Agria Dyreforsikring Anmeldelser 1.529

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 590 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende service og den hurtige sagsbehandling. Mange fremhæver også personalets venlighed, empati og hjælpsomhed, især i svære situationer. Forbrugerne oplever, at virksomheden dækker skader effektivt og giver god rådgivning, hvilket skaber tryghed. Dog er nogle kunder utilfredse med prisudviklingen, da de oplever markante årlige stigninger, som gør forsikringerne dyre over tid. Enkelte har også oplevet længere sagsbehandlingstider eller manglende forhåndsgodkendelse, hvilket har skabt frustration og økonomisk usikkerhed.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver især den hurtige og effektive... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af responstiden. Kunder roser den hurtige sagsbehandling og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Anmeldere fremhæver medarbejdernes venlighed, empati og... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen tvetydig. Mens nogle anmeldere udtrykker tilfredshed med fair priser og dækning, og... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice. Mange fremhæver hurtig og venlig betjening,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har brugt Agria gennem ca. 10 år og altid været godt tilfreds med behandlingen. Mit marsvin gennemgik for nyligt en stor og dyr operation i forbindelse med livmoderbetændelse. Dækningen af sk... Se mere

Vi har nu haft Hundeforsikring hos Agria dyreforsikring i snart 1 år for vores Chow Chow. De tager altid hånd om situationen, især nu hvor vores Chow har været ret uheldig det seneste år… hvilket f... Se mere

Super effektive og fin behandling Tak for det Kan varmt anbefales Bruger direkte afregning i forbindelse Med dyrlæge besøg Så behøver aldrig bekymre mig om En uforudset stor regning... Se mere

Super nemt at anmelde skader. Svar inden for 2 dage og pengene sat lige så hurtigt ind på kontoen. Vi har franske bulldog, så en god dækning uden problemer for et tåleligt månedligt beløb er be... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Kæledyrsforsikringsselskab
  2. nr. 11 af de 16 bedste virksomheder i Forsikringsselskab

Hos Agria Dyreforsikring tilbyder vi fleksible forsikringsløsninger til danske heste, hunde og katte samt andre ”smådyr” som f.eks. kaniner, miniature grise, reptiler og racefugle. Vi er et forsikringsselskab som er specialiseret inden for forsikring af hund, kat og hest. Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Frankrig og England.

4,5

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Skadeanmeldelseshjemmesiden er…

Skadeanmeldelseshjemmesiden er brugervenlig. Hurtig og omsorgsfuld respons samt udbetaling.

Hej J. J.

Tak for de 5 stjerner og for at du deler din gode oplevelse!
Vores skadeafdeling knokler for at give lige netop en hurtig sagsbehandling, som samtidig er omsorgsfuld når det er vores kære dyr der er syge eller kommet til skade.
Vi ved hvor meget de betyder.

Mvh Caroline, Agria.

Jeg har altid haft gode erfaringer med…

Jeg har altid haft gode erfaringer med Agria. Det er nemt at sende info og skadesanmelde og de er hurtige til at behandle sagen.

Hej Vibeke,

Tak for din positive anmeldelse! Hvor er det dejligt, at du altid har haft gode erfaringer med Agria, og at du synes, det er nemt at sende information og anmelde skader. Det betyder meget for os, at du oplever hurtig sagsbehandling.

Tak fordi du deler din oplevelse og for din tillid til os.

Hundeforsikring

Anbefaler 100 % Agria Hundeforsikring. Ingen bøvl. Hurtig respons og penge udbetalt. Har også hesteforsikring. Samme anbefaling.

Hej TM,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme anbefalinger – både af vores hunde- og hesteforsikring! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever hurtig respons og nem udbetaling uden bøvl. Det betyder meget for os, at du føler – dig tryg og godt hjulpet hos Agria.

Hurtig behandling af sygdom

God forsikring, hurtig behandling og den lever op til vores forventninger 👍🏻

8. marts 2026

Hej Peter,

Hvor er det dejligt, at høre vi lever op til jeres forventninger!
Vi håber at kunne være der for jer en anden gang.
Tak fordi du deler jeres oplevelse med os.

Mvh Caroline, Agria.

Hurtig og god respons på min skade…

Hurtig og god respons på min skade anmeldelse

8. marts 2026

Hej Bente,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for du har fået god behandling på din skade anmeldelse.

Mvh Caroline, Agria.

Kunne jeg give nul stjerner så gjorde…

Kunne jeg give nul stjerner så gjorde jeg dette!
Min staffy er fra 2014
Hun blev forsikret ved agria fra hvalp af.
Da hun blev ca 1 1/2 år gammel fik hun noget allergi.
Agria dækket fint dette. I starten.
Men....... da hun blev 6 år gammel, melder agria pludselig ud at de ikke dækker allergi mere ved specifikke racer, bla min race.
Men selv om jeg var i forsikringsselskabet og var dækket ind, inden sygdommen indtraf, så vælger agria allegevel og sige til mig som eksisterende kunde, at de dækker ikke for min staffy mere.
Nu flere år senere, har jeg stadig store problemer med og få agria til og dække diverse ting, de egentlig burde dække.
Har netop fået opereret min hund til 17.000 kr, og agria dækket ikke de ting der egentligt hører under den behandling der var igang
Desuden er det noget forbandet svineri, at melde ud til eksisterende kunder de ikke vil dække mere, fordi det koster agria dyrt med de specifikke racer.
Havde det været gjort ordentligt, så havde de dækket ved os eksisterende kunder, og så nye kunder kunne så blive informeret om de ikke kan blive dækket.
Men desværre laver agria denne svinestreg.
Mit råd til dyre ejer.
Hold jer langt væk fra agria!

10. marts 2026

Hej Henriette

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

I forbindelse med ændringen omkring dækning af hud, ører og allergi for visse racer, herunder staffordshire bull terrier, blev alle berørte kunder varslet individuelt før ændringen i 2021. Baggrunden for ændringen var, at vi oplevede mange udgifter på disse områder for specifikke racer, hvilket påvirkede forsikringsordningen for alle racer uforholdsmæssigt.

Vi dækker behandlinger og sygdomme, der er omfattet af din forsikring jf. vilkårene. Vi kan se, at du nævner en operation, hvor du ikke mener, at dækningen har været tilstrækkelig. Hvis du ønsker en konkret gennemgang af din sag, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan se på, om der er noget, vi kan hjælpe med.

Vi sætter pris på din feedback og vil meget gerne gennemgå din skade med dig.

Med venlig hilsen Helle, Agria

Go behandling af agria

Jeg har skulle bruge Agria hunde forsikring 3 gange inden for 2 årig der har intet været, de har sammen med min dyrlæge ordnet det hele. Og de gange jeg har ringet har jeg fået svar på mine spørgsmål og blevet super godt behandlet

9. marts 2026

Hej Karina

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre at vi har hjulpet dig og din hund. Vi bestræber os altid på, at give en god service. Vores skadebehandlere knokler for at kunne følge med alle skadeanmeldelserne.

Mvh Mette, Agria

Super god service og vejledning hvis der er noget som er “svært” at forstå😊👍🏻

9. marts 2026

Hej Lonnie

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros og ikke mindst de flotte fem stjerner.

Lever op til forsikringsaftalen

Lever op til forsikringsaftalen og hurtig behandling af sagen samt udbetaling.

6. marts 2026

Hej Line,

Tak fordi Du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros og ikke mindst de flotte fem stjerner.

Mvh.
Gry, Agriia

Agria vil ikke dække et helt behandlingsforløbet, der er påbegyndt hos dem.

Agria vil ikke dække et helt behandlingsforløbet, der er påbegyndt hos dem.
Det er totalt katastrofe, at Agria ikke dækker dyrs påbegyndte behandlingsforløb, når forløbet er startet hos dem, for os kan det betyde, at vi kan være nødsaget til, at fravælge yderligere behandling af vores skønne hund. Mega øv og skuffelse over Agria dyreforsikring herfra.

Vores hund begynder, at halte på sit højre forben og efter en tid beslutter vi os for, at søge dyrlæge. Vores dyrlæge konkluderer, at vores hund er halt og ligger en blokade i højre knæ og beder os om, at afvente 3 uger, for at se om det ikke bliver bedre. Efter 3 uger er vores hund fortsat halt og efter anbefaling fra vores dyrlæge, får vi en tid på et dyrehospital, så vi kan få en nærmere undersøgelse og røntgen billeder af vores hund, så vi forhåbentlig kan finde ud af hvorfor han halter.
Vores hund bliver på dyrehospitalet bedøvet, indlagt og grundig undersøgt. Senere samme dag, hvor han er blevet indlagt kan vi hente ham og får den besked, at de umiddelbart ikke kan finde nogen skader,brud, slid eller sygdomme, der kan være årsag til, at han halter. Vi får derfor af vide, at vi skal observere ham og kontakte dem igen, hvis han bliver ved med at halte, for så skal vi overveje en kikkertundersøgelse.
I hele dette forløb er vi i god tro om, at vores hund er dækket af vores hunde forsikring Agria.
MEN.. Fordi vi skifter hundeforsikring og vores hunds skades/sygdomsforløb starter da vi er forsikret på Agria og slutter ( vi ved jo ikke om det er slut endnu ) da vi er overgået til vores nye hundeforsikring, så vil Agria kun dække det besøg vi havde ved dyrlægen, altså kun den regning som vi har haft, mens vi var forsikret hos dem og ikke de resterende som vi har fået efter, at vi overgik til en ny forsikring. Agria dækker ( som umiddelbart den eneste dyreforsinkring her i DK ) ikke for påbegyndte behandlingsforløb, det har de så fint, som de selv siger, “skrevet sig ud af“
I værste tilfælde kan det jo betyde, at man mister sit dyr fordi man ikke har penge til, at give dyret den behandling som det har brug for.
Jeg fik af vide i en af flere opkald til Agrias kundeservice at “det nytter ikke noget, at klage, det for du ikke noget ud af” Så ingen god anmeldelse herfra, vælg hellere et anden dyreforsikring af dit dyr.

1. december 2025

Hej Anette

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – vi anerkender, at det er en svær situation, I står i med jeres hund, og vi forstår godt, at det er frustrerende.

Vi vil gerne understrege, at vi altid ønsker at hjælpe vores kunder og deres dyr bedst muligt inden for de rammer, vi har.

Med hensyn til dækning er det således, at eventuel erstatning følger den periode, hvor forsikringen er aktiv. Det betyder, at vi i henhold til vores vilkår erstatter de dyrlægeudgifter, der ligger indenfor den gyldige forsikringsperiode. "Vores ansvar løber i den periode, forsikringen er gældende. Uanset hvornår sygdomme og skader er påbegyndt, erstattes ikke omkostninger, der opstår efter vores ansvar er ophørt, fx på grund af forsikringens ophør eller opsigelse.”

Vi anbefaler derfor altid, at man – hvis man overvejer at skifte forsikring – er opmærksom på de vilkår, man er forsikret under og skifter til.

Vi ønsker jer alt det bedste og håber, at jeres hund snart får det bedre.

Mvh Anne, Agria

Der var ingen diskussion

Der var ingen diskussion, de dækkede hurtigt min hests skade. Dejligt.

3. marts 2026

Hej Heidi

Vi er glade for at høre at vi har hjulpet dig og din hest. Vi knokler alle for at give en god oplevelse og vores skadebehandlere knokler for at kunne følge med alle skadeanmeldelserne.

Fantastisk gode

Fantastisk gode
Jeg har 5 katte forsikret og der har aldrig været problemer med dækningen, hurtig sagsbehandling. I denne uge har jeg Lige haft min kat afsted 23000 kr, sagsbehandling på 1 dag og udbetaling iværksat.

4. marts 2026

Hej Vibeke

Vi er glade for at vi har kunne hjælpe dig i en ellers svær situation. Vi er her jo for at skabe tryghed som du netop føler. Der bliver knoklet fra vores skadebehandlere for at følge med alle skadeanmeldelserne som vi modtager.

Altid hurtig skadebehandling

Altid hurtig skadebehandling

4. marts 2026

Hej Majs

Vi er glade for at høre at du får en hurtig afgørelse på dine skadeanmeldelser. Vores skadebehandlere arbejder på højtryk for at kunne følge med.

Mvh Patricia, Agria

Har en ansvars skade anmeldt hos dem men ?

Har en ansvars skade anmeldt hos dem, det er der gået fuldstændig kaos i først bliver skaden meldt accepteret, så får skadelidte en mail om at da han ingen forsikring har så er der ingen dækning ??? så bliver der helt stille fra dem da det er opklaret, så får jeg en mail om at jeg skal oplyse skadeslidte`adresse og kontakt oplysninger ??? det svarer jeg på ved at sende det skema jeg havde udfyldt MED en rød sløjfe om disse oplysninger---- har intet hørt fra dem i den sidste måned ?? da skaden er sket sidste år og skadeslidte havde lidt svært ved økonomien så valgte jeg at betale regningen, den kunne jo ikke blive ved med ikke at være betalt / dækket og nu er det så gået fuldstændig i stå. Jeg havde oplyst at jeg havde dækket beløbet og det var ok, selvom det ikke var gældende praksis.
Nu figurerer skaden ikke mere på "min side" og jeg har intet hørt efter flere måneder.

3. oktober 2025

Hej Bo

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.

Vi kan forstå at forløbet ikke har været enkelt, og at der har været noget forvirring. Det beklager vi meget.

Sagen vil ikke være synlig på "Mit Agria", da der er tale om en ansvarssag, der behandles af vores samarbejdspartner.

Hvis du retter direkte kontakt til os (kundecenter@agria.dk) vedr. sagen, har vi bedre mulighed for at undersøge detaljerne i sagen og hjælpe dig videre med sagen, som håndteres af en af vores samarbejdspartner.

Mvh Anne, Agria

God og hurtig behandling

God behandling og ingen problemer med erstatning

3. marts 2026

Hej Mariann

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse. Vi knokler alle for at give vores kunder en god og retfærdig behandling.

Lynhurtig hjælp

Lynhurtig hjælp, Agria har levet fuldt ud op til vores forventninger. Stor anbefaling herfra 😊👍

22. februar 2026

Hej Mia

Skønt at høre, at du har fået hurtig hjælp, og at Agria lever op til jeres forventnigner.

Rigtig god dag.

Professionelle

Professionelle, dygtige og dækkende. Hvor man med mange andre forsikringsselskaber skal arbejde meget hårdt for at få det policen dækker er det ikke et problem ved Agria

25. februar 2026

Hej Lars

Vi er galde for at høre at du føler dig tryg hos Agria. Vores skadebehandlere knokler for at følge med alle de skadeanmeldelser som vi får ind.

Hurtig sagsbehandling

Hurtig sagsbehandling, uden unødig forhandling om dækning.

25. februar 2026

Hej Gro

Vi er galde for at høre at du har fået en hurtig afklaring. Vores skadebehandlere knokler for at følge med alle de skadeanmeldelser som vi får ind.

Bedste forsikringsselskab!

De har medarbejdere, der kan svare på alle spørgsmål.
- Man kan ringe til sin personlige forsikringsagent.
- Man kan booke en videosamtale med en dyrlæge. Dette er en kæmpe hjælp, hvis man bliver i tvivl, specielt i weekend, helligdage og udenfor dyrlægens åbningstid, hvor taksten jo er højere end på hverdage i åbningstiden.
- Man kan få 10% rabat på forsikringen ved medlemskab i forskellige klubber fx.: Dyreværnet, Dansk kennel klub og en række klubber for hunde og andre dyr.
- Og så refunderer de hurtigt pengene for dit udlæg hos dyrlægen.

23. februar 2026

Hej Birgitte

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt. Tak for de fine ord.