Ahlgren & Andersen  Anmeldelser

3,8

Super service, gode priser. Købte bil hos Ahlgren & Andersen i Ringsted, og blev perfekt hjulpet igennem af salgsrådgiver Dennis Kristensen. Bor på Bornholm, og vi måtte ordne alt det praktiske... Se mere

Jeg har nu kørt en uges tid i min 'nye' bil, Jaguar XF Prestige model 2018, som jeg købte hos Ahlgren & Andersen repræsenteret ved sælger Mazlum Özcan. Under forhandlingerne blev alle spørgsmål... Se mere

Købte bil i Juli som jeg straks efter hjemkost til Jylland opdagede havde et par mindre fejl. Disse kunne laves hos Deres samarbejdspartner i Jylland oplyste de. Han vil selvfølgelig ikke lave dem nu... Se mere

Et kæmpe TAK til Michael fra Taastrup afdelingen. Takket være hans profesionelle hjælp, fik vi erhvervet os vores første bil. Der var super service hele vejen igennem, et fantastisk humør, og en i... Se mere

1. Bilforhandler

Om Ahlgren & Andersen

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Ahlgren & Andersen, sælger vi biler til Danmarks billigste priser og har altid mere end 300 biler på lager, fordelt på vores tre afdelinger. Hos os kan du købe, sælge, lease eller korttidsleje en bil. Vores team hjælper med at finde den løsning, der passer dig bedst og står altid klar med gode råd og vejledning. Vores vigtigste opgave er at sikre dig en god og helstøbt handelsoplevelse.

Gennem Santander og AL Finans tilbyder vi attraktive billån både med og uden udbetaling. Vælger du lån uden udbetaling, tilbyder vi en unik lav rente på kun 4,95%.

Kontakt os i Køge, Taastrup eller Ringsted og gør en god handel!

• Danmarks billigste priser
  • Altid mere end 300 biler på lager
  • Vi tager alle biler i bytte
  • 6 måneders fuld garanti og 24 måneders reklamationsret

God

Andre kiggede også på

3,8

Hvor er det usselt af ejeren af firmaet…

Hvor er det usselt af ejeren af firmaet at lade konkursen gå ud over de ansatte som var uviden i processen i stedet for selv at tage ansvar og konsekvenserne, det er ikke rimeligt at det skal gå ud over medarbejderne. Føj 😠

16. august 2020

Svindelforetagende

Jeg har købt en ny bil hos Ahlgren og Andersen, men slutsedlen var dårligt underskrevet så var virksomheden under afvikling, hvilket betyder at alle reparationer (aftalt ifm købet) og garantiforpligtelser bortfalder. Det er simpelthen uærligt og uvederhæftigt, men såfremt ledelse og sælger vidste eller burde vide at selskabet var under likvidation så er det strafbart, da det i denne situation ikke er muligt at indfri sin garantiforpligtelse m.v. Det er et svindelforetagende!!!!!!!

14. august 2020

Købte beklageligvis bil i Juli hos Dem

Disse kunne laves hos Deres samarbejdspartner i Jylland oplyste de. Han vil selvfølgelig ikke lave dem nu uden at være sikker på sin betaling. Så her står man så med defekt bluetooth modu,l sprunget højtaler og en manglende ekstranøgle som de sagde lå i Deres anden afdeling. ( De var nok bare løgn )

11. august 2020

På tros af utallige mails og…

På tros af utallige mails og opringninger svare de ikke og da butikken er tømt og alle bilerne er væk må firmaet i Køge være lukket. Om det også er gældende for Tåstrup og Ringsted ved jeg ikke men der bliver ikke svaret på telefon

11. august 2020

Ahlgren & Andersen konkurs?

Jeg købte en E350 fra dem for halvandet måned siden, bilen kører fint men der manglede at blive lavet blindvinkel assistent da den ikke virkede. Jeg har prøvet at ringe til dem for 2 uger siden der fik jeg at vide at jeg skulle kontakte et værksted hvor de får lavet bilerne og værkstedet sagde at A&A ikke har godkendt tilbudet endnu. Efterfølgende har jeg ringet til dem hver dag men de ikke taget telefonen og i dag er deres tlf ophørt med at eksistere og jeg har hørtat de højt sandsynligt er gået konkurs! Så, jeg sidder tilbage med en bil som jeg har betalt fuld pris for men bilen er ikke er helt som den skal være. Ved ikke om hvordan jeg juridsk er stillet, det må jeg finde ud af? Surt for mig hvis jeg selv skal betale for det:-(

7. august 2020

Firmaet er gået konkurs og lukket alle…

Facebook gruppe om deres konkurs, garanti og eventuelt svindel.
Søg: Ahlgren og Andersen konkurs fusk lukket

Anmod gruppen hvis du har købt bil indenfor 6 måneder!!

Firmaet er gået konkurs og lukket alle forretninger.
Der er ingen som er til at få fat i og vi er flere som nu står uden garanti, usolgte biler, købte biler og ubesvarede opkald..
Butikkerne er tømte og alt er væk!

4. august 2020

Konkurs

Efter at have købt en bil af dem for en mdr siden, har der været problemer med koblingen. De har opholdt mig med en masse snak og nu er de gået konkurs. Fedt !

3. august 2020

SVINDLER FIRMA

Snakkede med en sælger om at de ville sælge min bil, og at den ville blive annonceret mange steder på nettet Blandt andet DBA og Facebook OSV. og der ville blive taget nogle gode billeder af den.
HA HA for det første så havde de kuperet en tekst fra en anden bil hvor der stod at kofanger sad løs og skulle skrues fast, sprinter beholder var der hul i. Og billederne var ikke ret pæne, og så blev den kun sat ind på bilbasen og ikke andre steder som lovet, ikke på deres egen hjemmeside var den at finde. Da jeg kom med bilen var den ny vasket og stod som en ny bil. Så efter 2 mdr. blev jeg ringet op en Tirsdag at de ville levere bilen tilbage da de lukkede afdelingen i Ringsted hvor bilen stod.
Og jeg fik at vide at bilen ville komme tilbage til mig senest 3 dage efter om Fredagen. Der kom ingen bil som aftalt, og jeg kunne ikke få fat i dem, jeg prøvede flere gange at ringe til dem men nej ingen kontakt.
Så Lørdag ringede jeg til Køge afdelingen og spurte om de viste hvor min bil var henne, de anede ikke hvor den var henne. Bilen kom først 12 dage efter og den var lkke ret pæn den var så støvet over alt og overskidt af måger på fronten og på forskærm og bagskærm og ikke nok med det, hele bagagerummet var fyldt med vand og hele batterikassen var også fyldt med vand PGA. bagklappen ikke var lukket den stod åben. Jeg har taget billeder af det hele både før og efter.
SÅ PAS PÅ DET FIRMA DE ER OG BLIVER NOGLE SVINDLER OG DE ØDELÆGGER JERES BILER.

15. juli 2020

Super Service ved af køb af bil

Vi var oppe hos Ahlgren & Andersen i Ringsted og kigge på en bil, som vi var ude at prøve køre, og da vi havde prøvet var vi enige om at den var den bil vi gerne vil have. Så vi tog fat i Dennis Kristensen og han hjalp os igennem bilhandel med stor ekspertise.

Kan kun anbefale at handle ved Ahlgren & Andersen i Ringsted

Mvh

Linda & René

21. juni 2020

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse af, at købe bil af Kenneth fra Køge afd.
Rigtig god service og meget hurtig levering, prisen var rigtig god sammenlignet med andre forhandlere.
Vil klart handle her igen.

Tak for handlen, vi er meget glade for vores nye bil.

Kim

8. juni 2020

PAS PÅ

Havde en god oplevelse hos både Ahlgren og Andersen samt AU2Vest men den er desværre gjort til skamme
Købte bil hos Ahlgren og Andersen i aug 2018 og i okt 2018 koblingen begyndte at drille og bilen manglede olie.
Her blev hurtig taget en beslutning om st bilen skulle have en anden motor (december 2018)
Efter kort tid begyndte koblingen igen at drillen og og motor manglede olie.
Endnu engang en anden motor (decemeber 2019).
Jeg bad om at få papirer på den motor der blev lagt i både 1. og 2. anden gang og har ikke kunne få dem udleveret da de det er en garantisag men en kopi burde være muligt
I Januar 2020 gik koblingen i stykker og jeg kontakter værksted og nu er koblingen på min regning.
Jeg har haft kontakt til 2 mekaniker som på ingen måde forstår denne sag, begge gange har jeg gjort opmærksom på at koblingen var underlig men det var bare motoren
Så handler du her så gør dig selv den gode gerning at have meldt dig ind i FDM for det kan blive en dyr oplevelse.
Jeg har ikke forstand på biler men det har de heller ikke hos Ahlgren og Andersen samt AU2Vest, men jeg troede på dem

19. maj 2020

Et par uheldig oplevelser

Et par uheldig oplevelser
Vi købte i starten af februar en Kia optima som ellers er en fin bil.
Første ting var lidt lang levering af den i forhold til fejl den kom tilbage med. Da vi fik den skrev bilen med det samme den manglede service det blev der dog regeret på jeg skulle bare selv ligge og bruge tid på at køre den til Køge og hente igen. bor selv i Sandved. klargøringen Var også noget mangl fuld pletter på sæderne og fandt gammel hunde mad under sæderne.
Der blev gjordt opmærksom på at den rystede når den bremsede det blev dog aldrig udbedret så nu har vi selv måtte køre den ud til Kia Næstved får at få renset bag bremser og drejet skæve skiver af

Vi har skrevet mail men intet svar fået endnu desværre

6. maj 2020

Kære Lasse,

Vi beklager den manglende tilbagemelding via mail. Kontakt gerne den afdeling du har købt bilen i.

Bedste hilsner
Teram Ahlgren & Andersen

God oplevelse med bilkøb

Vi havde en enormt god oplevelse ifm. bilkøb. Oliver var en meget behagelig og reel sælger, der hjalp os igennem købet uden slinger i valsen.

26. april 2020

Kære Jakob,

Tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for, at Oliver kunne hjælpe jer.

Brugt Nissan

Købte min brugte Nissan, vi så på den. Havde en god prøvetur. !
gik så og tænkte i en uge. Så kørte vi ned til Dennis Kristensen i Ringsted, som vi havde en god samtale med første gang. Vi tog så en snak om hvad vi gerne ville have rettet, blev enige, og så var den bil solgt til os, Der kom så et par vinter hjul med, og en Dinitrol behandling, til en god pris.
Super behagelig betjening, tak for det.
Hanne og Benny.

14. april 2020

Kære Hanne og Benny,

Mange tak for anmeldelsen.
Vi er rigtig glade for, at Dennis kunne hjælpe jer i mål :)

Vh.
Team Ahlgren & Andersen

Gode priser og hurtig levering

Jeg havde fornøjelsen af at købe brugt bil af Kenneth fra Køge-afdelingen. Prisen var god sammenlignet med andre forhandlere. Desuden fik jeg både god service og meget hurtig levering - dagen efter slutseddelen blev underskrevet. Ville handle her igen.

13. april 2020

Kære Simon,

Mange tak for din anmeldelse. At kunne tilbyde Danmarks billigste priser, er grundstenen i vores forretning. Vi er derfor meget glade for, at fremhæver netop denne faktor.

Helt problemfri handel

Helt problemfri handel, fin information og service fra Lars.
Venlig hilsen Søren

12. april 2020

Hej Søren,

Sikke en dejlig anmeldelse. Mange tak :)

Team Ahlgren & Andersen

God service af Patrick I Taastrup og…

God service af Patrick I Taastrup og klare aftaler ved salg af bil.
nemt og overskueligt. Vil klart handle her igen.
Thomas.

8. april 2020

Hej Tobby,

Mange tak for anmeldelsen :)

Team Ahlgren & Andersen

Dårlig service, løgn løgn løgn...

Dårlig service. Fylder en med løgn for at slippe for omkostningerne.
Hvis du skal købe bil hos ahlgren og Andersen anbefaler jeg højt at alt hvad de siger til jer skal i have på skrift. For ellers får i kniven i ryggen i sidste ende.

1. april 2020

Hej Rene,

Dette er efterhånden en ældre og langtrukken sag.
Vi har udbedret de fejl, der var at finde på din bil. Ford har ydermere været inde over sagen og testet din bil. Altså har to kompetente værksteder behandlet din sag.
Den ”nye” fejl som dukker op, skal testes. Vi skal have sikkerhed for, om der er opstået et nyt problem, eller om det er den gamle fejl der går igen. Vi har tilbudt dig at betale for omkostningerne til denne test, men har intet hørt fra dig? Du har ikke reageret på vores henvendelse.

Vi beklager naturligvis, at du har oplevelsen af, at vi lyver og er faldet dig i ryggen. Dette har aldrig været hensigten. Vi mener tværtimod, at vi har søgt at hjælpe dig ved at udbedre de fejlmeldinger din bil har vist.

Ahlgren & Andersen A/S