Super service, gode priser. Købte bil hos Ahlgren & Andersen i Ringsted, og blev perfekt hjulpet igennem af salgsrådgiver Dennis Kristensen. Bor på Bornholm, og vi måtte ordne alt det praktiske... Se mere
Jeg har nu kørt en uges tid i min 'nye' bil, Jaguar XF Prestige model 2018, som jeg købte hos Ahlgren & Andersen repræsenteret ved sælger Mazlum Özcan. Under forhandlingerne blev alle spørgsmål... Se mere
Købte bil i Juli som jeg straks efter hjemkost til Jylland opdagede havde et par mindre fejl. Disse kunne laves hos Deres samarbejdspartner i Jylland oplyste de. Han vil selvfølgelig ikke lave dem nu... Se mere
Et kæmpe TAK til Michael fra Taastrup afdelingen. Takket være hans profesionelle hjælp, fik vi erhvervet os vores første bil. Der var super service hele vejen igennem, et fantastisk humør, og en i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tangmosevej 100, 4600, Køge, Danmark
Køb af Ford Kuga. Det var en god oplevelse at handler hos dem. Har fået en super god service. Vi blev betjent af Mazlum Özcan, som har været fantastisk hele vejen igennem. Kan kun anbefalde andre at købe bil der.
det var rigtigt rar at forhandler med ahlgren & andersen. de virke simpelhen flink og ærligt. især Madslum. det er små ting der skal laves. højre alufælge som er riset, jeg vil gerne få lavet, en aftale.
som sagt af Mazlum vi jeg gerne kommer forbi på fredag
mvh. Farah
Vi har lige købt den flotteste BMW 118d
Hos Ahlgren&Andersen. Vi blev betjent af Christoffer som har været helt fantastisk hele vejen igennem! Jeg kan klart anbefalede andre og købe bil her! :)
jeres hjemmeside er totalt ubrugelig. Der popper hele tiden billed ned foran bilerne med vurdering af din bil

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Fik en god bil. God service og reklamation af småfejl var ingen problem. Lånebil inkluderet.
God handel 😎
Meget positiv oplevelse. Handlet i Køge. Grundig kompetent vejledning, godt humør og god service hele vejen rundt. Kan kun anbefale dette sted.
Fremragende service fra sælger Oliver ... Som mega dygtig til kunde service
Det har været en helt igennem fremragende oplevelse at handle bil med Oliver Bjerregaard hos Ahlgren & Andersen i Køge. Sin unge alder til trods har han hele vejen igennem optrådt venligt og professionelt.
Alt det tekniske omkring selve bilen vi købte er - som en helt naturlig selvfølge - bare i orden, fra syn og service til kosmetisk klargøring. Værksted og back-office skal også have stor anerkendelse for deres arbejde!
Vi ankom i vores gamle bil, som egentligt ikke skulle indgå i handlen, men da vi i sidste øjeblik ombestemte os, tog Oliver effektivt hånd om det også, og tog imod bilen, selvom den pga alder og km stand er lige til skrothandleren. God service er når man får det man forventer - fremragende service er når man får mere end forventet og Oliver leverede i sandhed fremragende service!
Meget fin og professionel service fra sælger Mazlum Özcan. Alle aftaler, og tider blev overholdt, og er super glad for min nye bil. Bliver ikke sidste gang jeg handler her!
Tak til Christoffer fra Køgeafdelingen for en god oplevelse i forbindelse med udskiftning af vores gamle trofaste Audi A6.
Nu holder der en smuk Alfa Romeo Giulietta til en attraktiv pris i vores indkørsel. Fra vores første telefoniske henvendelse har Christoffer været imødekommende, personlig og serviceminded.
Da det efter handelen viste sig, at Giuliettaens manuelle låsesystem ikke fungerede, sørgede Christoffer for, at vi blev ringet op fra værkstedet i Taastrup. Her fik vi en venlig betjening, og låsen er blevet udskiftet uden beregning, så hele systemet nu fungerer perfekt.
Vi er meget tilfredse med både bil og forløb.
Jeg er meget tilfreds med mit køb af nyere brugt bil fra Ahlgren & Andersen, Processen var nem, Daniel Djurhuus der var min salgsrådgiver var ordentlig, nærværende og fair. Jeg fik en fornuftig pris på den bil jeg havde i forvejen og hele processen flød fint.
Jeg fik vente en uge på at bilen skulle blive færdiggjort, men det var også midt i sommerferien og handler nok mest om at jeg er et utålmodigt menneske :D og så ringede Daniel op to uger efter købet og spurgte om jeg var glad og hvis alt var godt med bilen.
Det er tjekket og det kan jeg lide.
Dejlig oplevelse i Køge. Mazlum gjorde et fornemt stykke arbejde! Kan klart anbefales.. Det hele kørte ligeså smurt, som den bil jeg fik med hjem
Super god service og ganske fornuftige priser.
Vi købte en ford focus, her i sommers hos Ahlgren og Andersen Køge. Det var nemt og enkelt, hurtig mulighed for prøvekørsel, hurtig handel, og hurtig levering. Vi ville have sat træk på + bilen blev nysynet, ny serviceret og det hele, på en lille uge. Vi forhandle med Mazlum, som var god til at følge op på tingene og meget hjælpsom.
Vi 100% tilfredse med vores køb og behandling. Alt er gået nemt og godt.
Har købt en bil og der hvor jeg kørte hjem gik den i stykker. Ringer til dem og de siger de vil ringe tilbage nu er der gået en uge og jeg har ikke hørt noget. Lige nu holder bilen på værksted og en defekte starter og en defekte torbo og et ledningsnet man ikke kan bruge til noget efter der har været rotter i motoren. Køb ikke jeres biler der.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Har købt bil hos dem i marts måned og er virkelig glad for den. En dejlig bil for en virkelig god pris. Alt fungerer som det skal.
Blev behandlet af Mazlum Özkan - professionelt handling i alt. Kan godt anbefale ham.
Meget hjælpsom, kommer med gode råd, har svar til alle spørgmål og er dygtig til at finde kompromis. Hjælper med at finde den bedste til hver en kunde.
Tak for det!✨
Har lige købt en Peugeot 2008 hos Ahlgren & Andersen hos sælger Michael Wahl, som var flink og hjælpsom med salg af den gamle bil, samt køb af ny, har ikke noget at klage over. Da vi skulle hente vores “ nye bil” havde vi aftalt kl. 14.00, Michael ringede og fortalte at han havde konstateret at bagdækkene var slidte og skulle derfor skiftes så vi skulle lige vente 2 timer med at hente bilen med nye dæk. Jeg havde ikke selv set at de var slidte, havde kun set på forhjulene. Da vi kom hjem syntes vi at bagsmækken var lidt tung at løfte, så jeg ringede til Michael som straks fik lavet en aftale så jeg kunne få de 2 dæmpere skiftet. Bilen var klargjort, vasket og renset så den stod flot og ren. Dejlig bil og god service fra Ahlgren & Andersen og sælger Michael, så vi har ikke fortrudt at vi købte bil hos dem.
Lad jer ikke lokke af de tilsyneladende gode anmeldelser her på siden og de flotte ord på deres egen hjemmeside.
Sælgerne hos Ahlgren & Andersen er ikke bange for direkte at lyve overfor købere for at sikre et salg. Desuden virker anmeldelserne her på siden foruroligende ensartede i ord og udtryk.
Dette er vores 6. bilhandel ved forhandler og første gang at vi direkte er blevet løjet for og snydt.
Vi var på udkig efter en brugt VW Polo og fandt en 1 år gammel Polo hos Ahlgren & Andersen, Taastrup.
1) Efter endt køretur påpegede vi at der var et hul i bagsædet der kunne stamme fra en cigaret og at bilen lugtede indvendigt. Vi spørger derfor om der er røget i bilen. Sælger Michael Wahl svarer at hullet ikke kan stamme fra en cigaret, samt at der ikke har været røget i bilen og at lugten blot skyldes at den har stået stille et stykke tid. Vi godtager denne forklaring, idet sælger må formodes at have større kendskab til biler generelt og den specifikke bil end os som købere.
Efter modtagelse af bilen lægger vi mærke til at den lugter kraftigt parfumeret indvendigt, men regner med at dette blot stammer fra rengøring af bilen.
Efter et stykke tid er denne parfumerede lugt forsvundet og nu lugter bilen i stedet kraftigt af cigaretrøg. Det er således klart at den parfumerede lugt har været tilføjet i forbindelse med levering af bilen for at skjule at der har været røget i bilen.
Ahlgren & Andersen har altså solgt os en bil som der har været røget i, selvom vi specifikt spurgte ind til om der havde været røget i den, hvilket sælger Michael Wahl svarede afvisende til.
Ahlgren & Andersen tilbyder efterfølgende rigtigt nok at vi kan sende det forbi en klargøringsfirma, som vil tjekke bilen. Efter 15 minutters kørsel med klimaanlægget på fuld knald er der rigtigt nok kun beskeden lugt, men når bilen har stået en dag i solen, er man slet ikke i tvivl om at der har været røget i den. Der er en meget kraftig og ubehagelig lugt at gammel røg.
2) I forbindelse med den planlagte overlevering af bilen, påpeger vi at bilen har udvendige ridser som vi ikke kunne se i forbindelse med prøvekørslen, idet bilen på det tidspunkt var meget beskidt af støv og pollen. Vi påpeger også at der er mange hvide pletter på fronthjelm, forkofanger og forskærme. Sælger Michael Wahl svarer at disse pletter blot er rester af poleringsmidlet brugt af deres værksted og at disse rester vil forsvinde ved første vask af bilen. Vi godtager også denne forklaring, idet sælger må formodes at have større kendskab til biler generelt og den specifikke bil end os som købere. Det viser sig dog at der ikke var tale om poleringsmiddel, men derimod stenslag, ca. 50 i alt, hvilket er højest usædvanligt antal for en 1 år gammel bil.
Den eneste måde at udbedre disse stenslag er ved en omlakering af nævnte dele.
Vi aftaler også at de skal udføre en ”grundig polering”, som skulle fjerne ovennævnte ridser. Deres polering gjorde, hvis den overhovedet er udført, ingen forskel og vi måtte således have bilen til en professionel autopolerer for at afhjælpe dette.
Ahlgren & Andersen vil sikkert svare med en lang forklaring om at bilen var i samme stand da vi først prøvede den, hvilket i og for sig er korrekt, da den var meget beskidt ved prøvekørslen. Men man kan ikke forvente at købere skal kunne se hvad der gemmer sig bag støv og pollen. I stedet burde sælger være ærlig og sige at den var i dårlig stand for en 1 år gammel bil. Enhver der ser bilen i dag, vil straks sige at den ser meget skidt ud for en bil der har kørt 30.000 km, og ikke, som Rasmus Hansen påstår, det modsatte.
3) Bilen skulle ifølge købsaftalen leveres ”kosmetisk klargjort”. Efter levering kunne vi dog konstatere at undervogn og motorrum er møgbeskidt og således ikke har været vasket/rengjort.
4)Alt i alt må vi på de kraftigste advare mod at handle ved Ahlgren & Andersen, idet vi har oplevet at sælgerne direkte lyver for deres kunder og at bilen ikke blev leveret i den aftalte stand.
Rasmus Hansens påstand om at vi skulle have fortrudt at have købt en brugt VW Polo må vi på det kraftigste tilbagevise. Det er endda ret groft at anklage kunder for noget sådant blot fordi man får en dårlig anmeldelse. Det vi har fortrudt er at vi stolede på Ahlgren & Andersens påstande vedrørende rygning og stenslag og at vi ikke tjekkede om motorrum og bund var rengjort, som krævet af købsaftalen. Med andre ord fortryder vi at vi lod os snyde af Ahlgren & Andersens sælgere. Men den kloge narer jo som bekendt den mindre kloge...Det er derfor vi vil advare andre mod at handle hos Ahlgren & Andersen.

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen
Ahlgren & Andersen i Køge levede 100% op til forventningerne da vi havde brug for en nyere, større og sjovere bil. Udvalget er stort og servicen i top. Her bliver man taget seriøst og der er en løsning til alle behov. Vi fik udover den bedste pris på marked også den behageligste service og behandling af personalet, hvor de tager sig tid til en og sørger for alt detaljer omkring bilen og finansieringen er på plads. Vi følte os tryg og tilpas lige fra da vi tog kontakt over telefon, besøgte butikken for en prøvetur, fik handlet og til vi hentede bilen ugen efter, hvor den var blevet klargjort til mindste detalje. Vi kommer helt sikkert igen næste gang der skal handels nyt, samt familie og venner vil blive henvist hertil. Sælgeren Mazlum skal have stor ros for den gode indsats og betjening hele vejen igennem.
Manglede desperat en bil der kunne trække vores campingvogn, da jeg solgte den vi havde lige inden pinseferien. Fik fundet en og ringede til Oliver i Køge afdelingen. Da jeg ikke havde tid til at komme forbi, tilbød han straks at køre en tur i den og beskrive den for mig. Alt gik fint. Og han var en medspiller hele vejen. Bilen levede op til forventningerne, der kom en lille fejl på bilen (det sker jo), da vi kørte med den. Men det blev straks rettet efter vi kom tilbage fra ferien. Kan helt sikker anbefale Oliver i Køge afd. han er servicemindet.
Flink og super professionel betjening af Mazlum Özcan ved køb af brugt bil. Højeste anbefaling herfra!