Agria Dyreforsikring Anmeldelser 1.529

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 590 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende service og den hurtige sagsbehandling. Mange fremhæver også personalets venlighed, empati og hjælpsomhed, især i svære situationer. Forbrugerne oplever, at virksomheden dækker skader effektivt og giver god rådgivning, hvilket skaber tryghed. Dog er nogle kunder utilfredse med prisudviklingen, da de oplever markante årlige stigninger, som gør forsikringerne dyre over tid. Enkelte har også oplevet længere sagsbehandlingstider eller manglende forhåndsgodkendelse, hvilket har skabt frustration og økonomisk usikkerhed.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver især den hurtige og effektive... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af responstiden. Kunder roser den hurtige sagsbehandling og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Anmeldere fremhæver medarbejdernes venlighed, empati og... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen tvetydig. Mens nogle anmeldere udtrykker tilfredshed med fair priser og dækning, og... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice. Mange fremhæver hurtig og venlig betjening,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har brugt Agria gennem ca. 10 år og altid været godt tilfreds med behandlingen. Mit marsvin gennemgik for nyligt en stor og dyr operation i forbindelse med livmoderbetændelse. Dækningen af sk... Se mere

Vi har nu haft Hundeforsikring hos Agria dyreforsikring i snart 1 år for vores Chow Chow. De tager altid hånd om situationen, især nu hvor vores Chow har været ret uheldig det seneste år… hvilket f... Se mere

Super effektive og fin behandling Tak for det Kan varmt anbefales Bruger direkte afregning i forbindelse Med dyrlæge besøg Så behøver aldrig bekymre mig om En uforudset stor regning... Se mere

Super nemt at anmelde skader. Svar inden for 2 dage og pengene sat lige så hurtigt ind på kontoen. Vi har franske bulldog, så en god dækning uden problemer for et tåleligt månedligt beløb er be... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Kæledyrsforsikringsselskab
  2. nr. 11 af de 16 bedste virksomheder i Forsikringsselskab

Hos Agria Dyreforsikring tilbyder vi fleksible forsikringsløsninger til danske heste, hunde og katte samt andre ”smådyr” som f.eks. kaniner, miniature grise, reptiler og racefugle. Vi er et forsikringsselskab som er specialiseret inden for forsikring af hund, kat og hest. Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Frankrig og England.

4,5

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sundhedsforsikring

Hurtig tilbagemelding og hurtig udbetaling fra sundhedsforsikring

24. februar 2026

Hej Birgitte

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er galde for at høre at du har fået en hurtig afklaring. Vores skadebehandlere knokler for at følge med alle de skadeanmeldelser som vi får ind.

Mvh Patricia, Agria

God kommunikation mellem Agria og mig

God kommunikation mellem Agria og mig. Forstående og god vejledning vedr. behandling af min hund

24. februar 2026

Hej Dorte,

Tak for de fine ord!
Vi gør altid vores bedste for at yde en god service og være der, når uheldet er ude.

Mvh Caroline, Agria.

Jeg har 2 hesteforsikringer og er fuldt…

Jeg har 2 hesteforsikringer og er fuldt ud tilfreds. Dækker forsikringerne ikke, har jeg fået en ordentlig forklaring og iøvrigt har det kun været ved en skade at den ikke dækkede. Alle andre sygdomme, skader er dækket meget tilfredstillende. Fra skaden er anmeldt til pengene er på min nemkonto er der gået max 1 uge

23. februar 2026

Hej Helle,

Hvor sætter vi stor pris på din anmeldelse!
Vi dækker nemlig så godt vi kan og skulle det ske, at m an ikke er dækket ind, så er målet at kunne give en god forklaring så man forstår hvorfor.
Vi er glade for det er lykkes.
Tak for at være en god kunde!

Mvh Caroline, Agria.

tænker udelukkende på at tjene penge

tænker udelukkende på at tjene penge. er ligeglad med vores dyr.

19. februar 2026

Hej Pusle,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er kede af det er din oplevelse af os. Vi er bestemt ikke ligeglade med dyr. Vi er en dyreforsikring, som vægter dyrevelfærd meget højt og donerer hvert år til veterinærmedicinsk forskning gennem en forskningsfond. Fondens midler bruges til at fremme forskning hos dyr indenfor områder som veterinærmedicin, genetik og etologi, men også om dyrenes psykiske, sociale og økonomiske betydning. På denne måde hjælper vi med at udvikle veterinærplejen og forbedre livskvaliteten hos dyrene.

I forhold til dækning, er vi altid nødt til at følge gældende vilkår.
Vi gør vores bedste for at skabe tryghed hos dyr og mennesker.

Mvh Caroline, Agria.

Tilbud der ikke gælder alligevel

Jeg havde forleden en lang, god og positiv snak med en medarbejder fra Agria ift forsikring på mine 3 katte.
På baggrund af en masse spørgsmål om kattenes alder, sygdomshistorik, race mm fik jeg tilsendt et tilbud, hvor prisen pr. kat fremgik. Jeg gennemgik tilbuddet, hvad det dækker og kiggede på min økonomi og nåede frem til at den forsikring på det betingelser kunne jeg godt få plads til i mit budget.
Jeg ringede ind i morges og sagde, at jeg gerne vil oprette forsikringen.
Medarbejderen begyndte så at spørge ind til sygdom igen og sagde at jeg, når jeg havde tegnet forsikringen skulle være opmærksom på at der måske ville være nogle forbehold. At jeg ikke kunne være sikker på at min kat var dækket ind ift. mave/tarmproblemer idet den for nyligt har haft forstoppelse. Jeg er med på at forsikringen ikke dækker et igangværende forløb. Men at jeg ikke er dækket ind fremover hvis min kat får problemer/sygdom igeni mave/tarm, så er det IKKE SIKKERT at forsikringen dækker.
Jeg tænker selvfølgelig at det er et meget misvisende tilbud, I sender ud, når det ikke helt gælder alligevel.
Jeg fik at vide at først når jeg siger ja tak til tilbuddet, vil forbeholdene først blive noteret i den endelige aftale.
Hvordan kan jeg sige ja til et tilbud, som ikke gælder. Til det svarede medarbejderen, at så kunne jeg jo bare sige opsige det inden det træder i kraft.
Det er ikke god stil. Vel?!!
Vi Marie Rom Zinck

20. februar 2026

Hej Marie

Når vi sender tilbud ud er de efter gældende vilkår.
Det er korrekt at vi ikke, som alle andre forsikringsselskaber ikke dækker præeksisterende lidelser.
Det vil kunne give forbehold uanset om det er en tidligere eller igangværende sygdom / skade.

Det vil altid fremgå af forsikringspolicen, om der er kommet et forbehold. Forsikringstager har altid 14 dages fortrydelsesret, fra policen modtages.

Mvh Mette, Agria

Meget nemt og ekstremt god service

Meget nemt og ekstremt god service, da vores engelske bulldog skulle have korsbåndsoperation.
Først professionel, præcis og omsorgsfuld vejledning pr telefon. Og allerede 1,5 døgn efter indsendt prisopgørelse, kom info om udbetaling andet aftalte beløb.

Hej Tina

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplvelse og at det er gået hurtigt med svar på anmeldelsen. Vores skadebehandlere knokler for, at følge med på alle skadeanmeldelserne som vi modtager.

God bedring med den lille hund.

Hurtig behandling af skaden

20. februar 2026

Hej Marie-Louise

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplvelse og at det er gået hurtigt med skadebehandling. Vores skadebehandlere arbejder på højtryk for, at følge med på alle skadeanmeldelserne som vi modtager.

Mvh Mette, Agria

Meget dyr forsikring der stiger meget…

Meget dyr forsikring der stiger meget hvert år jo ældre dyret bliver.
Oveni de 2 gange jeg fik brug for forsikringen har der været ekstra lang sagsbehandlingstid på sagerne.

22. januar 2026

Hej Pia

Årsagen til, at forsikringen stiger pga. alder er fordi skadestatistikken fortæller os, at risikoen for sygdom og skader stiger, fra det år hunden fylder 5 år.
Derfor har vi valgt at lade præmien stige med risikoen fremfor at skulle nedskrive eller fjerne dækning, når hunden bliver ældre. Vi vælger at hæve præmien, da vores fokus er på livslang tryghed for både dyr og mennesker og dermed en god bred dækning hele hundens liv.

Det er korrekt at der i ferie perioder kan være en smule længerer behandlingstid. Vores skadebehandlere knokler for at følge med på alle de skadeanmeldelser vi får.

Hurtig tilbagemelding vedrørende skade

19. februar 2026

Hej Anette

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse og at det har været nemt og hurtigt at lave en skadeanmeldelse.

Direkte skadesrefusion.

Det er meget let at være forsikrings- tager med direkte skadesrefusion til dyrlægen.
Dyrlægen anmelder skaden, det man selv skal gøre er at medbringe forsikrings nummer på dyret . Så klares resten mellem dyrlægen og Agria. Det er let.
Jeg har kun rigtig gode oplevelser med mine forsikrede hunde.

15. februar 2026

Hej Eva.

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse og at det har været nemt og hurtigt at lave en skadeanmeldelse via dyrlægen. Tak for dine fine ord.

God forsikring

Nem og hurtig behandling af Refusion fra dyrlæge regning.

18. februar 2026

Hej Palle.

God oplevelse

Vi har altid haft gode oplevelser med Agria

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at i altid har følt jer tryg her hos Agria.

Mvh Mette, Agria

Jeg er meget glad for jeg valgte Agria…

Jeg er meget glad for jeg valgte Agria til min hund, hurtig betjening ( meget sød tlf betjening )
Og fin dækning, et godt valg af forsikring 😊

2. februar 2026

Hej Christa

Dejligt at du føler dig tryg her hos Agria.

Mvh Mette, Agria

Agria har min fulde anbefaling på…

Agria har min fulde anbefaling på hesteforsikring. Har 5 heste forsikret og i de 3 tilfælde jeg har haft brug for forsikringen er den behandlet hurtigt og professionel uden yderligere spørgsmål. Det har været nemt. Agria har min klare anbefaling.

Hej Lisbeth

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået hurtig hjælp til dine heste når der har været brug for det.

Tak for din anbefaling og ikke mindst de fem flotte stjerner.

ingen dårlige overraskelser

ingen dårlige overraskelser, alt forgår hurtigt og smertefrit, Absolut værd at have på sin side når ens dyr blver sygt.

Hej John

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi bestræber os altid på at yden den bedste kundeservice. Det er dejligt at høre, at du føler dig tryg hos Agria.

Mvh Mette, Agria

Fik en pludselig syg hundehvalp på 5…

Fik en pludselig syg hundehvalp på 5 måneder. der først måtte til egen dyrlæge og så siden på AniCura i Århus.
Der skulle tages hurtig beslutning om CT scanning og jeg skrev til jer inden i havde åbnet for telefonerne og blev ringet op af en medarbejder kort tid efter min mail var sendt. Vi fik vendt problemet og der blev efter kort ventetid sagt ja til scanning. Agria er bestemt ikke de billigste, men det få gange jeg har haft brug for hjælp har der bare været god service.
Så kan kun anbefale at betale lidt mere for at få meget mere,

Hej Flemming

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplvelse. Det er det vi stræber efter både i kundeservice og i vores skadeafdeling. Vi er her nemlig lige præcis for at give jer tryghed i en svær tid.

Tryghed med Agria

Nem skadesanmeldelse. Hurtig skadesrefusion.
Intet bøvl eller dumme overraskelser.
Dejligt man kan opspare en lille bonus, hvis man har været skadesfri året/årene før skade.
Ingen overraskende prisstigninger i tide og utide.
Kort sagt tryghed !

15. februar 2026

Hej Anne.

Vi er her for at give tryghed og det er præcis det du føler. Stort tak for de fine ord.

Mvh Patricia, Agria

En 5 ⭐️ reaktion på min henvendelse til…

En 5 ⭐️ reaktion på min henvendelse til Agria.
Endnu engang har jeg haft en god oplevelse.
Det er let at komme med problemstillingen .. jeg bliver mødt venligt og vedkommende .. det er tydeligt, at Agria er der for kattens skyld .. endnu engang tusind tak ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. februar 2026

Hej Margretha

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplvelse og at du er blevet mødt med en varm og venlig tilgang. Det er det vi stræber efter både i kundeservice og i vores skadeafdeling. Vi er her nemlig lige præcis for at give jer tryghed i en svær tid.

Mvh Patricia, Agria

Som altid hurtig sagsbehandling og en gennemskuelig opgørelse over dækningen

Som altid hurtig sagsbehandling og en gennemskuelig opgørelse

Hej Hanne

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplvelse og at det er gået hurtigt med svar på anmeldelsen. Vores skadebehandlere knokler som gale for at følge med på alle skadeanmeldelserne som vi modtager.

Mvh Patricia, Agria

Hurtig og fair behandling af skade.

Hurtig og fair behandling af skade.

Hej Gitte

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplvelse og at det har været nemt at anmelde skaden. Vores skadebehandlere knokler som gale for at følge med på alle skadeanmeldelserne som vi modtager.