konto med mobil, og når man så gør det gennem email, kan man ikke få lov til at betale. Intet de siger de sender til telefonen kommer igennem har prøvet med flere numre. Og når man så vil have support skal man opgive telefon nummer som man jo netop ikke kan anvende. og så er der Ingen chat funktion, kun 24 timers måske svar tid.

4. maj 2026

LAD VÆR AT BOOKE DANCENTER IGENNEM…

Vi have 3 overnatninger igennem DanCenter, hvor vi bliver opkrævet 1.165 kr. for rengøring. AirBnB er blevet kritiseret før, angående “hidden cost” men vi tog en chance og nu kan vi bekræfte at DET GØR DE! Vi rengjorte hytten mere end da vi ankom. Checklisten der lå i sommerhuset, matchede ikke med den, som de sendte til os efter vores ophold.

Uanset, var det et dejligt sommerhus

16. april 2026

En gigant uden moral eller kompetence

En gigant uden moral eller kompetence

Det er rystende, at en global virksomhed som Airbnb kan operere med så lavt et bundniveau. Min oplevelse med dem har været præget af en total mangel på professionalisme og en kundeservice, der er direkte pinlig.

Her er de primære årsager til min advarsel:

Ukompetente medarbejdere: Det virker til, at man sender komplekse problemer videre til medarbejdere, der overhovedet ikke har de nødvendige værktøjer eller intelligens til at løse dem. Man bliver mødt af robotsvar og folk, der ikke forstår sagens kerne.

Ingen etik eller service: Service eksisterer ikke i deres univers. De gemmer sig bag deres størrelse og ignorerer de faktiske problemer, kunderne står med.

Grove brud på GDPR: Mest skræmmende er deres omgang med private oplysninger. Airbnb har i min optik udvist en total mangel på respekt for privatlivets fred ved at hænge folk ud online med oplysninger, der på ingen måde overholder GDPR-lovgivningen. Det er ulovligt, uetisk og dybt bekymrende.
Konklusion:
Hvordan en mastodont som denne har fået lov til at agere som de rene "knoldesparkere" uden konsekvenser, er mig en gåde. De opfører sig som om, de står over loven – både når det gælder kundeservice og datasikkerhed.

Hold jer langt væk, hvis I forventer ordentlig behandling eller sikkerhed for jeres data.

15. april 2026

Airbnb tager ikke ansvar – og supporten er reelt værdiløs

Jeg har haft en god ferie og givet en fair anmeldelse på 4 stjerner. Efterfølgende opdager jeg, at jeg har skrevet en faktuel fejl, som kan stille udlejeren i et forkert lys.

Jeg kontakter derfor Airbnb for at få rettet eller fjernet den konkrete sætning.

Det burde være en simpel sag.

I stedet møder jeg en support, der konsekvent ignorerer problemstillingen og blot gentager det samme standardsvar:
“At anmeldelser ikke kan redigeres efter offentliggørelse.”

Det er ikke det, sagen handler om.

Jeg beder ikke om at ændre min mening – jeg beder om at få rettet noget, der objektivt er forkert.

Alligevel bliver sagen lukket uden reel behandling, uden stillingtagen og uden mulighed for at få sagen vurderet af en ansvarlig medarbejder.

Det efterlader et meget klart indtryk:
Airbnb er ikke interesseret i retfærdighed eller korrekt information – kun i at gemme sig bag rigide regler og automatiserede svar.

Når man som bruger ikke engang kan få lov til at rette en åbenlys fejl, man selv har lavet, så er der et alvorligt problem med både troværdighed og ansvar.

Meget kritisabel oplevelse af Airbnbs kundeservice.

21. april 2026

Dårlig support

Jeg er mangeårig vært (Superhost) og også gæst. I forbindelse med at jeg har fået nyt mobilnummer og ikke længere har adgang til det gamle forsøger jeg at logge ind på min konto for at rette nummeret på min pc. Men dette er ikke muligt pga to-faktor godkendelse. Og den eneste mulighed for at logge ind er via kode som sendes til mit gamle lukkede nummer.
For at få hjælp ringer jeg til deres support. Men de kan af sikkerhedshensyn ikke hjælpe og få adgang til mim profil, hvilket er forståeligt. Hvad jeg ikke forstår er, at man som bruger ikke har andre muligheder - fx via mail og et kodeord - for at verificere sin konto. Deres eneste løsningsforslag er at jeg opretter en ny konto med det nye nummer med det resultat at jeg mister alle mine optjente topratings og status som Superhost.
Det er bare ikke godt nok.

31. marts 2026

Airbnb er et scam 🤬

Airbnb er et scam 🤬
Vi lejede en lejlighed i Dubai til 7 personer den kostede 21.000 kr. for en uge, der var 3 stole, ingen glas, 2 stole på terrassen, sengene vare hårde som træ og der var byggestøj det meste af døgnet
Der var lavet en klar aftale om vi kunne tjekke ind om natten men da jeg så stod der midt om natten med familien så kunne det desværre ikke lade sig gøre, på trods af at de havde garanteret at det bestemt ikke var noget problem
Da jeg så beder om kompensation for den manglende nat og at de skulle betale for den ekstra overnatning så var der stort set ikke det der var i vejen med lejligheden, jeg skulle betale for det ene og det andet i den lejlighed 🙄
Hvis man vælger at leje i gennem airbnb så dokumenter alt det vil rippe dig for penge bag efter !
Taber firma ☹️

20. februar 2026

Dårlig oplevelse med airbnb

Da det første gang jeg udlejer via Airbnb, snød su Christina og hendes kæreste mig. Hvorfor det var muligt at de kunne kommunikere med mig uden at booke min lejlighed er airbnb’s skyld. De fik mig til at tro, den var booket og derfor boede de hos mig fire dage uden at betale for det. Oveni det havde de en hund og kat med i lejligheden som de heller ikke havde skrevet, de havde så pisset i min sofa og seng. Alt i alt en dårlig oplevelse med Airbnb og gæsterne

3. januar 2026

Jeg prøver at slette min konto

Jeg prøver at slette min konto , hvilket burde være nemt , jeg modtager lynhurtigt engangskode pr sms for at logge ind , men bekræftelses kode for at slette konto dukker ikke op , og ved tredje forsøg på resend sms er maks nået og der skal gå 24 timer!

10. marts 2026