Super service, gode priser. Købte bil hos Ahlgren & Andersen i Ringsted, og blev perfekt hjulpet igennem af salgsrådgiver Dennis Kristensen. Bor på Bornholm, og vi måtte ordne alt det praktiske... Se mere
Jeg har nu kørt en uges tid i min 'nye' bil, Jaguar XF Prestige model 2018, som jeg købte hos Ahlgren & Andersen repræsenteret ved sælger Mazlum Özcan. Under forhandlingerne blev alle spørgsmål... Se mere
Købte bil i Juli som jeg straks efter hjemkost til Jylland opdagede havde et par mindre fejl. Disse kunne laves hos Deres samarbejdspartner i Jylland oplyste de. Han vil selvfølgelig ikke lave dem nu... Se mere
Et kæmpe TAK til Michael fra Taastrup afdelingen. Takket være hans profesionelle hjælp, fik vi erhvervet os vores første bil. Der var super service hele vejen igennem, et fantastisk humør, og en i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tangmosevej 100, 4600, Køge, Danmark
Købte brugt bil d.14 marts 2020 efter et meget behageligt og kompetent møde med Dennis Kristensen. Selv om forsikringen drillede lidt, var Dennis hurtig til at løse problemet.Conni Holz.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg har lige handlet bil hos dem, og har fået en yderst erfaren og kompetent service hele vejen igennem, og fik leveret bilen en dag før aftalt.
Kan klart anbefales. Yasin (sælgeren) har virkelig ydet en god service og jeg blev ringet op efter nogle dage og spurgt om alt var tilfredsstillende ved bilen, det er den slags service der gør at man kun kan anbefale dem.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg forsøgte selv, at sælge min bil på diverse medier uden held og blev kontaktet af Patrick Dam, som tilbød at sælge min bil med garanti og finansiering.
Vi afleverede bilen til Ahlgren og Andersen og var fuldstændig trygge efter en snak med Patrick.
Det tog kun 10 dage at sælge min bil.
Det kan varmt anbefales 😃👍
Det er et fantastisk koncept og lige hvad jeg efterlyste... Tusind tak Patrick

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Et lille bump på vejen i forhold til det aftalte men topkarakter til Yasin for at løse det og generelt udvise stor service.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg har været kunde hos Ahlgren og Andersen mere end et år og har været rigtig tilfreds. Først underskrev vi en ét-årig leasing aftale med kampagne-tilbud for et år. Det gik godt og vi var glade brugere af en audi A3 i ét år. Næste år satte de priserne op for vores aftale. Det skriver jeg fordi nogen godt kunne blive lidt sure over det, men det var jo faktisk et kampagnetilbud vi fik oprindeligt. Fordi de satte priserne op, valgte vi så i stedet at købe den bil vi havde leaset. Det gik også fortrineligt og jeg synes Ahlgren og Andersen's sælger hele vejen i gennem var ærlig og redelig, og prisen virkede også god og konkurrencedygtig med hvad man kunne finde hos andre steder.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg har d. 6/3 købt en brugt bil i firmaet, formidlet af Yasin Øksum. Hele forløbet var særdeles tilfredsstillende. Jason Øksum er en meget nærværende og behagelig salgsrådgiver.
Reklamation over en manglende radioantenne fungerede fint, efter 2 timer var jeg kontaktet for at aftale tid og sted for montering af en ny.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg blev kontaktet af Patrick Dam, da jeg havde min bil til salg på Bilbasen. Lidt skeptisk lod jeg mig overtale til salgskonceptet via A&A. En uge og bilen var solgt. SUPER god service, ÆRLIG og REEL behandling og hurtig afregning. Kan kun give de bedste anbefalinger til Patrick og A&A.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Har lige hentet min BMW Z4 i dag og stor tak til Oliver hos/og Ahlgren & Andersen.
Super, super positiv oplevelse fra start til slut.
Fin og personlig dialog under salget og der var fint styr på at få bilen klargjort/serviceret inden afhentning.
Da jeg ved købet så at den havde vinterdæk og kedelige alufælge på aftalte vi, at der i stedet ville komme brugte sommerdæk og alufælge på. Da jeg for god ordens skyld skulle se disse nogle få dage inden afhentning fik jeg den tilbagemelding, at de ikke kunne finde noget fornuftigt brugt, så i stedet havde den fået helt nye (flotte) fælge og dæk - Uden meromkostning for mig :-)
Så tak for en god oplevelse - Og jeg kan helt sikkert anbefale Ahlgren & Andersen!

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg har været fuldt ud tilfreds med
Ahlgren og Andersen ved salget af min polo i efteråret 2019. De er enormt venlige og servicemindede og holder alt, hvad de lover. Jeg fik solgt min bil på en måned og fik den pris, de havde forventet. De sørger for det hele. Tror ikke, jeg kunne have været mere tilfreds- også derfor den her trustpilotanmeldelse. Jeg vil helt klart anbefale dem, hvis man skal have solgt sin bil.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Hurtig levering og fantastisk service!
Min bil stod af i sidste uge, og det skulle derfor gå rigtig hurtigt med at få fat i en ny. Og det må man sige det gjorde! Jeg skrev til Patrick Dam tirsdag, og 50 timer efter stod der en fin og klargjort bil til mig i Taastrup!
Helt igennem fantastisk og hurtig service, fra Patrick der forstod mit behov! Hurtig er smertefri process må man sige! Han og Ahlgren & Andersen får min fineste anbefaling!

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Min kæreste og jeg har længe været på udkig efter en bil til vores familie. Efter flere forgæves besøg hos forskellige bilforhandlere rundt omkring i Københavns området, blev vi mødt af en åben, dygtig og kompetent bilsælger Oliver Bjerregaard hos Ahelgren & Andersen i Taastrup. Han forstod vores behov og klædte os i en Mercedes C200d. Vi var dog ikke helt klar på bilens hvid farve, men vi fik et godt tilbud og slog til på dagen.
Vi havde aftalt en dato for afhentning af bilen, som dog desværre blev aflyst to timer inden, grundet en registrerings afgift der ikke var klar. Ærgerligt, da vi havde planlagt derefter. Men vi fik dog fyldt tanken på bilen helt op på Olivers regning, som kompensation og kunne afhente bilen dagen efter. Alt godt, vi er super glade for bilen og vil til hver en tid anbefale Oliver og Ahlgren & Andersen til andre bilkøbere der ønsker god service og flotte biler til gode priser.
/ Kasper Hansen

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg har købt bil af Lars Pedersen i Køge-afdelingen, og det har været en god oplevelse, selvom det gjorde situationen lidt besværlig, at jeg bor i Vestjylland. Der har været tydelig og tillidsvækkende kommunikation hele vejen igennem, og alle aftaler er blevet holdt. God pris og lækker bil, som blev afleveret i flot stand.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Købte min bil hos Ahlgren & Andersen i Ringsted hos sælger Michael West hvor alt var i tip top fra start til slutsedlen var underskrevet.
Efterfølgende under garantien skete der desværre en teknisk fejl på bilen hvorefter jeg kontaktede Michael pr mail som på under 24 timer satte mig i forbindelse med værkstedet og fejlen blev derefter rettet - super hurtig og god service fra A-Z så forsæt endelig med det.
Mvh Steffen P.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Super service, gode priser.
Bor på Bornholm, og vi måtte ordne alt det praktiske via tlf og mail, men takket været Dennis, forløb hele processen smertefrit, sikkert og hurtigt😊
Flot klargjort bil, og god fornemmelse hele vejen igennem.
Også en stor tak til Yasin, som stod for overlevering af bilen, da Dennis havde en velfortjent fridag😊👍🏻 Flink og behagelig fyr, som lige satte prikken over I’et👊🏻

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg kørte for en uge siden ud fra A&A i Ringsted i min nye (brugte) Audi A1. Glad og tilfreds efter et hurtigt forløb, hvor servicen var i top og informationsniveauet ligeså. Yasin var smilende og behagelig, og jeg følte mig virkelig godt behandlet - blev hentet på Ringsted st. og Yasin kom endda over på tankstationen og hjalp mig (efter jeg var kørt fra A&A) - drilsk benzindæksel.
Efterfølgende har Yasin fulgt op på, om bilen kører, som den skal (det gør den :-))
Dæktrykket drillede mig lidt, men der kørte jeg til A&A i Taastrup (da det er tættere på min bolig), og her fik jeg også super fin service.
Kan kun anbefale at bruge A&A.
Bh.
Katja

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg har netop afhentet min nye Mercedes hos Ahlgren og Andersen biler i Taastrup. Oliver som har stået for salget, har været super professionel, og uden at pushe et salg igennem.
Rigtig god oplevelse hele vejen.
- Ikke sidste gang jeg har handlet her.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Vi har købt bil hos a&a i Køge, super god service og rådgivning af Lars Pedersen. Kan varmt anbefale dem.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Vi havde vores bil til salg på Bilbasen og efter nogle eller faktisk en del suspekte henvendelser, blev jeg kontaktet af Dennis Kristensen fra Ahlgren & Andersen i Køge. De ville gerne sælge vores bil via deres mægler service
Jeg var lidt skeptisk, indtil jeg havde talt med Dennis og vi havde overladt vores bil til dem. Det virkede super professionelt, hvor de ville stå for alt salgsarbejdet og selve handlen.
Det tog godt nok lidt længere tid end de gennemsnitlige 28 dage som de reklamere med, men det afhænger helt sikkert at biltype, årstid og pris på det man vil sælge. For os gik der nok det dobbelte men det var alle pengene værd.
Noget af det bedste var at vi fik meget mere for bilen end hvis vi havde valgt at sælge den til en forhandler og så slap vi for alt besværet med kontrakter, omregistrering og alt det papirarbejde som er nødvendigt ved et salg.
Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af deres service og lige være lidt tålmodig, så er jeg sikker på at du ikke bliver skuffet. Vi har haft en rigtig god oplevelse og vil vælge den samme løsning igen, med den næste bil, hvis ikke den indgå i en byttehandel om en ny bil

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Jeg har forsøgt at sælge min bil gennem Ahlgren & Andersens mæglerkoncept. Et lovende koncept, der potentielt kan give en højere salgspris. Kort tid efter at jeg havde lagt en annonce på Bilbasen, blev jeg kontaktet af dem. Jeg synes, det lød interessant, og vi fik hurtigt indgået en kontrakt på 30 dage, hvor A&A forpligtede sig til at gøre sit for at sælge min bil til en favorabel pris. I mellemtiden måtte jeg ikke sælge bilen til anden side selv.
I løbet af de 30 dage kom der én henvendelse på bilen. Desværre blev den ikke solgt. Da de 30 dage var gået, havde jeg forventet, at A&A ville tage kontakt igen for at indgå en ny aftale. Men det skete ikke. I stedet måtte jeg opsøge dem. De var interesserede i at indgå en ny kontrakt, men ville vende tilbage med en pris. Desuden krævede jeg bilen fjernet fra Bilbasen indtil jeg hørte fra dem igen. De henvendte sig aldrig igen og bilen blev ikke fjernet.
Flere gange under forløbet kontaktede jeg dem med henblik på at tilpasse ting i annoncen (forkerte oplysninger om bilen indtastet) eller blot for at få flere informationer om deres indsats for at sælge min bil. Når man skriver under på, at man ikke må sælge sin egen bil, må man forvente, at der bliver lagt en gedigen indsats for at de får solgt ens bil. Men al dialog med A&A har været karakteriseret af at blive lovet, at de vender tilbage, men det gør de aldrig. De tager kun imod halvdelen af ens henvendelser på mail og generelt føler man sig ikke i trygge hænder.
Flere gange har jeg fået undskyldningen, at det er et nyt koncept, og derefter blevet lovet at de nok skal følge op på eventuelle forespørgsler. Men hver gang er jeg blevet glemt igen. Nyt koncept eller ej kan det ikke være svært at følge op på en henvendelse. Dumt, når man umiddelbart har et lovende koncept...

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Mazlum Ozcan var både behagelig, tydelig og saglig, da han solgte mig en C4 seduction med en del km på tælleren. Intet oversalg, men alligevel til at at handle med. Både før og efter har jeg ikke været i stand til at finde en billigere bil af samme model, årgang og km. Alt fungerer som det skal. Jeg vil klart anbefale andre at handle her.
Venlig hilsen Jørgen