Agria Dyreforsikring Anmeldelser 1.529

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 590 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende service og den hurtige sagsbehandling. Mange fremhæver også personalets venlighed, empati og hjælpsomhed, især i svære situationer. Forbrugerne oplever, at virksomheden dækker skader effektivt og giver god rådgivning, hvilket skaber tryghed. Dog er nogle kunder utilfredse med prisudviklingen, da de oplever markante årlige stigninger, som gør forsikringerne dyre over tid. Enkelte har også oplevet længere sagsbehandlingstider eller manglende forhåndsgodkendelse, hvilket har skabt frustration og økonomisk usikkerhed.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver især den hurtige og effektive... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af responstiden. Kunder roser den hurtige sagsbehandling og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Anmeldere fremhæver medarbejdernes venlighed, empati og... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen tvetydig. Mens nogle anmeldere udtrykker tilfredshed med fair priser og dækning, og... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice. Mange fremhæver hurtig og venlig betjening,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har brugt Agria gennem ca. 10 år og altid været godt tilfreds med behandlingen. Mit marsvin gennemgik for nyligt en stor og dyr operation i forbindelse med livmoderbetændelse. Dækningen af sk... Se mere

Vi har nu haft Hundeforsikring hos Agria dyreforsikring i snart 1 år for vores Chow Chow. De tager altid hånd om situationen, især nu hvor vores Chow har været ret uheldig det seneste år… hvilket f... Se mere

Super effektive og fin behandling Tak for det Kan varmt anbefales Bruger direkte afregning i forbindelse Med dyrlæge besøg Så behøver aldrig bekymre mig om En uforudset stor regning... Se mere

Super nemt at anmelde skader. Svar inden for 2 dage og pengene sat lige så hurtigt ind på kontoen. Vi har franske bulldog, så en god dækning uden problemer for et tåleligt månedligt beløb er be... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Kæledyrsforsikringsselskab
  2. nr. 11 af de 16 bedste virksomheder i Forsikringsselskab

Hos Agria Dyreforsikring tilbyder vi fleksible forsikringsløsninger til danske heste, hunde og katte samt andre ”smådyr” som f.eks. kaniner, miniature grise, reptiler og racefugle. Vi er et forsikringsselskab som er specialiseret inden for forsikring af hund, kat og hest. Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Frankrig og England.

4,5

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det er nemt

Det er nemt, og der er hurtig sagsbehandling og er der tvivlsspørgsmål, er der en venlig og behagelig behagelig

12. februar 2026

Hej Dorthe,

Tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse!
Vi håber at kunne levere samme gode service en anden gang.

Mvh Caroline, Agria.

Hele processen har været nem og hurtig

Hele processen har været nem og hurtig. Jeg havde min kat til dyrelægen fredag. Sendte regningen ind mandag og de svarede dagen efter med lidt ekstra oplysninger, som manglede og torsdag havde jeg en afklaring og pengene på kontoen efter 3 dage. En uge efter dyrelægebesøget.
Fantastisk service.

12. februar 2026

Hej Betina,
Hvor er vi glade for du deler din oplevelse med os!
Vores skadeafdeling knokler for at give en god og hurtig service.
Tak!

Fin og hurtig håndtering

Fin og hurtig håndtering. Dejligt 👍

Hej Helle

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre at du har haft en fin oplvelse og at det har været hurtigt at anmelde skaden. Vores skadebehandlere knokler som gale for at følge med på alle skadeanmeldelserne som vi modtager.

God oplevelse

God oplevelse, nemt og hurtig behandling

Hej Kim

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplvelse og at det har været nemt og hurtigt at anmelde skaden. Vores skadebehandlere knokler som gale for at følge med på alle skadeanmeldelserne som vi modtager.

Mvh Patricia, Agria

Perfekt oplevelse i træls situation

Jeg har været lidt skeptisk og mugget lidt over den høje præmie, nu hvor vores hund aldrig var syg.
Alligevel har jeg beholdt Altid-forsikringen, fordi noget udefinerbart betryggede mig i Agrias tilgang til os som forsikringstagere.

Nu blev vores dejlige hund så alligevel syg hen over weekenden og måtte opereres for urinsten. Og jeg må erkende, at Agria har levet op til enhver forventning. Både med tilgængelig Vet-guide, og med at håndtere den ikke ubetydelige regning efter sådan en omgang. Agria har betalt det dækningsberettigede direkte til dyrlægen, og dermed minimeret “generne” for os som kunder.

Helt klar en 5* oplevelse i denne situation, og vi har kunnet fokusere på hundens rehabilitering efter operationen.

Vi beholder klart vores Altid-forsikring
❤️

Hej Kamilla

Vi er glade for at høre at vi har kunne hjælpe dig og din bedste ven i en svær situation og vi ønsker rigtig god bedring til vovsen.

Tryghed

Jeg er så glad for at have fundet et forsikringsselskab, hvor jeg kan være tryg. Med en hund, der ofte er til dyrlægen, er det vigtigt, at jeg kan regne med forsikringsaftalerne. Og det kan jeg ved Agria.

Hej Tina

Vi er glade for at høre at du føler dig tryg, det er nemlig derfor vi er her. Vi knokler alle for at give jer som kunder den bedste og tryggeste oplevelse.

God og hurtig service

God og hurtig online konsultation af Agrias dyrlæge og dernæst hurtig og effektiv refusion af udgifter til egen dyrlæge. Meget tilfreds!

Hej Pia

Vi er glade for at høre at du har fået en god service og at vores dyrlæger har kunne hjælpe dig godt videre i processen.
Vores skadebehandlere arbejder altid på højtryk for at få behandlet skadeanmeldelserne så hurtigt som muligt.

Mvh Patricia, Agria

Da jeg overtog min King Charles var han…

Da jeg overtog min King Charles var han forsikret i Agria og det valgte jeg heldigvis at beholde, selvom jeg altid har haft mine hunde forsikringer andet sted.
Min hund blev desværre meget syg og skal derfor følges ofte af dyrlægen.
Hver gang jeg har indsendt min dyrlæge regning, har der aldrig været problemer og nogle gange var pengene blevet udbetalt efter få dage.
De har de sødeste medarbejder og de dækker bedre end andre hunde forsikringer.
10 stjerner til dem og jeg føler mig tryg, for de er der altid til at hjælpe.
Kommer aldrig til at bruge andre forsikrings selskaber.

26. januar 2026

Hej Maria,

Wow, tusinde tak for de 10 stjerner!
Vi er så glade for at du deler din oplevelse. Jeg har delt din anmeldelse med hele kontoret.
Tak, tak, tak!

Mvh Caroline, Agria.

Anmeldte en ansvars skade i midten af…

Anmeldte en ansvars skade i midten af december - har rykket for den flere gange. Fik en mail om i manglede skadelidtes mail adresse, da der var et telefon nummer på skadelidte undre det mig i ikke bare ringede og bad om de sidste oplysninger.. igen en forsinkelse af sagsbehandlingen. Tænker I skal se på optimering af jeres skader

16. december 2025

Hej Pernille
Vi beklager, at du oplever en lang behandlingstid. Ansvarssager kan være komplekse, og da de kræver involvering af flere parter, hvor vi er afhængige af deres hjælp, kan sagsbehandlingstiden desværre opleves om længere.
Da vi ikke har mulighed for at følge op på din sag specifikt, beder vi dig kontakte os direkte, og vi kan sørge for at du får en status på din sag. Du kan kontakte os på kundecenter@agria.dk
Mvh. Karina, Agria

Det har været en stor hjælp at have…

Det har været en stor hjælp at have vores gravhund forsikret i Agria bl.a. da hun fik en diskusprolaps. Der var ikke nogen problemer med at få undersøgelser og operation dækket. Det samme med nødvendig medicin og aflivning.
Og altid hurtig afregning.
Så vi har været meget tilfredse med Agria.

20. januar 2026

Hej Annette

Rigtig god dag.

Mvh Mette, Agria

Let kommunikation

Let kommunikation, fair behandling af sager, hurtig tilbage melding. Jeg har været medlem i 9år. Tak for forsikringen for denne gang

6. februar 2026

Hej Lise

Vi er glade for at høre at du har fået en god service og at vi har kunne hjælpe dig godt videre i processen.

Mvh Mette, Agria

Altid hurtig sagsbehandling

Altid hurtig sagsbehandling. Er rigtig glad for mine hunde er forsikret i Agria.

5. februar 2026

Hej Merete
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores sagsbehandling. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og fordi du har valgt os til dine hunde.
Mvh. Karina, Agria

Agrias dyrlæger er kompetente og behagelige

Agrias dyrlæger er altid utroligt hjælpsomme og informative og administrationen er hurtigere end forventet

21. januar 2026

Hej Mette

Mvh Patricia, Agria

Hurtig og nemt at sende sin sag ind og…

Hurtig og nemt at sende sin sag ind og god service.

5. februar 2026

Hej Karina

Vi er glade for at høre at du har fået en god service og at du har haft en nem og hurtig adgang til at sende din skadeanmeldelse ind til os.

Mvh Patricia, Agria

Meget venlig vejledning ifbm proceduren…

Meget venlig vejledning ifbm proceduren ved vores kæledyrs aflivning. Og hurtig ekspedition af refusion. Der gik Max en uge. Meget positivt

4. februar 2026

Hej Hanne

Vi er glade for at høre at du har fået en god service især i en så svær tid som det er når man skal sige farvel til sin bedste ven.

God dag trods alt.

Ok service fra Agria

Ok service fra Agria

Hej Claus

Vi er glade for at høre at du har fået en god service. Vi bestræber os altid efter at give en varm og kyndig behandling af vores kunder.

Hurtig behandling uden vrøvl

Hurtig behandling uden vrøvl, bekymringer kunne koncentreres om hunden👍

Hej Henrik,

Det er lige netop det vi er her for!
At hjælpe i de situationer, der er svære nok i forvejen - hvor er vi glade for det er lykkes.
Vores mission er nemlig, at skabe tryghed for både dyr og mennesker.

Mvh Caroline, Agria.

I bliver dyrere og dyrere og tilbage…

I bliver dyrere og dyrere og tilbage betaler mindre og mindre

Hej Sussi,

Vi er ikke de billigste på markedet, hvilket vi heller ikke prøver at være. Vi går derimod meget op i, at levere de bredeste dækninger.

Forsikringen indeksreguleres hvert år i forhold til den generelle stigning i samfundet og udviklingen vi ser i priserne på dyrlægeregningerne.

Der er desværre fortsat en stigning i udgifterne til dyrlægeydelser fra både klinikker og dyrehospitaler, ligesom vores kunder oftere tager til dyrlægen end tidligere.

Dit dækningsbeløb reguleres også hvert år i forhold til indeks, hvilket giver dig lidt mere at gøre godt med på dyrlægeregningerne. Den faste selvrisiko indeksregueres også, hvilket rigtigt nok giver en lidt større egenbetaling.
Dine vilkår på forsikringerne forringes dog ikke.

God service -

God service -

30. januar 2026

Hej Inger,

Tak for de 5 stjerner!
Vi skal gøre vores bedste for at opretholde den gode service!